Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το toolkit μπορείς να ρουτάρεις το κινητό με ένα πάτημα! Οσο για ρομ έχει να κάνει με τι θέλεις... εγώ έχω την stock 4.1.1 του bigxie που ουσιαστικά είναι η στοκ αλλά deodexed, που υπάρχουν και περισσοτερα mod.

για στείλε κανένα λινκ να την δω:)

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για στείλε κανένα λινκ να την δω:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310

Προσοχή... Αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται πρώτα να ξεκλειδώσεις bootloader αν δεν το έχεις κάνει ήδη! Που σημαίνει ότι θα χάσεις όλα τα αρχεία σου!

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310

Προσοχή... Αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται πρώτα να ξεκλειδώσεις bootloader αν δεν το έχεις κάνει ήδη! Που σημαίνει ότι θα χάσεις όλα τα αρχεία σου!

την ρομ στείλε μου να δώ!:p ναι ξεκλείδωτο τον έχω!

άσε την βρήκα απο την υπογραφή σου.. καλή φαίνεται

Edited by Xander

απο τον συγκριτικό πίνακα μου αρέσει η AndroidME CM10.. θα το αφήσω στοκ προς το παρόν και βλέπουμε

Ποιος ειναι αυτος ο πινακας που αναφερεις?

και κάτι τελευταίο παιδιά.. δουλεύει σε κανέναν σας το usb otg? συνδέω ποντίκι το βλέπει.. συνδέω ένα στικάκι αν και το βλέπει το κινητό δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία.. καμία λύση?

Με τι ανταπτορα συνδεεις το στικακι σου στο κινητο?

Edited by sakissalonika

Ποιος ειναι αυτος ο πινακας που αναγερεις?

Με τι ανταπτορα συνδεεις το στικακι σου στο κινητο?

έδωσε το λινκ ο ackel https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AggpxyzXBu--dEZMWnZTUWtMVXBpdHNteW5zTXpRVmc#gid=0

ένα τέτοιο χρησιμοποιώ-->http://www.ebay.com/itm/High-Quality-micro-USB-to-USB-Female-Cable-USB-OTG-N900-/251101183636?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a76cbfe94

καλημερα παιδια,εχεις κανεις καποιες εμπειριες απο το service της smartec?κανουν σωστη δουλεια?γνωριζει καποιος?σας ευχαριστω.

Ειχα παει ενα galaxy s με προβλημα οταν το ειχα και το εφτιαξαν μια χαρα και γρηγορα. Ειναι αναλογα σε τι τεχνικο θα πεσεις μαλλον. Τι προβλημα εχεις?

Με στοκ κερνελ jb μου δουλεύει μια χαρά το otg(με stick mount βέβαια). Χρειάζεσαι και έναν file explorer και είσαι οκ

Α ωραια παιδια, δεν το ξερα γιατι σε ICS δε δουλευε. Μια χαρα.

Με στοκ κερνελ jb μου δουλεύει μια χαρά το otg(με stick mount βέβαια). Χρειάζεσαι και έναν file explorer και είσαι οκ

Αυτο το stick mount τι ειναι ωρα αδερφια. :lol:

Μήπως είναι αυτό ?

Αυτο το stick mount τι ειναι ωρα αδερφια. :lol:

Μήπως είναι αυτό ?

Μέσα είσαι ;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

την ρομ στείλε μου να δώ!:p ναι ξεκλείδωτο τον έχω!

άσε την βρήκα απο την υπογραφή σου.. καλή φαίνεται

Καλή είναι γιατί ουσιαστικά δεν είναι κάτι διαφορετικό από το στοκ απλά deodexed. Εγώ πάντως σκέφτομαι να δοκιμάσω άλλες JB based roms. Από τον πίνακα που έδωσε λιν ο ackel σκέφτομαι ήδη 3 με την euroskank να είναι μάλλον η πρώτη! Ίσως η AndoidME CM10 ή η Black Jelly Bean AOKP.

Google Pixel 9 Pro XL

Εγω μολις εβαλα AOKP JB build1 και ειμαι

ευχαριστημενος προς το παρον.

Μια απορια, πως κανουμε το google now να δουλεψει?

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Εγω μολις εβαλα AOKP JB build1 και ειμαι

ευχαριστημενος προς το παρον.

Μια απορια, πως κανουμε το google now να δουλεψει?

Κρατας πατημένο το home button και το σερνεις προς τα πανω.

ρε παιδιά το google search σας δουλεύει? εμένα ελάχιστα κάνει και μόνο όταν όλο το μενού είναι στα αγγλικά. Το περίεργο δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνει τι λέω , αλλά το ότι μου ανοίγει τον browser βάζοντας αυτό που τον ρωτάω. Και όταν του λεω να κλείσει πχ to wifi μου λεει ότι δεν το υποστηρίζει. Κάποιος τα φώτα του..:O

ευχαριστώ.

α, και αυτά που βγάζει ,, δεν μου μιλάει η κοπελιά... βγάζει απλά πχ τον καιρό χωρίς να λέει τίποτα.

Κρατας πατημένο το home button και το σερνεις προς τα πανω.

Ναι, αυτα τα ξερω. Το μονο που μου βγαζει ομως ειναι η search bar.

Samsung Galaxy Nexus

Ναι, αυτα τα ξερω. Το μονο που μου βγαζει ομως ειναι η search bar.

πρέπει να "ενεργοποιηθεί" κατά κάποιο τρόπο.. και έμενα στην αρχή αυτό έβγαζε. αλλά όταν το γύρισα στα αγγλικά (δεν ξέρω αν είναι τυχαίο) έπαιξε. Θέλει να ενεργοποιήσεις και το Google location services. αλλα και μετα μην φανταστείς εμένα μεχρι στιγμής μόνο καιρό μου βγάζει :p

ρε παιδιά το google search σας δουλεύει? εμένα ελάχιστα κάνει και μόνο όταν όλο το μενού είναι στα αγγλικά. Το περίεργο δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνει τι λέω , αλλά το ότι μου ανοίγει τον browser βάζοντας αυτό που τον ρωτάω. Και όταν του λεω να κλείσει πχ to wifi μου λεει ότι δεν το υποστηρίζει. Κάποιος τα φώτα του..:O

ευχαριστώ.

α, και αυτά που βγάζει ,, δεν μου μιλάει η κοπελιά... βγάζει απλά πχ τον καιρό χωρίς να λέει τίποτα.

Το να κλείνει το wifi και άλλα συναφή όντως δε τα υποστηρίζει ακόμα , μελλοντικά μάλλον

Εννοείται ότι το κάνει μόνο στα αγγλικά και εννοείται ότι δεν κάνει τα πάντα

Δες κάποια βίντεο πρώτα για να πάρεις καλύτερη ιδέα του τι ακριβώς κάνει

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Καλησπέρα

Έχει κάνεις άλλος πρόβλημα από χθες με της επαφές ?

το πρόβλημα που κάνει σε μένα απο χθες το βράδυ είναι οτι δεν μου εμφανίζει τίποτα πατώντας το πλαίσιο κάποιας επαφής

εμφανίζει τα τηλέφωνα μόνο πατώντας την φωτογραφία του κάθε ενός και στο μενού χρήσης της μπαταρίας μου έχει πρώτο σε κατανάλωση το μενού των επαφών ως " android Core Apps" χωρίς ενεργές επιλογές ....

να έγινε μπέρδεμα με κάποιο application? δε βλέπω να γλυτώνω το Hard reset....

γενικά δεν μου εμφανίζει επιλογές στο μενού των επαφών όπως βασικά την επεξεργασία / διαγραφή κλπ είναι ολα κενά στην οθόνη

EDIT----20:40

Αυτ'ο που τελικά παρουσιάζει είναι μια απίστευτη καθυστέρηση στην εμφάνιση του μενού σε κάθε επαφή πρέπει να περιμένω 5 δευτερόλεπτα για να γεμίσει η οθόνη με τις πληροφορίες για την κάθε επαφή και να εμφανιστεί και το μενού. πράγμα που εμφανίζονταν με το πάτημα αυτόματα, καμια ιδέα τι μπορεί να το προκαλεί αυτό ?

2o EDIT

Απεγκατέστησα στο HaxSync καθώς και το Hax Sync JB Warkaround που συγχρόνιζαν το Facebook και τώρα όλα ανοίγουν όπως και πριν... λογικά αυτό έκανε όλη τη ζημιά (παραδόξως ως χτες όλα τρέχανε σφαίρα.)

Edited by GreatLorens
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Μετά από 3 ώρες με την EuroSkank JellyPro cm-10-20120802.0943 μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος... Θα την αφήσω πάνω να δώ πως θα πάει το πράγμα και αν θα κρασάρει καθόλου! Γενικά η πρώτη εντύπωση που αφήνει είναι άριστη η συγκεκριμένη ρομ.

Πάντως η google πρέπει κάποια στιγμή να ενσωματώσει το Notification power widget του CM....Έστω και σε κάποια άλλη μορφή. Πιστεύω είναι must! Καλό το notification toggle αλλά η εμφάνιση του CM δεν πιάνεται!!! Επίσης πάρα πολύ βασικό η ρύθμιση για ποσοστό στη μπαταρία από τις επιλογές!

Google Pixel 9 Pro XL

Μία βοήθεια όποιος ξέρει, το κινητό είναι 4.1 stock & root. Εάν κάνω data factory reset χάνεται τo root;

99% για να μην πώ 100% είμαι σίγουρος πως όχι!!! Από τη στιγμή που δεν αλλάζει η "ρομ" δεν χάνεται το root...

Google Pixel 9 Pro XL

Με file explorer πέρασα κάποιες εφαρμογές που ήταν στο data/app και τις πέρασα στο system>app και τώρα είναι σαν τις προεγκατεστημένες. Αυτά θα αλλάξουν;

Με file explorer πέρασα κάποιες εφαρμογές που ήταν στο data/app και τις πέρασα στο system>app και τώρα είναι σαν τις προεγκατεστημένες. Αυτά θα αλλάξουν;

Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά πιστεύω πως όχι... Δεν διαγράφει το system! Αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς και εσύ το ΤΒ? Ειδικά το Pro στις περνάει αυτόματα εντός πολύ λίγου χρόνου χωρίς να κατεβάσεις τπτ και χωρίς να κάνεις αυτές τις μεταφορές!

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά πιστεύω πως όχι... Δεν διαγράφει το system! Αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς και εσύ το ΤΒ? Ειδικά το Pro(σπασμένο πάντα) στις περνάει αυτόματα εντός πολύ λίγου χρόνου χωρίς να κατεβάσεις τπτ και χωρίς να κάνεις αυτές τις μεταφορές!

Τι εννοεις αυτοματα? Ποιες περναει? Υπαρχει περιπτωση να γλυτωσουμε την εγκατασταση καθε εφαρμογης ξεχωριστα και να τις κανει ολες μαζι αυτοματα?

Samsung Galaxy Nexus

Τι εννοεις αυτοματα? Ποιες περναει? Υπαρχει περιπτωση να γλυτωσουμε την εγκατασταση καθε εφαρμογης ξεχωριστα και να τις κανει ολες μαζι αυτοματα?

Άμα αγοράσεις το pro... Εγώ θα το έκανα! Όταν πάς σε batch mode τότε όταν πατάς να σου περάσει όλες τις εφαρμογές δεν σου ζητάει σε κάθε μία να πατήσεις εγκατάσταση και μετά το τέλος ΟΚ κλπ κλπ κλπ αλλά τις εγκαθιστά όπως τις κάνει και backup. Αυτόματα όλες μαζί!!!

Google Pixel 9 Pro XL

Χθες το αγόρασα απ το ΠΛΑΙΣΙΟ και έχω φοβερό πρόβλημα με το ακουστικό. Κουράζεται το αυτί μου όταν ακούω τον άλλον απ το τρίξιμο που κάνει, σαν τσίριγμα. Τί λέτε να κάνω?

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)