stelios67 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Άν κοιτάξεις την πρώτη σελίδα θα βρείς προτεινόμενες θήκες και screen protectors Screen protector βρήκα προχθές στο Plaisio της Πειραιώς. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλησπέρα παίδες. Αντιμετωπίζω το εξής κουλό! Είμαι με την official 4.2.1 μόνο rooted και προσπαθώ να συνδέσω ένα usb φλασάκι μέσω otg αλλά δεν μου το αναγνωρίζει. Έχω δοκιμάσει με το Stickmount με το NTFSMounter αλλά τίποτα! Αρνείται να το αναγνωρίσει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; Το καλώδιο με τον αντάπτορα το έχω δοκιμάσει αλλού και παίζει. Το τηλέφωνο είναι σε usb debugging mode... και εγω rooted ειμαι,δοκιμασε να δοκιμασεις τελευταια εκδοση stickmount και βγαλε το ntfs mounter δεν δουλευει στην 4.2.εγω με το τελευταιο stickmount και διαβαζει αρχεια αλλα και μεταφερει σε ntfs στικακι η σκληρο δισκο με τροφοδοσια. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 καλησπερα και απο εμενα...απο σημερα το απογευμα ειμαι και εγω κατοχος του συγκεκριμενου κινητου,και επειδη δεν μπορω να διαβασω 483 σελιδες,θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματακια. επειδη πουθενα δεν βρηκα ουτε προστατευτικο οθονης ουτε θηκη,μπορει καποιος να βοηθησει στελνωντας κανενα link για αγαρα?? το τηλεφωνακι κατα την χρηση κολαει??γινετε χρηση βιντεοκλησεων skype χωρις προβλημα??και γενικα μερικες εντυπωσεις απο τους ηδη κατοχους της συσκευης ........... ευχαριστω Αν ξέρεις απο android δεν θα έχεις πρόβλημα, αν ειναι πρώτη συσκευη τοτε σε πολλα θα συναντήσεις δυσκολίες. Επειδη βλέπω avatar και τρέχει το μυαλό μου να ξέρεις οτι εδώ με το home συνεχίζουν και τρέχουν οι εφαρμογές, ανάλογα και την εφαρμογη βέβαια, αλλα συνήθως αυτο συμβαινει. Συνεπώς στο λέω για να ξέρεις πιο θα ειναι το όριο του τηλεφώνου αυτού αν τις κλείνεις έτσι αταραχος, καθώς δεν έχεις πάρει και κανά τέρας σημερινό στη μνήμη ή τετραπυρηνο. Πιστεύω οτι παει απίστευτα καλα και ειναι πάνω απο το μέσο όρο ακόμα των high end συσκευών για αυτα που μπορει να κάνει η συσκευη. Αν την μάθεις θα μείνεις ευχαριστημένος. Skype δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα αλλα η μποστινη κάμερα δεν εχει και την καλύτερη ανάλυση για τα σημερινα δεδομένα. Όπως σου λένε τα παιδιά λινκ για ζελατινες-θηκες θα βρεις στην αρχη και διασκορπισμένα δυστυχώς μέσα στην ενότητα. Εχουν προτείνει και ματ ζελατινες, έχω να βάλει και φωτο εγω παλιότερα, αλλα ειναι πολυ διαφορετικές απο τις κλασικές και εχουν θετικά και αρνητικα, πέραν της υποκειμενικοτητας προτίμησης. Αυτο με τον proximity sensor μου το κανε κι εμενα στην 4.2 και 4.2.1, μαζι με αλλα διαφορα βεβαια... Το επανεφερα στην 4.1.2 και ησυχασα. Εγω δεν είχα και δεν έχω κανένα πρόβλημα στο 4.2.1, με καθυστερηση σε proximity sensor, αλλα επειδη λέει ο φίλος οτι και το σήμα δεν του ειναι καλο καλύτερα να το κοιτάξει. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα doa σε όλες τις καινουργιες συσκευές. Screen protector βρήκα προχθές στο Plaisio της Πειραιώς. Του πλαισίου φοραγε και το δικο μου παλιότερα. Γενικα ανάμεικτα συναισθήματα. Του πλαισίου οι ζελατινες ειναι μέτριες προς καλές "κινεζικές" που μπορει να βρεις φθηνότερα στο ebay. Το καλο ήταν οτι δεν έκανε πολυ rainbow effect, αλλα περίεργα textures υπήρχαν στο λευκο, τα έβλεπες καθαρά. Δεν εχει gorilla το gnex που μου κάνει μεγάλη αίσθηση οταν πιάνω την οθόνη του χωρίς προστασία. Περισσότερο απο άλλα πχ note2. Γενικα του πλαισίου ειναι καλές-μέτριες αλλα ειναι υπερτιμημενες στις τιμές που τις ειχε, δεν ξέρω αν κατέβασε τιμές τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Μετά απο πλήρη αποφόρτιση στο 0% το κινητό έσβησε και όταν το συνδέω στο φορτιστή ξεκινάει η φόρτιση και όταν ξεκινα να αναβοσβηνει η μπαταρία σβήνει και ξανακάνει την διαδικασία απο την αρχή ξανα και ξανά.. Το έχει πάθει κανείς? ¨Εχω την xylon 13 με franco kernel 356. Καμια γνώμη? Φυσικά το κιν δεν λειτουργεί γιατι η μπαταρία είναι 0% αλλα μπορώ να μπώ και στον bootloader και σε recovery. Έκανα και wipe battery stats αλλα τα ίδια. Μήπως είναι πρόβλημα του kernel? Πέρασα και 4.1.2 με toolkit αλλα και πάλι τπτ. Μπαταρία λετε? EDIT: Τελικά η φόρτιση ξεκίνησε απο μόνη της 3-4 ώρες μετά. Ευτυχώς κράτησα και backup με το cwm και το επανέφερα! Edited December 29, 2012 by geoxraslap OK Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Μετά απο πλήρη αποφόρτιση στο 0% το κινητό έσβησε και όταν το συνδέω στο φορτιστή ξεκινάει η φόρτιση και όταν ξεκινα να αναβοσβηνει η μπαταρία σβήνει και ξανακάνει την διαδικασία απο την αρχή ξανα και ξανά.. Το έχει πάθει κανείς? ¨Εχω την xylon 13 με franco kernel 356. Καμια γνώμη? Φυσικά το κιν δεν λειτουργεί γιατι η μπαταρία είναι 0% αλλα μπορώ να μπώ και στον bootloader και σε recovery. Έκανα και wipe battery stats αλλα τα ίδια. Μήπως είναι πρόβλημα του kernel? Πέρασα και 4.1.2 με toolkit αλλα και πάλι τπτ. Μπαταρία λετε? Το φορτισες κλειστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 καλημερα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση....εχω αυτη την στιγμη το Nexus και ενα αλλο Android κινητο,μπορω να εχω και τα δυο ενεργοποιημενα με εναν λογαριασμο???δηλ και τα δυο να ειναι συνδεδεμενα σε ενα gmail...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 καλημερα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση....εχω αυτη την στιγμη το Nexus και ενα αλλο Android κινητο,μπορω να εχω και τα δυο ενεργοποιημενα με εναν λογαριασμο???δηλ και τα δυο να ειναι συνδεδεμενα σε ενα gmail...... Έτσι το έχω και εγώ. Και φυσικά μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Μετά απο πλήρη αποφόρτιση στο 0% το κινητό έσβησε και όταν το συνδέω στο φορτιστή ξεκινάει η φόρτιση και όταν ξεκινα να αναβοσβηνει η μπαταρία σβήνει και ξανακάνει την διαδικασία απο την αρχή ξανα και ξανά.. Το έχει πάθει κανείς? ¨Εχω την xylon 13 με franco kernel 356. Καμια γνώμη? Φυσικά το κιν δεν λειτουργεί γιατι η μπαταρία είναι 0% αλλα μπορώ να μπώ και στον bootloader και σε recovery. Έκανα και wipe battery stats αλλα τα ίδια. Μήπως είναι πρόβλημα του kernel? Πέρασα και 4.1.2 με toolkit αλλα και πάλι τπτ. Μπαταρία λετε? Κακώς έκανες αποφόρτιση μέχρι το 0. Οι μπαταρίες Ιόντων Λιθίου δεν πρέπει να αποφορτίζονται τελείως λόγω του είδους κατασκευής τους. Καταστρέφεις τα ιόντα της μπαταρίας με την πλήρη αποφόρτιση. Και πρέπει να το έκανες επίτηδες γιατί το κινητό από μόνο του κλείνει πριν να πέσει στο 0% η μπαταρία. Εφόσον άλλαξες kernel και πήγες 4.1.2 χωρίς να φτιάξει, κατά 99,9% τα έφτυσε η μπαταρία. Προσοχή στις μπαταρίες αυτές, δεν είναι οι Νικελίου που υπήρχαν πριν απο 10 χρόνια και ήθελαν πλήρεις αποφορτίσεις-φορτίσεις. Αντίθετα οι μπαταρίες Ι.Λ. ωφελούνται με μερικές φορτίσεις, και καλό είναι να τις φορτίζεις πριν να πέσει κάτω από το 25% η φόρτιση. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 δευτερο θεμα ειναι οτι δειχνει γενικα ασθενες σημα, καποιες φορες και μηδενικο, εκει που το παλιοτερο νοκια που ειχα επιανε καμπανα... βεβαια παρατηρησα οτι και με μηδεν μπαρες, αν παω να παρω τηλ πιανει γραμμη οποτε μπορει απλα να ειναι παραπλανητικο... εχει κανας αλλος τετοιο θεμα; . Το ίδιο ακριβώς κάνει και σε εμένα, ενώ δεν έχει καμιά γραμμή μόλις παίρνω τηλέφωνο πιάνει καμπάνα. Είμαι stock μαμά 4.1.2, απείραχτο εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) αλλη μια ερωτηση και παρακαλω μην γελασετε,πρωτη φορα εχω samsung κινητο...πως μεταφερω τις επαφες απο το outlook στην συσκευη????υπαρχει καποιο προγραμμα η με το που θα το συνδεσω θα γινει αυτοματη μεταφορα????με το lg τα μεταφερα μεσω του LG Suite,με τα HTC μεσω του HTC SYNC με το iphone μεσω του itunes, με τα SAMSUNG πως?? ευχαριστω..... Edited December 29, 2012 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 παιδια καπου ειδα ενα σχολιο και ελεγε οτι το nexus δεν δουλευει η βιντεο κληση. ησχυει αυτο το πραγμα? το skype δουλευει δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 παιδια καπου ειδα ενα σχολιο και ελεγε οτι το nexus δεν δουλευει η βιντεο κληση. ησχυει αυτο το πραγμα? το skype δουλευει δουλευει? το skype δουλευει,για βιντεοκληση δεν ξερω να σου πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 το skype δουλευει,για βιντεοκληση δεν ξερω να σου πω... Έχω κάνει βιντεοκλίση με το Skype κανονικότατα και επειδή έχει αρκετά μεγάλη οθόνη το ευχαριστιέσαι να βλέπεις τον άλλο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 παιδια καπου ειδα ενα σχολιο και ελεγε οτι το nexus δεν δουλευει η βιντεο κληση. ησχυει αυτο το πραγμα? το skype δουλευει δουλευει? Δουλεύει κανονικά. Την χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Δουλεύει κανονικά. Την χρησιμοποιώ πολύ συχνά. στο skype αναφέρεσαι έτσι? Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Εχει αναφερθει παιδια. Βίντεο κλήση ασφαλώς και κάνει η συσκευη. Δεν εχει λόγο να μην κάνει, για αυτο εχει την κάμερα μπροστά. Aυτο που λένε μερικοι οτι δεν κάνει βίντεο κλήση δεν ειναι απολυτα λαθος η σωστο. Η συσκευη δεν εχει καποια εφαρμογη προεγκαταστημενη -πέραν του google talk- που να σου δίνει την δυνατότητα βίντεο κλήσης. Τα galaxy (απο το galaxy s μεχρι το note2) εχουν ενσωματωμένη βιντεοκληση, για την ακρίβεια ειναι κομμάτι του dialer τους, εκει που βλέπεις την λιστα επαφων να καλέσεις έχεις επιλογη για βιντεοκληση, μαζι με την επιλογη να στείλεις μήνυμα σε κάποια επαφή. Αυτο παιζει. Αν βάλετε εφαρμογη τύπου Skype και παρόμοιες θα κάνετε κανονικα βίντεο κλήσεις, αλλα δεν υπάρχει δυνατότητα χωρίς την έξτρα εφαρμογή να καλέσει το gnex κάποιον με βίντεο όπως κάνουν out of the box τα galaxy στον dialer τους. Το gtalk απλα το προσπερνάω... Επίσης η δυνατοτητα των galaxy εχει πολλα "αλλα" γιατι για να κανεις βιντεοκληση πρέπει να εχει και ο άλλος αναγκαστικα galaxy συσκευη ΜΟΝΟ. Για την ακρίβεια να εχει απείραχτο galaxy που να μην του εχουν πειράξει αν φοράει custom rom, το touch wiz γιατι ειναι ραμμένο πάνω του η δυνατότητα βίντεο κλήσης. Συνεπώς ειναι μονο μεταξύ galaxy συσκευών, τρελό μείον. Επίσης παλιότερα μονο σε 3G έπαιζε η βιντεοκληση αυτη, μέσω wifi δεν καλούσε, ήθελε δίκτυο κινητής όπως τα mms. Τώρα δεν ξέρω αν το άλλαξαν γιατι δεν το εχω δοκιμάσει στο note2 και δεν πρόκειται να το κάνω. Παλιότερα που το δοκίμασα δεν ξετρελλαθηκα. Βλέπω περισσοτερα μειονεκτήματα. Για αυτο σε specs γράφουν οτι να ναι. Εξηγησα τι συμβαινει ώστε να ξεκαθαριστεί. Εχει αναφερθει ξανα παλιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Επίσης η δυνατοτητα των galaxy εχει πολλα "αλλα" γιατι για να κανεις βιντεοκληση πρέπει να εχει και ο άλλος αναγκαστικα galaxy συσκευη ΜΟΝΟ. Για την ακρίβεια να εχει απείραχτο galaxy που να μην του εχουν πειράξει αν φοράει custom rom, το touch wiz γιατι ειναι ραμμένο πάνω του η δυνατότητα βίντεο κλήσης. Συνεπώς ειναι μονο μεταξύ galaxy συσκευών, τρελό μείον. Επίσης παλιότερα μονο σε 3G έπαιζε η βιντεοκληση αυτη, μέσω wifi δεν καλούσε, ήθελε δίκτυο κινητής όπως τα mms. Τώρα δεν ξέρω αν το άλλαξαν γιατι δεν το εχω δοκιμάσει στο note2 και δεν πρόκειται να το κάνω. Παλιότερα που το δοκίμασα δεν ξετρελλαθηκα. Βλέπω περισσοτερα μειονεκτήματα. Εδώ κανείς λάθος σχετικά με το ότι αυτός που καλείτε μέσω του επίσημου dealer πρέπει να έχει Galaxy. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει επίσημη υποστήριξη βίντεοκλήσης από τον επίσημο dialer μέσω 3G δικτύου χωρίς την κατανάλωση των data. Με το Galaxy SII αλλά και το SIII μπορώ και κάνω βίντεοκλησεις σε κάποια Sony Ericsson K800 και K850... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Εδώ κανείς λάθος σχετικά με το ότι αυτός που καλείτε μέσω του επίσημου dealer πρέπει να έχει Galaxy. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει επίσημη υποστήριξη βίντεοκλήσης από τον επίσημο dialer μέσω 3G δικτύου χωρίς την κατανάλωση των data. Με το Galaxy SII αλλά και το SIII μπορώ και κάνω βίντεοκλησεις σε κάποια Sony Ericsson K800 και K850... εγω μεχρι προτινος ειχα το galaxy I k εκανα συνεχεια βιντεοκλησεις (μεσω 3g εννοειται) σε όλα τα κινητα που υποστηριζαν βιντεοκλησεις κ κυριως με την γυναικα που ειχε ΝΟΚΙΑ Χ6... ερωτηση: υπαρχει η δυνατοτητα να εγκαταστησουμε καποιον απτους επισημους dialers απο galaxy I ,II ή III για να δουμε αν θα δουλεψει κ στο δικο μας (χωρις να πειραξουμε κερνελ)? Edited December 30, 2012 by hs2000corolla Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 εγω μεχρι προτινος ειχα το galaxy I k εκανα συνεχεια βιντεοκλησεις (μεσω 3g εννοειται) σε όλα τα κινητα που υποστηριζαν βιντεοκλησεις κ κυριως με την γυναικα που ειχε ΝΟΚΙΑ Χ6... ερωτηση: υπαρχει η δυνατοτητα να εγκαταστησουμε καποιον απτους επισημους dialers απο galaxy I ,II ή III για να δουμε αν θα δουλεψει κ στο δικο μας (χωρις να πειραξουμε ρομ)? Δηλ. με το galaxy nexus μπορούμε να κάνουμε βίντεο κλίση; Γιατί εγώ όσο και να έψαξα δεν βρήκα τον τρόπο να κάνω βίντεο κλίση μέσω 3g (wind), παρά μόνο μέσω skype. Εάν γίνεται μέσω 3g μου λες πώς; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 στο skype αναφέρεσαι έτσι? Ναι, στο Skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Δηλ. με το galaxy nexus μπορούμε να κάνουμε βίντεο κλίση; Γιατί εγώ όσο και να έψαξα δεν βρήκα τον τρόπο να κάνω βίντεο κλίση μέσω 3g (wind), παρά μόνο μέσω skype. Εάν γίνεται μέσω 3g μου λες πώς; Εαν αλλαξουμε τον dialer κ εχει δυνατοτητα για βιντεοκληση δε βλεπω γιατι να μην γινεται! Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Εαν αλλαξουμε τον dialer κ εχει δυνατοτητα για βιντεοκληση δε βλεπω γιατι να μην γινεται! Δεν γίνεται γιατί πολύ απλα χρειαζεται τους "driver" της μπροστινής κάμερας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Χρόνια πολλά σε όλους. Νέος κάτοχος του nexus έχω 2 ερωτήσεις: 1) Υπάρχει δυνατότητα σε stock rom να ανοίγει το κινητό χωρίς τη χρήση του power button? Αν όχι ποια custom rom το υποστηρίζει? 2) Η αλλαγή των nav keys χρειάζεται root για να γίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Χρόνια πολλά σε όλους. Νέος κάτοχος του nexus έχω 2 ερωτήσεις: 1) Υπάρχει δυνατότητα σε stock rom να ανοίγει το κινητό χωρίς τη χρήση του power button? Αν όχι ποια custom rom το υποστηρίζει? 2) Η αλλαγή των nav keys χρειάζεται root για να γίνει? Χρόνια πολλά κι από μένα 1) Aυτό θες https://play.google.com/store/apps/details?id=net.ponury.pgm2free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5wb251cnkucGdtMmZyZWUiXQ.. Η paid version έχει περισσότερες επιλογές. Προυποθέτει root. Οι custom rom ''ξυπνάνε'' το κινητό με όλα τα πλήκτρα. 2) Οι περισσότερες custom rom έχουν δυνατότητα να αλλάζουν τα softkeys ή αλλιώς με το https://play.google.com/store/apps/details?id=kellinwood.zipthemer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImtlbGxpbndvb2QuemlwdGhlbWVyIl0. Θέλει κι αυτό root. Εδώ έχει softkeys για το zipthemer http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1413582 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους! πηρα και εγω σημερα το Nexus απο το Πλαισιο στην Μεταμορφωση, η αληθεια ειναι μετα απο πολυ ψαξιμο... προσπαθησα να αναβαθμισω σε 4.2 και το τηλεφωνο επιβεβειωνει οτι δεν υπαρχει αλλη ενημερωση... καμια ιδεα? thanx in advance... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts