Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αν κάποιος μέσω toolkit έβαλε άλλο recovery (κατά λάθος υποθέτω ) θα πρέπει να περάσει χειροκίνητα το ota

Δεν είναι τίποτα , μην ανησυχείτε

Διαφορετικά βάλτε το στοκ recovery από το toolkit και κάντε κανονικά ota

Για όλα υπάρχουν λύσεις :p

Επειδη βλεπω εισαι μαστερ για την κινηταρα μας εχω να σου πω οτι εκανα με δυσκολια τα βηματα της μετατροπης αλλα τα καταφερα...το να μπω σε μια διαδικασια ξανα μεσω του toolkit να κανω αυτα που λετε...δε ξερω...χαλιεμαι ειλικρινα φιλε μου.Κανενας δε μας ειπε οτι μπορει να υπαρξη προβλημα οταν μας λεγανε για την μετατροπη και να σου τωρα.Εγω δεν ειμαι ροοτ,ειμαι στοκ,ειμαι με ανοιχτο bootloader και δε ξερω αν μεσω toolkit μου εχει αλλαξει κατι.Δε μου εχει ερθει ενημερωση αλλα το λεω ξανα αν μου βγαλει προβλημα θα στεναχωρηθω.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

με ανοιχτο bootloader και rooted εχω φλασαρει προσωρινα μονο μια φορα αλλη recovery για να περασω το fix για τον ηχο, μετα απο καμια δεκαρια clean cache χτες βραδυ και αλλες 5 φορες σημερα μου εβγαλε το update ...

τωρα ομως εχει κολλησει με το ανθρωπακι του android ξαπλωμενο με ενα κοκκινο θαυμαστικο !!! τι παιχτηκε ? :blink:

PS: πατωντας το on/off 5-6 φορες εκλεισε ξαναανοιξε αλλα δε μου εχει περασει την 4.1.2.

την ξαναβρηκα με clean cache μετα απο 3 φορες κανει restart δειχνει το android και μια μπλε μπαρα να γεμιζει και ξαφνικα σταματαει και ειναι ταβλα το ανθρωπακι με το θαυμαστικο

http://i48.tinypic.com/fu520h.png

τι σκατα εχω κανει ?

Edited by ikskarda

Καλημέρα.. Χθες βραδυ μου επεσε κατω και χαρακτικε η κορνιζα του στη κατω αριστερη γωνια. στο service μου λενε οτι παει μαζι με οθόνη και touch. 160 euro,,!!

στο ιντερνετ βεβαια υπαρχει αυτο http://www.etradesupply.com/oem-samsung-galaxy-nexus-sch-i515-rear-housing.html. όπως επισης αυτο http://www.etradesupply.com/oem-samsung-galaxy-nexus-sch-i515-rear-housing.html και άλλα...

Μηπως το service μας δουλευει??

Edited by thanasisdr

Επειδη βλεπω εισαι μαστερ για την κινηταρα μας εχω να σου πω οτι εκανα με δυσκολια τα βηματα της μετατροπης αλλα τα καταφερα...το να μπω σε μια διαδικασια ξανα μεσω του toolkit να κανω αυτα που λετε...δε ξερω...χαλιεμαι ειλικρινα φιλε μου.Κανενας δε μας ειπε οτι μπορει να υπαρξη προβλημα οταν μας λεγανε για την μετατροπη και να σου τωρα.Εγω δεν ειμαι ροοτ,ειμαι στοκ,ειμαι με ανοιχτο bootloader και δε ξερω αν μεσω toolkit μου εχει αλλαξει κατι.Δε μου εχει ερθει ενημερωση αλλα το λεω ξανα αν μου βγαλει προβλημα θα στεναχωρηθω.

Πρώτα από όλα δεν είμαι μάστερ , μη φανταστείς ότι ξέρω πολλά περισσότερα από σένα

Δεύτερον , αν ακολουθησες κατά γράμμα τον οδηγό για yakju δε πρόκειται να έχεις πρόβλημα με το ΟΤΑ

δεν χρειάζεται να πειραχτεί το recovery για να το κάνεις yakju

Τη διαδικασία την είχα κάνει πριν τη 4.1 και τις 4.1 και 4.0.4 τις πήρα κανονικα ota

Δοκίμασες να αναβαθμίσεις και είχες θέμα , ή απλά ψάχνεσαι να βρεις πρόβλημα ?

@dkat

Ευχαριστώ

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή custom rom σε 4.1.2; Είχα παλιότερα την baked maguro άλλα μετά από κάποια κολλήματα που έτρωγε με την συλλογή πήρε πόδι... Ευχαριστώ!

3η φορα το ιδιο σκηνικο βρισκει το update , κανει restart και εκει που φορτωνει νεκρο το ανθρωπακι με κοκκινο θαυμαστικο

3η φορα το ιδιο σκηνικο βρισκει το update , κανει restart και εκει που φορτωνει νεκρο το ανθρωπακι με κοκκινο θαυμαστικο

Έχεις σίγουρα στοκ recovery ?

Πήγαινε μια σε fastboot και δες..

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

μπηκα στο fast boot . ειμαι στην αρχη τι πρεπει να τσεκαρω και που να πατησω ...

με το που επιλεγω με τα βελακια recovery mode και παταω μου βγαζει παλι το νεκρο ανθρωπακι με το θαυμαστικο

Πρώτα από όλα δεν είμαι μάστερ , μη φανταστείς ότι ξέρω πολλά περισσότερα από σένα

Δεύτερον , αν ακολουθησες κατά γράμμα τον οδηγό για yakju δε πρόκειται να έχεις πρόβλημα με το ΟΤΑ

δεν χρειάζεται να πειραχτεί το recovery για να το κάνεις yakju

Τη διαδικασία την είχα κάνει πριν τη 4.1 και τις 4.1 και 4.0.4 τις πήρα κανονικα ota

Δοκίμασες να αναβαθμίσεις και είχες θέμα , ή απλά ψάχνεσαι να βρεις πρόβλημα ?

@dkat

Ευχαριστώ

Το μαστερ δε το ειπα υποτιμητικά. Ισα ισα χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που απαντάνε σε κάθε πρόβλημα στην κοινότητα. Εννοείτε οτι αστειεύεσαι για τον αν ψάχνομαι. Απλά διάβασα το πρόβλημα που προέκυψε. Θα είναι πολύ ψυχοφθόρο για μένα να κάνω κινήσεις μέσω tooolkit...αν επαναλαμβάνω... μου συμβεί κατι τέτοιο αλλα οπως μου λες λογικα δεν θα εχω προβλημα.Μιας και σε βρηκα να σε ρωτησω:(1)Μολις μου ερθει η 4.1.2 κανω επαναφορα εγοστασιακων για να κατσει καλα η ρομ η κανω factory reset; (2)Ειναι το ιδιο η επαναφορα εργ. με το factory reset;

μπηκα στο fast boot . ειμαι στην αρχη τι πρεπει να τσεκαρω και που να πατησω ...

με το που επιλεγω με τα βελακια recovery mode και παταω μου βγαζει παλι το νεκρο ανθρωπακι με το θαυμαστικο

εκει (με το νεκρο ρομποτακι) για να σου βγαλει το μενου του stock recovery πρεπει να πατησεις power button και volume up

μαλλον στοκ recovery εισαι , δε ξερω τι φταιει στη περιπτωση σου

ισως κατι αλλο εχεις πειραξει και δε περναει το ota

EDIT

λοιπον αν καποιος εχει για καποιο λογο αλλαξει recovery (και εχει για παραδειγμα clockworkmod) και δε μπορει να κανει ΟΤΑ αν θελει μπορει να κανει τα εξης

1) μπαινει στο θρεντ αυτο του xda και κατεβαζει (αν μιλαμε για yakju 4.1.1) το zip: yakju JZO54K from JRO03C (διαφορετικα το καταλληλο zip που ταιριαζει στη περιπτωση του)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419170

2)το περναει στη μνημη του τηλεφωνου (οχι σε καποιο φακελο) χυμα

3) σβηνει το κινητο

4) οπως ειναι σβηστη παταει ταυτοχρονα τα power+volup+voldown

και μπαινει σε fastboot

5) με τα πληκτρα του ηχου ανεβοκατεβαζει τις επιλογες μεχρι να βρει τη "recovey mode" και την επιλεγει με power button

6) με αυτο το τροπο μπαινει στο recovery που στη περιπτωση μας ειναι το cwm

7) επιλεγει install zip from sd

8) βρισκει το zip με τα πληκτρα της εντασης και το επιλεγει με το power

9) τα υπολοιπα γινονται μονα τους

YΓ στην ουσια προκειται για τη μεθοδο 3c του οδηγου του xda

Edited by qsis

ειναι λογικο να μην εχει ερθει η ΟΤΑ οταν δεν εχω ουτε ξεκλειδωτο BL και δεν ειναι και root?
All it takes is a swipe...

(1)Μολις μου ερθει η 4.1.2 κανω επαναφορα εγοστασιακων για να κατσει καλα η ρομ η κανω factory reset; (2)Ειναι το ιδιο η επαναφορα εργ. με το factory reset;[/b]

δε κανεις τιποτα... εδω δε χρειαστηκε να κανουμε σε αλλες περιπτωσεις που ηταν μεγαλα τα update , για 15 MB προφανως και δεν εχει νοημα :)

το συγκεκριμενο update ουτε root ουτε τιποτα δε πειραξε

ειναι λογικο να μην εχει ερθει η ΟΤΑ οταν δεν εχω ουτε ξεκλειδωτο BL και δεν ειναι και root?

ο bootloader και το root δεν εχουν σχεση με το θεμα

θα σου ερθει καποια στιγμη

εμενα φιλε με το που μπαινω στην recovery νεκρωνει ...

θα δοκιμασω απο το toolkit να κανω την επιλογη flash stock recovery back to your phone !!!

ελπιζω να πετυχει και να μην χασω τιποτα απο τα αρχεια η ρυθμισεις ...

πρεπει να φταιει τοτε που flashara για να βαλω το Mod αρχειο για μεγαλυτερη ενταση του ηχειου

EDIT: Ουτε αυτο πετυχε νεκρη η recovery !!!

Edited by ikskarda

παιδια το κινητο νεκρωσε δεν ανοιγει καθολου !!! εβγαλα εβαλα μπαταρια τιποτα ... εχει μεινει με το ανθρωπακι και το κοκκινο θαυμαστικο ... τι κανω ?

κανω απο το toolkit download to image ξανα να το φλασαρω ξανα στην 4.1.1 . ετσι δε θα το κανω σαν να ηταν μαμισιο στην 4.1.1 ?

Edited by ikskarda

μαγκες σας παρακαλω καποιος βοηθεια . του αλλαξα τα φωτα . θελω να το γυρισω ολα σε μαμα κατασταση , λειτουργικο , recovery ολα . τα εκανα σκατα και οτι θελει κανει το κινητο .

μαγκες σας παρακαλω καποιος βοηθεια . του αλλαξα τα φωτα . θελω να το γυρισω ολα σε μαμα κατασταση , λειτουργικο , recovery ολα . τα εκανα σκατα και οτι θελει κανει το κινητο .

ξαναφλασαρε απο την αρχη με το toolkit

All it takes is a swipe...

αυτο προσπαθω και δε τα καταφερνω ... ποια βηματα ακριβως πρεπει να κανω ? ποια επιλογη ειναι ?

το yakju-jro03c-factory-3174c1e5.tgz που μου κατεβαζει το toolkit ειναι 0mb !!!

Edited by ikskarda

αυτο προσπαθω και δε τα καταφερνω ... ποια βηματα ακριβως πρεπει να κανω ? ποια επιλογη ειναι ?

λοιπόν κλείσε το κινητό και πάτα power και τα δυο πλήκτρα της έντασης όλα μαζί ταυτόχρονα.. πρέπει έτσι να μπεί σε fast boot..

έπειτα σύνδεσε το με τον υπολογιστή άνοιξε το toolkit και επέλεξε την επιλογή 9 download, extract + flash google factory stock rom.. μετά ακολούθα τις οδηγίες

αυτο κανω αλλα οπως ανεφερα απο πανω μου λεει στο toolkit οτι δε βρεθηκε το yakju-jro03c-factory-3174c1e5.tgz και στο φακελο του toolkit το εχει με μεγεθος 0mb ... να το κατεβασω απο αλλου και να το βαλω στο φακελο και να πατησω μετα flash ?

αν ναι απο που ?

αυτο κανω αλλα οπως ανεφερα απο πανω μου λεει στο toolkit οτι δε βρεθηκε το yakju-jro03c-factory-3174c1e5.tgz και στο φακελο του toolkit το εχει με μεγεθος 0mb ... να το κατεβασω απο αλλου και να το βαλω στο φακελο και να πατησω μετα flash ?

αν ναι απο που ?

έχεις δίκαιο και εμένα το ίδιο μου λέει.. μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον server και δεν βρίσκει το αρχείο... το κινητό σου σε τι κατάσταση είναι? ανοίγει κλείνει ή έχει ακόμα πρόβλημα? για προσπάθησε να κατεβάσεις το νούμερο 5 που είναι η ics σε μένα την κατεβάζει και λογικά μετά θα σου έρθουν οι ενημερώσεις σε 4.1.1 . ας απαντήσει και κάποιος άλλος πρώτα μην κάνω κανένα λάθος

πατησα wipe data , factory default δε ξερω εγω τι αλλο και μπαινει σε στο λειτουργικο απλα ηθελε παλι να δωσεις στοιχεια google μιας και χαθηκαν ολα ... αυτη τη στιγμη μονο ο bootloader ειναι ανοιχτο και μου εχει και το costum Mod για τον ηχο (apollo layer, dsp manager)

τα υπολοιπα ειναι οπως στην απο κατω φωτο

http://i48.tinypic.com/fu520h.png

κατεβαζω την 4.0.4 οπως ειπες . τωρα αν flashαρω αυτην θα γυρισουν σαν να ηταν μαμα firmware,recovery στην 4.0.4 κανω μετα update σε 4.1.1 και μετα σε 4.1.2 και το μονο που μενει μετα ειναι να ξανακανω root (μιας και ο bootloader ειναι ανοιχτος αν και λεω να τον κλεισω)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

πατησα wipe data , factory default δε ξερω εγω τι αλλο και μπαινει σε στο λειτουργικο απλα ηθελε παλι να δωσεις στοιχεια google μιας και χαθηκαν ολα ... αυτη τη στιγμη μονο ο bootloader ειναι ανοιχτο και μου εχει και το costum Mod για τον ηχο (apollo layer, dsp manager)

τα υπολοιπα ειναι οπως στην απο κατω φωτο

άρα δεν έχεις κάποιο πρόβλημα τώρα εε? τώρα όσο αφορά το update σε 4.1.2 . είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις custom recovery? εαν δεν είσαι σίγουρος πήγαινε μέσω τοολκιτ και πάτα την επιλογή να σου βάλει την στοκ recovery.

κατεβαζω την 4.0.4 οπως ειπες . τωρα αν flashαρω αυτην θα γυρισουν σαν να ηταν μαμα firmware,recovery στην 4.0.4 κανω μετα update σε 4.1.1 και μετα σε 4.1.2 και το μονο που μενει μετα ειναι να ξανακανω root (μιας και ο bootloader ειναι ανοιχτος αν και λεω να τον κλεισω)

γιατί κατεβάζεις την 4.0.4? τι πρόβλημα υπάρχει? εγώ όλα φυσιολογικά τα βλέπω

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)