left_ace Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Καλύτερα είναι να ξαναπερασω την 4.3 η και με factory reset θα κανει δουλεια; Έχω πολύ lag μετα το update Κανε factory reset και μετα περασε την ναι. Την αναβαθμιση την εκανα ota. Πριν και μετα factory,για να κατσει καλα και εχω μια ωραιοτατη σμουθατη και γρηγορη 4.3. Το back up μη ξεχασεις. Αααα....μαμισιος ειμαι. Ουτε ρουτ να φανταστεις!!! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cost3225 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Κανε factory reset και μετα περασε την ναι. Την αναβαθμιση την εκανα ota. Πριν και μετα factory,για να κατσει καλα και εχω μια ωραιοτατη σμουθατη και γρηγορη 4.3. Το back up μη ξεχασεις. Αααα....μαμισιος ειμαι. Ουτε ρουτ να φανταστεις!!! Οκ σε ευχαριστώ πολύ, αυτό θα κάνω και εγω, factory και μετα θα την ξαναπεράσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Κλασσικά... ότι και με την 4.2.2 , το ίδιο και με την 4.3 ... στο Galaxy NExus της δικιάς μου, ΟΛΑ ΣΤΟΚ , ρουταρισμένο με ξεκλείδωτο bootloader εκει που κάνει την επανεκίνηση για να εγκαταστήσει την 4.3 , τσουπ και πετάει σφάλμα και δεν κάνει την αναβάθμιση... Το ίδιο και απο την 4.2.1στην 4.2.2 .. Είχα αναγκαστεί τότε να της το φλασάρω απο την αρχή... Αναμένω λοιπόν στο toolkit να έρθει η 4.3 Για το ιστορικό σε 2 nexus 7 και ένα galaxy nexus είχα 2 αποτυχίες εγκατάστασης της 4.3 και μία επιτυχία. Όλα με στοκ τα πάντα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Εκανα factory reset και οι εντυπώσεις οσο αφορά την μπαταρία είναι φουλ θετικές. Παιδιά πριν μου κατέβαινε νερό η στάθμη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτο με το power toggle και το gps πράγματι είναι πολύ σπαστικό. Θα βάλω και κάποιο άλλο widget για να το δοκιμάσω. Αν κάνει τα ιδια μάλλον ειναι του android αλλιώς στο επόμενο update του power toggle λογικά θα το φτιάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Υπάρχει τρόπος στο νεξους να βάλουμε επιλογή use 3G only? Απο ότι έχω δει έχει την διπλή λειτουργία απο default και την επιλογή 2G only. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Υπάρχει τρόπος στο νεξους να βάλουμε επιλογή use 3G only? Απο ότι έχω δει έχει την διπλή λειτουργία απο default και την επιλογή 2G only. Θα γράψεις στο τηλ *#*#4636#*#* και θα πας phone information, έχει επιλογή εκεί wcdma only. Αλλιώς δε γίνεται αν δεν το έχει η ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Μιας κ ειχε αναφερθει πιο πριν.. Παρατηρησα κ γω οτι εχει κατεβασει 17.85gb το google services. To γελοιο της υποθεσης ειναι οτι αποκλειεται να τα εχει κατεβασει με data μιας κ τις τελευταιες μερες, ζητημα να τα ειχα ανοιχτα καμια ωρα συνολικα. Η αληθεια ειναι οτι θα φανει στο λογαριασμο σε καμια 10ρια μερες.. Απλα ελπιζω για το καλο της ψυχικης μου υγειας να μην γινει αυτο που ψιλιαζομαι.. :cry: ΥΓ: 18gb σε μια ωρα με data?? Που ουτε καλα καλα 3g δεν πιανω εδω που ειμαι.. Η+ στην καλυτερη.. Nα πεταξω την 24ρα συνδεση μου οχι τωρα, χθες, αν εχει γινει κατι τετοιο... Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Κλασσικά... ότι και με την 4.2.2 , το ίδιο και με την 4.3 ... στο Galaxy NExus της δικιάς μου, ΟΛΑ ΣΤΟΚ , ρουταρισμένο με ξεκλείδωτο bootloader εκει που κάνει την επανεκίνηση για να εγκαταστήσει την 4.3 , τσουπ και πετάει σφάλμα και δεν κάνει την αναβάθμιση... Το ίδιο και απο την 4.2.1στην 4.2.2 .. Είχα αναγκαστεί τότε να της το φλασάρω απο την αρχή... Αναμένω λοιπόν στο toolkit να έρθει η 4.3 Για το ιστορικό σε 2 nexus 7 και ένα galaxy nexus είχα 2 αποτυχίες εγκατάστασης της 4.3 και μία επιτυχία. Όλα με στοκ τα πάντα. Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό! Φλασαρε καθαρή 4.2.2 αν δεν βαριέσαι να δούμε θα περάσει η ΟΤΑ; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicb1000r Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Ρε παιδιά σοβαρά, κανεις δεν έχει δει διαφορά στο σήμα με το νεο radio image? Επίσης με το GPS έχει αλλάξει κάτι πλεον? Γιατί παταω το διακόπτη στο power toggles και με παει στο μενού του GPS. Στο notification toggles που χρησιμοποιώ εγω, αν δεν είναι περασμένη η εφαρμογή στο σύστημα δεν ανοιγει το gps και σε παει απλα στις ρυθμίσεις του για να το ανοίξεις απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Αν και αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι η 4.3 εντύπωση μου έκανε ότι βρήκα Το κινητό μας στο public του Ηρακλείου στη Κρήτη που είμαι διακοπές στα 370€:p Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό! Φλασαρε καθαρή 4.2.2 αν δεν βαριέσαι να δούμε θα περάσει η ΟΤΑ; Δεν το έχω στα χέρια μου δυστυχώς.. θα το είχα κάνει ήδη, αν και εκ πείρας, θα μου έβγαζε πάλι το ίδιο... Το είχα δοκιμάσει με ένα nexus 10 φίλου του έβγαζε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και με το galaxy nexus (με το nexus 7 δεν το έχω δοκιμάσει) Θα περιμένω μία και καλή την 4.3 :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Δεν το έχω στα χέρια μου δυστυχώς.. θα το είχα κάνει ήδη, αν και εκ πείρας, θα μου έβγαζε πάλι το ίδιο... Το είχα δοκιμάσει με ένα nexus 10 φίλου του έβγαζε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και με το galaxy nexus (με το nexus 7 δεν το έχω δοκιμάσει) Θα περιμένω μία και καλή την 4.3 :) Έχει βγεί η factory image, φλασαρε τη από γραμμή εντολών. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό! Φλασαρε καθαρή 4.2.2 αν δεν βαριέσαι να δούμε θα περάσει η ΟΤΑ; Δεν το έχω στα χέρια μου δυστυχώς.. θα το είχα κάνει ήδη, αν και εκ πείρας, θα μου έβγαζε πάλι το ίδιο... Το είχα δοκιμάσει με ένα nexus 10 φίλου του έβγαζε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και με το galaxy nexus (με το nexus 7 δεν το έχω δοκιμάσει) Θα περιμένω μία και καλή την 4.3 :) Είχα το ίδιο πρόβλημα, ακολουθώντας της συμβουλή του Gialakias αναβάθμισε σε 4.3 ΟΤΑ αμέσως!!! :) Η συσκευή ήταν στοκ 4.2.2 μετά από factory reset και εγκατάσταση ξανά την 4.2.2 "ίσιωσε" :p Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Έχει βγεί η factory image, φλασαρε τη από γραμμή εντολών. Είχα το ίδιο πρόβλημα, ακολουθώντας της συμβουλή του Gialakias αναβάθμισε σε 4.3 ΟΤΑ αμέσως!!! :) Η συσκευή ήταν στοκ 4.2.2 μετά από factory reset και εγκατάσταση ξανά την 4.2.2 "ίσιωσε" :p απλα περιμένω στο toolkit το φουλ πακετο (με ρουτ και λοιπα) για να το φλασαρω οπως πρεπει. Άλλωστε δεν το χω στα χερια μου αυτες τις μερες αρα περιμενω ανετα :) ευχαριστω και τους 2 σας :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Έχω βάλει εδώ και 2 βδομάδες τήν 4.3 και δε μπορω να πω οτι είμαι και τρελά ευχαριστημένος. Η μπαταρία αδειάζει σε μια μερά που πριν κρατούσε κανά 2μερο. Τα restart παραμένουν κλασικα 24ωρες ανοιχτό δε βγάζει μιας και όλο και κάτι γίνεται οπώς κολαει η εφαρμογή για το home screen( δε θυμαι πως το λέει), κολαει η εφαρμογή για το τηλέφωνο δηλ οτάν μιλάω παγώνει και κανει restart όπως επίσης οτάν είναι στην τσέπη μου βαραει restart. Μετα το κλασικό πρόβλημα που δεν συνδεέται στο WiFi αν δεν ανοιγοκλεισεις τον WiFi Και επίσης, οτι αργεί πολύ να ανοίξει το οτάν κανει το restart. Επίσης έχω παρατηρήσει οτι ζεστενεται πιο συχνα το τηλέφωνο,το νιώθω στο χερι μου. Μάλλον η CPU πρεπει να τελικιαζεται πιο συχνα. Να πω οτι είμαι root με ξεκλειδωτο bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Έχω βάλει εδώ και 2 βδομάδες τήν 4.3 και δε μπορω να πω οτι είμαι και τρελά ευχαριστημένος. Η μπαταρία αδειάζει σε μια μερά που πριν κρατούσε κανά 2μερο. Τα restart παραμένουν κλασικα 24ωρες ανοιχτό δε βγάζει μιας και όλο και κάτι γίνεται οπώς κολαει η εφαρμογή για το home screen( δε θυμαι πως το λέει), κολαει η εφαρμογή για το τηλέφωνο δηλ οτάν μιλάω παγώνει και κανει restart όπως επίσης οτάν είναι στην τσέπη μου βαραει restart. Μετα το κλασικό πρόβλημα που δεν συνδεέται στο WiFi αν δεν ανοιγοκλεισεις τον WiFi Και επίσης, οτι αργεί πολύ να ανοίξει το οτάν κανει το restart. Επίσης έχω παρατηρήσει οτι ζεστενεται πιο συχνα το τηλέφωνο,το νιώθω στο χερι μου. Μάλλον η CPU πρεπει να τελικιαζεται πιο συχνα. Να πω οτι είμαι root με ξεκλειδωτο bootloader Στη θεση σου θα εκανα ενα φορματ και αμα συνεχιζαν τα μισα τουλαχιστον απο αυτα που ειπες,τοτε σερβις. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Είχα πριν βάλω 4.3 yakjuwx. 2 φορες το έστειλα για σέρβις και τις 2 φορες επαναπρογραμματισμό. Το σέρβις τους δεν τα παει καλά. Όσο για το φορμάτ,δε ξέρω. Έχω κανει αρκέτα.πόσα πια πρεπει να του ρίχνω μέσα στο μήνα για να είμαι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Είχα πριν βάλω 4.3 yakjuwx. 2 φορες το έστειλα για σέρβις και τις 2 φορες επαναπρογραμματισμό. Το σέρβις τους δεν τα παει καλά. Όσο για το φορμάτ,δε ξέρω. Έχω κανει αρκέτα.πόσα πια πρεπει να του ρίχνω μέσα στο μήνα για να είμαι οκ; μήπως μετά απο κάθε φορματ κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων/εφαρμογών? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Επαναφορά εφαρμογων εκανα μία φορα και δε τραβαγε.απο τοτε clean install των εφαρμογων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23a Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Σημερα πηρα κι εγω την αποφαση να μετατρεψω το κινητο μου σε google blanded. Η μετατροπη ηταν πολυ ευκολη συμφωνα με τον οδηγο (και απορω πως δεν το εκανα τοσο καιρο).Πηγα σε 4.2.2 απο 4.2.1 και καπακι μου ηρθε ΟΤΑ η 4.3 Εντυπωσεις πολυ θετικες,το κινητο πηρε ανασα και ανταποκρινεται πολυ καλυτερα απο την 4.2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Επαναφορά εφαρμογων εκανα μία φορα και δε τραβαγε.απο τοτε clean install των εφαρμογων τότε έχει κάποιο θέμα το hardware σου. Πήγαινε το σε διαφορετικό service. Το κινητό λειτουργεί απροβλημάτιστα και γρήγορα. Πέρνα του με clean install την 4.3 και πάλι, και χωρίς να του βάλεις πάνω απο 10 βασικές εφαρμογές κράτα το 1-2 μέρες να δεις αν σου βγάλει πάλι πρόβλημα. Μετά πήγαινε το και εξηγήσου τους πως δεν το έφερες για φλασάρισμα με καθαρή 4.3, αυτό το έκανες και πριν 2 μέρες πες τους. Έχει θέμα hardware, θέλω να φτιαχτεί επιτέλους. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolitos123 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά, βρήκα σήμερα ένα bug στην 4.3. που μπορώ να το αναφέρω; Να εξηγήσω και τι γίνεται: ας πούμε ότι βάζω ένα ξυπνητήρι με ένα σχόλιο. χτυπάει το ξυπνητήρι και όλα καλά. όταν πάω μετά στο ίδιο ξυπνητήρι και αλλάζω την ώρα και το σχόλιο τότε ναι μεν ξαναχτυπάει την σωστή ώρα αλλά βάζει το προηγούμενο σχόλιο στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά, βρήκα σήμερα ένα bug στην 4.3. που μπορώ να το αναφέρω; Να εξηγήσω και τι γίνεται: ας πούμε ότι βάζω ένα ξυπνητήρι με ένα σχόλιο. χτυπάει το ξυπνητήρι και όλα καλά. όταν πάω μετά στο ίδιο ξυπνητήρι και αλλάζω την ώρα και το σχόλιο τότε ναι μεν ξαναχτυπάει την σωστή ώρα αλλά βάζει το προηγούμενο σχόλιο στην οθόνη. Παίδες επιβεβαιώνω και εγώ το bug αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 (edited) Καλησπέρα, όσοι είχατε το πρόβλημε με την μπαταρία όπου ξεφόρτιζε σε μια μέρα, με factory reset τώρα έιναι ok? :worry: κατα τα άλλα μια χαρα η 4.3. και το bluetooth μια χαρα. :) πάντος το θέμα με την μπαταρία είναι παγκόσμιο πρόβλημα.. μου μυρίζει 4.3.1 :p update: Μετά απο restart!!! προς το παρών είναι ΟΚ η μπαταρία. Edited August 8, 2013 by xlidas Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 κατα τα άλλα μια χαρα η 4.3. και το bluetooth μια χαρα. :) Μια χαρά... Αλλά η εφαρμογές που ζητάνε δικαίωμα στο bt ακόμα να ενημερωθούν στη 4.3... Ακόμα υπάρχουν αποσυνδεσεις. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts