Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα επειδη αγχωνομαι πολυ για το κουμπι power και την αντοχη του στο χρονο βρηκα στο μαρκετ δωρεαν προγραμμα που δεν θελει καν ρουτ και μπορεις να αναβεις την οθονη με τα πληκτρα του ηχου και να εμφανιζεται κανονικα η lock screen.wake all λεγεται αν θελετε να το δοκιμασετε.πιανει μονο 4.5 mb ram

To έβαλα και δυστυχώς εκτός του ότι δεν δουλευε τα κολλησε όλα... Είμαι με paranoid android jelly bean.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To έβαλα και δυστυχώς εκτός του ότι δεν δουλευε τα κολλησε όλα... Είμαι με paranoid android jelly bean.

Σε Εμένα δούλεψε (stocκ JB )

Και ένα προγραμματακι για να φαίνεται το λεντακι όταν φορτίζει το κινητό. (Galaxy Nexus LED)

ΑΚΥΡΟ δεν φαίνεται να δουλεύει

Edited by nikkkkos

Σε Εμένα δούλεψε (stocκ JB )

Και ένα προγραμματακι για να φαίνεται το λεντακι όταν φορτίζει το κινητό. (Galaxy Nexus LED)

Μόλις βρήκα την επιλογή για το volume wake στην ROM μου, οπότε ευτυχώς δεν χρειάστηκε !

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα επειδη αγχωνομαι πολυ για το κουμπι power και την αντοχη του στο χρονο βρηκα στο μαρκετ δωρεαν προγραμμα που δεν θελει καν ρουτ και μπορεις να αναβεις την οθονη με τα πληκτρα του ηχου και να εμφανιζεται κανονικα η lock screen.wake all λεγεται αν θελετε να το δοκιμασετε.πιανει μονο 4.5 mb ram

Ευχαριστουμε, αλλα γιατι σε αγχωνει το πληκτρο pwr? σου εχει χαλασει ποτε?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Με στεναχωρεί ιδιαίτερα το ότι δε μου βγάζει Update σε Jelly Bean... βλέπω ότι γίνεται manually με root αλλά μήπως χάνεται η εγγύηση?

Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher

Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net

Με στεναχωρεί ιδιαίτερα το ότι δε μου βγάζει Update σε Jelly Bean... βλέπω ότι γίνεται manually με root αλλά μήπως χάνεται η εγγύηση?

διαβασε πιο πισω τι ακριβως συμβαινει με το ζητημα

(και δε θες root, ξεκλειδωμα bootloader θες)

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

διαβασε πιο πισω τι ακριβως συμβαινει με το ζητημα

(και δε θες root, ξεκλειδωμα bootloader θες)

Μόλις το πέρασα, δουλεύει ρολόι :)

Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher

Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net

Καλημέρα...

μόλις πήρα τη συσκευή και είναι σε stock 4.1.1

υπάρχει τρόπος να βελτιώσω την ένταση χωρίς να πειράξω kernel, rom;

το volume+ να μη το δοκιμάσω καν σε 4.1.1;

Ευχαριστώ

το έχει λύσει κανεις;

το έχει λύσει κανεις;

Εγω δοκιμασα αυτο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748803

και το αποτελεσμα ηταν ικανοποιητικο. Δηλαδη πλεον το ηχειο ειναι οπως πρεπει. Εβαλα τη beta v.3.

ευχαριστώ

κατι που να παίζει σε stock χωρίς root ;

Νομιζω οτι οσο δεν βγαινει συμβατη εκδοση του volume+ , δεν θα βρεις κατι χωρις ρουτ. (γιατι και με αυτο, στοκ θα εισαι, δεν αλλαζεις ρομ).

Εγω δοκιμασα αυτο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748803

και το αποτελεσμα ηταν ικανοποιητικο. Δηλαδη πλεον το ηχειο ειναι οπως πρεπει. Εβαλα τη beta v.3.

Σου έκανε όντως διαφορά ; Το έβαλα και τίποτα . Τι ROM έχεις ;

Σου έκανε όντως διαφορά ; Το έβαλα και τίποτα . Τι ROM έχεις ;

Τη στοκ εχω. Ναι, θεωρω οτι τωρα ειναι ενταξει το ηχειο.

Εκανες αυτο που λεει: Don't forget to change Music Effects to "Awesome BEATS/ DSP Manager" ?

Ευχαριστουμε, αλλα γιατι σε αγχωνει το πληκτρο pwr? σου εχει χαλασει ποτε?

Δεν εχει τυχει,απλα στο xda στο θεμα του nexus αλλα και του nexus s υπαρχουν πολλα post που αναφερονται σε χαλασμενο πληκτρο και τροπους για να αναψεις τη συσκευη χωρις αυτο.συν οτι καποιες φορες δεν αναβει την οθονη με την πρωτη,πρεπει να το πατησω και δευτερη,αλλα ισως να ναι θεμα software αυτο

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Δεν εχει τυχει,απλα στο xda στο θεμα του nexus αλλα και του nexus s υπαρχουν πολλα post που αναφερονται σε χαλασμενο πληκτρο και τροπους για να αναψεις τη συσκευη χωρις αυτο.συν οτι καποιες φορες δεν αναβει την οθονη με την πρωτη,πρεπει να το πατησω και δευτερη,αλλα ισως να ναι θεμα software αυτο

Το κανει και σε εμενα αυτο που λες.

Τη στοκ εχω. Ναι, θεωρω οτι τωρα ειναι ενταξει το ηχειο.

Εκανες αυτο που λεει: Don't forget to change Music Effects to "Awesome BEATS/ DSP Manager" ?

Έχω custom ROM που έχει ούτως η άλλως dsp manager , οπότε ίσως γι αυτό δεν βλέπω διαφορά στην ένταση το ηχείου.

Και εμένα μου συμβαίνει να χρειαστεί να το πατησω δυο φορές το πλήκτρο για να ανάψει η οθόνη. Πολύ σπάνια , αλλά συμβαίνει.

Κάνει μήπως και σε κάποιον αλλο ενα ενοχλητικό κλικ στο πισω μέρος οταν πατιέται το σημείο δεξιά πάνω από εκεί που γράφει Samsung και κάτω από εκεί που γράφει Google;

Edit: Παρατηρώ ότι παρόμοιο κλικ ακούγεται όταν πατάω την οθόνη στο αριστερό μέρος στην μέση!

Edited by ackel

Κάνει μήπως και σε κάποιον αλλο ενα ενοχλητικό κλικ στο πισω μέρος οταν πατιέται το σημείο δεξιά πάνω από εκεί που γράφει Samsung και κάτω από εκεί που γράφει Google;

Σε μενα το κανει :(

Πολλές φορές που δε πιάνει με τη μία το κουμπί είναι επειδή μπορεί να πιέζετε παράλληλα τα κουμπιά της έντασης ήχου

Αρχικά εγώ είχα κατηγορήσει μέχρι και τη θήκη (επειδή μπορεί να μη μου επέτρεπε να το πιέσω τέρμα ) και φυσικά ανησύχησα κι εγώ για χαλασμένο κουμπί ..

ομως μετά από δοκιμές κατέληξα στο τι φταίει

Αν πάρετε τελείως το δείκτη του χεριού από το κουμπί της έντασης όσες φορές και να το πατήσετε σερι δε θα έχει κανένα θέμα

Αν τα πιέζετε μαζί πότε πιάνει πότε δε πιάνει και αν ο δείκτης βρίσκεται εκεί γύρω είναι αρκετά συχνό να πιέσει το πλήκτρο της έντασης άθελα μας

Έχει θέματα εργονομίας η συσκευή (τις προάλλες αν θυμάστε λέγαμε για το ξεκλείδωμα των αριστερόχειρων) , αλλά οχι προβληματικό κουμπί IMHO

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Πως μπορώ να βάλω το S voice στην συσκευη;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=kGI6tZvscJI]Samsung S Voice tested on the Galaxy Nexus - ExtremeTech.com - YouTube[/ame]

Samsung S21 Ultra

Πολλές φορές που δε πιάνει με τη μία το κουμπί είναι επειδή μπορεί να πιέζετε παράλληλα τα κουμπιά της έντασης ήχου

Αρχικά εγώ είχα κατηγορήσει μέχρι και τη θήκη (επειδή μπορεί να μη μου επέτρεπε να το πιέσω τέρμα ) και φυσικά ανησύχησα κι εγώ για χαλασμένο κουμπί ..

ομως μετά από δοκιμές κατέληξα στο τι φταίει

Αν πάρετε τελείως το δείκτη του χεριού από το κουμπί της έντασης όσες φορές και να το πατήσετε σερι δε θα έχει κανένα θέμα

Αν τα πιέζετε μαζί πότε πιάνει πότε δε πιάνει και αν ο δείκτης βρίσκεται εκεί γύρω είναι αρκετά συχνό να πιέσει το πλήκτρο της έντασης άθελα μας

Έχει θέματα εργονομίας η συσκευή (τις προάλλες αν θυμάστε λέγαμε για το ξεκλείδωμα των αριστερόχειρων) , αλλά οχι προβληματικό κουμπί IMHO

Εχεις δικιο σε αυτο. Εγω που ειμαι αριστεροχειρας πολλες φορες κατα λαθος παταω τα πληκτρα εντασης. Τεσπα, θεμα προβληματικου κουμπιου δεν τιθεται σε καμια περιπτωση.

Εγώ πάλι ρε παιδιά που είμαι αριστερόχειρας βρίσκω την θέση του κουμπίου ιδανική. Δεν έχω πρόβλημματα στο πάτημα του ξεκλειδώματος.

Οπότε καταλήγω στο ότι είναι θέμα και μεγέθους/κατασκευής χεριών και τρόπου κρατήματος.

Εγώ πάντως όπως βάζω το χέρι μου να κρατήσω το κινητό δεν ακουμπάω άλλα κουμπιά.

'Εκανα όμως και το τέστ με τα volume κουμπιά και δεν είχα πρόβλημα. Μετά από αρκετές προσπάθειες (20-30), κρατώντας είτε το ένα είτε και τα δύο κουμπιά του volume και πατώντας το κουμπί power η συσκευή ξεκλείδωσε όλες τις φορές κανονικά. Υπόψιν ότι η συσκευή είναι καινούργια, μιας εβδομάδας.

Αποστόλης

στο ξεκλειδωμα ενα αλλο παιδι (κι εγω οποτε ξεκλειδωνω με το αριστερο,γιατι ειμαι δεξιος) του ανοιγε η καμερα επειδη μπορει να ακουμπησει λιγο η παλαμη σου τη καμερα και να ειναι αυτη το τελευταιο πραγμα που ακουμπας κατα το ξεκλειδωμα

αν την ωρα που πας να ξεκλειδωσεις πατησεις ταυτοχρονα και κανα volume αναβει η οθονη, αλλα καμια φορα (δεν υπολογισα τωρα για ποσα ms πριν μετα ή και μαζι πρεπει να συμπεσουν ολα αυτα για να μην αναψει) μπορει και να μην αναψει και να σου δωσει την αισθηση οτι το κουμπι παρολο που πατηθηκε κανονικα δε λειτουργησε

για αυτο κι εγω το δοκιμασα παιρνοντας ολα τα δαχτυλα μακρια απο το volume και πατωντας μονο το power πολλες φορες συνεχομενα και δεν υπαρχει θεμα

και γενικα συνηθισα να παιρνω μακρια τα δαχτυλα μου απο κει και δεν εχω προβλημα

ειναι παντοφλαρα το gnex για αυτο μας τα κανει αυτα, αλλα πρεπει να κανουμε και θυσιες για την οθοναρα μας :p

εγω παντως το κραταω ετσι στο ξεκλειδωμα για να μη μου κανει παραξενα

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/DSCN0001.jpg

Εγω το GTA 3, Asphalt 6 και 7 που εβαλα ψιλοκολλουσε ενω στο galaxy note φαινεται πως τρεχει αρκετα πιο ομαλα. Θα συμφωνησω με τον φιλο πως λογω καρτας γραφικων ψιλοσερνεται και μαλλον δεν φταινε οι εφαρμογες αφου την ιδια εφαρμογη την χρησιμοποιω σε δυο διαφορετικα τηλεφωνα και φαινεται η διαφορα.

εβαλα και το 7 σημερα και μου φαινεται οτι το παιζει υπεροχα

δεν εχω δει πώς το παιζει στο note (ποσο καλυτερα δηλαδη μπορει να το παιξει), αλλα στο gnex παντως δεν εχει κανενα απολυτως θεμα

Edited by qsis

εβαλα και το 7 σημερα και μου φαινεται οτι το παιζει υπεροχα

δεν εχω δει πώς το παιζει στο note (ποσο καλυτερα δηλαδη μπορει να το παιξει), αλλα στο gnex παντως δεν εχει κανενα απολυτως θεμα

Εγώ εγκατέστησα την ROM xenon HD με τον air kernel weekly που φθάνει μέχρι το 1.8 ghz και τρέχει σταθερά την gpu στα 512 mhz..εννοείται πως το ρύθμισα σε εύρος 230 mhz έως 1350 mhz για να χω το κεφάλι μου ήσυχο.πάντως του έκανα ένα quadrant test στα 1.8 ghz και μου έβγαλε 3500 περίπου την στιγμή που μαμά το κινητό πολλές φορές δεν ξεπερνούσε ούτε τις 2000 και πλέον είναι πολύ σταθερό στα παιχνίδια και στα live wallpapers εμφανώς έως πολύ καλύτερο...Και εκτός των άλλων καλών πλέον το κινητό έχει και φοβερή ένταση και όταν σε παίρνουν τηλέφωνο αλλά και γενικά στα notifications,παιχνίδια και music player αλλά και πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας...Για μένα είναι ο καλύτερος συνδυασμός η συγκεκριμένη ρομ σε συνδυασμό με τον kernel αυτόν και σταθερότατη.Την προτείνω ανεπιφύλακτα...

Edited by Vlasismiriagos

Εχει κανεις προβλημα με την εμφανιση γενεθλιων στο ημερολογιο;. Τα παλια τα βγαζει μια χαρα ,νεα που εβαλα ενω στο ημερολογιου του gmail (στον υπολογιστη) τα εμφανιζει,οπως και στην επαφη (και στο τηλεφωνο και στο gmail).. στο ημερολογιο του τηλεφωνου δεν τα βγαζει και ας εχω επιλεξει να μου βγαζει τα γενεθλια. Εχω 4.1.1μαμα.. Ευχαριστω

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)