Rafinas Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Καλησπέρα, έχω τη συσκευή σε λευκό χρώμα και θέλω να τη πουλήσω για να πάρω το s3 ή το s4. Τη συσκευή την έχω γύρω στους 5 μήνες. Φυσικά ειναι με το κουτί του και θήκη original για το nexus. Αγρατζούνιστο σε άριστη κατάσταση, μπορεί να πουληθεί γύρω στα 280 euro? αλλιώς δεν συμφέρει... Θέλω τη γνώμη σας. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Καλησπέρα, έχω τη συσκευή σε λευκό χρώμα και θέλω να τη πουλήσω για να πάρω το s3 ή το s4. Τη συσκευή την έχω γύρω στους 5 μήνες. Φυσικά ειναι με το κουτί του και θήκη original για το nexus. Αγρατζούνιστο σε άριστη κατάσταση, μπορεί να πουληθεί γύρω στα 280 euro? αλλιώς δεν συμφέρει... Θέλω τη γνώμη σας. Ευχαριστώ. Αυτή τη στιγμή είναι στα 330 καινούργιο. Προσωπικά για 50 ευρώ δε θα το αγόραζα μεταχειρισμενο. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rafinas Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Αυτή τη στιγμή είναι στα 330 καινούργιο. Προσωπικά για 50 ευρώ δε θα το αγόραζα μεταχειρισμενο. Οπότε να ξεχάσω για την ώρα την αντικατάσταση του κινητού μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Οπότε να ξεχάσω για την ώρα την αντικατάσταση του κινητού μου... γιατι δεν δοκιμαζεις να το βαλεις αγγελια στην τιμη που θελεις να το δωσεις???παντος πιστευω οτι 250 μεχρι το πολυ 280 ειναι η τιμη για μεταχειρησμενο.....φυσικα εχει να κανει και με την κατασταση που ειναι η καθε συσκευη........ τωρα ειδα οτι μαλλον λογω μηνυματων δεν μπορεις να βαλεις ακομα αγγελια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) το εκανα χτες αυτο.καμια διαφορα. Ισως χρειαζεται πρωτα να κανεις απεγκατασταση αυτους που εχουν ηδη εγκατασταθει, μεσω της διαχειρισης συσκευων των windows και να προσπαθησεις ξανά. Δοκίμασε πρώτα να κατεβάσεις αυτό το zip από εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1766220 και να το αποσυμπιεσεις και μετά να πας στη στη διαχείριση συσκευών και να κάνεις δεξί κλικ στο unknown device και update driver, επέλεξε όχι αυτόματη εγκατάσταση αλλά από δίσκο και δείξε τον φάκελο που κατέβασες. Κάνε επανεκκίνηση και δες το πάλι. Edited April 8, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλησπέρα, έχω τη συσκευή σε λευκό χρώμα και θέλω να τη πουλήσω για να πάρω το s3 ή το s4. Τη συσκευή την έχω γύρω στους 5 μήνες. Φυσικά ειναι με το κουτί του και θήκη original για το nexus. Αγρατζούνιστο σε άριστη κατάσταση, μπορεί να πουληθεί γύρω στα 280 euro? αλλιώς δεν συμφέρει... Θέλω τη γνώμη σας. Ευχαριστώ. Για το S4 ok να το καταλάβω. Αλλά τι παραπάνω θα σου προσφέρει το S3 από το galaxy nexus; Εκτός εάν υπάρχει και το οικονομικό (S3 VS S4). Γατί σε σχέση με το S3 θα βρεις μία κάμερα με παραπάνω MP και μικροδιαφορές που κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα. Πάντως επειδή έχεις το λευκό (προσωπικά μου αρέσει πολύ) μπορεί να το πουλήσεις σε καλή τιμή. Δοκίμασε σε διάφορα sites αγοραπωλησίας π.χ. ricardo (δεν κάνω διαφήμιση μην παρεξηγηθώ). Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisboz Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ....ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ 4.2.1, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ WI FI Η ΤΟ 3G ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ (ΟΧΙ ΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ) ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΡΙΝ) ΤΟ WI FI Η ΤΟ 3G ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ...;;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ....ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ 4.2.1, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ WI FI Η ΤΟ 3G ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ (ΟΧΙ ΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ) ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΡΙΝ) ΤΟ WI FI Η ΤΟ 3G ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ...;;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Κάτι δεν έκατσε καλά στο update. Δοκίμασε με επαναφορά εγοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και συνέλθει αλλιώς πρέπει να περάσεις μόνος σου την εργοστασιακή ρομ. Διάβασε στην πρώτη σελίδα τον οδηγό μετατροπής από yakjuxw σε yakju ο οποίος σε παραπέμπει σ' αυτό το toolkit http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 αλλά θέλει δωρέα για να αναβαθμίζεται. Αν τα καταφέρνεις με τα αγγλικά υπάρχει κι άλλο toolkit πιο εύχρηστο και δωρεάν http://www.wugfresh.com/nrt/ Αν κολλήσεις κάπου το λες. Θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με κεφαλαία, είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisboz Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Κάτι δεν έκατσε καλά στο update. Δοκίμασε με επαναφορά εγοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και συνέλθει αλλιώς πρέπει να περάσεις μόνος σου την εργοστασιακή ρομ. Διάβασε στην πρώτη σελίδα τον οδηγό μετατροπής από yakjuxw σε yakju ο οποίος σε παραπέμπει σ' αυτό το toolkit http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 αλλά θέλει δωρέα για να αναβαθμίζεται. Αν τα καταφέρνεις με τα αγγλικά υπάρχει κι άλλο toolkit πιο εύχρηστο και δωρεάν http://www.wugfresh.com/nrt/ Αν κολλήσεις κάπου το λες. Θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με κεφαλαία, είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ ;) οκ..θα το δοκιμασω και βλεπουμε...ευχαριστω πολυ.σορρυ για τα κεφαλαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Παιδιά τι κοροϊδία είναι αυτή με την mireo dont panic όταν αγόρασα το nexus τo είχε δώρο το συγκεκριμένο πλοηγό, μετά την αναβάθμιση σε 4.2.1 δεν λειτουργεί πλέον και μου έστειλαν μήνυμα από την εταιρεία ότι το nexus παρουσιάζει πρόβλημα συμβατότητας ,πρέπει να δώσω 18 εύρο για να αποκτήσω καινούρια άδεια χωρίς χρονικό περιορισμό:mad: Edited April 9, 2013 by artemios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Παιδιά τι κοροϊδία είναι αυτή με την mireo dont panic όταν αγόρασα το nexus τo είχε δώρο το συγκεκριμένο πλοηγό, μετά την αναβάθμιση σε 4.2.1 δεν λειτουργεί πλέον και μου έστειλαν μήνυμα από την εταιρεία ότι το nexus παρουσιάζει πρόβλημα συμβατότητας ,πρέπει να δώσω 18 εύρο για να αποκτήσω καινούρια άδεια χωρίς χρονικό περιορισμό:mad: Αν δεν τα έχεις δώσει ήδη τα ευρώπουλα, αν έψαχνες στο παρόν thread θα έβλεπες ότι πολλοί έχουμε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα (μετά από αναβάθμιση σε 4.1 ή 4.2), και η λύση ήταν εξαιρετικά απλή (και απολύτως νόμιμη)...;) Βέβαια τα 18€ για νέα updates είναι πολύ καλή τιμή, θα το σκεφτόμουν και εγώ.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Αν δεν τα έχεις δώσει ήδη τα ευρώπουλα, αν έψαχνες στο παρόν thread θα έβλεπες ότι πολλοί έχουμε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα (μετά από αναβάθμιση σε 4.1 ή 4.2), και η λύση ήταν εξαιρετικά απλή (και απολύτως νόμιμη)...;) Βέβαια τα 18€ για νέα updates είναι πολύ καλή τιμή, θα το σκεφτόμουν και εγώ.... δεν τα εχω δωσει ακομα και η λυση ποια ειναι παρακαλω?σε ποια σελιδα να δω την λυση? Edited April 9, 2013 by artemios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 δεν τα εχω δωσει ακομα και η λυση ποια ειναι παρακαλω? Ένα search 5" είναι ρε παιδιά.... Σελίδες 500 και 501, δες αυτά τα posts Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ένα search 5" είναι ρε παιδιά.... Σελίδες 500 και 501, δες αυτά τα posts φιλε μου δικιο εχεις αλλα εγω εψαχνα απο αρχες φλεβαρη και μετα.ευχαριστω θα κανω προσπαθειες και θα σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 στην σελιδα 500 εκανα αυτο που λεει ο φιλος leftis69 αλλα το αρχειο δεν υπαρχει για να το κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LongBow Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Παιδιά τι κοροϊδία είναι αυτή με την mireo dont panic όταν αγόρασα το nexus τo είχε δώρο το συγκεκριμένο πλοηγό, μετά την αναβάθμιση σε 4.2.1 δεν λειτουργεί πλέον και μου έστειλαν μήνυμα από την εταιρεία ότι το nexus παρουσιάζει πρόβλημα συμβατότητας ,πρέπει να δώσω 18 εύρο για να αποκτήσω καινούρια άδεια χωρίς χρονικό περιορισμό:mad: εγώ είμαι stock σε 4.2.2 και το πρόγραμμα δουλεύει κανονικά! βέβαια δεν μου έχει έρθει ποτέ καποια ειδοποίηση για update και δεν ξέρω αν υπάρχει χρονικός περιορισμός. δεν είχα κάνει κάτι παραπάνω απο τις οδηγίες που είχα πάρει απο πλαίσιο, δούλευε απο την πρώτη μέρα.. επειδή δεν το έχω ψάξει, πρέπει να μπαίνω στο site της εταιρείας για updates κλπ? ή δεν δικαιούμαι επειδή το είχα πάρει δώρο από πλαίσιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 στην σελιδα 500 εκανα αυτο που λεει ο φιλος leftis69 αλλα το αρχειο δεν υπαρχει για να το κατεβασω Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ, και κάνε τα ίδια βήματα :cool: εγώ είμαι stock σε 4.2.2 και το πρόγραμμα δουλεύει κανονικά! βέβαια δεν μου έχει έρθει ποτέ καποια ειδοποίηση για update και δεν ξέρω αν υπάρχει χρονικός περιορισμός. δεν είχα κάνει κάτι παραπάνω απο τις οδηγίες που είχα πάρει απο πλαίσιο, δούλευε απο την πρώτη μέρα.. επειδή δεν το έχω ψάξει, πρέπει να μπαίνω στο site της εταιρείας για updates κλπ? ή δεν δικαιούμαι επειδή το είχα πάρει δώρο από πλαίσιο? Εσύ ήσουν τυχερός, σε πολλούς δεν δούλευε μετά από update...και ναι, δεν δικαιούσαι κάποιου update, είναι one-time offer μέσω/λόγω Πλαισίου... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ, και κάνε τα ίδια βήματα :cool: δοκιμαζω φιλε the ace και ξαναγραφω να σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ, και κάνε τα ίδια βήματα :cool: δοκιμαζω φιλε the ace και ξαναγραφω να σας πω Μπήκα να τσεκάρω το λινκ που μου είχαν δώσει και έχεις δίκιο, τo κατεβάσανε οι μάγκες αλλά γι αυτό υπάρχουν τα φόρουμ. Αυτά είναι τα βήματα που κάνεις 1) Κάνετε απεγκατάσταση το Mireo viaGPS από τις εφαρμογές σας. 2) Με έναν file explorer διαγράφετε το φάκελο DP_Plaisio 3) Διαγράφετε το αρχείο DontPanicPromo0504.zip 4) Διαγράφετε το αρχείο Dontpanic.apk 5) Στη συνέχεια κατεβάζετε το αρχείο από το παρακάτω link στον υπολογιστή σας http://goo.gl/VJVzj 6) Το αποσυμπιέζετε. Θα βγει ένας φάκελος DP_Plaisio και ένα αρχείο Dontpanic.apk 7) Αντιγράφετε τον φάκελο DP_Plaisio και το αρχείο Dontpanic.apk στη μνήμη της συσκευής δίπλα-δίπλα (στο ίδιο μέρος απ’ όπου διαγράψατε τα αρχεία στα βήματα 2,3,4) 8) Πάμε στη συσκευή android και συνδεόμαστε με το internet (θα χρειαστεί μόνο την πρώτη φορά για την ενεργοποίηση) 9) Μέσα από τον file explorer βρίσκουμε το αρχείο Dontpanic.apk και το τρέχουμε. Ξεκινάει η εγκατάσταση. 10) Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, πατάμε “Άνοιγμα” για να τρέξει το πρόγραμμα. Θα μας ζητήσει τη 12ψήφια άδεια χρήσης που βρίσκεται στο τέλος του Android quick start guide 11) Μόλις την καταχωρήσουμε σωστά, θα τρέξει κανονικά το πρόγραμμα πλοήγησης Εσύ θα προσπεράσεις το 5 :lol: Αν δεν δουλέψει θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους να περάσουν το ιμει σου στην βάση δεδομένων τους. Με τα 18 ευρώ που ζητάνε έχουμε για πάντα αναβαθμίσεις κάτι που το σκέφτομαι και επειδή είναι από τους καλύτερους πλοηγούς αλλά και επειδή σε λίγο καρό όταν βγεί η android 5 θα σταματήσει να δουλεύει εκτός κι αν δεν την περάσετε :lol::lol::lol: Edited April 9, 2013 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 εγω παντος ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα με το συγκεκριμενο προγραμμα......μια χαρα δουλευει και τωρα που ειμαι στην 4.2.2 αλλα και οταν ειχα 4.1.2 και 4.2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 παιδιά δεν γίνεται τίποτα ευχαριστώ τον φίλο the ace και τον leftis69 απλά θέλω να πω ότι το σχέδιο ήταν εξαρχης προμελετημένο κάνεις δεν εγγυάται ότι αν θα το αγοράσουμε τώρα θα είναι συμβατό με μελλοντικές αναβαθμίσεις του android. θα σκεφτώ τι θα κάνω:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 παιδιά δεν γίνεται τίποτα ευχαριστώ τον φίλο the ace και τον leftis69 απλά θέλω να πω ότι το σχέδιο ήταν εξαρχης προμελετημένο κάνεις δεν εγγυάται ότι αν θα το αγοράσουμε τώρα θα είναι συμβατό με μελλοντικές αναβαθμίσεις του android. θα σκεφτώ τι θα κάνω:happy: Nα σου πω ότι το σχέδιο ήταν εξαρχης προμελετημένο αλλά από το πλαίσιο (δώρο άδωρο δηλαδή). Σε επικοινωνία που είχα με την Geointelligence μου είπαν ότι με 18 ευρώ οι αναβαθμίσεις θα είναι για πάντα, εφόρου android που λέμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Nα σου πω ότι το σχέδιο ήταν εξαρχης προμελετημένο αλλά από το πλαίσιο (δώρο άδωρο δηλαδή). Σε επικοινωνία που είχα με την Geointelligence μου είπαν ότι με 18 ευρώ οι αναβαθμίσεις θα είναι για πάντα, εφόρου android που λέμε :p αρα και σε οσους δουλευει,ουσιαστικα θα πρεπει να δωσουμε τα 18 ευρω ωστε να δουλευει κσαι με την αναβαθμηση σε android 5 που θα εχουμε τον Μαιο......παντος αξιζει τα λεφτα του......αν με τηυν αναβαθμηση δεν δουλευει,τοτε σιγουρα εγω τα 18 ευρω θα τα δωσω.....ας μην ομως σχολιασω την κινηση του Πλαισιου με το 'δωρο':lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 αρα και σε οσους δουλευει,ουσιαστικα θα πρεπει να δωσουμε τα 18 ευρω ωστε να δουλευει κσαι με την αναβαθμηση σε android 5 που θα εχουμε τον Μαιο......παντος αξιζει τα λεφτα του......αν με τηυν αναβαθμηση δεν δουλευει,τοτε σιγουρα εγω τα 18 ευρω θα τα δωσω.....ας μην ομως σχολιασω την κινηση του Πλαισιου με το 'δωρο':lol: Η προσφορά των 18 ευρω ισχύει μέχρι 12/4/2013 αντε και μεχρι τελος του μηνα μετα ομως 39 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Η προσφορά των 18 ευρω ισχύει μέχρι 12/4/2013 αντε και μεχρι τελος του μηνα μετα ομως 39 ευρω Τώρα θα την κάνω την κίνηση καλά που το είπες αδερφέ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts