nikoskat Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος να το φλασαρω? Κάνω wipe cache? οχι απλα το φλασαρεις χωρις τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιδια, απο launcher τι προτιματε για το συγκεκριμενο τηλεφωνο? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιδια, απο launcher τι προτιματε για το συγκεκριμενο τηλεφωνο? nova. 10ψδμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 nova. 10ψδμ Τον χρησιμοποιω και ειναι οντως καλος. Βλεπω ομως οτι με 8-9 widgets που και που εχει ενα ελαχιστο lag ελαχιστο, αλλα εχει κσι με ενοχλει. Απο την αλλη, ο apex δεν εχει ποτε καθολου λαγκ στις αρχικες οθονες, αλλα εχει λαγκ στο screen preview. Δεν ξερω τι να διαλεξω....:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Μην ακούσω καντήλια, αλλά δεν ξέρω :O , το κινητό μας έχει radio ? edit .. oκ , δεν έχει απο την μαμά του.. Μπορούμε να το περάσουμε κάπως? Edited August 19, 2012 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Μην ακούσω καντήλια, αλλά δεν ξέρω :O , το κινητό μας έχει radio ? Οχι, οχι, μονο μεσω ιντερνετ Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Οχι, οχι, μονο μεσω ιντερνετ μπορούμε να το περάσουμε χωρίς custom rom ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 μπορούμε να το περάσουμε χωρίς custom rom ? Δεν εχει ραδιοφωνικο δεκτη η συσκευη, επομενως δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει ραδιο, ανεξαρτητα απο τη ρομ. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι με διαφορες εφαρμογες (πχ tune in radio) να ακουσεις ραδιο, αλλα μονο μεσω ιντερνετ. Επισης, δοκιμασα τον adw ex και πραγματικα σκοτωνει σε ταχυτητα και smoothness!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Παιδιά, όταν σκρολάρετε, κυρίως πάνω κάτω ή αριστερά δεξια και σε σημεία που να υπάρχουν πολλά άσπρα γράμματα πάνω σε μαύρο φόντο (πχ σκούρο theme του tapatalk ή app drawer με μαύρο background), παρατηρεί κανείς σας ένα θάμπωμα στα γράμματα, σαν να θαμπώνουν και να τρeμοπαίζουν; Και κυρίως όταν σκρολάρετε πολύ αργά. Edited August 19, 2012 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιδιά, όταν σκρολάρετε, κυρίως πάνω κάτω ή αριστερά δεξια και σε σημεία που να υπάρχουν πολλά άσπρα γράμματα πάνω σε μαύρο φόντο (πχ σκούρο theme του tapatalk ή app drawer με μαύρο background), παρατηρεί κανείς σας ένα θάμπωμα στα γράμματα, σαν να θαμπώνουν και να τρeμοπαίζουν; Και κυρίως όταν σκρολάρετε πολύ αργά. όχι, είχα κάποια προβλήματα με την οθόνη και εγώ στην αρχή αλλά το χα δώσει DOA και τώρα κομπλε. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Παιδιά, όταν σκρολάρετε, κυρίως πάνω κάτω ή αριστερά δεξια και σε σημεία που να υπάρχουν πολλά άσπρα γράμματα πάνω σε μαύρο φόντο (πχ σκούρο theme του tapatalk ή app drawer με μαύρο background), παρατηρεί κανείς σας ένα θάμπωμα στα γράμματα, σαν να θαμπώνουν και να τρeμοπαίζουν; Και κυρίως όταν σκρολάρετε πολύ αργά. Μόλις το δοκίμασα και δεν παρατήρησα κάτι. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Μην ακούσω καντήλια, αλλά δεν ξέρω :O , το κινητό μας έχει radio ? edit .. oκ , δεν έχει απο την μαμά του.. Μπορούμε να το περάσουμε κάπως? Eαν αναφέρεσαι σε ραδιόφωνο FM, δεν υπάρχει, μόνο μέσω internet (tune in). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 όχι, είχα κάποια προβλήματα με την οθόνη και εγώ στην αρχή αλλά το χα δώσει DOA και τώρα κομπλε. Μόλις το δοκίμασα και δεν παρατήρησα κάτι. Εντάξει παιδιά, ευχαριστώ. Από την Samsung μου είπαν να το πάω να το δουν (είναι εδώ κοντά μου), οπότε θα το πάω αύριο και θα δείξει... Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 (edited) Λοιπόν, σήμερα μου ήρθε η μία θήκη από τις 2 που είχα παραγείλει. Επίσης χρησιμοποιώ και την extended μπαταρία για 2 μέρες. Για την θήκη, έχω να πώ ότι είναι άχρηστη. Το τηλέφωνο χωράει ίσα ίσα στο μήκος, αλλά το κακό είναι αλλού. Το τηλέφωνο δεν εφαρμόζει σφιχτά στην θήκη, με αποτέλεσμα να γλιστραέι έξω με το παραμικρό. Πρέπει να πιάσεις την θήκη από την πάνω μεριά προσεκτικά για να την βγάλεις από π.χ. την τσάντα χωρίς να γλιστρήσει έξω από την θήκη. Ακόμα και με την extended γλιστράει το ίδιο έυκολα. Με λίγα λόγια, μπορεί να είναι αδιάβροχη και με ωραίο υλικό (νεοπρένιο) αλλά δεν θα την συνιστούσα σε κανένα. Όσο για την μπαταρία, καταρχήν μου έκανε εντύπωση το ποιοτικό καπάκι. Είναι καλύτερης σχεδίασης και τώρα δεν έχω τα "κλικ" που ακούω και από άλλους όταν πιάνω το κινητό. Εμένα το έκανε στην περιοχή που γράφει Google. Στην ουσία όμως μέχρι στιγμής δεν είναι τρελές οι διαφορές στην διάρκεια. Αλλά επιφυλάσσομαι να την λιώσω λίγο ακόμα για να καταλήξω. Είναι αυτό που είπε ένας φίλος πιο πίσω. Σου δίνει 1, άντε 2 παραπάνω ώρες την ημέρα. Με αρκετή χρήση του κινητού. Μόλις έρθει και η άλλη θήκη, θα έχω νεότερα... Edited August 20, 2012 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Συνδεσα το κινητο με hdmi σε μια 32αρα τηλεοραση και μου τρωει λιγο απο τα ακρα γυρω.δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις της τηλεορασης και δεν αλλαζει κατι.το σπαστικο ειναι οτι εβαλα να δω ταινια και ο μισος υποτιτλος ηταν εκτος οθονης.το εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος αυτο; Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Εγω συνεδεσα το USB στο κινητο. Ειναι 16GB αλλα δεν το αναγνωρισε. Πρεπει να ειμαι root ή χρειάζεται κάτι άλλο να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Συνδεσα το κινητο με hdmi σε μια 32αρα τηλεοραση και μου τρωει λιγο απο τα ακρα γυρω.δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις της τηλεορασης και δεν αλλαζει κατι.το σπαστικο ειναι οτι εβαλα να δω ταινια και ο μισος υποτιτλος ηταν εκτος οθονης.το εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος αυτο; Είναι θέμα τηλεόρασης Μόνο σε Samsung που έχει κάποια "smart" επιλογή στο καδρο μου κάνει απόλυτα σωστό resize , το ίδιο ισχύει και για το tablet μου Στη bravia μου έχω ανάλογα προβλήματα με σένα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Εγω συνεδεσα το USB στο κινητο. Ειναι 16GB αλλα δεν το αναγνωρισε. Πρεπει να ειμαι root ή χρειάζεται κάτι άλλο να κάνω? Πρεπει να εισαι root και να εγκαταστησεις το stickmount και το ntfs mounter,δωρεαν και τα δυο απο play store Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Εγω συνεδεσα το USB στο κινητο. Ειναι 16GB αλλα δεν το αναγνωρισε. Πρεπει να ειμαι root ή χρειάζεται κάτι άλλο να κάνω? 1)root 2)StickMount 3)ntfs Mounter με το βήμα 3 θα σου διαβάζει και στικάκια σε μορφοποίηση NTFS . Δεν έχω δοκιμάσει αν έχει περιορισμό στο μέγεθος τους εξωτερικού δίσκου. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Συνδεσα το κινητο με hdmi σε μια 32αρα τηλεοραση και μου τρωει λιγο απο τα ακρα γυρω.δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις της τηλεορασης και δεν αλλαζει κατι.το σπαστικο ειναι οτι εβαλα να δω ταινια και ο μισος υποτιτλος ηταν εκτος οθονης.το εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος αυτο; σχεδόν σε όλα τα βιντεάκια που έχω δει στο ίντερνετ αυτό κάνει, κόβει λίγο απο τα άκρα.. ο λόγος τώρα δεν ξέρω ποιός είναι.. για ψάξε για καμία εφαρμογή μήπως και φτιάχνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Για την ωρα πειραματιζομαι μηπως ο dice player η ο mx εχουν καποια ρυθμιση να μεταφερεις τους υποτιτλους πιο ψηλα αλλα δεν βρισκω κατι Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Απενεργοποιησα το google now , αλλα τωρα που θελω να το ενεργοποιησω ξανα, δεν βλεπω πουθενα την σχετικη επιλογη.:worry: μπορει να βοηθησει κανεις? Ειμαι στοκ και εχω γυρισει το μενου στα αγγλικα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Απενεργοποιησα το google now , αλλα τωρα που θελω να το ενεργοποιησω ξανα, δεν βλεπω πουθενα την σχετικη επιλογη.:worry: μπορει να βοηθησει κανεις? Ειμαι στοκ και εχω γυρισει το μενου στα αγγλικα. Πατάς το μικρόφωνο για να σου βγάλει το google voice search και πατάς menu -> settings και το ενεργοποιείς πάλι! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Πατάς το μικρόφωνο για να σου βγάλει το google voice search και πατάς menu -> settings και το ενεργοποιείς πάλι! Ε, δεν μου το κανει. Ανοιγω το google search (home button up) παταω επιλογες και μου βγαζει τα εξης: Voice, phone search και privacy&accounts. Εχω φαει τα αντερα μου....:wacko: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Ε, δεν μου το κανει. Ανοιγω το google search (home button up) παταω επιλογες και μου βγαζει τα εξης: Voice, phone search και privacy&accounts. Εχω φαει τα αντερα μου....:wacko: Εμένα το έχει κανονικά! Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts