Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για ποιο λογο να το παρεις απο πλαισιο? ουτε 310 δεν κανει στα ιντερνετομαγαζα..

350κατι το πηρα εγω το Μαιο

Δικιo εχεις δεν αντιλεγω απλα ειμαι απo τoυς λιγoυς μαλλoν απo τoυς ελαχιστoυς πoυ "φoβoυνται" να κανoυν αγoρες απo ιντερνετ.Kαπoια στιγμη θα εναρμoνιστω

κι εγω με την τεχνoλoγια.χα χα

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Δικιo εχεις δεν αντιλεγω απλα ειμαι απo τoυς λιγoυς μαλλoν απo τoυς ελαχιστoυς πoυ "φoβoυνται" να κανoυν αγoρες απo ιντερνετ.Kαπoια στιγμη θα εναρμoνιστω

κι εγω με την τεχνoλoγια.χα χα

καλα αν θες πας απο κει και το παιρνεις :p δεν υπαρχει λογος να κανεις συναλλαγη απο το ιντερνετ αν δε θες... απλα το θεωρω κοροιδια να πληρωνεις καπελα διχως λογο

(την εποχη που το πηρα εγω το καπελο του πλαισιου και λοιπων μεγαλομαγαζων ηταν 230 ευρω :rolleyes: )

αφου εχεις θεσει ενα συγκεκριμενο ποσο σα στοχο το οποιο υπαρχει ηδη στη χωρα μας , ειναι κριμα να μη χαρεις απο τωρα τη συσκευη που θες και να περιμενεις ποτε καπνισει σε συγκεκριμενα μαγαζια που πριν λιγες μερες αλλωστε το ειχαν προσφορα στα 300.. εκει το χαριζαν ? δεν ειχαν κερδος ? ;)

καλο ειναι καποια στιγμη εμεις οι καταναλωτες να τους βαλουμε μυαλο , γιατι μονοι τους δε θα βαλουν ποτε.. σε λιγο θα πουλανε κυριως και turbox κινητα :lol:

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

καλα αν θες πας απο κει και το παιρνεις :p δεν υπαρχει λογος να κανεις συναλλαγη απο το ιντερνετ αν δε θες... απλα το θεωρω κοροιδια να πληρωνεις καπελα διχως λογο

(την εποχη που το πηρα εγω το καπελο του πλαισιου και λοιπων μεγαλομαγαζων ηταν 230 ευρω :rolleyes: )

αφου εχεις θεσει ενα συγκεκριμενο ποσο σα στοχο το οποιο υπαρχει ηδη στη χωρα μας , ειναι κριμα να μη χαρεις απο τωρα τη συσκευη που θες και να περιμενεις ποτε καπνισει σε συγκεκριμενα μαγαζια που πριν λιγες μερες αλλωστε το ειχαν προσφορα στα 300.. εκει το χαριζαν ? δεν ειχαν κερδος ? ;)

καλο ειναι καποια στιγμη εμεις οι καταναλωτες να τους βαλουμε μυαλο , γιατι μονοι τους δε θα βαλουν ποτε.. σε λιγο θα πουλανε κυριως και turbox κινητα :lol:

Δεν μπoρω να συμφωνησω περισσoτερo φιλε μoυ.H αναβαθμηση τoυ κινητoυ θα γινει τα χριστoυγεννα(με τo δωρo χριστoυγεννων) και τo budget μoυ ειναι τα 400 €.Τωρα αν τα χριστoυγεννα βρω τo Ν4 στo ιντερνετ σε αυτα τα λεφτα θα την κανω την υπερβαση και θα τo παρω απo εκει.Αν oχι τoτε παιρνω τo Gnex+αξεσoυαρ και μoυ μενoυν και χρηματα.

Για όσους έχουν stock rom και stock recovery και επιχειρούν να εγκαταστήσουν την ΟΤΑ αλλά τους βγάζει το ρομποτακι με το κοκκινο θαυμαστικο. Αν πατήσετε Vol+ και Power button θα εμφανίσει log file με τη διαδικασία που εκτελείται στο background. Εκεί θα δείτε οτι καπου χτυπαέι η εγκατάσταση. Τι γίνεται λοιπόν. Πριν αρχίσει την εγκατάσταση της αναβάθμισης γίνεται έλεγχος των αρχείων συστήματος και αν συμφωνούν με τις εκδόσεις που θα έπρεπε να είναι (δλδ της stock rom) προχωράει στην εγκατάσταση. Αν κάποιο αρχείο για κάποιο λόγο είχε τροποποιηθεί στο ενδιάμεσο τότε δεν περνάει τον έλεγχο και σταματάει η εγκατάσταση βγάζοντας ένα μήνυμα.

Για παράδειγμα σε μένα στην ΟΤΑ 4.1.2 είχε βγάλει:

assert failed: apply_patch_check("/system/app/Launcher2.apk", "bf73b9a38c29fb77944630d3da3bfc6242f44ed", "9e2c2805829f85be7faa9743756d2b749aa7d496")

Το αρχείο Launcher2.apk που είχε η συσκευή μου είχε διαφορετικό hash απο αυτό που έψαχνε να βρεί η εγκατάσταση. Σε κάποιο φίλο παραπάνω φταίει το αρχείο build.prop. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να κατεβάσετε την έκδοση της stock rom που φοράτε, να κάνετε extract το προβληματικό αρχείο και εν συνεχεία να το κάνετε "push" στο κινητό. Η' αν υπάρχει κάποιος που δεν έχει κάνει ακόμα την αναβάθμιση να το πάρει από τη συσκευή του και να σας το στείλει αρκεί να έχετε την ίδια έκδοση. Αλλιώς ο πιο έυκολος τρόπος είναι να βάλετε ενα custom recovery και να φορτώσετε ολόκληρη τη rom (προσοχη ποια θα κατεβάσετε).

Παιδια μη παιδευεστε εαν δε δεχεται την αναβαθμιση.Εμενα μου εβγαζε προβλημα το build prop.Μετα απο 4 προσπαθειες κατεβασα το toolkit 9 που εχει επιλογη 4.1.2 και φτου απο την αρχη τη stock.Τι να πω αφου γλιτωσα και σημερα το εγκεφαλικο τι να πω

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Κρασάρει σε κανένα ο launcher όταν από κλειστό το ανοίγουμε? Μου το κάνει συνέχεια από χθες που το αναβάθμισα OTA. Μετά την εκκίνηση βέβαια δουλεύει κανονικά το τηλέφωνο.

308 χτες το πηρα

Μια και εισαι φρεσκoς φιλε μoυ πες μoυ σε παρακαλω τι εκδoση android ειχε oταν τo πηρες στα χερια σoυ και αν σoυ ηρθε καπoια ΟΤΑ αμεσως.Επισης ηταν yakju η yakjuxw?

εμενα μου βγαζει "δυστυχως η εφαρμογη musicFX εχει σταματησει" οταν παω να βαλω στα μουσικα εφε το volume+ σαν επιλογη.δεν ειμαι root λειτουργει αυτο( volume+)χωρις root ?και επισης στην εφαρμογη zedge τα ringtones ισα ισα που ακουγονται!το εχει δει αλλος αυτο?ειμαι 4.2 στοκ yakju

εμενα μου βγαζει "δυστυχως η εφαρμογη musicFX εχει σταματησει" οταν παω να βαλω στα μουσικα εφε το volume+ σαν επιλογη.δεν ειμαι root λειτουργει αυτο( volume+)χωρις root ?και επισης στην εφαρμογη zedge τα ringtones ισα ισα που ακουγονται!το εχει δει αλλος αυτο?ειμαι 4.2 στοκ yakju

και εμένα το κάνει αυτό (με 4.1.2) αλλά το επιλέγει το volume+ και ας κρασάρει το MusicFX... και λειτουργεί...

Αποστόλης

Μια και εισαι φρεσκoς φιλε μoυ πες μoυ σε παρακαλω τι εκδoση android ειχε oταν τo πηρες στα χερια σoυ και αν σoυ ηρθε καπoια ΟΤΑ αμεσως.Επισης ηταν yakju η yakjuxw?

4.1.1 ειχε yakjuxw για 4.1.2 ηρθε.

Μετα το εκανα yakju.

Μολις κρασαρε το OTA γμτ.

Παιδια μη παιδευεστε εαν δε δεχεται την αναβαθμιση.Εμενα μου εβγαζε προβλημα το build prop.Μετα απο 4 προσπαθειες κατεβασα το toolkit 9 που εχει επιλογη 4.1.2 και φτου απο την αρχη τη stock.Τι να πω αφου γλιτωσα και σημερα το εγκεφαλικο τι να πω

Μια απο τα ιδια και εγω.το επομενο που πρεπει να κανω ειναι να κανω

Root την 4,2 (ειχα το root kerper κσι δεν εκανε τιποτσ)

Το πληκτρολογιο με ολισθηση δουλευει και στα ελληνικα σε εσας??? εμενα μονο στα αγγλικα, πρεπει να κανω κατι? εψαξα τις μεθοδους εισαγωγης αλλα δεν καταφερα κατι....

Πρέπει πρωτα να κατεβάσεις ελληνικό λεξικό

Δουλεύει πάντως

Το μόνο αρνητικό είναι ότι το ελληνικό λεξικό είναι σχετικά φτωχό

Απο που μπορω να κατεβασω ελληνικο λεξικο για gesture typing ?

Dear Customer,

Thank you for contacting us.

We are aware of the situation you are reporting us, and will release an update as soon as possible.

Cumprimentos / Best Regards

NDrive Support

Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση μια χαρά φαίνονται όλα, στα widgets λαγγαρει βέβαια, το χρονόμετρο σπουδαία εισαγωγή αλλά το photo sphere είναι πραγματικά υπέροχο πιστεύω. Όταν πάω να το ξεκλειδώσω δε μου αρέσει με αυτές τις 2 κάθετες γραμμές. Και τώρα που σας γράφω παρατηρώ lag στο SwiftKey.

Κάτι μου είπανε για μια επιλογή με το κουμπί '' πίσω '' σε βγάζει σε κάτι άλλο εφαρμογές ή σαν τα eastern eggs ισχύει;

Πολλά προβλήματα διαβάζω με την 4.2. Η μετατροπή από yakjuxw σε yakju μπορεί να επηρεάσει την αναβάθμιση δηλαδή τα προβλήματα που διαβάζω κατά το download και την εγκατάσταση μπορεί να οφείλονται στη μετατροπή;

Πολλά προβλήματα διαβάζω με την 4.2. Η μετατροπή από yakjuxw σε yakju μπορεί να επηρεάσει την αναβάθμιση δηλαδή τα προβλήματα που διαβάζω κατά το download και την εγκατάσταση μπορεί να οφείλονται στη μετατροπή;

Όχι

Και ποια είναι τα προβλήματα που διαβάζεις

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

παιδια ειλικρινα δεν ξερω ποσα προβληματα βρηκατε και που;; το μονο bug που ειναι ξεκαθαρα bug ειναι ο Δεκεμβρης στις επαφες. παραθετω κι ενα screenshot για την αυτονομια της 4.2..με ελαχιστες εφαρμογες, αρα ειναι καθαρη καταναλωση του λειτουργικου, με στοκ κερνελ.

http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/690675693.png?key=7201280&Expires=1353533945&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=Y3ZAMugaCMHIQek9-s7updJRDKcVKwKaxg~92eEOfHY2373sxRr8xFQWVjYFS931qW-rVeBenzKuajoD2SCniTgPZ~3QGTjUC53EuchVH8SaaV5Pivt431sV8DOhr2hJ8krkDXG-Sm6tBnuyhfJ4syKB107mMP1zOM89fOjOA8s_

Έχει θεϊκό sleep η 4.2 , καλύτερο από ποτέ

( κι εμένα έτσι σχεδόν είναι)

Offtopic:

Πως εβαλες το ποσοστο στη μπαταρια και την ωρα στο κεντρο της μπαρας?

ειναι απο custom rom(αλλα δεν εχει τρελες μοντες και δε νομιζω οτι επηρεαζει την αυτονομια).

Γυρισα πρωτα σε stock 4.1.2,stock recovery(παντα ημουν yakju) και περιμενα να μου ερθει OTA(με εκκαθαρισεις συνεχως services κ.λ.π)η 4.2 αλλα βαρεθηκα να περιμενω!!

Οποτε κατεβασα απο δω:https://developers.google.com/android/nexus/images#yakjujop40c την εκδοση εκει που λεει"Factory Images "yakju" for Galaxy Nexus "maguro" (GSM/HSPA+)"την εγκατεστησα μεσω Toolkit(ειχωτην donate εκδοση)και ολα μια χαρα εδω και 20 ωρες που εχω την 4.2 περασμενη.Καποιο προβλημα προς στιγμη δεν εχω δει.

Ειδωμεν...

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

http://m.pocketnow.com/2012/11/21/galaxy-nexus-vs-nexus-4-video

οποιος βρει τις διαφορες, κερδιζει χρυσουν ορολογιον :D. .. Νομιζω τα παραλενε οσοι κανουν λογο για τεραστιες διαφορες στην αποδοση των κινητων. Εκτος απο κατι benchmarks, που ποτε μου δεν καταλαβα τι ακριβως μετρανε και γιατι, νομιζω οι συσκευες ειναι σχεδον ισοδυναμες. Ειπαμε,αγαπαμε τα γκατζετς, αλλα μην πεφτουμε και θυματα του μαρκετινγκ...

ΥΓ. Τι ξεπλυμενο πραγμα αυτη η οθονη του Ν4 :eek:. Amoled forever :cool:

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)