manthosx6 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Κάποιο καλό πληκτρολόγιο....και δωρεάν.....με Ελληνική γλώσσα; Το πληκτρολόγιο V5 έχασε τα Ελληνικά του και δεν βρίσκω κάποιο άλλο να βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Κάποιο καλό πληκτρολόγιο....και δωρεάν.....με Ελληνική γλώσσα; Το πληκτρολόγιο V5 έχασε τα Ελληνικά του και δεν βρίσκω κάποιο άλλο να βάλω. Το touchpal είναι αξιοπρεπές και δωρεάν. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά, έχω το Galaxy Nexus και πρόκειται να πάρω το S3. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω όλα τα μηνύματα από την μία συσκευή στην άλλη; Επίσης, οι επαφές που βρίσκονται στην κανονικού μεγέθους SIM μου γίνεται να τις περάσουν από την Cosmote στην Micro SIM που θα βγάλω; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmtvdXNoaWtkdXR0YS5iYWNrdXAiXQ.. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παίδες, βοήθεια, έχουν σπάσει τα νεύρα μου κι αν δεν το βρω θα σκάσω! Μόλις στέλνω μήνυμα SMS με το Handcent σε μερικές επαφές στέλνει παράλληλα και με το viber χωρίς να δώσω καμιά τέτοια εντολή! Το ίδιο παθαίνω και μόλις λάβω SMS από άλλους χρήστες, μου στέλνει και το viber! Έχετε τίποτα υπόψιν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παίδες, βοήθεια, έχουν σπάσει τα νεύρα μου κι αν δεν το βρω θα σκάσω! Μόλις στέλνω μήνυμα SMS με το Handcent σε μερικές επαφές στέλνει παράλληλα και με το viber χωρίς να δώσω καμιά τέτοια εντολή! Το ίδιο παθαίνω και μόλις λάβω SMS από άλλους χρήστες, μου στέλνει και το viber! Έχετε τίποτα υπόψιν; Αν πας στις εφαρμογές στις ρυθμίσεις κ πατήσεις εκκαθάριση στο viber...για δες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 ρυθμίσεις viber-->free reply with viber (uncheck)! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Τζίφος, πάλι τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Μήπως η πιο άκομψη λύση;: να βγάλεις - uninstall - το viber, να ξανακάνεις από τις ρυθμίσεις του handcent default messaging application, και να ξαναβάλεις το viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Λέω να δοκιμασω paranoidandroid..Την έχει φλασαρει κανένας για να μου πει γνώμη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Μήπως η πιο άκομψη λύση;: να βγάλεις - uninstall - το viber, να ξανακάνεις από τις ρυθμίσεις του handcent default messaging application, και να ξαναβάλεις το viber Δεν θα χάσω έτσι τα μηνύματα του viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Λέω να δοκιμασω paranoidandroid..Την έχει φλασαρει κανένας για να μου πει γνώμη;; Κάντε και κανά search ρε παιδιά....2 σελίδες πίσω έχω αναφέρει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της PA (με ΑΚ kernel). Μια χαρά είναι, η πιο σταθερή και όσο πιο κοντά σε stock γίνεται, χωρίς πολλά μπιχλιμπίδια αλλά με καλές δυνατότητες παραμετροποίησης.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Λέω να δοκιμασω paranoidandroid..Την έχει φλασαρει κανένας για να μου πει γνώμη;; την χρησιμοποιω ενα μηνα τωρα,με τον στοκ κερνελ.την εχω ρυθμιση σε tablet ui και πολλες εφαρμογες επισης δουλευουν σαν σε ταμπλετ.το σημαντικοτερο δεν εχει κανενα bug,σα να εχεις στοκ ρομ με πολλα εξτρα ομως Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Κάντε και κανά search ρε παιδιά....2 σελίδες πίσω έχω αναφέρει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της PA (με ΑΚ kernel). Μια χαρά είναι, η πιο σταθερή και όσο πιο κοντά σε stock γίνεται, χωρίς πολλά μπιχλιμπίδια αλλά με καλές δυνατότητες παραμετροποίησης.... Χα,να που ξανασυναντηθηκαμε Ace..Πως τα παει απο μπαταρία;;Χρησιμοποιείς καθόλου 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Χα,να που ξανασυναντηθηκαμε Ace..Πως τα παει απο μπαταρία;;Χρησιμοποιείς καθόλου 3g? :lol::lol::lol::lol: έλα ντε, όλο τριγύρω πάμε όλοι :lol::lol::lol::lol: Ναι εννοείται ρε συ, συνεχώς ανοιχτό το έχω. Μια μέρα εύκολα, ακόμα και αν έχω παίξει 1-2 τεταρτάκια παιχνίδια -και βαριά... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Παιδιά από τη μέρα που πήγα στην 4.2.1 Μου έρχεται να το σπάσω 1ον κολλάει μια φορά τη μέρα σε σημείο που πρέπει να το σβήσω για να δουλέψει 2ον έχω πρόβλημα με το Bluetooth και λόγω δουλειάς με ταλαιπωρεί αρκετά 3ον ο χρόνος μου είναι πολύτιμος. Από τη στιγμή που βγάζει μια αναβάθμιση η εταιρία αυτή θα πρέπει να λειτουργεί τέλεια. Δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να κάθομαι να κάνω μπακ απ και clean install κάθε φορά που βγάζει αναβάθμιση. Edited March 29, 2013 by thsss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η μεγαλύτερη μπαταρία που μπορεί να πάρει το Nexus (σε mAh) αλλα να μην χρειάζεται έξτρα πισω καπάκι? Και αν ξέρετε μπορείτε να δώσετε κάποιο λινκ? Ευχαριστώ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η μεγαλύτερη μπαταρία που μπορεί να πάρει το Nexus (σε mAh) αλλα να μην χρειάζεται έξτρα πισω καπάκι? Και αν ξέρετε μπορείτε να δώσετε κάποιο λινκ? Ευχαριστώ. Όλες θέλουν έξτρα καπάκι. Εγώ έχω την 2000mah και έχει δικό της καπάκι. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η μεγαλύτερη μπαταρία που μπορεί να πάρει το Nexus (σε mAh) αλλα να μην χρειάζεται έξτρα πισω καπάκι? Και αν ξέρετε μπορείτε να δώσετε κάποιο λινκ? Ευχαριστώ. Εγώ παράγγειλα προχτές αυτά τα δύο και τα περιμένω http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=181043659196&ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110797758739&ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Εγώ παράγγειλα προχτές αυτά τα δύο και τα περιμένω http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=181043659196&ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110797758739&ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 Αυτή είναι η στοκ που παρήγγειλες πάντως, όχι extended. Extended ξεκινάνε από 2000mah και πάνω Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Αυτή είναι η στοκ που παρήγγειλες πάντως, όχι extended. Extended ξεκινάνε από 2000mah και πάνω Λες να μην ξέρω τι παράγγειλα; :lol: πέρα από την πλάκα έδωσα λιγότερα για τον φορτιστή + μπαταρία απ' ότι θα έδινα για την extended και θα έχω μία στο τηλέφωνο και μία να φορτίζει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Αυτή είναι η στοκ που παρήγγειλες πάντως, όχι extended. Extended ξεκινάνε από 2000mah και πάνω @leftis69 Ποσα ευρώ σου βγήκαν και τα 2? Συνολικά εννοώ μεχρι την πόρτα σου? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 16,15 € ακριβώς :) και τα δύο είναι γνήσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 16,15 € ακριβώς :) και τα δύο είναι γνήσια. Ναι σε ρωτήσω κάτι; Όταν κανείς αλλαγή μπαταρίας και βάζεις την πλήρως φορτισμένη μέσα, με τα stats και την επί τις εκατό ένδειξη έχεις κανένα θέμα κατά την αλλαγή; Είναι ακριβή τα στατιστικά δηλαδή; Διότι στο δικό μου όταν χρειάστηκε μερικές φορές να βγάλω μπαταρία επειδή κόλλησε, τα battery stats μετά ήταν ότι να ναι. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Ναι σε ρωτήσω κάτι; Όταν κανείς αλλαγή μπαταρίας και βάζεις την πλήρως φορτισμένη μέσα, με τα stats και την επί τις εκατό ένδειξη έχεις κανένα θέμα κατά την αλλαγή; Είναι ακριβή τα στατιστικά δηλαδή; Διότι στο δικό μου όταν χρειάστηκε μερικές φορές να βγάλω μπαταρία επειδή κόλλησε, τα battery stats μετά ήταν ότι να ναι. Δεν νομίζω ότι θα έχω κάποιο θέμα μιας και δεν τα έχω παραλάβει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Δεν νομίζω ότι θα έχω κάποιο θέμα μιας και δεν τα έχω παραλάβει ακόμα. Όταν παραλάβεις και δεις, κάνε ένα ποστ εδώ σε παρακαλώ γιατί με ενδιαφέρει. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts