SaintPetrouil Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Δεν υπάρχει πρόβλημα. Η ΟΤΑ για να εγκατασταθεί θέλει στοκ system,radio,kernel,bootloader(lock ή unlock δεν έχει σημασία).Το root δεν επιρρεάζει επίσης. Οπότε όταν βγαίνει σφάλμα κάτι έχεις πειράξει από system files συνήθως.Τα σημεία που δεν εγκαθίσταται τα λέει στα error. Πες τι βγάζει να δούμε. όχι όχι, τίποτα δεν έχει πειραχτεί. Απλά το ίδιο ακριβώς έκανε και πιο παλιά με άλλη έκδοση. Για κάποιον λόγο κατεβάζει corrupted file και πάνω στο reboot όπως βγαίνει το πράσσινο το ρομποτάκι και προχωράει η μπάρα της εγκατάστασης, σταματάει απότομα και πετάει το recovery(stock) με κοκκινο θαυμαστικό.. Το έχω συναντήσει ξανά και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να φλασάρω ολόκληρη την ρομ απο την αρχή Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 όχι όχι, τίποτα δεν έχει πειραχτεί. Απλά το ίδιο ακριβώς έκανε και πιο παλιά με άλλη έκδοση. Για κάποιον λόγο κατεβάζει corrupted file και πάνω στο reboot όπως βγαίνει το πράσσινο το ρομποτάκι και προχωράει η μπάρα της εγκατάστασης, σταματάει απότομα και πετάει το recovery(stock) με κοκκινο θαυμαστικό.. Το έχω συναντήσει ξανά και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να φλασάρω ολόκληρη την ρομ απο την αρχή Σκέτο ρομποτακι με κόκκινο ή γράφει και κάτι από κάτω; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Σκέτο ρομποτακι με κόκκινο ή γράφει και κάτι από κάτω; σκέτο τελείως Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 παιδια εγω ειμαι με takzu και δεν εχω παρει ακομα αναβαθμιση, οι αναβαθμισεις θα δωθουν συγχρονως για yakzu και takzu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 παιδια εγω ειμαι με takzu και δεν εχω παρει ακομα αναβαθμιση, οι αναβαθμισεις θα δωθουν συγχρονως για yakzu και takzu; Πρωτα πανε στα t απο τι ξερω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Είμαι με μαμά 4.2.2 και περιμένω ΟΤΑ την 4.3. Θυμάται κάνεις τι πατάμε στο αριθμητικό από εκεί που κάνουμε τις κλήσεις για να τσεκάρει για update? Το ξέρω ότι υπάρχει και ο τρόπος από τις ρυθμίσεις. Διαβάζω και κάποιους ότι είχαν πρόβλημα με lag στην 4.2.2 ! Εμένα με 4.2.2 το κινητό πέταγε και ακόμα πετάει! Μην βάζετε ρε παιδιά καστομιες στο nexus, δεν τις χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Είμαι με μαμά 4.2.2 και περιμένω ΟΤΑ την 4.3. Θυμάται κάνεις τι πατάμε στο αριθμητικό από εκεί που κάνουμε τις κλήσεις για να τσεκάρει για update? Το ξέρω ότι υπάρχει και ο τρόπος από τις ρυθμίσεις. Διαβάζω και κάποιους ότι είχαν πρόβλημα με lag στην 4.2.2 ! Εμένα με 4.2.2 το κινητό πέταγε και ακόμα πετάει! Μην βάζετε ρε παιδιά καστομιες στο nexus, δεν τις χρειάζεται. Στο πρώτο σκέλος, δε θυμάμαι. Για το δεύτερο συμφωνώ ότι πετάει αλλά είναι ένα εξ ολοκλήρου developer phone που μπορείς να το 'πλάσεις' όπως θες. Μαμίσιος είναι και γω αλλά όταν έχεις ένα τέτοιο εργαλείο.... είναι πρόκληση απ οτι καταλαβαίνω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cost3225 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Πήρα και εγώ την 4.3 μέσω OTA. Όταν πάω να κατεβάσω εφαρμογή απο το play store μου βγάζει Error while retrieving information from server. Γενικά με την 4.3 εγίνε αισθητά πιο smooth το κινητό και η μπαταρία κρατάει πιο πολύ :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Είμαι με μαμά 4.2.2 και περιμένω ΟΤΑ την 4.3. Θυμάται κάνεις τι πατάμε στο αριθμητικό από εκεί που κάνουμε τις κλήσεις για να τσεκάρει για update? Το ξέρω ότι υπάρχει και ο τρόπος από τις ρυθμίσεις. *#*#2432546#*#* Να θυμάσαι το checkin και πατά τους αντίστοιχους αριθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Μόλις πέρασα με ΟΤΑ την 4.3.Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τον λογαριασμό στο Google.Απεναντίας ξεκίνησε και έκανε ενημέρωση στις υπάρχουσες εφαρμογές.:) Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 (edited) Εμένα δυστυχώς το κινητό σέρνεται, από χτες φάνηκε με το πρόβλημα στο play store . Παρόλο που το έφτιαξα κάτι φαίνεται πως δεν έγινε καλά στην εγκατάσταση της 4.3 η έχει πρόβλημα που αυτό θα το δούμε και από άλλους χρήστες. Αργεί πολύ να φορτώσει στο άνοιγμα, έκανε 3 φορές επανεκκίνηση μετά από κόλλημα στο fb. Γενικά κολλάει μέχρι και στις εφαρμογές της google που εκεί φύσαγε. edit! Τα πράγματα έγιναν σοβαρά! Το κινητό κάνει επανεκκίνηση μόνο του πρίν καν βάλω τον κωδικό στην sim! Τι να κάνω? Είμαι yakzu με 4.3 και unlocked bootloader. Έχω το toolkit, μπορώ να του περάσω την 4.2.2. Δεν θυμάμαι τι και πως να το κάνω... Edited July 28, 2013 by nexus82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Εμένα δυστυχώς το κινητό σέρνεται, από χτες φάνηκε με το πρόβλημα στο play store . Παρόλο που το έφτιαξα κάτι φαίνεται πως δεν έγινε καλά στην εγκατάσταση της 4.3 η έχει πρόβλημα που αυτό θα το δούμε και από άλλους χρήστες. Αργεί πολύ να φορτώσει στο άνοιγμα, έκανε 3 φορές επανεκκίνηση μετά από κόλλημα στο fb. Γενικά κολλάει μέχρι και στις εφαρμογές της google που εκεί φύσαγε. edit! Τα πράγματα έγιναν σοβαρά! Το κινητό κάνει επανεκκίνηση μόνο του πρίν καν βάλω τον κωδικό στην sim! Τι να κάνω? Είμαι yakzu με 4.3 και unlocked bootloader. Έχω το toolkit, μπορώ να του περάσω την 4.2.2. Δεν θυμάμαι τι και πως να το κάνω... Πέρνα του την 4.3 απευθείας. Αφού έχει βγεί. Γιατί πας μια έκδοση πίσω; αφού στο 90% των περιπτώσεων δουλεύει σωστά, ίσως να μην σου έκατσε. Ξαναπέρνα την. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Την κατέβασα και είμαι έτοιμος να την περάσω με το toolkit. https://developers.google.com/android/nexus/images Έκανα backup, δεν χρειάζεται να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θα τα καθαρίσει όλα μόνο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Την κατέβασα και είμαι έτοιμος να την περάσω με το toolkit. https://developers.google.com/android/nexus/images Έκανα backup, δεν χρειάζεται να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θα τα καθαρίσει όλα μόνο του? Ναι κανονικά αρκεί να το δηλώσεις στο τουλκιτ αν έχει την επιλογή. Αλλιώς πιθανότατα θα είναι by default έτσι Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Οκ την πέρασα, ευχαριστώ. Ήταν ευκαιρία να κάνω μια εκκαθάριση γιατί απο όταν το είχα κάνει yakzu δεν ξαναείχα ασχοληθεί μαζί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 *#*#2432546#*#* Να θυμάσαι το checkin και πατά τους αντίστοιχους αριθμούς. Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Δεν θυμόμουν τις διεσεις και αν η λέξη είναι chekin ή update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Είχα μια ενημέρωση στο sms handcent και διάβασα στα σχόλια που λέει κάποιος ότι με4.3 δεν μπορεί να γράψει 160 χαρακτήρες στα ελληνικά. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο με την 4.3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Επειδή απο ότι έχω δει έχουν αναφέρει πολλοί το galaxy nexus toolkit, έκανα σήμερα check για update (έχω donated έκδοση) και δεν μου βγάζει τίποτα. Μέχρι στιγμής έχω την 4.2.2 μόνο σαν επιλογή. Έχει έρθει σε κανέναν Update για το toolkit με την 4.3 ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Αν πατησουμε Restrict backround Data sto Google Services δημιουργειτε καποιο προβλημα???μου εχει φαει ολα τα δωρεαν mb!!εχθες 180φευγα και σημερα αλλα 150mb με αποτελεσμα μετα να μου τελειωσει την καρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Μήπως σου έχει κατέβει η 4.3 και απλά δεν έχει γίνει η εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Έχω και εγώ donated εκδοση και δεν έχει update ακόμα, δεν βιαζομαι, είμαι μια χαρά με την 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23a Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Καλησπερα.Για εμας τους Samsung branded που εχουμε μεινει ακομα στην 4.2.1 (ολα στοκ), θα περιμενουμε την 4.2.2 ή θα παμε κατευθειαν στην 4.3;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Καλησπερα.Για εμας τους Samsung branded που εχουμε μεινει ακομα στην 4.2.1 (ολα στοκ), θα περιμενουμε την 4.2.2 ή θα παμε κατευθειαν στην 4.3;; Το έχουμε πει ξανά. Αλλάξτε και πάτε σε google branded. Κατέβασε το galaxy nexus toolkit απο τοπυς XDA (γράψε το έτσι στο google θα στο βγάλει), ακολούθα τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925 , και άλλαξε το άμεσα... είναι κρίμα να περιμένεις την samsung κάθε φορά! Και φυσικά για το ερώτημα σου, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τι έχει αποφασίσει η Samsung :) . Ξέρουμε όμως τι έχει αποφασίσει η Google για εσένα, και η Google έχει δώσει ήδη την 4.3 .. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Έχει ανακοινωθεί αν θα πάρουμε την 5άρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Έχει ανακοινωθεί αν θα πάρουμε την 5άρα? Μπα. Το μονο που ξερουμε απο φημες και αυτο,ειναι οτι θα 'ελαφρυνουν' το λειτουργικο. Θα χρειαζεται λιγοτερες απαιτησεις σε ραμ. Γενικολογα σου λεω τωρα. Καλα αμα παρουμε και την 5αρα.......θα διοργανωσουμε party-meeting στο φορουμ!!! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts