ea6gka Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 υπαρχει τροπος να τρεχουμε το photosphere στην 4.1.2? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 υπαρχει τροπος να τρεχουμε το photosphere στην 4.1.2? Δες εδώ http://www.androidegis.com/how-to/download-android-4-2-camera-app-for-galaxy-nexus-feature-photo-sphere-and-panorama/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Τωρα τελευταία , σε ξεκαρφωτες στιγμες μου αναβει μονο του κοκκινο λαμπακι (κατω απο την οθονη). Τι μπορει να είναι ? Με ενα restart , στρώνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Τωρα τελευταία , σε ξεκαρφωτες στιγμες μου αναβει μονο του κοκκινο λαμπακι (κατω απο την οθονη). Τι μπορει να είναι ? Με ενα restart , στρώνει... Το ίδιο κανει και στο δικο μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Το ίδιο κανει και στο δικο μου... την 4.2.1 εχει το κινητο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 την 4.2.1 εχει το κινητο σου? Ναι, αλλά νομιζω το έκανε κα στην 4.2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Mαλλον μας εφαγε το port απο το LG, δεν εξηγειται αλλιώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Mαλλον μας εφαγε το port απο το LG, δεν εξηγειται αλλιώς... Δεν κατάλαβα λεξη απ'οτι ειπες, :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 (edited) Δες εδώ http://www.androidegis.com/how-to/download-android-4-2-camera-app-for-galaxy-nexus-feature-photo-sphere-and-panorama/ δεν δουλευει, FC Gallery.apk συνεχεια Δεν κατάλαβα λεξη απ'οτι ειπες, :what: εννοει οτι η 4.2 ρομ ειναι για το καινουριο Nexus 4 και οτι με προχειροδουλεια φορτωθηκε και στο Gnex χωρις να εχει προσαρμοστει καταλληλα στο κινητο με αποτελεσμα τα διαφορα bugs Edited December 3, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 εννοει οτι η 4.2 ρομ ειναι για το καινουριο Nexus 4 και οτι με προχειροδουλεια φορτωθηκε και στο Gnex χωρις να εχει προσαρμοστει καταλληλα στο κινητο με αποτελεσμα τα διαφορα bugs Χεχ, μετα το καταλαβα, προς στιγμήν νόμισα οτι συμμετείχα σε λάθος τοπικ. Όπως και να χει, θενξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 To ΒΤ που δεν δουλευε, το φτιάξαμε (τα εσβησα ολα και ξανα απο την αρχη ,δεν πειραζει) , ο dolphin κρασάρει , τον αλλαξαμε (chrome) , το να βλέπεις ομως αραια και που το κοκκινο λαμπακι του θανατου ( :p ) ειναι λιγο αγχωτικό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 ναι και ο dolphin κρασαρει (μιας και ειπα να τον δοκιμασω σαν εναλλακτικη και γρηγορη λυση) μονο ο chrome ειναι απολυτα σταθερος, αλλα απο ταχυτητα και αποκριση δυστυχως πασχει Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Παιδιά, εγώ είμαι με 4.1.2 (Android revolution hd 7) και franco r300. Απο εχθες το πρωι και σε μενα ο στοκ browser κρασαρει συνεχεια, μερικα δευτερολεπτα μενει ανοιχτος και μετα κρασαρει. Δεν φτιαχνει με clears στα cookies κλπ, κατεβασα τον chrome. δεν ξερω αν ειναι τυχαιο σε σχεση με των υπολοιπων, απλα ηθελα να το αναφερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα στον στοκ browser... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 αμα κατσεις καποια ωρα σε βαρια site θα το παρατηρησεις κι εσυ Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Και σε μένα (4.2.1) ανάβει σε άκυρες στιγμές το LED στο κόκκινο χρώμα, αλλά νόμιζα ότι είναι bug της εφαρμογής για το LED που χρησιμοποιώ. Τώρα που το λέτε και σεις μου μπήκαν υποψίες. Σε όσους συμβαίνει έχετε εφαρμογές τύπου LightFlow για τον έλεγχο του LED ή όχι; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι ότι αυτό το κόκκινο χρώμα είναι ειδοποίηση για νέο mail στο gmail... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Και σε μένα (4.2.1) ανάβει σε άκυρες στιγμές το LED στο κόκκινο χρώμα, αλλά νόμιζα ότι είναι bug της εφαρμογής για το LED που χρησιμοποιώ. Τώρα που το λέτε και σεις μου μπήκαν υποψίες. Σε όσους συμβαίνει έχετε εφαρμογές τύπου LightFlow για τον έλεγχο του LED ή όχι; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι ότι αυτό το κόκκινο χρώμα είναι ειδοποίηση για νέο mail στο gmail... στο lightflow το κοκκινο ειναι για την αναπαντητη και για να σβησει πρεπει να πας στις κλησεις και να δεις την αναπαντητη και οχι απο τις ειδοποιησεις. Μηπως αυτο παθαινεις, ξεχνας να δεις καμια αναπαντητη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 αμα κατσεις καποια ωρα σε βαρια site θα το παρατηρησεις κι εσυ Παρατηρησες κάποιο τετοιο σάιτ να μπω να δω πως θα συμπεριφερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 newsbeast , nova ακομα περισσοτερο (εβλεπα τη προσφορα :p ) και λιγο gamespot δε το ειχα παρει χαμπαρι τις προηγουμενες μερες γιατι δεν ειχα κατσει πολυ να ασχοληθω με το browser, μου σπασε τα νευρα δεν ειχα ξαναδει τετοιο χαλι ουτε στη 4.0.x Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 newsbeast , nova ακομα περισσοτερο (εβλεπα τη προσφορα :p ) και λιγο gamespot δε το ειχα παρει χαμπαρι τις προηγουμενες μερες γιατι δεν ειχα κατσει πολυ να ασχοληθω με το browser, μου σπασε τα νευρα δεν ειχα ξαναδει τετοιο χαλι ουτε στη 4.0.x Χαχα, άμεσο, εν ψυχρώ κρασάρισμα στη νόβα! Ισχυει λοιπον, δυστυχως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 ναι εκει χωρις πολλα πολλα , καπου εκει αποφασισα να βαλω chrome αλλα ειναι πολυ αργος ρε ****το, ειδικα στο double tap κοροιδευει ο μονος ψιλοεξισου γρηγορος με τον στοκ (dolphin) κρασαρει επισης Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 δεν εχω παρατηρησει προβλημα με το κοκκινο λεντακι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 στο lightflow το κοκκινο ειναι για την αναπαντητη και για να σβησει πρεπει να πας στις κλησεις και να δεις την αναπαντητη και οχι απο τις ειδοποιησεις. Μηπως αυτο παθαινεις, ξεχνας να δεις καμια αναπαντητη; Όχι, μα δεν έχω το lightflow, έχω ένα άλλο ποιο απλό, στο οποίο δεν έχω βάλει καμία ειδοποίηση σε κόκκινο χρώμα. Ρωτάω για τα παιδιά που είπαν ότι τους συμβαίνει στο ξεκάρφωτο και από τα λεγόμενά τους κατάλαβα ότι δε έχουν προγράμματα τύπου lightflow να τρέχουν. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Περιεργο... Το κινητό το είχα αφήσει στο γραφείο... Πάω να το πάρω...και τι βλέπω...να κανει μονο του την αναβάθμιση σε 4.2. Κλειστά τα παντα όλα αδερφια. Δεν είμαι ειδικός,αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο. Πριν σας πω εντυπώσεις θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πεί πώς γίνεται αυτό; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 γεια σε όλους είχα ρωτήσει εδώ και μέρες να μου προτείνετε κάποια ρομ.. είμαι σε cyanogen10.. αυτός ο φάκελος 0. που δημιουργείτε στην sd.card στην 4.2.1 πως αφαιρείτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts