Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπες στην εφαρμογη και ψαξε λιγο στις ρυθμισεις.

Η εφαρμογή είναι τελείως straightforward. Δεν έχει καμία ρύθμιση. Έχεις βρει κάποια λύση εσύ μήπως. Βλέπω στο Google το έχουν και άλλοι αυτό το θέμα.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατέβασε την trial version του Power Amp για να τον δοκιμάσεις. Απλά ο καλύτερος player και θα βρείς και αυτό που ζητάς στις ρυθμίσεις του headset.

Καλησπερα παιδες,βρηκα σε προσφορα το nexus στα 369 να παω να το τσιμπησω?Υποψιν ειχα το galaxy sI κ το εδωσα γιατι κολλαγε σχεδον συνεχεια!Μαυτο θα εχω τα ιδια προβληματα?

• Administrators
+1 για το λινκ στην αρχική σελίδα.

O οδηγός του djkostas20 μεταφέρθηκε στο σωστό χώρο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4211973

Μπορείτε να συζητάτε εκεί τα όποια θέματα για το συγκεκριμένο οδηγό.

Modpic.gif

Αυτο το κινητο απλα δεν υπαρχει...Απορω γιατι μονο τωρα πηρα nexus...Δεν κολλαει πουθενα,δεν εχει το παραμικρο lag..Ολα δουλευουν αψογα.Ηταν αψογο με την ics, εγινε σχεδον τελειο με την jelly bean...Και ενω στην αρχη με ξενισε η ελλειψη hard keys τωρα δεν το αλλαζω...Χρησιμοποιω και ενα note και παταω καθε φορα την οθονη στο σημειο που εχει το nexus τα πληκτρα...Μονη παραφωνια η μπαταρια που αδειαζει στο αψε-σβησε....
Δημήτρης

Έγω έχω ενα θέμα με τα flashakia. Δεν μου παιζουν στο browser chrome , ενώ έχω κατεβάσει το Flash Player 11 απο το store. Γνωρίζει κανείς αν πρεπει να κάνω κάποια ρύθμιση;
-Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold -

Η adobe δυστυχώς σταμάτησε να αναβαθμίζει τον flash player και στην jellybean πολύ απλά δεν έχουμε. Αν θες να έχεις flash player πρέπει να γυρίσεις στην 4.0.4

Η adobe δυστυχώς σταμάτησε να αναβαθμίζει τον flash player και στην jellybean πολύ απλά δεν έχουμε. Αν θες να έχεις flash player πρέπει να γυρίσεις στην 4.0.4

Είμαι στην 4.0.4 και δεν μου παίζουν τα flashakia.

-Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold -

o chrome ποτε δεν επαιζε flash

μια χαρα εχουμε ρε συ :p

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Με τον stock browser μπαίνεις; Αν όχι, δοκίμασε τον.

μια χαρα εχουμε ρε συ :p

Ξέρεις με ποιον Browser δουλεύει; Εγώ έχω τον Opera.

Edited by leftis69

Ο chrome δεν παίζει !!!;;;;:(

Edited by mcde

Κριμα! Ελπιζω το νεο να ειναι αψογο και να μην σε κουρασαν στο πλαισιο...

H Samsung το άλλαξε προληπτικά. Γιατί οι τεχνικοί δεν το άκουγαν. Ξεκινάω στήσιμο πάλι. Δεν το περίμενα σε τόσες λίγες ώρες να πω την αλήθεια.

Ο chrome δεν παίζει !!!;;;;:(

ποτε απο τοτε που ηταν beta ακομα , flash δεν ειχε ουτε προκειται να εχει ετσι οπως παει το θεμα με το flash

βεβαια να σου πω την αληθεια εγω χρησιμοποιω στοκ που στην jb μου φαινεται και αρκετα πιο γρηγορος και παιζει κανονικα flash

@leftis69

εγω το flash το ειχα κρατησει απο την 4.0.4 και στην αναβαθμιση απλα δε το εβγαλα ουτε βγηκε απο μονο του και δουλευει κανονικοτατα, απλα δεν θα εχει επιπλεον υποστηριξη απο την adobe

η google δε νομιζω οτι ειχε ποτε κολλημα με το να μην παιζουν flash οι συσκευες τις για αυτο και δεν εχει κανει κατι ουσιαστικο για να μας αποτρεψει να εχουμε και στη 4.1 :p

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Εγω παντως παιδια που απο την 4.0.4 στην 4.1 εκανα προληπτικα hard reset, δεν μπορω πλεον να κατεβασω απο το μαρκετ τον φλας πλειερ. Μου λεει οτι δεν ειναι συμβατος.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Επίσημα, δεν είναι συμβατός. Βρίσκεις το apk από το xda και λειτουργεί κανονικά.

Είμαι από το κινητό τώρα και μου είναι λίγο δύσκολο να σου βρω το link.

Oneplus 6 8/128

για δοκιμασε αυτο αν σου δουλευει

https://dl.dropbox.com/u/17446443/adobe_flashplayer_11.1.apk

Επίσημα, δεν είναι συμβατός. Βρίσκεις το apk από το xda και λειτουργεί κανονικά.

Είμαι από το κινητό τώρα και μου είναι λίγο δύσκολο να σου βρω το link.

Α, έτσι πες....

για δοκιμασε αυτο αν σου δουλευει

https://dl.dropbox.com/u/17446443/adobe_flashplayer_11.1.apk

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αυτο το κινητο απλα δεν υπαρχει...Απορω γιατι μονο τωρα πηρα nexus...Δεν κολλαει πουθενα,δεν εχει το παραμικρο lag..Ολα δουλευουν αψογα.Ηταν αψογο με την ics, εγινε σχεδον τελειο με την jelly bean...Και ενω στην αρχη με ξενισε η ελλειψη hard keys τωρα δεν το αλλαζω...Χρησιμοποιω και ενα note και παταω καθε φορα την οθονη στο σημειο που εχει το nexus τα πληκτρα...Μονη παραφωνια η μπαταρια που αδειαζει στο αψε-σβησε....

Ακριβως το ιδιο σκεφτηκα φιλε μου. Απορω πως δεν το ειχα δει νωριτερα. Μετα απο ιφονς σ2 κτλ μιλαμε ειναι χαρα να το χρησημοποιεις. Μπαταρια οκ ειναι. Σε σχεση με τα αντιστοιχα. Δοκιμασες αλλη ρομ κερνελ?

Πραγματικα η 4.1 το απογειωσε.

Ακριβως το ιδιο σκεφτηκα φιλε μου. Απορω πως δεν το ειχα δει νωριτερα. Μετα απο ιφονς σ2 κτλ μιλαμε ειναι χαρα να το χρησημοποιεις. Μπαταρια οκ ειναι. Σε σχεση με τα αντιστοιχα. Δοκιμασες αλλη ρομ κερνελ?

Πραγματικα η 4.1 το απογειωσε.

Δεν θελω ακομα να το πειραξω..Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την 4.1 και δεν εχω λογο να αρχισω τα πειραματα...Προς το παρον βεβαια.Αλλα η μπαταρια εχει θεμα.Κραταει λιγοτερο απο του note το οποιο το εχω φορτωμενο παρα πολυ ενω το nexus μονο τα βασικα.

Δημήτρης

ενταξει το note εχει 30% μεγαλυτερη μπαταρια , λογικο ειναι να υπαρχει μεγαλη διαφορα στην αυτονομια

παντως η ελλειψη hard buttons ειναι κι εμενα ενα απο τα αγαπημενα μου χαρακτηριστικα του nexus.

πρωτοεμαθα να ζω χωρις κουμπια σε tablet και με τη μια μου φανηκε απολυτα φυσιολογικο

δυστυχως βεβαια "κλεβουν" χωρο απο την οθονη σχεδον παντα (ή μαλλον παντα με εξαιρεση τα βιντεο), αλλα τι να κανουμε

πλεον τα κινητα με κουμπια μου φαινονται παλιατζουρες :p

Ναι σαφως εχει μεγαλυτερη μπαταρια και ομως κραταει με την ιδια χρηση λιγο παραπανω..Και υπολογισε οτι (στο δικο μου τουλαχιστον) εχει στοκ ρομ οποτε και touchwiz το οποιο οπως και να εχει ειναι ενεργοβορο , μεγαλυτερη οθονη , υψηλοτερα χρονισμενη cpu κτλ κτλ...Οποτε αναλογικα νομιζω οτι οι μπαταριες ειναι "ιδιες"...Και ενω το nexus ειναι pure (το οποιο μ'αρεσει παρα πολυ) ειναι περισσοτερο ενεργοβορο-γνωμη μου παντα...
Δημήτρης

Καλησπέρα...Μόλις αντικατέστησα το wildfire που ειχα με το nexus...Με το που το άνοιξα είδα έκανε αναβάθμιση σε 4.0.4 και είδα οτι το κιν δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο...κατέβασα το go sms pro και το ελληνικό πακέτο αλλά δεν βρίσκω πως θα εμφανίσω τα ελληνικα...Κάποια λύση που να μην έχει να κάνει με root υπάρχει?

σιγα μη θες root :p

λοιπον οταν πας να πληκτρολογησεις καπου θα δεις οτι πανω στη status bar σου βγαζει ενα εικονιδιακι-πληκτρολογιο

ανοιγεις λοιπον τη status bar και θα σου λεει "choose input method"

απο κει επιλεγεις να χρησιμοποιεις το πληκτρολογιο της αρεσκιας σου

οταν θα εχεις και 4.1 , το λειτουργικο θα εχει απο μονο του ελληνικο πληκτρολογιο

εδιτ

δες και φωτο αν σε βοηθαει καλυτερα

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-07-28-15-47-11.png

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-07-28-15-47-22.png

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-07-28-15-47-31.png

Edited by qsis

Καλησπέρα...Μόλις αντικατέστησα το wildfire που ειχα με το nexus...Με το που το άνοιξα είδα έκανε αναβάθμιση σε 4.0.4 και είδα οτι το κιν δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο...κατέβασα το go sms pro και το ελληνικό πακέτο αλλά δεν βρίσκω πως θα εμφανίσω τα ελληνικα...Κάποια λύση που να μην έχει να κάνει με root υπάρχει?

Το GoSMS σου επιτρεπει να στελνεις μηνυματα με 160 χαρακτηρες. Για Ελληνικα θα πρεπει να κατεβασεις καποιο πληκτρολογιο. Εγω χρησιμοποιουσα το Multiling που ειναι free, αλλα τωρα αγορασα το SwiftKey 3 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Θα το αγοραζα ακομα κι αν ειχε ελληνικα το κινητο (οπως πχ στην 4.1).

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)