left_ace Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Έβαλα πριν λίγο καιρό την 4.2.1. Έχω ελληνικό κινητό και δέχομαι τις αναβαθμίσεις από την Samsung αν δεν κάνω λάθος. Το πρόβλημά μου είναι ότι λαγκάρει πολύ και παντού! Σα να έχω ένα κινητό με πολύ ανεπαρκή επεξεργαστή. Επίσης πέτυχα νέα ρεκόρ αδειάσματος μπαταρίας σε 8 ώρες από την πλήρη φόρτιση (αν και ήταν χρήση που δεν του είχα ξανακάνει με πολύ google maps). H 4.2.2 λύνει το θέμα του lag? Υπάρχει τρόπος να την περάσω χωρίς να χάσω δεδομένα ή έστω υπάρχει τρόπος να σώσω όλα τα δεδομένα εφαρμογές και να τα ξαναβάλω μετά και να έχω "ίδιο" κινητό? Δεν έχω βρει πουθενά οδηγό για κάτι τέτοιο. Την περασες καθαρη την 4.2.1(factory reset-επαναφορα εργοστασιακων) η απο πανω;;; Η 4.2.2 γενικα εχει σουλουπωσει τα χαλια της 4.2-1 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Την περασες καθαρη την 4.2.1(factory reset-επαναφορα εργοστασιακων) η απο πανω;;; Η 4.2.2 γενικα εχει σουλουπωσει τα χαλια της 4.2-1 Απλά έκανα αναβάθμιση όταν μου είπε πως υπάρχει αναβάθμιση διαθέσιμη, όπως είχα κάνει και για την προηγούμενη (4.1.2 νομίζω). Δε θέλω να έχω μπλεξίματα εκτός και αν υπάρχει εύκολος τρόπος μετά τη διαγραφή των πάντων να επαναφέρω τα πάντα στο κινητό (από φωτογραφίες μέχρι εφαρμογές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μια θήκη που είναι σαν ζελατίνη και κολλάει γύρω απο το κινητό πως την ψάχνω? Έχει κάποιος? Την εψαξα στην πρωτη σελιδα αλλά δεν την βρήκα... Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Παρακαλώ για βοήθεια!... Ημουν στην 4.2.2 στοκ με root και unlocked bootloader και ξαφνικα κάνει μόνο του ένα reboot. Από τότε είμαι κολλημένος σε boot loop: ξεκινά φτάνει στην οθόνη με το Χ για λίγα δευτερόλεπτα και αντε πάλι από την αρχή. Εχω δοκιμάσει ότι μπόρεσα να σκεφτώ, ή διάβασα απο xda και αλλού Odin και να φλασάρω απο 4.1.1 - 4.2.2 Ολοκληρώνει οκ αλλά ξεκινώντας πάλι τα ίδια. Recovery και factory reset Με χρήση του toolkit να περάσω πάλι κάποια στοκ ρομ Απο command window με εντολές fastboot να γυρίσω σε στοκ 4.2.2 δοκίμασα locked και unlocked bootloader. Ο,τι δοκίμασα ολοκληρώνεται επιτυχώς, αλλά το τηλέφωνο δεν ξεκολλάει Βοήθεια κανείς ??? Edited May 7, 2013 by Costas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Παρακαλώ για βοήθεια... Ημουν στην 4.2.2 στοκ με root και unlocked bootloader και ξαφνικα κάνει μόνο του ένα reboot. Από τότε είμαι κολλημένος σε boot loop: ξεκινά φτάνει στην οθόνη με το Χ για λίγα δευτερόλεπτα και αντε πάλι από την αρχή. Εχω δοκιμάσει ότι μπόρεσα να σκεφτώ, ή διάβασα απο xda και αλλού Odin και να φλασάρω απο 4.1.1 - 4.2.2 Ολοκληρώνει οκ αλλά ξεκινώντας πάλι τα ίδια. Recovery και factory reset Με χρήση του toolkit να περάσω πάλι κάποια στοκ ρομ Απο command window με εντολές fastboot να γυρίσω σε στοκ 4.2.2 δοκίμασα locked και unlocked bootloader. Ο,τι δοκίμασα ολοκληρώνεται επιτυχώς, αλλά το τηλέφωνο δεν ξεκολλάει Βοήθεια κανείς ??? Δοκίμασε να κάνεις ολοκληρωτικό reset με το toolkit. Κατέβασε το yakju image και πέρνα το. Θα χάσεις βέβαια τα πάντα στη μνήμη. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Παρακαλώ για βοήθεια... Ημουν στην 4.2.2 στοκ με root και unlocked bootloader και ξαφνικα κάνει μόνο του ένα reboot. Από τότε είμαι κολλημένος σε boot loop: ξεκινά φτάνει στην οθόνη με το Χ για λίγα δευτερόλεπτα και αντε πάλι από την αρχή. Εχω δοκιμάσει ότι μπόρεσα να σκεφτώ, ή διάβασα απο xda και αλλού Odin και να φλασάρω απο 4.1.1 - 4.2.2 Ολοκληρώνει οκ αλλά ξεκινώντας πάλι τα ίδια. Recovery και factory reset Με χρήση του toolkit να περάσω πάλι κάποια στοκ ρομ Απο command window με εντολές fastboot να γυρίσω σε στοκ 4.2.2 δοκίμασα locked και unlocked bootloader. Ο,τι δοκίμασα ολοκληρώνεται επιτυχώς, αλλά το τηλέφωνο δεν ξεκολλάει Βοήθεια κανείς ??? Χρόνια πολλά φίλε, βγάλε-βάλε τη μπαταρία και ξεκίνα τη συσκευή και μόλις δεις το λογότυπο google κράτα πατημένο το vol - και θα μπει σε safe mode δηλ μόνο με τις εφαρμογές που είχε προεγκατεστημένες και μήπως δεις τι φταίει από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Χρόνια Πολλά σε όλους αδέρφια. Ελπίζω να περάσατε όλοι πολύ καλά. Μια ερώτηση τωρα. Στην sdcard εχω μονο 5 τραγούδια σε mp3 μορφη. Το θέμα μου όμως είναι ότι οταν ανοίγω την εφαρμογή Play Music δεν μου δείχνει κανενα απο αυτά. Διάβασα κάπου οτι κανεις refresh library αλλά απο το μενου της εφαρμογής δεν εχω τετοια επιλογη. Τι παιζει? ξερει καποιος να βοηθήσει? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Χρόνια Πολλά σε όλους αδέρφια. Ελπίζω να περάσατε όλοι πολύ καλά. Μια ερώτηση τωρα. Στην sdcard εχω μονο 5 τραγούδια σε mp3 μορφη. Το θέμα μου όμως είναι ότι οταν ανοίγω την εφαρμογή Play Music δεν μου δείχνει κανενα απο αυτά. Διάβασα κάπου οτι κανεις refresh library αλλά απο το μενου της εφαρμογής δεν εχω τετοια επιλογη. Τι παιζει? ξερει καποιος να βοηθήσει? Καλησπερα. κατεβασε το trickster mod, εχει επιλογη να κανει media rescan. Αν δε δουλεψει(το πιθανοτερο αφου δεν τα βλεπει), βαλε το solid explorer και μετακινησε τα απλα καπου και ξαναδοκιμασε.(απο το solid explorer δες τα properties των mp3 αν τα δειχνει ως audio/mpeg με κανονικη διαρκεια). Αν τα κατεβασες απο το youtube με το tubemate μπορει να μην τα βλεπει ως mp3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Σε περίπτωση που κάποιος άλλος φίλος έχει παρόμοιο πρόβλημα με την μουσική ψάχνοντας βρήκα την λύση και την παραθέτω εδω. Πηγα settings - apps - all και εκανα clear data στο media storage. Μετα ενα reboot και βουαλα όλα τα τραγούδια μου εμφανίζονται κανονικά. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Δοκίμασε να κάνεις ολοκληρωτικό reset με το toolkit. Κατέβασε το yakju image και πέρνα το. Θα χάσεις βέβαια τα πάντα στη μνήμη. το εχω κάνει αυτό.. αναγκαστικά έχασα κάποιες φωτογραφίες - αλλά και πάλι στο πρώτο boot μετά κόλλησε πάλι ! (όταν λες reset φαντάζομαι εννοείς το φλασάρισμα στοκ rom). Χρόνια πολλά φίλε, βγάλε-βάλε τη μπαταρία και ξεκίνα τη συσκευή και μόλις δεις το λογότυπο google κράτα πατημένο το vol - και θα μπει σε safe mode δηλ μόνο με τις εφαρμογές που είχε προεγκατεστημένες και μήπως δεις τι φταίει από εκεί. τώρα πια τα έχω σβήσει όλα. είχα βάλει LMT launcher (pie) και ένα full screen toggle Edited May 7, 2013 by Costas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 το εχω κάνει αυτό.. αναγκαστικά έχασα κάποιες φωτογραφίες - αλλά και πάλι στο πρώτο boot μετά κόλλησε πάλι ! (όταν λες reset φαντάζομαι εννοείς το φλασάρισμα στοκ rom). τώρα πια τα έχω σβήσει όλα. είχα βάλει LMT launcher (pie) και ένα full screen toggle Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010312, λογικά δεν θα έχεις θέμα, δες μήπως πρέπει να σβήσεις και την cache όπως λέει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) Απίστευτο, αλλά αλλάζοντας καλώδιο και ακολουθώντας τις ίδιες διαδικασίες ξεκίνησε! - κάπου το διάβασα για καλώδιο αλλά δεν έβρισκα δεύτερο, και δεν το πολυπίστεψα , κι όμως έκανε διαφορά edit: πρέπει να φταιει το LMT. Μολις το έβαλα ξανα - χωρίς τιποτα αλλο ιδιαίτερο ξανα loop.... μου αρέσει αλλά.. και δεν εχω βρει αλλου να υπηρχαν προβλήματα Edited May 8, 2013 by Costas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgee Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Δυστυχώς φαίνεται ότι την πάτησα και πήρα ένα gnexus από ebay 180E (καινούριο) αλλά δυστυχώς δεν πρόσεξα ότι γράφει bad esn. Δεν διάβασα προσεκτικά το listing γιατί αυτό που μου έκλεψε τη ματιά ήταν ότι έλεγε ότι δεν δουλεύει το κινητό με VERIZON, το οποίο δε μου φάνηκε σημαντικό γιατί υπέθεσα ότι ούτως ή άλλως θα το κάνω unlock και θα βάλω custom rom. Το bad esn όμως σημαίνει ότι είναι CDMA το τηλέφωνο και όχι GSM... Τι κάνουμε τώρα...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Δυστυχώς φαίνεται ότι την πάτησα και πήρα ένα gnexus από ebay 180E (καινούριο) αλλά δυστυχώς δεν πρόσεξα ότι γράφει bad esn. Δεν διάβασα προσεκτικά το listing γιατί αυτό που μου έκλεψε τη ματιά ήταν ότι έλεγε ότι δεν δουλεύει το κινητό με VERIZON, το οποίο δε μου φάνηκε σημαντικό γιατί υπέθεσα ότι ούτως ή άλλως θα το κάνω unlock και θα βάλω custom rom. Το bad esn όμως σημαίνει ότι είναι CDMA το τηλέφωνο και όχι GSM... Τι κάνουμε τώρα...; Μαλλον το ξαναπουλας στο ebay.com σε πιο χαμηλη τιμη για να φυγει. Αν θες δες αν η μπαταρια του ειναι η 1850Μah και αν δεν το βαλεις στο ebay θα βγαλεις 15€ απο μενα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Δυστυχώς φαίνεται ότι την πάτησα και πήρα ένα gnexus από ebay 180E (καινούριο) αλλά δυστυχώς δεν πρόσεξα ότι γράφει bad esn. Δεν διάβασα προσεκτικά το listing γιατί αυτό που μου έκλεψε τη ματιά ήταν ότι έλεγε ότι δεν δουλεύει το κινητό με VERIZON, το οποίο δε μου φάνηκε σημαντικό γιατί υπέθεσα ότι ούτως ή άλλως θα το κάνω unlock και θα βάλω custom rom. Το bad esn όμως σημαίνει ότι είναι CDMA το τηλέφωνο και όχι GSM... Τι κάνουμε τώρα...; Δεν μπορείς να το επιστρέψεις; Δοκίμασε να το αναφέρεις αυτό με email στον πωλητή να δεις τι θα σου απαντήσει. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Δεν μπορείς να το επιστρέψεις; Δοκίμασε να το αναφέρεις αυτό με email στον πωλητή να δεις τι θα σου απαντήσει. Αν το listing είναι σωστό είναι απίθανο να πάρεις refund. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Κάποιος που αγόρασε μπαταρία και πίσω καπάκι από το ebay, μπορεί να μου δώσει μία διεύθυνση γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη από τα τόσα πολλά που έχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Κάποιος που αγόρασε μπαταρία και πίσω καπάκι από το ebay, μπορεί να μου δώσει μία διεύθυνση γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη από τα τόσα πολλά που έχει ; δεν το εχω αγορασει προσωπικα αλλα νομιζω αυτο ψαχνεις:http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130737077854&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 αν εννοεις την μεγαλυτερη μπαταρια Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Ναι, αυτό έψαχνα. Νομίζω ότι θα μου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgee Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Αν το listing είναι σωστό είναι απίθανο να πάρεις refund. Επικοινώνησα χθες με τον πωλητή και δέχτηκε να του το στείλω πίσω και να μου κάνει refund. Βέβαια χάνω πολλά από τα μεταφορικά αλλά από το τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 χθες επαιζα με ενα μαυρο S3 και ομολογω οτι το ατιμο ειναι πανεμορφο σε μαυρο. Αλλα ρε παιδια να σας πω την αληθεια, δεν ενθουσιαστηκα και πολυ με τις επιδοσεις του...πανω κατω τα ιδια με το νεξους μου φανηκε. Ιδεα μου ειναι? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 χθες επαιζα με ενα μαυρο S3 και ομολογω οτι το ατιμο ειναι πανεμορφο σε μαυρο. Αλλα ρε παιδια να σας πω την αληθεια, δεν ενθουσιαστηκα και πολυ με τις επιδοσεις του...πανω κατω τα ιδια με το νεξους μου φανηκε. Ιδεα μου ειναι? Όχι. Πλέον η διαφορά σε επιδόσεις φαίνεται μόνο σε καταστάσεις υψηλού φόρτου. Αν τρέχεις πολλά apps ταυτόχρονα κλπ. Εγώ πχ το καταλαβαίνω στο GN όταν ακούω podcast έχω Skype viber ανοιχτά και κάνω browsing σε απαιτητικές σελίδες μερικές φορές μου κλεινει το Skype ή το doggcatcher . Αλλά σε φυσιολογικές συνθήκες δύσκολα θα καταλάβεις διαφορά. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 αυτο μηπως εχει να κανει και με το μεγεθος της RAM που περιγραφεις? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 αυτο μηπως εχει να κανει και με το μεγεθος της RAM που περιγραφεις? Σίγουρα, και με αυτό. Το λεω γενικότερα για το κομμάτι επιδόσεις. Η υπεροχή των νέων συσκευών φαίνεται μόνο σε αρκετά απαιτητικές συνθήκες, όχι στη συνήθη καθημερινή χρήση. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts