Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα πριν λίγο καιρό την 4.2.1. Έχω ελληνικό κινητό και δέχομαι τις αναβαθμίσεις από την Samsung αν δεν κάνω λάθος. Το πρόβλημά μου είναι ότι λαγκάρει πολύ και παντού!

Σα να έχω ένα κινητό με πολύ ανεπαρκή επεξεργαστή. Επίσης πέτυχα νέα ρεκόρ αδειάσματος μπαταρίας σε 8 ώρες από την πλήρη φόρτιση (αν και ήταν χρήση που δεν του είχα ξανακάνει με πολύ google maps). H 4.2.2 λύνει το θέμα του lag? Υπάρχει τρόπος να την περάσω χωρίς να χάσω δεδομένα ή έστω υπάρχει τρόπος να σώσω όλα τα δεδομένα εφαρμογές και να τα ξαναβάλω μετά και να έχω "ίδιο" κινητό? Δεν έχω βρει πουθενά οδηγό για κάτι τέτοιο.

Την περασες καθαρη την 4.2.1(factory reset-επαναφορα εργοστασιακων) η απο πανω;;;

Η 4.2.2 γενικα εχει σουλουπωσει τα χαλια της 4.2-1

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την περασες καθαρη την 4.2.1(factory reset-επαναφορα εργοστασιακων) η απο πανω;;;

Η 4.2.2 γενικα εχει σουλουπωσει τα χαλια της 4.2-1

Απλά έκανα αναβάθμιση όταν μου είπε πως υπάρχει αναβάθμιση διαθέσιμη, όπως είχα κάνει και για την προηγούμενη (4.1.2 νομίζω). Δε θέλω να έχω μπλεξίματα εκτός και αν υπάρχει εύκολος τρόπος μετά τη διαγραφή των πάντων να επαναφέρω τα πάντα στο κινητό (από φωτογραφίες μέχρι εφαρμογές).

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μια θήκη που είναι σαν ζελατίνη και κολλάει γύρω απο το κινητό πως την ψάχνω? Έχει κάποιος? Την εψαξα στην πρωτη σελιδα αλλά δεν την βρήκα... Ευχαριστώ....

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Παρακαλώ για βοήθεια!...

Ημουν στην 4.2.2 στοκ με root και unlocked bootloader και ξαφνικα κάνει μόνο του ένα reboot.

Από τότε είμαι κολλημένος σε boot loop: ξεκινά φτάνει στην οθόνη με το Χ για λίγα δευτερόλεπτα και αντε πάλι από την αρχή. Εχω δοκιμάσει ότι μπόρεσα να σκεφτώ, ή διάβασα απο xda και αλλού

Odin και να φλασάρω απο 4.1.1 - 4.2.2 Ολοκληρώνει οκ αλλά ξεκινώντας πάλι τα ίδια.

Recovery και factory reset

Με χρήση του toolkit να περάσω πάλι κάποια στοκ ρομ

Απο command window με εντολές fastboot να γυρίσω σε στοκ 4.2.2

δοκίμασα locked και unlocked bootloader.

Ο,τι δοκίμασα ολοκληρώνεται επιτυχώς, αλλά το τηλέφωνο δεν ξεκολλάει

Βοήθεια κανείς ???

Edited by Costas_v

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Παρακαλώ για βοήθεια...

Ημουν στην 4.2.2 στοκ με root και unlocked bootloader και ξαφνικα κάνει μόνο του ένα reboot.

Από τότε είμαι κολλημένος σε boot loop: ξεκινά φτάνει στην οθόνη με το Χ για λίγα δευτερόλεπτα και αντε πάλι από την αρχή. Εχω δοκιμάσει ότι μπόρεσα να σκεφτώ, ή διάβασα απο xda και αλλού

Odin και να φλασάρω απο 4.1.1 - 4.2.2 Ολοκληρώνει οκ αλλά ξεκινώντας πάλι τα ίδια.

Βοήθεια κανείς ???

Δοκίμασε να κάνεις ολοκληρωτικό reset με το toolkit. Κατέβασε το yakju image και πέρνα το. Θα χάσεις βέβαια τα πάντα στη μνήμη.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Παρακαλώ για βοήθεια...

Βοήθεια κανείς ???

Χρόνια πολλά φίλε, βγάλε-βάλε τη μπαταρία και ξεκίνα τη συσκευή και μόλις δεις το λογότυπο google κράτα πατημένο το vol - και θα μπει σε safe mode δηλ μόνο με τις εφαρμογές που είχε προεγκατεστημένες και μήπως δεις τι φταίει από εκεί.

Χρόνια Πολλά σε όλους αδέρφια. Ελπίζω να περάσατε όλοι πολύ καλά. Μια ερώτηση τωρα. Στην sdcard εχω μονο 5 τραγούδια σε mp3 μορφη. Το θέμα μου όμως είναι ότι οταν ανοίγω την εφαρμογή Play Music δεν μου δείχνει κανενα απο αυτά. Διάβασα κάπου οτι κανεις refresh library αλλά απο το μενου της εφαρμογής δεν εχω τετοια επιλογη. Τι παιζει? ξερει καποιος να βοηθήσει?

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Χρόνια Πολλά σε όλους αδέρφια. Ελπίζω να περάσατε όλοι πολύ καλά. Μια ερώτηση τωρα. Στην sdcard εχω μονο 5 τραγούδια σε mp3 μορφη. Το θέμα μου όμως είναι ότι οταν ανοίγω την εφαρμογή Play Music δεν μου δείχνει κανενα απο αυτά. Διάβασα κάπου οτι κανεις refresh library αλλά απο το μενου της εφαρμογής δεν εχω τετοια επιλογη. Τι παιζει? ξερει καποιος να βοηθήσει?

Καλησπερα.

κατεβασε το trickster mod, εχει επιλογη να κανει media rescan. Αν δε δουλεψει(το πιθανοτερο αφου δεν τα βλεπει), βαλε το solid explorer και μετακινησε τα απλα καπου και ξαναδοκιμασε.(απο το solid explorer δες τα properties των mp3 αν τα δειχνει ως audio/mpeg με κανονικη διαρκεια). Αν τα κατεβασες απο το youtube με το tubemate μπορει να μην τα βλεπει ως mp3.

Σε περίπτωση που κάποιος άλλος φίλος έχει παρόμοιο πρόβλημα με την μουσική ψάχνοντας βρήκα την λύση και την παραθέτω εδω. Πηγα settings - apps - all και εκανα clear data στο media storage. Μετα ενα reboot και βουαλα όλα τα τραγούδια μου εμφανίζονται κανονικά.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Δοκίμασε να κάνεις ολοκληρωτικό reset με το toolkit. Κατέβασε το yakju image και πέρνα το. Θα χάσεις βέβαια τα πάντα στη μνήμη.

το εχω κάνει αυτό.. αναγκαστικά έχασα κάποιες φωτογραφίες - αλλά και πάλι στο πρώτο boot μετά κόλλησε πάλι ! (όταν λες reset φαντάζομαι εννοείς το φλασάρισμα στοκ rom).

Χρόνια πολλά φίλε, βγάλε-βάλε τη μπαταρία και ξεκίνα τη συσκευή και μόλις δεις το λογότυπο google κράτα πατημένο το vol - και θα μπει σε safe mode δηλ μόνο με τις εφαρμογές που είχε προεγκατεστημένες και μήπως δεις τι φταίει από εκεί.

τώρα πια τα έχω σβήσει όλα. είχα βάλει LMT launcher (pie) και ένα full screen toggle

Edited by Costas_v

το εχω κάνει αυτό.. αναγκαστικά έχασα κάποιες φωτογραφίες - αλλά και πάλι στο πρώτο boot μετά κόλλησε πάλι ! (όταν λες reset φαντάζομαι εννοείς το φλασάρισμα στοκ rom).

τώρα πια τα έχω σβήσει όλα. είχα βάλει LMT launcher (pie) και ένα full screen toggle

Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010312, λογικά δεν θα έχεις θέμα, δες μήπως πρέπει να σβήσεις και την cache όπως λέει.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Απίστευτο, αλλά αλλάζοντας καλώδιο και ακολουθώντας τις ίδιες διαδικασίες ξεκίνησε! - κάπου το διάβασα για καλώδιο αλλά δεν έβρισκα δεύτερο, και δεν το πολυπίστεψα , κι όμως έκανε διαφορά

edit: πρέπει να φταιει το LMT. Μολις το έβαλα ξανα - χωρίς τιποτα αλλο ιδιαίτερο ξανα loop.... μου αρέσει αλλά.. και δεν εχω βρει αλλου να υπηρχαν προβλήματα

Edited by Costas_v

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Δυστυχώς φαίνεται ότι την πάτησα και πήρα ένα gnexus από ebay 180E (καινούριο) αλλά δυστυχώς δεν πρόσεξα ότι γράφει bad esn. Δεν διάβασα προσεκτικά το listing γιατί αυτό που μου έκλεψε τη ματιά ήταν ότι έλεγε ότι δεν δουλεύει το κινητό με VERIZON, το οποίο δε μου φάνηκε σημαντικό γιατί υπέθεσα ότι ούτως ή άλλως θα το κάνω unlock και θα βάλω custom rom.

Το bad esn όμως σημαίνει ότι είναι CDMA το τηλέφωνο και όχι GSM...

Τι κάνουμε τώρα...;

Δυστυχώς φαίνεται ότι την πάτησα και πήρα ένα gnexus από ebay 180E (καινούριο) αλλά δυστυχώς δεν πρόσεξα ότι γράφει bad esn. Δεν διάβασα προσεκτικά το listing γιατί αυτό που μου έκλεψε τη ματιά ήταν ότι έλεγε ότι δεν δουλεύει το κινητό με VERIZON, το οποίο δε μου φάνηκε σημαντικό γιατί υπέθεσα ότι ούτως ή άλλως θα το κάνω unlock και θα βάλω custom rom.

Τι κάνουμε τώρα...;

Μαλλον το ξαναπουλας στο ebay.com σε πιο χαμηλη τιμη για να φυγει.

Αν θες δες αν η μπαταρια του ειναι η 1850Μah και αν δεν το βαλεις στο ebay θα βγαλεις 15€ απο μενα :P

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Τι κάνουμε τώρα...;

Δεν μπορείς να το επιστρέψεις; Δοκίμασε να το αναφέρεις αυτό με email στον πωλητή να δεις τι θα σου απαντήσει.

Δεν μπορείς να το επιστρέψεις; Δοκίμασε να το αναφέρεις αυτό με email στον πωλητή να δεις τι θα σου απαντήσει.

Αν το listing είναι σωστό είναι απίθανο να πάρεις refund.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Κάποιος που αγόρασε μπαταρία και πίσω καπάκι από το ebay, μπορεί να μου δώσει μία διεύθυνση γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη από τα τόσα πολλά που έχει ;

Κάποιος που αγόρασε μπαταρία και πίσω καπάκι από το ebay, μπορεί να μου δώσει μία διεύθυνση γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη από τα τόσα πολλά που έχει ;

δεν το εχω αγορασει προσωπικα αλλα νομιζω αυτο ψαχνεις:http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130737077854&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123

αν εννοεις την μεγαλυτερη μπαταρια

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Αν το listing είναι σωστό είναι απίθανο να πάρεις refund.

Επικοινώνησα χθες με τον πωλητή και δέχτηκε να του το στείλω πίσω και να μου κάνει refund. Βέβαια χάνω πολλά από τα μεταφορικά αλλά από το τίποτα..

χθες επαιζα με ενα μαυρο S3 και ομολογω οτι το ατιμο ειναι πανεμορφο σε μαυρο. Αλλα ρε παιδια να σας πω την αληθεια, δεν ενθουσιαστηκα και πολυ με τις επιδοσεις του...πανω κατω τα ιδια με το νεξους μου φανηκε. Ιδεα μου ειναι?
All it takes is a swipe...

χθες επαιζα με ενα μαυρο S3 και ομολογω οτι το ατιμο ειναι πανεμορφο σε μαυρο. Αλλα ρε παιδια να σας πω την αληθεια, δεν ενθουσιαστηκα και πολυ με τις επιδοσεις του...πανω κατω τα ιδια με το νεξους μου φανηκε. Ιδεα μου ειναι?

Όχι. Πλέον η διαφορά σε επιδόσεις φαίνεται μόνο σε καταστάσεις υψηλού φόρτου. Αν τρέχεις πολλά apps ταυτόχρονα κλπ. Εγώ πχ το καταλαβαίνω στο GN όταν ακούω podcast έχω Skype viber ανοιχτά και κάνω browsing σε απαιτητικές σελίδες μερικές φορές μου κλεινει το Skype ή το doggcatcher . Αλλά σε φυσιολογικές συνθήκες δύσκολα θα καταλάβεις διαφορά.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

αυτο μηπως εχει να κανει και με το μεγεθος της RAM που περιγραφεις?
All it takes is a swipe...

αυτο μηπως εχει να κανει και με το μεγεθος της RAM που περιγραφεις?

Σίγουρα, και με αυτό. Το λεω γενικότερα για το κομμάτι επιδόσεις. Η υπεροχή των νέων συσκευών φαίνεται μόνο σε αρκετά απαιτητικές συνθήκες, όχι στη συνήθη καθημερινή χρήση.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)