Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

υπαρχει τροπος να τρεχουμε το photosphere στην 4.1.2?

Δες εδώ http://www.androidegis.com/how-to/download-android-4-2-camera-app-for-galaxy-nexus-feature-photo-sphere-and-panorama/

Τωρα τελευταία , σε ξεκαρφωτες στιγμες μου αναβει μονο του κοκκινο λαμπακι (κατω απο την οθονη).

Τι μπορει να είναι ? Με ενα restart , στρώνει...

Τωρα τελευταία , σε ξεκαρφωτες στιγμες μου αναβει μονο του κοκκινο λαμπακι (κατω απο την οθονη).

Τι μπορει να είναι ? Με ενα restart , στρώνει...

Το ίδιο κανει και στο δικο μου...

δεν δουλευει, FC Gallery.apk συνεχεια

Δεν κατάλαβα λεξη απ'οτι ειπες, :what:

εννοει οτι η 4.2 ρομ ειναι για το καινουριο Nexus 4 και οτι με προχειροδουλεια φορτωθηκε και στο Gnex χωρις να εχει προσαρμοστει καταλληλα στο κινητο με αποτελεσμα τα διαφορα bugs

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
All it takes is a swipe...

εννοει οτι η 4.2 ρομ ειναι για το καινουριο Nexus 4 και οτι με προχειροδουλεια φορτωθηκε και στο Gnex χωρις να εχει προσαρμοστει καταλληλα στο κινητο με αποτελεσμα τα διαφορα bugs

Χεχ, μετα το καταλαβα, προς στιγμήν νόμισα οτι συμμετείχα σε λάθος τοπικ. Όπως και να χει, θενξ!

To ΒΤ που δεν δουλευε, το φτιάξαμε (τα εσβησα ολα και ξανα απο την αρχη ,δεν πειραζει) , ο dolphin κρασάρει , τον αλλαξαμε (chrome) , το να βλέπεις ομως αραια και που το κοκκινο λαμπακι του θανατου ( :p ) ειναι λιγο αγχωτικό ...

ναι και ο dolphin κρασαρει (μιας και ειπα να τον δοκιμασω σαν εναλλακτικη και γρηγορη λυση)

μονο ο chrome ειναι απολυτα σταθερος, αλλα απο ταχυτητα και αποκριση δυστυχως πασχει

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Παιδιά, εγώ είμαι με 4.1.2 (Android revolution hd 7) και franco r300. Απο εχθες το πρωι και σε μενα ο στοκ browser κρασαρει συνεχεια, μερικα δευτερολεπτα μενει ανοιχτος και μετα κρασαρει. Δεν φτιαχνει με clears στα cookies κλπ, κατεβασα τον chrome. δεν ξερω αν ειναι τυχαιο σε σχεση με των υπολοιπων, απλα ηθελα να το αναφερω.

αμα κατσεις καποια ωρα σε βαρια site θα το παρατηρησεις κι εσυ

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Και σε μένα (4.2.1) ανάβει σε άκυρες στιγμές το LED στο κόκκινο χρώμα, αλλά νόμιζα ότι είναι bug της εφαρμογής για το LED που χρησιμοποιώ. Τώρα που το λέτε και σεις μου μπήκαν υποψίες.

Σε όσους συμβαίνει έχετε εφαρμογές τύπου LightFlow για τον έλεγχο του LED ή όχι;

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι ότι αυτό το κόκκινο χρώμα είναι ειδοποίηση για νέο mail στο gmail...

Αποστόλης

Και σε μένα (4.2.1) ανάβει σε άκυρες στιγμές το LED στο κόκκινο χρώμα, αλλά νόμιζα ότι είναι bug της εφαρμογής για το LED που χρησιμοποιώ. Τώρα που το λέτε και σεις μου μπήκαν υποψίες.

Σε όσους συμβαίνει έχετε εφαρμογές τύπου LightFlow για τον έλεγχο του LED ή όχι;

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι ότι αυτό το κόκκινο χρώμα είναι ειδοποίηση για νέο mail στο gmail...

στο lightflow το κοκκινο ειναι για την αναπαντητη και για να σβησει πρεπει να πας στις κλησεις και να δεις την αναπαντητη και οχι απο τις ειδοποιησεις.

Μηπως αυτο παθαινεις, ξεχνας να δεις καμια αναπαντητη;

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

αμα κατσεις καποια ωρα σε βαρια site θα το παρατηρησεις κι εσυ

Παρατηρησες κάποιο τετοιο σάιτ να μπω να δω πως θα συμπεριφερθει?

newsbeast , nova ακομα περισσοτερο (εβλεπα τη προσφορα :p ) και λιγο gamespot

δε το ειχα παρει χαμπαρι τις προηγουμενες μερες γιατι δεν ειχα κατσει πολυ να ασχοληθω με το browser, μου σπασε τα νευρα δεν ειχα ξαναδει τετοιο χαλι ουτε στη 4.0.x

newsbeast , nova ακομα περισσοτερο (εβλεπα τη προσφορα :p ) και λιγο gamespot

δε το ειχα παρει χαμπαρι τις προηγουμενες μερες γιατι δεν ειχα κατσει πολυ να ασχοληθω με το browser, μου σπασε τα νευρα δεν ειχα ξαναδει τετοιο χαλι ουτε στη 4.0.x

Χαχα, άμεσο, εν ψυχρώ κρασάρισμα στη νόβα! Ισχυει λοιπον, δυστυχως....

ναι εκει χωρις πολλα πολλα , καπου εκει αποφασισα να βαλω chrome

αλλα ειναι πολυ αργος ρε ****το, ειδικα στο double tap κοροιδευει

ο μονος ψιλοεξισου γρηγορος με τον στοκ (dolphin) κρασαρει επισης

στο lightflow το κοκκινο ειναι για την αναπαντητη και για να σβησει πρεπει να πας στις κλησεις και να δεις την αναπαντητη και οχι απο τις ειδοποιησεις.

Μηπως αυτο παθαινεις, ξεχνας να δεις καμια αναπαντητη;

Όχι, μα δεν έχω το lightflow, έχω ένα άλλο ποιο απλό, στο οποίο δεν έχω βάλει καμία ειδοποίηση σε κόκκινο χρώμα.

Ρωτάω για τα παιδιά που είπαν ότι τους συμβαίνει στο ξεκάρφωτο και από τα λεγόμενά τους κατάλαβα ότι δε έχουν προγράμματα τύπου lightflow να τρέχουν.

Αποστόλης

Περιεργο...

Το κινητό το είχα αφήσει στο γραφείο... Πάω να το πάρω...και τι βλέπω...να κανει μονο του την αναβάθμιση σε 4.2.

Κλειστά τα παντα όλα αδερφια.

Δεν είμαι ειδικός,αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο.

Πριν σας πω εντυπώσεις θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πεί πώς γίνεται αυτό;

γεια σε όλους είχα ρωτήσει εδώ και μέρες να μου προτείνετε κάποια ρομ.. είμαι σε cyanogen10.. αυτός ο φάκελος 0. που δημιουργείτε στην sd.card στην 4.2.1 πως αφαιρείτε?

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)