sinepofli Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 έλα ντε ? παιδιά έχω μπερδευτεί τώρα στα στοιχεία μου δείχνει : samsung/yakjuxw/maguro: 4.0.4/ IMM76K /I9250XWLD2 ID: IMM76K PRODUCT YAKJUXW Άμα πάω στο toolkit αυτή η έκδοση δεν υπάρχει παρά μόνο σε LTE Verizon αλλα τα LTE είναι MISYD -toro version (που δεν είναι το δικό μου φυσικά ) τι θα πρέπει να διαλέξω ? μήπως δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το toolkit ? ακριβώς τα ίδια και σε μένα... (από πλαίσιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδια για ενημερωση , 2 φιλοι μου που το πηραν απο Cosmote ειναι παραγωγης YAKJU. Το πλαισιο παντως που το πηρε αλλος φιλος μου ειναι YAKJUXW. Οποτε οποιος το θελει YAKJU να μπορεσει να το βρει απο Cosmote - Oteshop - Γερμανος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Μόλις έγινε η παραγγελία για Galaxy Nexus λευκό από ebay!!! Άντε να έρθει με το καλό το εργαλείοοοοο... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος... Στο ξεκλείδωμα του bootloader το κάνει αυτό και όχι στο κλείδωμα! Αν και πλέον υπάρχει στο xda τρόπος να μην κάνει το format και στο ξεκλείδωμα! Έχεις δίκιο BootUnlocker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 το δικό μου που το πήρα απο εχπανσυς είναι takju :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Όταν υπάρχει λευκό φόντο στην οθόνη και πατάω να πάω αριστερά δεξιά...κάνει νερά χρώματος μπλε από το δάχτυλό μου όπως ας πούμε όταν πιέζουμε την οθόνη του υπολογιστή ή την τηλεόραση . ; Όχι πάντα όμως. το παρατήρησα όταν τελειώνει ένα μενού και δεν πάει άλλο πλέον αριστερά η δεξιά ανάλογα. Το κάνει και σε άλλους αυτό ? είναι λογικό αυτό ? γιατί δεν το βλέπω και πολύ σόι τα υλικά κατασκευής άμα είναι έτσι. ή είχα καλομάθει απο τα HTC.. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Όταν υπάρχει λευκό φόντο στην οθόνη και πατάω να πάω αριστερά δεξιά...κάνει νερά χρώματος μπλε από το δάχτυλό μου όπως ας πούμε όταν πιέζουμε την οθόνη του υπολογιστή ή την τηλεόραση . ; Όχι πάντα όμως. το παρατήρησα όταν τελειώνει ένα μενού και δεν πάει άλλο πλέον αριστερά η δεξιά ανάλογα. Το κάνει και σε άλλους αυτό ? είναι λογικό αυτό ? γιατί δεν το βλέπω και πολύ σόι τα υλικά κατασκευής άμα είναι έτσι. ή είχα καλομάθει απο τα HTC.. Δες αν φαινεται σε screenshot γιατι νομιζω καταλαβα τι εννοεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) τελικά του πέρασα την έκδοση του recovery που είχε η 4.0.4 yakju IMM76I. Παρατήρησα για άλλη μια φορά (και όταν το είχα πρωτοκάνει yakju flash-άρωντας 1-1 τα img) ότι όταν πάω απο fastboot, να φορτώσω recovery, μου δείχνει ένα "τεζαρισμένο" android, με το καπάκι της κοιλιάς του ανοικτό, και ! σε κόκκινο τριγωνάκι. Υποθέτω θα έπρεπε να βλέπω τα stock recovery options ? edit: μέχρι να βρώ ένα μπούσουλα στο nexus, θα ρωτάω πολλές "τέτοιες" ερωτήσεις, μην βαράτε :p μόλις "ΕΥΡΗΚΑ" ότι πρέπει να πατήσω το power+vol up μόλις δω το τεζαρισμένο android για να δω τις επιλογές του :secret: Edited July 18, 2012 by papatsonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Δες αν φαινεται σε screenshot γιατι νομιζω καταλαβα τι εννοεις. Δε μου τρέχει πλεον το πρόγραμμα screen shot. προτείνει κάποιος κάποιο που να τρέχει σωστά? Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 papatsonis για δικό σου καλό, αλλά και για να μην παραγίνει τσατ το τόπικ, θα σε συμβούλευα να διαβάσεις αρκετά προτού καταπιαστείς με αυτά που κάνεις ήδη! Πρώτα ψάχνουμε/διαβάζουμε/ενημερωνόμαστε και μετά δοκιμάζουμε....Αλλιώς θα μάθεις το kinder έκπληξη στην συσκευή σου the hard way...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Όταν υπάρχει λευκό φόντο στην οθόνη και πατάω να πάω αριστερά δεξιά...κάνει νερά χρώματος μπλε από το δάχτυλό μου όπως ας πούμε όταν πιέζουμε την οθόνη του υπολογιστή ή την τηλεόραση . ; Όχι πάντα όμως. το παρατήρησα όταν τελειώνει ένα μενού και δεν πάει άλλο πλέον αριστερά η δεξιά ανάλογα. Το κάνει και σε άλλους αυτό ? είναι λογικό αυτό ? γιατί δεν το βλέπω και πολύ σόι τα υλικά κατασκευής άμα είναι έτσι. ή είχα καλομάθει απο τα HTC.. Αν κατάλαβα καλά...αυτό δεν είναι πρόβλημα...γίνεται επίτηδες για να ξέρεις το τέλος και την αρχή του μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Αν κατάλαβα καλά...αυτό δεν είναι πρόβλημα...γίνεται επίτηδες για να ξέρεις το τέλος και την αρχή του μενού. απενεργοποίησα στις ρυθμίσεις Προβολή το " Φωτεινός παλμός ειδοποίησης " δεν είναι έντονο τώρα σχεδόν καθόλου δεν ήταν πάντως σαν εφέ του μενού είναι σαν να πατάς με δύναμη την οθόνη πράγμα που δεν κάνω ..εκτός και είναι τόσο εύθραυστη πια τι να πω. θα το παρακολουθήσω πάντως και θα ενημερώσω. τωρα είναι η πρώτη μέρα. τέλειωσε και η μπαταρία τώρα Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Δε μου τρέχει πλεον το πρόγραμμα screen shot. προτείνει κάποιος κάποιο που να τρέχει σωστά? για screenshot πατας vol down + power button δε θες προγραμμα απενεργοποίησα στις ρυθμίσεις Προβολή το " Φωτεινός παλμός ειδοποίησης " δεν είναι έντονο τώρα σχεδόν καθόλου δεν ήταν πάντως σαν εφέ του μενού είναι σαν να πατάς με δύναμη την οθόνη πράγμα που δεν κάνω ..εκτός και είναι τόσο εύθραυστη πια τι να πω. θα το παρακολουθήσω πάντως και θα ενημερώσω. τωρα είναι η πρώτη μέρα. τέλειωσε και η μπαταρία τώρα o φωτεινος παλμος ειδοποιησης ειναι το led φωτακι που εχει πανω η συσκευη το οποιο χρησιμευει για να σε ειδοποιει για διαφορα notifications (και οχι μονο) και το οποιο ρυθμιζεις με το light flow (προγραμμμα απο το μαρκετ) ειναι αυτο που δειχνει το βελακι και μπορει να παρει διαφορα χρωματα αναλογα την ειδοποιηση http://cdn.androidcommunity.com/wp-content/uploads/2011/11/Galaxy-Nexus-notification-540x374.png Edited July 18, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Για να καταλάβετε τι λέω άμα δείτε αυτό το βίντεο βλέπω αυτό που κάνει αυτή η οθόνη στα 2 πρώτα δευτερόλεπτα όμως όχι όταν κάνει ζουμ το παλικάρι στο βίντεο δεν έχω αυτό το πρόβλημα. όπως ξεκινάει το βίντεο βγαίνει απο το πάνω μέρος της οθόνης αυτό το μπλε κύμα. δεν έχω καλύτερο τρόπο απ αυτό να σας το περιγράψω και συγνώμη για τις ασυναρτησίες (νέος στο αντροιντ και στη συσκευή ..καλά κάνετε και ποστάρεται τα σωστά) να μην παραπλανώ άθελα μου θέλω. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) κανονικο ειναι αυτο , σου δειχνει οτι εφτασες στην ακρη της σελιδας , δοκιμασε το και αλλου το κανει οταν φτασεις στην ακρη ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω, απλα στο λευκο ειναι πιο εντονο το μπλε σε σκουρο γκρι πχ ισα ισα που φαινεται απο τη 2.3 κανει αναλογα εφφε το λειτουργικο οταν φτανεις σε καποια ακρη ειτε αυτη ειναι μενου, ειτε σελιδας , ειτε καποιου εγγραφου.. μονο που τοτε ηταν πορτοκαλι οχι μπλε και στο μενου με τις ρυθμισεις το κανει και απο τις 2 πλευρες edit και δεξια-αριστερα ακρη το κανει, οριστε , ηρεμησε (και ηθελε προσπαθεια αυτο το screenshot , χταποδι εγινα :p ) δε μπορει να πιεστει ετσι ευκολα η οθονη του και να κανει παραμορφωση οπως μια οθονη pc , μαλλον θα σπασει πριν γινει κατι τετοιο http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-07-18-18-46-55.png Edited July 18, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Α γεια σου έτσι κάνει ακριβώς. και φαίνεται μόνο όπως λες στο λευκό . Να μην ανησυχώ δηλαδή . ...ουφ....κατα τα άλλα το κινητό πετάει πάει πιο γρήγορα και απο το SGIII με το Jelly bean Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 φαινεται περισσοτερο στο λευκο, ακομα και στη μαυρη μαυριλα το κανει, γιατι ειναι εφφε που μπηκε επιτηδες το κανει ομως στις ακρες , αν το εκανε καθε φορα που κουνιοταν η εικονα τοτε θα μιλουσαμε για προβλημα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παίδες, να ρωτήσω κάτι; Αυτούς τους χάρτες που δίνει το πλαίσιο, μπορούμε να τους βάλουμε και σ' άλλη συσκευή; Πχ, να τους περάσω στο Nexus S μου; Επίσης, υπάρχει περίπτωση να τους χάσεις άμα κάνεις root κι αλλάξεις roms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Για να καταλαβω αυτα που δινει το πλαισιο μιντια δεν περνουν αμεσα jb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 όσοι έχετε περάσει Jelly Bean έχετε παρατηρήσει διαφορές στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ των φωτογραφιών ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Για να καταλαβω αυτα που δινει το πλαισιο μιντια δεν περνουν αμεσα jb; Αμεσα δεν παιρνουν τα yakjuxw.Μπορει καποιος να πει με απολυτη σιγουρια οτι πλαισιο και μιντια δινουν μονο yakjuxw?Εγω παντως δεν μπορω να το πω Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. στη "συλλογή" μου δείχνει ο,τι φωτογραφιες έχω και απο blogs που ειναι απο το gmail account μου. Υπαρχει καποιος τροπος να μην φαινονται αυτα τα αλμπουμ? και να μην συγχρονιζονται? να βλεπω δηλαδη μονο φωτογραφιες απο την καμερα και ο,τι περναω εγω μεσα και αποθηκευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Πήρα το τηλέφωνο σήμερα το πρωί και με το toolkit πριν λίγο το ξεκλείδωσα bootloader, root & custom recovery. Το ζήτημα είναι ότι και σε εμένα είναι από το Πλαίσιο και είναι η έκδοση Verison (IMM76K). Τώρα εγώ για rom που κοιτάω; Εδώ ή εδώ; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Κάνεις δεν μπορεί να ξέρει τι είναι η συσκευή του πριν ανοίξει το κινητό. Έχουν αναφερθεί διάφορα product codes από καταστήματα διαφόρων προελεύσεων οπότε γενικεύσεις του στυλ το πλαίσιο δίνει τάδε ή ο άλλος δίνει εκείνο είναι να χάμε να λέγαμε. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Πήρα το τηλέφωνο σήμερα το πρωί και με το toolkit πριν λίγο το ξεκλείδωσα bootloader, root & custom recovery. Το ζήτημα είναι ότι και σε εμένα είναι από το Πλαίσιο και είναι η έκδοση Verison (IMM76K). Τώρα εγώ για rom που κοιτάω; Εδώ ή εδώ; Πηγαινε στο google maps -κατω δεξια τρεις τελιτσες-settings-about και δες στο platform τι λεει.maguro? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts