illuminati_13 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 ισως κανω λαθος τοτε για τον chrome εγω! Το google now ξερουμε αν λειτουργει στην ευρωπη και σε ποιες χωρες; Δεν το βρηκα στο site τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 ισως κανω λαθος τοτε για τον chrome εγω! Το google now ξερουμε αν λειτουργει στην ευρωπη και σε ποιες χωρες; Δεν το βρηκα στο site τους. Ο chrome ειναι default στο nexus 7 μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Ναι το wifi δεν ειναι τοσο δυνατο, δε μου φαινεται να ειναι τοσο η νεα ρομ. Τα κινητα οσο πανε τα κανουν μαλλον πιο αδυναμα για ακτινοβολιες ή για εξοικονομηση μπαταριας?? μπορει να παιρνουν ολοι το ιδιο ολοκληρωμενο τσιπακι τελευταια και να μην εχει δυνατο σημα η κεραια του, τι αλλο να πω. Παντως μεγαλες διαφορες απο το nexus s δεν ειδα, οτι πιανει το ενα πιανει και το αλλο, παιζει και καλυτερα το μεγαλο :) Σε γενικες γραμμες μην ανησυχεις γιατι μπορει να χανει σημα κατευθειαν απο κοντα αλλα μακρια πιανει ιδια με ipad2 σχεδον, το δοκιμαζω σπιτι μου που το ρουτερ απο το υπνοδωματιο ειναι μακρια και ολες οι mobile συσκευες εκτος λαπτοπ ζοριζονται. Για τον chrome δεν ειχα ακουσει κατι τετοιο, ειχα μεινει στο οτι θα τον τρεχουν συσκευες με 4 μονο. Μην παίρνεις σαν σημείο αναφοράς τις γραμμές σήματος στο wireless γιατί θα εκπλαγείς! Στην ίδια ακριβώς απόσταση από το router με άλλη συσκευή android (πάλι με JB rom) και με περισσότερες γραμμές από το GNex, είχα χειρότερη απόδοση σε φόρτωση σελίδων και συνολικά σε ταχύτητα web. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Είναι δυνατό να γινει root σε jelly bean χωρίς να γινει unlock o bootloader ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Είναι δυνατό να γινει root σε jelly bean χωρίς να γινει unlock o bootloader ; Η σύντομη απάντηση είναι όχι. Η μακροσκελής είναι πάλι όχι :lol: , για να rootαρεις το τηλ θα το κάνεις αφού flashαρεις το superuser μέσω recovery (custom recovery). Για να flashαρεις οτιδήποτε στο τηλ, λεγε με recovery,kernel,system κτλ θα πρέπει ο bootloader σου να είναι unlocked. Υπήρχε ένα exploit για root se 4.0.1 και 4.0.2 χωρίς να ξεκλειδώσεις bootloader το οποίο φυσικά δεν λειτουργεί σε 4.0.4 και 4.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Η σύντομη απάντηση είναι όχι. Η μακροσκελής είναι πάλι όχι :lol: , για να rootαρεις το τηλ θα το κάνεις αφού flashαρεις το superuser μέσω recovery (custom recovery). Για να flashαρεις οτιδήποτε στο τηλ, λεγε με recovery,kernel,system κτλ θα πρέπει ο bootloader σου να είναι unlocked. Υπήρχε ένα exploit για root se 4.0.1 και 4.0.2 χωρίς να ξεκλειδώσεις bootloader το οποίο φυσικά δεν λειτουργεί σε 4.0.4 και 4.1. Ευχαριστώ πολύ ! Η επόμενη μου ερώτηση είναι αν σε stock jelly bean αξίζει να βάλω κάποιον άλλο kernel (π.χ. franco ή air kernel) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Ευχαριστώ πολύ ! Η επόμενη μου ερώτηση είναι αν σε stock jelly bean αξίζει να βάλω κάποιον άλλο kernel (π.χ. franco ή air kernel) Προσωπικά έχω franco με 384 gpu και 1.5gh cpu. Δεν ξέρω όμως αν πέρα από ψυχολογικούς λόγους προσφέρει κάτι μιας και το κινητό με 4.1 stock είναι ότι γρηγορότερο έχει πέσει στα χέρια μου μέχρι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Προσωπικά έχω franco με 384 gpu και 1.5gh cpu. Δεν ξέρω όμως αν πέρα από ψυχολογικούς λόγους προσφέρει κάτι μιας και το κινητό με 4.1 stock είναι ότι γρηγορότερο έχει πέσει στα χέρια μου μέχρι σήμερα. Από πλευράς ματαρίας έχεις κανένα θέμα σε σχέση με τον Stock kernel ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Παιδια μια βοηθεια παρακαλω πηρα το κινητο χθες εχω 4.0.4 απο οτι ειδα.Τα εχω καταφερει με το ελληνικο πληκτρολογιο αλλα η καρτα sim δεν μου αναγνωριζει τα νουμερα δεν βλεπω τιποτα απολυτος στο νεξους,ενω στο παλιο τηλ τα βλεπω ολα κανονικα τι να φταιει η τι κανω λαθος? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 μολις εβαλα jb κανοντας το πρωτα jakju και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι φοβερες!!! Μια ερωτηση μονο... Δεν ειχαν πει πως απο την 4.1 και μετα ο browser του λειτουργικου θα ηταν ο chrome; Γιατι μου εχει τον παλιο; :confused: και κατι ακομα. Σαν να μην εχει δυνατο σημα το wifi μου φαινεται. Edit: δεν μου φαινεται τελικα. Διπλα στο ρουτερ και παιζει αναμεσα στις 4 με 3 γραμμες! Πιο γρήγορος είναι ο στοκ από τον chrome Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Από πλευράς ματαρίας έχεις κανένα θέμα σε σχέση με τον Stock kernel ; Όχι, βγάζω το 30ωρο σχετικά άνετα με normal χρήση. Παιδια μια βοηθεια παρακαλω πηρα το κινητο χθες εχω 4.0.4 απο οτι ειδα.Τα εχω καταφερει με το ελληνικο πληκτρολογιο αλλα η καρτα sim δεν μου αναγνωριζει τα νουμερα δεν βλεπω τιποτα απολυτος στο νεξους,ενω στο παλιο τηλ τα βλεπω ολα κανονικα τι να φταιει η τι κανω λαθος? Ευχαριστω εκ των προτερων Πας στις επαφές, πατάς το πλήκτρο menu/εισαγωγή-εξαγωγή/εισαγωγή από κάρτα SIM και voilaaaa! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Υπάρχει κανένα gps fix που να λειτουργει για Ελλάδα σε jelly bean ; Το gps του κινητού είναι πολύ μέτριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Σε κάτω από 15" κλειδώνει , δε μου φαίνεται μέτριο Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Σε κάτω από 15" κλειδώνει , δε μου φαίνεται μέτριο Σου κλειδώνει σε κάτω απο ''15 χωρίς δεδομένα δικτύου με σκέτο το gps; Δεν νομίζω! Έχουν βγει αρκετά gps fix για χώρες του εξωτερικού απλά δεν ξέρω αν δουλεύουν για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Υπάρχει κανένα gps fix που να λειτουργει για Ελλάδα σε jelly bean ; Το gps του κινητού είναι πολύ μέτριο. Κατέβασε το fasterfix απο το playstore, άνοιξέ το, πάτα custom και εκεί βάλε: gr.pool.ntp.org Εννοείται πρέπει να είσαι root ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Σου κλειδώνει σε κάτω απο ''15 χωρίς δεδομένα δικτύου με σκέτο το gps; Δεν νομίζω! Έχουν βγει αρκετά gps fix για χώρες του εξωτερικού απλά δεν ξέρω αν δουλεύουν για Ελλάδα. Με δεδομένα δε θέλει ούτε 5 , με σκέτο GPS έχει τύχει να αργήσει αλλά συνήθως πιάνει αρκετά γρήγορα Χθες που το χρειάστηκα καθώς ταξίδευα στη Πελοπόννησο πάντως έπιασε μια χαρά γρήγορα , πιο γρήγορα από ότι κάνει συνήθως στην Αθήνα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Σου κλειδώνει σε κάτω απο ''15 χωρίς δεδομένα δικτύου με σκέτο το gps; Δεν νομίζω! Έχουν βγει αρκετά gps fix για χώρες του εξωτερικού απλά δεν ξέρω αν δουλεύουν για Ελλάδα. Τα fix δεν είναι κανένα μαγικό ματζούνι, του λένε απλά περίπου που βρίσκεται για να μην ψάχνει από την αρχή δορυφόρους. Δεν είναι ασυνήθιστο να κλειδώνει σε 15" εάν ξέρει που βρίσκεσαι (είτε από fix είτε από προηγούμενη χρήση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Όντως αν δε κάνει cold start (νομίζω μου το χαν πει ) κλειδώνει σχεδόν άμεσα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Κατέβασε το fasterfix απο το playstore, άνοιξέ το, πάτα custom και εκεί βάλε: gr.pool.ntp.org Εννοείται πρέπει να είσαι root ;) Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Βέβαια το fasterfix δεν δουλευει, οπότε θα βρώ κάποια αλλη παρόμοια εφαρμογή και θα βάλω αυτό τον NTP Server. Τα fix δεν είναι κανένα μαγικό ματζούνι, του λένε απλά περίπου που βρίσκεται για να μην ψάχνει από την αρχή δορυφόρους. Δεν είναι ασυνήθιστο να κλειδώνει σε 15" εάν ξέρει που βρίσκεσαι (είτε από fix είτε από προηγούμενη χρήση). Συμφωνώ σε όλα όσα λες. Με Stock ρυθμίσεις όμως και χωρίς να το έχεις χρησιμοποιήσει πολύ πρόσφατα ακόμα και να βλέπει πολλούς δορυφόρου δεν κάνει fix με τίποτα σε 15" χωρίς mobile data ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
debrgz Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Καλημερα. Εχω ενα θεματακι με το bluetooth. Εχω ενα samsung wep-460 το οποιο δεν το βλεπει το nexus με την καμια. Στο samsung h1 με πατεντα android το εβλεπε κανονικα, οπως επισης το βλεπει και τωρα με limo. Το bluetooth παιζει. Αρχεια εχω στειλει και εχω λαβει κανονικα. Τι παιζει; Ειμαι σε μαμα 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palu3y Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Αλλη μια ερωτηση γιατι ειμαι κ καινουριος κ ταχω μπλεξει λιγο ρε παιδια.Μπορω να αναβαθμισω σε jelly bean χωρις να κανω root το τηλεφωνο μου(Οχι τπτ αλλο αλλα δεν ξερω κ πως γινεται)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Αλλη μια ερωτηση γιατι ειμαι κ καινουριος κ ταχω μπλεξει λιγο ρε παιδια.Μπορω να αναβαθμισω σε jelly bean χωρις να κανω root το τηλεφωνο μου(Οχι τπτ αλλο αλλα δεν ξερω κ πως γινεται)? Μπορείς να κάνεις υπομονή λίγους μήνες και να το πάρεις Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palu3y Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 @qsis ρωταω γιατι διαβασα σε σαιτ τεχνολογιας πως το nexus ειναι το πρωτο κινητο που χρησιμοποιει jelly bean κ υπεθεσα πως θα γινεται αυτοματα οπως οι υπολοιπες αναβαθμισεις.Ευχαριστω πολυ παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 ειναι το πρωτο κινητο που χρησιμοποιει jb, αλλα το δικο σου οπως και πολλων αλλων (και το δικο μου ) ειναι samsung branded που σημαινει οτι παιρνουν την αναβαθμιση απο τη samsung οποτε αυτη δεησει η αλλη επιλογη ειναι να του περασεις firmware της google και να παιρνεις τις αναβαθμισεις αμεσα (οπως καναμε αρκετοι απο δω μεσα) αυτο ομως απαιτει μια διαδικασια που ειναι πιο πολυπλοκη απο το root (σχετικα απλη κατα τα αλλα) , οποτε αν λες "δε θελω να κανω root" το μονο που μπορουμε να σου απαντησουμε ειναι να κανεις υπομονη να το παρεις απο τη samsung :) εναλλακτικα το θεμα εχει συζητηθει εκτενως , υπαρχουν οδηγοι και απο ολα , ριξε λιγο διαβασμα πρωτα και ο,τι αποριες εχεις στη συνεχεια ρωτα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Αλλη μια ερωτηση γιατι ειμαι κ καινουριος κ ταχω μπλεξει λιγο ρε παιδια.Μπορω να αναβαθμισω σε jelly bean χωρις να κανω root το τηλεφωνο μου(Οχι τπτ αλλο αλλα δεν ξερω κ πως γινεται)? Προϋπόθεση για την αναβάθμιση δεν είναι το root, αλλά το ξεκλείδωμα του bootloader. Στο Nexus είναι πανεύκολο, με μόνο μειονέκτημα ότι χάνεις τα δεδομένα σου. Κατά τα άλλα υπάρχει και εδώ φρέσκος οδηγός και για root και για αναβάθμιση. Εναλλακτικά, περιμένεις την ειδοποίηση αναβάθμισης. Εάν το τηλέφωνό σου είναι yakju (μάλλον δεν είναι) δε χρειάζεται να περιμένεις καν, θα σου έρθει από μέρα σε μέρα η ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts