xxSAKISxx Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Κατέβασε το img αρχείο στο τελευταίου twrp και μετά μπορείς να το φλασάρεις μέσω του κινητού με αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mkrtchyan.recoverytools Είσαι πολύ μεγάλος. Ευχαριστώ. Και εξηγούμαι. Δεν θελω καθόλου τον Chrome. Τον βρίσκω πολύ αργό και πολλές φορές μου σπάει τα νεύρα αλλα όλα τα τελευταία gapps πακέτα τον εχουν μεσα και εχουν βγαλει τελειος τον στοκ aosp browser. Με αυτο το λινκ που έδωσες στον φίλο βρήκα οτι ο ιδιος developer εχει φτιάξει και μια εφαρμογή που μπορείς να βάλεις τον στοκ aosp browser και οχι μονο αυτό αλλα σου επιτρέπει να συγχρονίσεις και τα bookmarks προβλημα το οποίο ειχα σε κάποιες 4.4.χ ρομς. Γι αυτό σε ευχαριστω φιλε. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ποιο ειναι το προγραμμα για το usb on the go σε root συσκευες που υποστηριζει το GN??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ποιο ειναι το προγραμμα για το usb on the go σε root συσκευες που υποστηριζει το GN??? Ψάξε στο play store για Stickmount Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ψάξε στο play store για Stickmount Ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Κατι περιεργο....βρισκομαι σε χωρο με καμια δεκαρια wi-fi και δεν μου εμφανειζει κανενα.....καποια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Musitsa Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα μία τεράστια χάρη όποιος ξέρει και έχει όρεξη... Έχω το Galaxy Nexus ενός φίλου και θέλω να το root-αρω να του βάλω αυτή τη ROM -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2550477 Το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχω ξανακάνει, και δεν καταλαβαίνω τα πάντα για να είμαι σίγουρος να το ξεκινήσω. Το κινητό είναι ήδη rooted στην 4.2.2 . Μπορεί κάποιος να μεταφράσει πλήρως τα βήματα, να μου πει πως θα το κάνω και αν πρέπει να αλλάξω kernel? (Στέλνω 2 φωτογραφίες για να προσδιοριστεί την κατάσταση του κινητού) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα μία τεράστια χάρη όποιος ξέρει και έχει όρεξη... Έχω το Galaxy Nexus ενός φίλου και θέλω να το root-αρω να του βάλω αυτή τη ROM -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2550477 Το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχω ξανακάνει, και δεν καταλαβαίνω τα πάντα για να είμαι σίγουρος να το ξεκινήσω. Το κινητό είναι ήδη rooted στην 4.2.2 . Μπορεί κάποιος να μεταφράσει πλήρως τα βήματα, να μου πει πως θα το κάνω και αν πρέπει να αλλάξω kernel? (Στέλνω 2 φωτογραφίες για να προσδιοριστεί την κατάσταση του κινητού) Από την στιγμή που έχεις ήδη cyanogenmod έχεις ήδη custom recovery και εισαι rooted...Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αναβαθμισεις στην τελευταία έκδοση της Recovery σου (ΤWRP ή CWM οτι θες βάζεις) και μπορείς να το κάνεις με αυτήν εδώ την εφαρμογή που είπε και ο djtutis πιο πάνω. Στην συνεχεία κατέβασε τα αρχεία απο το xda (ROM,Kernel,SuperSU και Gapps) και πέρασε τα στην μνήμη του τηλεφώνου σου όπως είναι ζιπαρισμενα Κλείσε το τηλέφωνο και στην συνεχεία πάτα Volume up-Volume down και Boot ταυτόχρονα..Θα σε βγάλει σε fastoot mode. με to volume up διάλεξε recovery mode και πάτα το δεξί κουμπί (Boot button) και πλέον είσαι στη Recovery που πριν αναβάθμισες.. Στην συνέχεια ακολουθα το instalation guide από το xda και την Rom που θέλεις να περάσεις..Με την εγκατάσταση της Rom θα περάσει και τον δικό της Kernel και από την στιγμή που δεν ειναι στης οδηγιες εγκατάστασης οχι δεν ειναι απαραίτητο να αλλάξεις Kernel, Αλλά ο Kernel που σου προτείνει (mpokang 1080) είναι πολύ καλός και δεν χάνεις τίποτα να τον φλασαρεις και αυτόν με τον ίδιο τρόπο που θα φλασαρεις και τα υπόλοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stempi Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Τελικα τα καταφερα και εγω και εβαλα την 4.4.2.Το μονο προβλημα που ειχα ηταν με την καμερα αλλα κατεβασα την εφαρμογη camera nexus και ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Κατέβασε το img αρχείο στο τελευταίου twrp και μετά μπορείς να το φλασάρεις μέσω του κινητού με αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mkrtchyan.recoverytools Να αναφέρω πως η αυτόματη ενημέρωση και φλασαρισμα της cyanogenmod nightly δεν μου δούλεψε με TWRP αλλά με CWM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Να αναφέρω πως η αυτόματη ενημέρωση και φλασαρισμα της cyanogenmod nightly δεν μου δούλεψε με TWRP αλλά με CWM Μήπως είχε το TWRP 2.6.3.1; Με το TWRP 2.6.3.2 δουλεύει τέλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μήπως είχε το TWRP 2.6.3.1; Με το TWRP 2.6.3.2 δουλεύει τέλεια... Εγώ έχω το 2.6.3.0 Λέτε να αντιμετωπισω κάποιο θέμα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Εγώ έχω το 2.6.3.0 Λέτε να αντιμετωπισω κάποιο θέμα;;;; Λίγα posts πιο πίσω έχω αναφέρει ένα οδηγό για το πως μπορείς να φλασάρεις το τελευταίο twrp μέσω του κινητού... Σίγουρα θα έχει προβλήματα με το 2.6.3.0... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 καλημερα και χρονια πολλα,καλα Χριστουγεννα σε ολους με υγεια.... μια ερωτηση,πηγα στο site της cm και ειδα την cm 11 nightly και στο xda την cm 11 unofificial με τον ιδιο κωδικο 20131224 ποιες βασικα ειναι οι διαφορες τους,και ποια εσεις προτεινετε να χρησιμοποιησω?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Λίγα posts πιο πίσω έχω αναφέρει ένα οδηγό για το πως μπορείς να φλασάρεις το τελευταίο twrp μέσω του κινητού... Σίγουρα θα έχει προβλήματα με το 2.6.3.0... εχω κανει οτι εχεις πει,εχω κατεβασει το recovery tools αλλα τελεθταια εκδοση εχει το 2.6.3.0 πουθενα δεν εχω βρει επιλογη για να κατεβασεις νεοτερη εκδοση η να κανω αναβαθμηση της ιδη υπαρχουσας που εχω Edited December 25, 2013 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Σε ευχαριστώ φιλε μου. Απλώς να πω ότι η εφαρμογή κατεβαζει και το img ναι αλλα κατεβαζει το 2.6.3.0 σαν τελευταιο αρχειο... τελικα ηθελα πιο πολυ ψαξημο....τελικα το βρηκα Edited December 26, 2013 by mindfield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Μήπως είχε το TWRP 2.6.3.1; Με το TWRP 2.6.3.2 δουλεύει τέλεια... Χρονια Πολλα Το πρόβλημα το δημιούργησε η 2,6,3,0 Θα δοκιμάσω την 2,6,3,2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χρονια Πολλα Το πρόβλημα το δημιούργησε η 2,6,3,0 Θα δοκιμάσω την 2,6,3,2 Χρησιμοποιείτε πάντα την τελευταία recovery είτε cwm είτε twrp. http://clockworkmod.com/rommanager http://techerrata.com/browse/twrp2/maguro Και μπορείτε να τις φλασαρετε σαν img και με το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cgollner.flashify Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Φλασαρα την τελευταία TWRP (2.6.3.2) και θα περιμένω να βγει αναβάθμιση της CYANONGEDMOD για να το τεστάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 καλημερα και χρονια πολλα,καλα Χριστουγεννα σε ολους με υγεια.... μια ερωτηση,πηγα στο site της cm και ειδα την cm 11 nightly και στο xda την cm 11 unofificial με τον ιδιο κωδικο 20131224 ποιες βασικα ειναι οι διαϕορες τους,και ποια εσεις προτεινετε να χρησιμοποιησω?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 καλημερα και χρονια πολλα,καλα Χριστουγεννα σε ολους με υγεια.... μια ερωτηση,πηγα στο site της cm και ειδα την cm 11 nightly και στο xda την cm 11 unofificial με τον ιδιο κωδικο 20131224 ποιες βασικα ειναι οι διαϕορες τους,και ποια εσεις προτεινετε να χρησιμοποιησω?? ευχαριστω Από το Site της cyanogenmod πάντα Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 ριχνω μια ματια στα gapps απο το site της CyanogenMod στα Google apps και εχει για την cm 11 2 αρχεια ... ποιο απο τα δυο μου προτεινετε να εγκαταστησω????το ενα ειναι αυτο 20131208 (Not ART Compatible) και το αλλο αυτο 20131119 (Hangouts buggy) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 ριχνω μια ματια στα gapps απο το site της CyanogenMod στα Google apps και εχει για την cm 11 2 αρχεια ... ποιο απο τα δυο μου προτεινετε να εγκαταστησω????το ενα ειναι αυτο 20131208 (Not ART Compatible) και το αλλο αυτο 20131119 (Hangouts buggy) Αν δεν χρησιμοποιεις το Hangout φυσικά τη δευτερη και μετα άλλαξε στα setting->developer options->Select runtime και καν το Use Art.Θα δεις διαφορά σε απόδοση και μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) εβαλα την cm 11 μεσω recovery αλλα οταν πατησα reboot system now εχει κολησει στο σημα της cyanogenmod.... ειναι κανα 5λεπτο τωρα....τοση ωρα κανει???? δεν ανοιγει με τπτ το τηλ.....προαπθει να botarei...... Edited December 26, 2013 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 τελικα με τα πολλα πολλα το επανεφερα στην 4.3.1.δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν περασε την 4.4 αφου ερκανα ολες τις κινησεις....μου αλλαξε το recovery απο TWRP ΣΕ CMW.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Αν δεν χρησιμοποιεις το Hangout φυσικά τη δευτερη και μετα άλλαξε στα setting->developer options->Select runtime και καν το Use Art.Θα δεις διαφορά σε απόδοση και μπαταρία αλλαξα τελικα απο dalvik σε art και μου ενγαλε ενα μηνυμα οτι η cm ακομα δεν υποστηριζει το art,και το κανουμε με δικη μοας ευθηνη.....λετε να υπαρχει προβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts