Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μόνη διαφορά με τον μανισιο φορτιστή ειναι στο output 5.0v-1.0A. Λογικά δεν θα εχεις θέμα.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η μόνη διαφορά με τον μανισιο φορτιστή ειναι στο output 5.0v-1.0A. Λογικά δεν θα εχεις θέμα.

Όχι μόνο δεν έχεις θέμα, αλλά οι αργές φορτίσεις είναι πιο ήπιες για την μπαταρία. Ενδεικτικά μια τυπική θύρα USB δίνει 500mA, ακόμα λιγότερο (άρα και πιο αργή φόρτιση).

Ok παιδιά ευχαριστώ. Και εγώ που κοίταξα λίγο βρήκα αυτό τον φορτιστή που θα το φορτίσω τώρα να τον πουλάνε για το nexus και για αρκετές ακόμα συσκευές.

Κάνει μια χαρά ο φορτιστής. Ίδια τάση βγάζει που σε ενδιαφέρει. Απλά είναι μικρότερης ισχύος! Άρα θα σου φορτίζει λίγο πιο αργά

Google Pixel 9 Pro XL

ποια απ΄ολες εννοεις?

υπαρχουν πολλες παρομοιες...

παντως, ευχαριστουμε για τις συμβουλες σου!!!

να εισαι καλα!

έλα, την βρήκα σήμερα https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.systemappmover&hl=en

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Το light Flow δουλεύει κανονικά στο νεξους μας;

Είχα ακούσει κάποια προβλήματα ασυμβατότητας στο κινητό μας γι αυτό ρωτάω.

Γνωρίζει κανείς;

Το light Flow δουλεύει κανονικά στο νεξους μας;

Είχα ακούσει κάποια προβλήματα ασυμβατότητας στο κινητό μας γι αυτό ρωτάω.

Γνωρίζει κανείς;

Μια χαρά δουλεύει. Δεν έχω θέμα. Γιατί δεν το δοκιμάζεις.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Μια χαρά δουλεύει. Δεν έχω θέμα. Γιατί δεν το δοκιμάζεις.

Δε μ αρέσει να αγοράζω εφαρμογές που μπορεί να μη λειτουργούν.

Γι αυτό ρώτησα.

Είδα και τον άλλον στο store να το κράζει με συσκευή galaxy nexus...Και είπα μήπως παίζει τπτ.

Θα το δοκιμάζω μιας και μου χρειάζεται σε περίπτωση που χάσω κλήση.

Ευχαριστώ.

Γι αυτό ρώτησα.

Είδα και τον άλλον στο store να το κράζει με συσκευή galaxy nexus...Και είπα μήπως παίζει τπτ.

Ευχαριστώ.

Μια χαρά δουλεύει, το επιβεβαιώνω και εγώ.

Γι αυτό ρώτησα.

Ευχαριστώ.

Έχει και free version να τη δοκιμάσεις για τις κυριότερες εφαρμογές.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Δεν έχετε custom rom που να έχει τέτοια ρύθμιση; αξίζει..

Την παραμετροποιηση του lightflow δε νομίζω να την έχει custom rom. Ο developer επίσης ανταποκρινεται άμεσα στα requests. Του είχα ζητήσει να προσθέσει την pokerstars και το έκανε με το επόμενο update.

Την παραμετροποιηση του lightflow δε νομίζω να την έχει custom rom. Ο developer επίσης ανταποκρινεται άμεσα στα requests. Του είχα ζητήσει να προσθέσει την pokerstars και το έκανε με το επόμενο update.

ναι αλλα ειναι ωραιο να μη χρειαζεσαι τριτη εφαρμογη :/

οι ρομς αυτο που εχουν ειναι χρωμα και διαρκεια/ρυθμο του led.

Καλησπέρα σας και απο εμενα.

Να γραψω μερικες εντυπωσεις απο το τηλεφωνο υστερα απο 7 μηνες συμβιωσης.

Το καλο είναι ότι είναι γρήγορο, καλή κάμερα και καλή αποκριση με τις εφαρμογες, καλή εικόνα. Ευχαριστημένος γενικα με αυτα που προσφερει και ενδεχομενως με αυτα που προκειται να του κανω ωστε ναχω ενα pc στα χερια μου με ολες τις network ευκολιες.

Βέβαια υπάρχουν και κάποια πράγματα που με ενοχλούν, όπως τα ακυρα reboot.κυριως αυτο. Το πηγα 2 φορες πισω στην εταιρια,αλλα μονο ξαναπερασμα λογισμικου κανανε αλλά δε το πιστευω. Απλά κανά reset κάνανε νομιζοντας οτι ειναι ψυχολογικο αυτο και οτιμπορει να λεω βλακειες.Χαρακτηριστικο ηταν 8 reboot σε μια ωρα στην τσεπη μου.

Το ειχα rootαρει τοτε,χωρις να δω κατι θεαματικο ή να πηγαινει καλυτερα.

Απο τότε σκέφτομαι για custom rom ή για αρχη αλλαγη rom στην yakju.

Το θεμα μου ειναι πως θα κάνω backup την rom που εχει, της samsung(δε νομιζω ναναι η google rom) ώστε αν με τα custom rom παλι μου βγάλει τα ιδια προβλήματα, να επιδίωξω ισως αντικατασταση γιατί έχω την εντυπωση οτι εχει καποιο hardware προβλημα.

Οποτε,υπαρχει πουθενα ετοιμη rom απο την samsung να κατεβασω ή τροπος να κανω καποιο ειδος export την rom αυτη για να παω για αλλα,ενδεχομενως καλυτερα;

Ευχαριστω

Καλησπέρα σας και απο εμενα.

Να γραψω μερικες εντυπωσεις απο το τηλεφωνο υστερα απο 7 μηνες συμβιωσης.

Το καλο είναι ότι είναι γρήγορο, καλή κάμερα και καλή αποκριση με τις εφαρμογες, καλή εικόνα. Ευχαριστημένος γενικα με αυτα που προσφερει και ενδεχομενως με αυτα που προκειται να του κανω ωστε ναχω ενα pc στα χερια μου με ολες τις network ευκολιες.

Βέβαια υπάρχουν και κάποια πράγματα που με ενοχλούν, όπως τα ακυρα reboot.κυριως αυτο. Το πηγα 2 φορες πισω στην εταιρια,αλλα μονο ξαναπερασμα λογισμικου κανανε αλλά δε το πιστευω. Απλά κανά reset κάνανε νομιζοντας οτι ειναι ψυχολογικο αυτο και οτιμπορει να λεω βλακειες.Χαρακτηριστικο ηταν 8 reboot σε μια ωρα στην τσεπη μου.

Το ειχα rootαρει τοτε,χωρις να δω κατι θεαματικο ή να πηγαινει καλυτερα.

Απο τότε σκέφτομαι για custom rom ή για αρχη αλλαγη rom στην yakju.

Το θεμα μου ειναι πως θα κάνω backup την rom που εχει, της samsung(δε νομιζω ναναι η google rom) ώστε αν με τα custom rom παλι μου βγάλει τα ιδια προβλήματα, να επιδίωξω ισως αντικατασταση γιατί έχω την εντυπωση οτι εχει καποιο hardware προβλημα.

Οποτε,υπαρχει πουθενα ετοιμη rom απο την samsung να κατεβασω ή τροπος να κανω καποιο ειδος export την rom αυτη για να παω για αλλα,ενδεχομενως καλυτερα;

Ευχαριστω

Δεν χρειάζεται να βάλεις την ίδια, καντο yakju ή takju και τελείως στοκ και με κλειδωμένο bootloader το service το δέχεται. Μην ψάχνεις τίποτα άλλο. Καντο γιατί από βδομάδα έρχεται η 4.3 που της Samsung θα το πάρει τα Χριστούγεννα όταν όλα θα έχουν 5.0! Δεν είναι hackαρισμα η μετατροπή, είναι ο official τρόπος από τη Google.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Δεν αντιλεγω οτι η rom της google ειναι επισημοτατη αλλα τις 2 φορες που πηγα το τηλεφωνο για σερβις, έχω καταχωρηθει με την rom της samsung.οποτε αν τυχει και το ξαναπαω,θα δουν την αλλαγη οποτε ενδεχεται να ρωτησουν πως αλλαξα την rom, που την πηγα και αν δεν ειναι σε εξιουσιοδοτημενο σερβις,δε ξερω τι θα αντιμετωπισω( π.χ αφαιρεση εγγυησης)

Δεν αντιλεγω οτι η rom της google ειναι επισημοτατη αλλα τις 2 φορες που πηγα το τηλεφωνο για σερβις, έχω καταχωρηθει με την rom της samsung.οποτε αν τυχει και το ξαναπαω,θα δουν την αλλαγη οποτε ενδεχεται να ρωτησουν πως αλλαξα την rom, που την πηγα και αν δεν ειναι σε εξιουσιοδοτημενο σερβις,δε ξερω τι θα αντιμετωπισω( π.χ αφαιρεση εγγυησης)

Δεν υπάρχει αυτό. Καμία αλλαγή δεν θα δουν. Stock είσαι με κλειδωμένο bootloader. Αυτός είναι ο έλεγχος που κάνουν και πολλές φορές ούτε αυτός.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Απο τοτε που μου εκανε update το gmail, δεν μου εμφανιζονται καθολου ειδοποιησεις για καινουργια mail στην taskbar. Exει κανενας αλλος το ιδιο θεμα?

Απο τοτε που μου εκανε update το gmail, δεν μου εμφανιζονται καθολου ειδοποιησεις για καινουργια mail στην taskbar. Exει κανενας αλλος το ιδιο θεμα?

Τσέκαρε τις καρτέλες για να σου έρχονται.

Δεν υπάρχει αυτό. Καμία αλλαγή δεν θα δουν. Stock είσαι με κλειδωμένο bootloader. Αυτός είναι ο έλεγχος που κάνουν και πολλές φορές ούτε αυτός.

Και παλι, εχω τις αμφιβολιες μου.σου ειπα οτι έχει πάει ήδη μια φορά για σερβις και είναι καταγεγραμμένο τι ρομ φορούσε.

Εν πασει περιπτωσει, υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω export την ρομ μου ή να την κατεβασω απο καπου, την yakjuxw εκδοση.

Επίσης συμφωνώ ότι το yakju είναι το επίσημο της google, αλλά γιατί έχουν όλα της samsung rom και όχι της google;

Κάποιος λόγους θα υπάρχει, ίσως η εγγυηση

Edited by tsiliha5

SOS. Πριν απο λιγο ειδα οτι το κινητο μου galaxy nexus,μου εχει εμφανισει μια ενδειξη να βαλω εναν κωδικο που δεν ξερω ποιος ειναι! Ετσι ξαφνικα,χωρις να εχω κανει τιποτα προηγουμενος! Νομιζα πως ηταν θεμα sim locked,pin1 puk κτλπα αλλα δεν εχουν καμια σχεση δοκιμασα και αλλη sim και βγαζει το ιδιο μνμα.Ξερει καποιος τι μπορει να φταιει??

Το μονο που δειχνει η οθονη ειναι ενα πλαισιο για να βαλω εναν κωδικο και την ενδειξη emergency call...

SOS. Πριν απο λιγο ειδα οτι το κινητο μου galaxy nexus,μου εχει εμφανισει μια ενδειξη να βαλω εναν κωδικο που δεν ξερω ποιος ειναι! Ετσι ξαφνικα,χωρις να εχω κανει τιποτα προηγουμενος! Νομιζα πως ηταν θεμα sim locked,pin1 puk κτλπα αλλα δεν εχουν καμια σχεση δοκιμασα και αλλη sim και βγαζει το ιδιο μνμα.Ξερει καποιος τι μπορει να φταιει??

Το μονο που δειχνει η οθονη ειναι ενα πλαισιο για να βαλω εναν κωδικο και την ενδειξη emergency call...

Screenshot.... Γιατί από αυτά που λές είναι ο κωδικός PIN. Εκτός και έιχες ενεργοποιήσει κωδικό ασφαλείας όταν ανοίγει το κινητό.

Google Pixel 9 Pro XL

Οχι ποτε δεν εχω βαλει κωδικο ασφαλειας ουτε ξερω ποιος ειναι ο default. Ουτε το pin ειναι γιατι ακομα και χωρις Sim παραμενει οπως σας εχω περιγραψει.

http://img163.imageshack.us/img163/6343/fpdm.jpg

Και παλι, εχω τις αμφιβολιες μου.σου ειπα οτι έχει πάει ήδη μια φορά για σερβις και είναι καταγεγραμμένο τι ρομ φορούσε.

Εν πασει περιπτωσει, υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω export την ρομ μου ή να την κατεβασω απο καπου, την yakjuxw εκδοση.

Επίσης συμφωνώ ότι το yakju είναι το επίσημο της google, αλλά γιατί έχουν όλα της samsung rom και όχι της google;

Κάποιος λόγους θα υπάρχει, ίσως η εγγυηση

Μέσω τερματικού γίνεται σίγουρα, αλλά νομίζω ότι έχει αυτή τη λειτουργία και το toolkit.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)