Xander Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Με το toolkit μπορείς να ρουτάρεις το κινητό με ένα πάτημα! Οσο για ρομ έχει να κάνει με τι θέλεις... εγώ έχω την stock 4.1.1 του bigxie που ουσιαστικά είναι η στοκ αλλά deodexed, που υπάρχουν και περισσοτερα mod. για στείλε κανένα λινκ να την δω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) για στείλε κανένα λινκ να την δω:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 Προσοχή... Αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται πρώτα να ξεκλειδώσεις bootloader αν δεν το έχεις κάνει ήδη! Που σημαίνει ότι θα χάσεις όλα τα αρχεία σου! Edited August 2, 2012 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 Προσοχή... Αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται πρώτα να ξεκλειδώσεις bootloader αν δεν το έχεις κάνει ήδη! Που σημαίνει ότι θα χάσεις όλα τα αρχεία σου! την ρομ στείλε μου να δώ!:p ναι ξεκλείδωτο τον έχω! άσε την βρήκα απο την υπογραφή σου.. καλή φαίνεται Edited August 2, 2012 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) απο τον συγκριτικό πίνακα μου αρέσει η AndroidME CM10.. θα το αφήσω στοκ προς το παρόν και βλέπουμε Ποιος ειναι αυτος ο πινακας που αναφερεις? και κάτι τελευταίο παιδιά.. δουλεύει σε κανέναν σας το usb otg? συνδέω ποντίκι το βλέπει.. συνδέω ένα στικάκι αν και το βλέπει το κινητό δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία.. καμία λύση? Με τι ανταπτορα συνδεεις το στικακι σου στο κινητο? Edited August 2, 2012 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Ποιος ειναι αυτος ο πινακας που αναγερεις? Με τι ανταπτορα συνδεεις το στικακι σου στο κινητο? έδωσε το λινκ ο ackel https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AggpxyzXBu--dEZMWnZTUWtMVXBpdHNteW5zTXpRVmc#gid=0 ένα τέτοιο χρησιμοποιώ-->http://www.ebay.com/itm/High-Quality-micro-USB-to-USB-Female-Cable-USB-OTG-N900-/251101183636?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a76cbfe94 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 καλημερα παιδια,εχεις κανεις καποιες εμπειριες απο το service της smartec?κανουν σωστη δουλεια?γνωριζει καποιος?σας ευχαριστω. Ειχα παει ενα galaxy s με προβλημα οταν το ειχα και το εφτιαξαν μια χαρα και γρηγορα. Ειναι αναλογα σε τι τεχνικο θα πεσεις μαλλον. Τι προβλημα εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Με στοκ κερνελ jb μου δουλεύει μια χαρά το otg(με stick mount βέβαια). Χρειάζεσαι και έναν file explorer και είσαι οκ Α ωραια παιδια, δεν το ξερα γιατι σε ICS δε δουλευε. Μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Με στοκ κερνελ jb μου δουλεύει μια χαρά το otg(με stick mount βέβαια). Χρειάζεσαι και έναν file explorer και είσαι οκ Αυτο το stick mount τι ειναι ωρα αδερφια. :lol: Μήπως είναι αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Αυτο το stick mount τι ειναι ωρα αδερφια. :lol: Μήπως είναι αυτό ? Μέσα είσαι ;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 την ρομ στείλε μου να δώ!:p ναι ξεκλείδωτο τον έχω! άσε την βρήκα απο την υπογραφή σου.. καλή φαίνεται Καλή είναι γιατί ουσιαστικά δεν είναι κάτι διαφορετικό από το στοκ απλά deodexed. Εγώ πάντως σκέφτομαι να δοκιμάσω άλλες JB based roms. Από τον πίνακα που έδωσε λιν ο ackel σκέφτομαι ήδη 3 με την euroskank να είναι μάλλον η πρώτη! Ίσως η AndoidME CM10 ή η Black Jelly Bean AOKP. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εγω μολις εβαλα AOKP JB build1 και ειμαι ευχαριστημενος προς το παρον. Μια απορια, πως κανουμε το google now να δουλεψει? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εγω μολις εβαλα AOKP JB build1 και ειμαι ευχαριστημενος προς το παρον. Μια απορια, πως κανουμε το google now να δουλεψει? Κρατας πατημένο το home button και το σερνεις προς τα πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ρε παιδιά το google search σας δουλεύει? εμένα ελάχιστα κάνει και μόνο όταν όλο το μενού είναι στα αγγλικά. Το περίεργο δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνει τι λέω , αλλά το ότι μου ανοίγει τον browser βάζοντας αυτό που τον ρωτάω. Και όταν του λεω να κλείσει πχ to wifi μου λεει ότι δεν το υποστηρίζει. Κάποιος τα φώτα του..:O ευχαριστώ. α, και αυτά που βγάζει ,, δεν μου μιλάει η κοπελιά... βγάζει απλά πχ τον καιρό χωρίς να λέει τίποτα. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Κρατας πατημένο το home button και το σερνεις προς τα πανω. Ναι, αυτα τα ξερω. Το μονο που μου βγαζει ομως ειναι η search bar. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Ναι, αυτα τα ξερω. Το μονο που μου βγαζει ομως ειναι η search bar. πρέπει να "ενεργοποιηθεί" κατά κάποιο τρόπο.. και έμενα στην αρχή αυτό έβγαζε. αλλά όταν το γύρισα στα αγγλικά (δεν ξέρω αν είναι τυχαίο) έπαιξε. Θέλει να ενεργοποιήσεις και το Google location services. αλλα και μετα μην φανταστείς εμένα μεχρι στιγμής μόνο καιρό μου βγάζει :p Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ρε παιδιά το google search σας δουλεύει? εμένα ελάχιστα κάνει και μόνο όταν όλο το μενού είναι στα αγγλικά. Το περίεργο δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνει τι λέω , αλλά το ότι μου ανοίγει τον browser βάζοντας αυτό που τον ρωτάω. Και όταν του λεω να κλείσει πχ to wifi μου λεει ότι δεν το υποστηρίζει. Κάποιος τα φώτα του..:O ευχαριστώ. α, και αυτά που βγάζει ,, δεν μου μιλάει η κοπελιά... βγάζει απλά πχ τον καιρό χωρίς να λέει τίποτα. Το να κλείνει το wifi και άλλα συναφή όντως δε τα υποστηρίζει ακόμα , μελλοντικά μάλλον Εννοείται ότι το κάνει μόνο στα αγγλικά και εννοείται ότι δεν κάνει τα πάντα Δες κάποια βίντεο πρώτα για να πάρεις καλύτερη ιδέα του τι ακριβώς κάνει Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Καλησπέρα Έχει κάνεις άλλος πρόβλημα από χθες με της επαφές ? το πρόβλημα που κάνει σε μένα απο χθες το βράδυ είναι οτι δεν μου εμφανίζει τίποτα πατώντας το πλαίσιο κάποιας επαφής εμφανίζει τα τηλέφωνα μόνο πατώντας την φωτογραφία του κάθε ενός και στο μενού χρήσης της μπαταρίας μου έχει πρώτο σε κατανάλωση το μενού των επαφών ως " android Core Apps" χωρίς ενεργές επιλογές .... να έγινε μπέρδεμα με κάποιο application? δε βλέπω να γλυτώνω το Hard reset.... γενικά δεν μου εμφανίζει επιλογές στο μενού των επαφών όπως βασικά την επεξεργασία / διαγραφή κλπ είναι ολα κενά στην οθόνη EDIT----20:40 Αυτ'ο που τελικά παρουσιάζει είναι μια απίστευτη καθυστέρηση στην εμφάνιση του μενού σε κάθε επαφή πρέπει να περιμένω 5 δευτερόλεπτα για να γεμίσει η οθόνη με τις πληροφορίες για την κάθε επαφή και να εμφανιστεί και το μενού. πράγμα που εμφανίζονταν με το πάτημα αυτόματα, καμια ιδέα τι μπορεί να το προκαλεί αυτό ? 2o EDIT Απεγκατέστησα στο HaxSync καθώς και το Hax Sync JB Warkaround που συγχρόνιζαν το Facebook και τώρα όλα ανοίγουν όπως και πριν... λογικά αυτό έκανε όλη τη ζημιά (παραδόξως ως χτες όλα τρέχανε σφαίρα.) Edited August 2, 2012 by GreatLorens Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Μετά από 3 ώρες με την EuroSkank JellyPro cm-10-20120802.0943 μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος... Θα την αφήσω πάνω να δώ πως θα πάει το πράγμα και αν θα κρασάρει καθόλου! Γενικά η πρώτη εντύπωση που αφήνει είναι άριστη η συγκεκριμένη ρομ. Πάντως η google πρέπει κάποια στιγμή να ενσωματώσει το Notification power widget του CM....Έστω και σε κάποια άλλη μορφή. Πιστεύω είναι must! Καλό το notification toggle αλλά η εμφάνιση του CM δεν πιάνεται!!! Επίσης πάρα πολύ βασικό η ρύθμιση για ποσοστό στη μπαταρία από τις επιλογές! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Μία βοήθεια όποιος ξέρει, το κινητό είναι 4.1 stock & root. Εάν κάνω data factory reset χάνεται τo root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Μία βοήθεια όποιος ξέρει, το κινητό είναι 4.1 stock & root. Εάν κάνω data factory reset χάνεται τo root; 99% για να μην πώ 100% είμαι σίγουρος πως όχι!!! Από τη στιγμή που δεν αλλάζει η "ρομ" δεν χάνεται το root... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Με file explorer πέρασα κάποιες εφαρμογές που ήταν στο data/app και τις πέρασα στο system>app και τώρα είναι σαν τις προεγκατεστημένες. Αυτά θα αλλάξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Με file explorer πέρασα κάποιες εφαρμογές που ήταν στο data/app και τις πέρασα στο system>app και τώρα είναι σαν τις προεγκατεστημένες. Αυτά θα αλλάξουν; Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά πιστεύω πως όχι... Δεν διαγράφει το system! Αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς και εσύ το ΤΒ? Ειδικά το Pro στις περνάει αυτόματα εντός πολύ λίγου χρόνου χωρίς να κατεβάσεις τπτ και χωρίς να κάνεις αυτές τις μεταφορές! Edited August 2, 2012 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά πιστεύω πως όχι... Δεν διαγράφει το system! Αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς και εσύ το ΤΒ? Ειδικά το Pro(σπασμένο πάντα) στις περνάει αυτόματα εντός πολύ λίγου χρόνου χωρίς να κατεβάσεις τπτ και χωρίς να κάνεις αυτές τις μεταφορές! Τι εννοεις αυτοματα? Ποιες περναει? Υπαρχει περιπτωση να γλυτωσουμε την εγκατασταση καθε εφαρμογης ξεχωριστα και να τις κανει ολες μαζι αυτοματα? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Τι εννοεις αυτοματα? Ποιες περναει? Υπαρχει περιπτωση να γλυτωσουμε την εγκατασταση καθε εφαρμογης ξεχωριστα και να τις κανει ολες μαζι αυτοματα? Άμα αγοράσεις το pro... Εγώ θα το έκανα! Όταν πάς σε batch mode τότε όταν πατάς να σου περάσει όλες τις εφαρμογές δεν σου ζητάει σε κάθε μία να πατήσεις εγκατάσταση και μετά το τέλος ΟΚ κλπ κλπ κλπ αλλά τις εγκαθιστά όπως τις κάνει και backup. Αυτόματα όλες μαζί!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Χθες το αγόρασα απ το ΠΛΑΙΣΙΟ και έχω φοβερό πρόβλημα με το ακουστικό. Κουράζεται το αυτί μου όταν ακούω τον άλλον απ το τρίξιμο που κάνει, σαν τσίριγμα. Τί λέτε να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts