Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν γίνεται.. Κατέβασε το diskdigger απο το playstore

Δυστυχώς..επειδή δεν γνωρίζω,... έχω το κινητό όπως το αγόρασα και δεν ξέρω να το μετατρέψω. Δεν δουλεύει το πρόγραμμα στο δικό μου.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει κανεις εμπειρια με burn in? Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση ειδα κατι που πρεπει να το αφησεις ωρες για να στρωση αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο που πρεπει να κανουμε.

Το καλυπτει η εγγυηση? Καπως ετσι ειναι αλλα το παρατηρησα κυριως σε λευκο φοντο.

Τελικα το πηγα στο myservice στην θεσσαλονικη και τι μια δεν το βλεπαν μετα θα το στελναν στα κεντρικα αλλα θα τους κοροιδευαν μου προτειναν να μην ασχοληθω αλλο γτ δεν ειναι τπτ και κατι τετοια, τους ειπα να το στειλουν τλκ στα κεντρικα αλλα απο βδομαδα θα ξαναστειλουν οποτε το κραταω προς το παρων. Εαν παω σε αλλο επισημο service εδω παιζει να εχει διαφορα στην αντιμετωπηση του θεματος απο αυτους, και εαν ναι ξερει κανεις που ειναι πιο σωστοι?

Τελικα το πηγα στο myservice στην θεσσαλονικη και τι μια δεν το βλεπαν μετα θα το στελναν στα κεντρικα αλλα θα τους κοροιδευαν μου προτειναν να μην ασχοληθω αλλο γτ δεν ειναι τπτ και κατι τετοια, τους ειπα να το στειλουν τλκ στα κεντρικα αλλα απο βδομαδα θα ξαναστειλουν οποτε το κραταω προς το παρων. Εαν παω σε αλλο επισημο service εδω παιζει να εχει διαφορα στην αντιμετωπηση του θεματος απο αυτους, και εαν ναι ξερει κανεις που ειναι πιο σωστοι?

Θα σου πρότεινα Micro-Tech.

Προσωπικά δηλώνω ευχαριστημένος και με το αποτέλεσμα αλλά και με την εξυπηρέτηση τους.

Θα σου πρότεινα Micro-Tech.

Προσωπικά δηλώνω ευχαριστημένος και με το αποτέλεσμα αλλά και με την εξυπηρέτηση τους.

Να σε καλα ρε φιλε, αμα ειναι θα κανω μια επισκεψη αυριο να δω τι θα μου πουν και αυτοι.

Παιδιά, έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό πρόγραμμα κάμερας για το GN;

Ας είναι και επί πληρωμή, αρκεί να είναι καλό. Καλύτερο από τη μαμίσια στοκ κάμερα. Σε UI και εφφέ.

: )

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ας είναι και επί πληρωμή, αρκεί να είναι καλό. Καλύτερο από τη μαμίσια στοκ κάμερα. Σε UI και εφφέ.

Αυτή έχω και στο nexus μας και στο Moto G

https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.neilandtheresa.NewVignette

Έχει και έμενα το ιδιο πρόβλημα ..(στα soft keys και notification bar) και σε ομιλία με την Samsung μου είπαν ότι αν είναι εντός εγγύησης το καλύπτουν και με παρέπεμψαν σε κάποιο από τα service τους Omnitech και smartech στην Αθήνα. Θα το πάω μετά το Πάσχα και θα ενημερώσω

Εχω δοκιμάσει πολλά και κατέληξα στο Camera Zoom FX θεωρω οτι είναι το καλύτερο απ όλα

Edited by guskok21

Εχω δοκιμάσει πολλά και κατέληξα στο Camera Zoom FX θεωρω οτι είναι το καλύτερο απ όλα

Θα την τσεκάρω! Σε ευχαριστώ.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτή έχω και στο nexus μας και στο Moto G

https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.neilandtheresa.NewVignette

Ωπ! Τώρα είδα το μήνυμά σου!

Σε ευχαριστώ, θα την περάσω.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Έχει και έμενα το ιδιο πρόβλημα ..(στα soft keys και notification bar) και σε ομιλία με την Samsung μου είπαν ότι αν είναι εντός εγγύησης το καλύπτουν και με παρέπεμψαν σε κάποιο από τα service τους Omnitech και smartech στην Αθήνα. Θα το πάω μετά το Πάσχα και θα ενημερώσω

Α ωραια αν ειναι αυριο να το αναφερω στο αλλο που θα παω αν μου αρχισουν τα ιδια και αυτοι.

Χρησιμοποιώ το Camera 360.

Κάτι που ίσως φανεί χρήσιμο σε όσους έχουν το κινητό τους απείραχτο...όπως εγώ.Όσοι έχετε διαγράψει κατά λάθος οτιδήποτε από το κινητό, μπορεί να ανακτηθεί με το Dr fone for android v4.

Χρησιμοποιώ το Camera 360.

Για να το δούμε και αυτό!

Το Vignette πάντως που πρότεινε ο φίλος left_ace με εντυπωσίασε!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως πρέπει να πω ότι το GN είναι η πιο ευχάριστη εμπειρία που είχα ποτέ με ένα smartphone. Είναι απλά τέλειο.

Εξαιρώ την φωτογραφική που είναι απλά "μέτρια" και δεν με ιντριγκάρει να ψάχνω όμορφες σκηνές να φωτογραφίσω όταν είμαι έξω (όπως όταν είχα το Ν8 ας πούμε το οποίο είναι καλύτερο από την Sony Compact μου).

Εξαιρώ λοιπόν την φωτό (το βίντεο είναι άψογο) και συμπεραίνω πως παρά την ηλικία της η συσκευή είναι τέλεια για τις ανάγκες μου. Σκέψου πως βγήκε πριν 2μιση χρόνια και ακόμα παραμένει ακμαία σε ό,τι σχεδόν της ζητήσω να κάνει.

Επίσης δηλώνω κολλημένος με την εξωτερική της εμφάνιση. Η πιο clean συσκευή (από μπροστά) που είχα ποτέ ενώ το υλικό του καπακιού είναι τέλειο στην αφή.

Μπορώ να γράφω σελίδες ολόκληρες για το GN. Είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ και χαίρομαι που ακόμα υπάρχει μια κάποια κίνηση στο thread.

Θα σκεφτόμουν και το Ν5 όμως το μέγεθος με αποτρέπει. Το GN είναι στα όρια του αποδεκτού μεγέθους για εμένα. Και αυτή η οθόνη ρε παιδιά... είναι έρωτας.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Για να το δούμε και αυτό!

Το Vignette πάντως που πρότεινε ο φίλος left_ace με εντυπωσίασε!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως πρέπει να πω ότι το GN είναι η πιο ευχάριστη εμπειρία που είχα ποτέ με ένα smartphone. Είναι απλά τέλειο.

Εξαιρώ την φωτογραφική που είναι απλά "μέτρια" και δεν με ιντριγκάρει να ψάχνω όμορφες σκηνές να φωτογραφίσω όταν είμαι έξω (όπως όταν είχα το Ν8 ας πούμε το οποίο είναι καλύτερο από την Sony Compact μου).

Εξαιρώ λοιπόν την φωτό (το βίντεο είναι άψογο) και συμπεραίνω πως παρά την ηλικία της η συσκευή είναι τέλεια για τις ανάγκες μου. Σκέψου πως βγήκε πριν 2μιση χρόνια και ακόμα παραμένει ακμαία σε ό,τι σχεδόν της ζητήσω να κάνει.

Επίσης δηλώνω κολλημένος με την εξωτερική της εμφάνιση. Η πιο clean συσκευή (από μπροστά) που είχα ποτέ ενώ το υλικό του καπακιού είναι τέλειο στην αφή.

Μπορώ να γράφω σελίδες ολόκληρες για το GN. Είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ και χαίρομαι που ακόμα υπάρχει μια κάποια κίνηση στο thread.

Θα σκεφτόμουν και το Ν5 όμως το μέγεθος με αποτρέπει. Το GN είναι στα όρια του αποδεκτού μεγέθους για εμένα. Και αυτή η οθόνη ρε παιδιά... είναι έρωτας.

Γι αυτο σου την προτεινα.

Μετα το κραξιμο στη google και εχοντας το μοτο g, τωρα καταλαβα γιατι δε πηρε την κιτκατ το κινητο μας.

Για τον απλουστατο λογο οτι θα εκλεινε σπιτια ακομα και μεσα στο 2014.

Ασε που δε θα υπηρχε λογος να βγαλει το μοτο g αν ειχαμε στο gnexus την κιτκατ ;)

Μια ασχετη με τη τεχνολογια οπως η συζυγος μου, δε μ αφηνει πια να της το παρω διοτι δηλωνει κολλημενη!!!

Χωρις να υποτιμησω τα n4/5 θεωρω οτι ειναι το τελευταιο καλυτερο νεξους ο γερολυκος μας.

Ειναι ωραια να εχεις δυο μπαταριες των 1750 και μια των 2000 mA.

Ειναι ωραια που τα κουμπια του ειναι οπως τη πρωτη μερα.

Ειναι χαρμα αυτη η αμολεντ, ναι.

Οσο για τη φωτογραφικη, βαζεις πολυ ψηλα το πηχη με το n8.

Εδω βαζει κατω και ορισμενα λουμια.

Κάτι που ίσως φανεί χρήσιμο σε όσους έχουν το κινητό τους απείραχτο...όπως εγώ.Όσοι έχετε διαγράψει κατά λάθος οτιδήποτε από το κινητό, μπορεί να ανακτηθεί με το Dr fone for android v4.

που το βρισκουμε;δεν εμφανιζεται στο play.:!:

Φαίνεται να είναι εφαρμογή υπολογιστή :)

Τελικο πηγα στο microtech που μου ειπε ο sofos( να σαι καλα) και μου αλλαξαν την οθονη μεσα σε μια ωρα οποτε το καλυπτε η εγγυηση λεγαν οτι να ναι οι αλλοι. Εξαιρετικα γρηγοροι και επαγγελματιες οποιος εχει samsung και ειναι θεσσαλονικη το προτεινω και γω.

Ααα και μια ερωτηση , την εκανα λιγο πριν αλλα δεν πηρα καποια απαντηση, τωρα χρειαζεται νεο screen protector τι προτεινεται? Καλο θα ταν να ειναι και οικονομικο γιατι αυτο που ειχα ηταν της martin fields και απο οσο θυμαμε αρκετα ακριβο.

Edited by gkarako

Θα την βρεις από το pc, θα συνδέσεις το κινητό με ενεργοποιημένο το " εντοπισμός σφαλμάτων usb" και τα άλλα άστα στο προγραμμα. Όχι όμως σε trial. Πρέπει να το ενεργοποιήσεις....:wink:

Τελικο πηγα στο microtech που μου ειπε ο sofos( να σαι καλα) και μου αλλαξαν την οθονη μεσα σε μια ωρα οποτε το καλυπτε η εγγυηση λεγαν οτι να ναι οι αλλοι. Εξαιρετικα γρηγοροι και επαγγελματιες οποιος εχει samsung και ειναι θεσσαλονικη το προτεινω και γω.

Ααα και μια ερωτηση , την εκανα λιγο πριν αλλα δεν πηρα καποια απαντηση, τωρα χρειαζεται νεο screen protector τι προτεινεται? Καλο θα ταν να ειναι και οικονομικο γιατι αυτο που ειχα ηταν της martin fields και απο οσο θυμαμε αρκετα ακριβο.

Το έκανα και εγώ σήμερα revert σε full stock και κλειδωμένο γιατι ειχα Cyanogenmod 11 και θα το πάω την Τρίτη! Θα ενημερώσω!

Καλο Πάσχα σε όλους!

Θα την βρεις από το pc, θα συνδέσεις το κινητό με ενεργοποιημένο το " εντοπισμός σφαλμάτων usb" και τα άλλα άστα στο προγραμμα. Όχι όμως σε trial. Πρέπει να το ενεργοποιήσεις....:wink:

ωραια,ευχαιστω!

Το πήγα και εγώ στην Omnitech στον Γέρακα με το ίδιο πρόβλημα και μου άλλαξαν την οθόνη μια εβδομάδα πριν λήξει η εγγύηση..Το κινητό πλέον είναι σαν καινούργιο..

Καλό θα είναι παιδιά να το τσεκάρετε όλοι όσοι το έχετε, γιατί το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι λόγω χρόνου ζωής της Amoled οθόνης και όσο είστε σε εγγύηση είναι κρίμα να το χάσετε..Εγώ το πήρα χαμπάρι μόλις πέρασα το kit kat με το transparecy φάνηκε ξεκάθαρα στα screen buttons. Μειώστε την φωτεινότητα στο ελάχιστο και βάλτε κάτι σε λευκό (ή μονόχρωμο) χρώμα σε full screen σε σκοτεινό δωμάτιο και παρατηρήστε αν εκεί που είναι τα on screen buttons σχηματίζονται τα κουμπιά.

Έχω ενα 7μηνο ακόμα. Θα τοχω στα υπόψιν μου.

Πες μου λίγο πιο αναλυτικά πως θα το ελεγξω παλι;

Μείωσε την φωτεινότητα στο ελάχιστο και βάλε κάτι σε λευκό (ή μονόχρωμο) χρώμα να παίζει σε full screen σε σκοτεινό μέρος ώστε να μπορείς να ξεχωρίσεις τα χρώματα στην οθόνη και παρατήρησε αν εκεί που είναι τα on screen buttons κανονικά σχηματίζονται τα κουμπιά πάνω στο λευκό φόντο

Μείωσε την φωτεινότητα στο ελάχιστο και βάλε κάτι σε λευκό (ή μονόχρωμο) χρώμα να παίζει σε full screen σε σκοτεινό μέρος ώστε να μπορείς να ξεχωρίσεις τα χρώματα στην οθόνη και παρατήρησε αν εκεί που είναι τα on screen buttons κανονικά σχηματίζονται τα κουμπιά πάνω στο λευκό φόντο

Όταν λέμε onscreen buttons, εννούμε τα κουμπιά home, recent apps και το back?

Καλησπέρα και καλό μήνα.Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει.Δύο μέρες τώρα με το τηλ.κλειστό,όταν το ανοίγω δεν βλέπω αναπάντητες κλήσεις.Τσεκαρισμένο αυτό.Τι μπορεί να φταίει?Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε βοήθεια.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)