Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πάντως με official 4.0.4 κατεβασμένη από τη google (όχι OTA) δεν το κάνει...

Ουτε σε μενα το κανει!!!

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οχι για ΟΤΑ χρειαζεται stock recovery.
Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3

Οχι για ΟΤΑ χρειαζεται stock recovery.

Ααα δηλαδη αν μπλεξεις μια με αυτα,μπλεκεις μια για παντα..Ιδωμεν

Έχω περάσει yakju ,δε το κάνει

Παραθετω και BOLD.

Εγω ειμαι, οποτε μηπως δεν ισχυει αυτο?

:confused::worry: πιο στοκ δεν γίνεται και μένα...κατεβασμένη από την σελίδα της google, android 4.0.4 IMM76I για ''maguro'' galaxy nexus...

μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση αφού στην 4.0.2 δεν υπήρχε και το θεώρησα ωραία βελτίωση...:worry:

Το ποσοστο % της μπαταριας πως μπαινει διπλα απο το εικονιδιο της μπαταριας; Ενω στο galaxy note ειναι στις ρυθμισεις οθονης στο nexus δεν μπορω να το βρω! Edited by giorgosgeo4

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Αντιλαμβάνομαι ότι το συγκεκριμένο thread δεν είναι χώρος συζήτησης για εφαρμοφές αλλά θεωρώ ότι αυτό που θα ζητήσω δεν είναι άκυρο, δεδομένης της ιδιαιτερότητας του nexus στην συμβατότητα με κάποιου τύπου εφαρμογές. Είμαι στην Κύπρο και τα μοναδικά προγράμματα πλοήγησης με κυπριακούς χάρτες είναι το sygic mobile maps 10 και το IGO (διορθώστε με αν κάνω λάθος, μακάρι να κάνω λάθος). Δεν έχω καταφέρει όμως να δουλέψω κανένα από τα δύο στο nexus (σε αντίθεση με προηγούμενες συσκευές μου symbian, xperia mini, ideos x5) στα οποία δουλεύαν και τα δύο μια χαρά. Αν έχει κάποιος καταφέρει να δουλέψει κάποιο από αυτά (έστω και αν καταλαμβάνει μικρότερο μέρος της οθόνης) παρακαλώ όπως με βοηθήσει μέσω PM για να μην επιβαρύνουμε το thread. Είναι κάπως να έχεις τέτοια κινητάρα και να μην έχεις πρόγραμμα πλοήγησης...

Το ποσοστο % της μπαταριας πως μπαινει διπλα απο το εικονιδιο της μπαταριας; Ενω στο galaxy note ειναι στις ρυθμισεις οθονης στο nexus δεν μπορω να το βρω!

Δεν υπαρχει τετοια επιλογη στην στοκ ρομ. Μονο σε καποια custom.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Το ποσοστο % της μπαταριας πως μπαινει διπλα απο το εικονιδιο της μπαταριας; Ενω στο galaxy note ειναι στις ρυθμισεις οθονης στο nexus δεν μπορω να το βρω!

Status bar+ δοκίμασε το, ίσως σε εξυπηρετηση

Αντιλαμβάνομαι ότι το συγκεκριμένο thread δεν είναι χώρος συζήτησης για εφαρμοφές αλλά θεωρώ ότι αυτό που θα ζητήσω δεν είναι άκυρο, δεδομένης της ιδιαιτερότητας του nexus στην συμβατότητα με κάποιου τύπου εφαρμογές. Είμαι στην Κύπρο και τα μοναδικά προγράμματα πλοήγησης με κυπριακούς χάρτες είναι το sygic mobile maps 10 και το IGO (διορθώστε με αν κάνω λάθος, μακάρι να κάνω λάθος). Δεν έχω καταφέρει όμως να δουλέψω κανένα από τα δύο στο nexus (σε αντίθεση με προηγούμενες συσκευές μου symbian, xperia mini, ideos x5) στα οποία δουλεύαν και τα δύο μια χαρά. Αν έχει κάποιος καταφέρει να δουλέψει κάποιο από αυτά (έστω και αν καταλαμβάνει μικρότερο μέρος της οθόνης) παρακαλώ όπως με βοηθήσει μέσω PM για να μην επιβαρύνουμε το thread. Είναι κάπως να έχεις τέτοια κινητάρα και να μην έχεις πρόγραμμα πλοήγησης...

Θα βρεις πιο εκτενείς συζητήσεις για αυτό εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Δοκίμασες το Ginius Driver Don't Panic; Εξαιρετική εφαρμογή και χάρτες από την ελληνική GI. Υποστηρίζει και την Κύπρο -από όσο γνωρίζω- κανονικά.

Νομίζω δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Είναι εκτός της μαμά ICS ROM.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια, καταφερα και δουλεψα το sygic τελικα. Θα ψαξω και τη δουλεια με το don't panic.

Τι γινεται ρε παιδια με την τιμη του GN?!?!

Ξαφνικα εκτοξευτηκε!!! :wacko:

Ξερετε κανενα μαγαζι (εκτος σκρουτζ) που να το εχει σε καλυτερη τιμη?

Edited by dani89
Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

Πηρα ενα Nexus και ειναι στην 4.0.2 πως θα παω στην 4.0.4 γιατι δεν μου την βγαζει?και κατι αλλο η lockscreen πως γινετε fullscreen?

Για να μην βρισκει το 4.0.4 τοτε δεν ειναι yakju.πρεπει να το κανεις yakju και θα παιρνεις πρωτος ολα τα updates.

Το αλλο με τη lockscreen που λες δυστυχως δεν το καταλαβα.Τι εννοεις;

δεν ξερω αν ειχε αυτο το χαρακτηριστικο η ICS, δε θυμαμαι καθολου αλλα στη JB, οταν παιρνεις σταθερο τηλεφωνο, μετα στο μητρωο κλησεων, κατω απο τον αριθμο, γραφει σε ποια περιοχη ανηκει. πχ 210χχ γραφει Athens/peiraeus/salamina, 26450xxx Lefkada, 001213 Los Angeles, CA κλπ. για τσεκαρετε, ωραιο feature.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)