Pharmex Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Παιδιά, έβαλα manually την 4.1.1 σε jakju συσκευή και δεν μπορώ να τη ρουτάρω. Δοκίμασα με το rootkit αλλά δεν τα κατάφερα. Δοκίμασα και με το τρόπο που αναφέρεται στο XDA, αλλά μου έβγαζε συνέχεια κάτι για privileges στο rom manager και δε τελείωσε ποτέ η διαδικασία. Κάποιος που την ολοκλήρωσε επιτυχώς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ας μου πει καποιος τι παιζει με τον flash player. Σε 4.1 τον εχετε κανονικα; στο μαρκετ δεν τον εμφανιζει. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ας μου πει καποιος τι παιζει με τον flash player. Σε 4.1 τον εχετε κανονικα; στο μαρκετ δεν τον εμφανιζει. Όχι. Η Adobe από όσο ξέρω τον έχει περιορίσει στο market και δεν εμφανίζεται στις JB συσκευές :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Όχι. Η Adobe από όσο ξέρω τον έχει περιορίσει στο market και δεν εμφανίζεται στις JB συσκευές :) Δεν μπορώ να καταλάβω το ''κόλλημα'' που έχετε ορισμένοι με τον flash...αφού πλεον δεν υποστηρίζεται από την JB..:dash: Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω το ''κόλλημα'' που έχετε ορισμένοι με τον flash...αφού πλεον δεν υποστηρίζεται από την JB..:dash: Η Adobe δεν υποστηρίζει τον flash στην JB και ΟΧΙ το αντίθετο. Μην μπερδεύεσαι ;) Όχι οτι είναι πανάκεια, αλλά εφόσον το HTML5 αργεί κάμποσο να γίνει στάνταρ στα περισσότερα site, καλό θα ήταν να το είχαμε :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ευχαριστώ όσους απαντήσανε με τη γνώμη τους για τη συσκευή . Καλά είναι τα καλά λόγια αλλά αυτό που θα μπορούσα να μάθω με σιγουριά από εσάς σαν χρήστες της είναι αυτό που με ενδιαφέρει και παραπάνω γιατί τα καλά λόγια τα βρίσεις παντού στο ίντερνετ. Βασικά θα ήθελα τη γνώμη σας για την μπαταρία του , το ακουστικό του αν είναι καλό στις κλήσεις / το ηχείο του (ένταση & ποιότητα) / το σήμα του γιατί καλά είναι τα χαρακτηριστικά για χρήση του σαν γκατζετάκι δεν έχω να πω τίποτα περί αυτού αλλά θέλω να το χρησιμοποιώ και σαν τηλέφωνο που είναι βασικότερο για μένα απ όλα τα άλλα. γιατί αν συνδυάζει και σε αυτά που σας ρωτάω ποιότητα τότε σίγουρα πατάω το "buy" σήμερα κιόλας. Και επίσης αν βρήκατε κάποια bugs που μπορεί να είναι αξεπέραστα !!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) Η Adobe δεν υποστηρίζει τον flash στην JB και ΟΧΙ το αντίθετο. Μην μπερδεύεσαι ;) Όχι οτι είναι πανάκεια, αλλά εφόσον το HTML5 αργεί κάμποσο να γίνει στάνταρ στα περισσότερα site, καλό θα ήταν να το είχαμε :) Μια χαρά το έχουμε , παραμένει εγκατεστημένο και λειτουργεί κανονικά Απλά δεν εμφανίζεται στο μάρκετ και δεν αναβαθμίζεται Ευχαριστώ όσους απαντήσανε με τη γνώμη τους για τη συσκευή . Καλά είναι τα καλά λόγια αλλά αυτό που θα μπορούσα να μάθω με σιγουριά από εσάς σαν χρήστες της είναι αυτό που με ενδιαφέρει και παραπάνω γιατί τα καλά λόγια τα βρίσεις παντού στο ίντερνετ. Βασικά θα ήθελα τη γνώμη σας για την μπαταρία του , το ακουστικό του αν είναι καλό στις κλήσεις / το ηχείο του (ένταση & ποιότητα) / το σήμα του γιατί καλά είναι τα χαρακτηριστικά για χρήση του σαν γκατζετάκι δεν έχω να πω τίποτα περί αυτού αλλά θέλω να το χρησιμοποιώ και σαν τηλέφωνο που είναι βασικότερο για μένα απ όλα τα άλλα. γιατί αν συνδυάζει και σε αυτά που σας ρωτάω ποιότητα τότε σίγουρα πατάω το "buy" σήμερα κιόλας. Και επίσης αν βρήκατε κάποια bugs που μπορεί να είναι αξεπέραστα !!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας. Η μπαταρία του μετά από κάποιες μέρες είναι ικανοποιητική , αν φορτίζεις καθημερινά δύσκολα μένεις Από κλήσεις / σήμα / ακουστικό είναι αρκετά καλό , το ηχείο στις κλήσεις δεν είναι πολύ δυνατό γιατί το έχουν ρυθμισμένο χαμηλά (μπορεί να αποδώσει πιο δυνατό ήχο αν το πειράξεις , κάποιες εφαρμογές όπως ο dice player το δυναμώνουν αρκετά ) Αξεπέραστα bug δεν έχει , τώρα με τη jelly bean πάντως πρέπει να αναβαθμιστούν πολλές εφαρμογές τρίτων γιατί μέχρι στιγμής αυτές είναι που έχουν bugs Edited July 14, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Μια χαρά το έχουμε , παραμένει εγκατεστημένο και λειτουργεί κανονικά Απλά δεν εμφανίζεται στο μάρκετ και δεν αναβαθμίζεται Δεν υποστηρίζει = δεν τον αναπτύσσει πλέον για την JB. Συγνώμη, έπρεπε να ήμουν πιο ξεκάθαρος. Ήδη έχει αρχίσει να περιορίζει τα downloads και για άλλες πλατφόρμες και 15 Αυγούστου θα σταματήσει εντελώς. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Καλά ας βρίσκουμε εμείς το apk να κάνουμε τη δουλειά μας και ας σταματήσουν να το αναπτύσσουν. Δυστυχώς το internet δε πρόκειται πολύ σύντομα να πάψει να έχει flash Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) Ευτυχώς που πριν αλλάξω τηλ εκανα backup απτο αξεπεραστό μου galaxy S (I) παρακάτω η τελευταια ενημερωμενη εκδοση adobe flash 11.1 https://rapidshare.com/files/2417889550/adopisflashpaixtis_11.1.7z Edited July 14, 2012 by hs2000corolla Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Το ερωτημα για τον flash player το εκανα διοτι μετα την αναβαθμιση το ειχα στην συσκευη μου κανονικα αλλα μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων το εχασα και απο κει και περα δεν μου το εμφανιζε και στο μαρκετ. Τωρα για τον φιλο που λεει πως δεν μπορει να καταλαβει το κολλημα μας με τον φλας αφου θα καταργηθει να του υπενθυμισω πως ακομα τα περισσοτερα σαιτ εχουν φλας οποτε ουσιαστικα δεν εχει ερθει η ωρα του να καταργηθει. Και ναι αφου μπορω να εχω την δυνατοτητα να το εχω δεν καταλαβαινω το δικο του κολλημα. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ευτυχώς που πριν αλλάξω τηλ εκανα backup απτο αξεπεραστό μου galaxy S (I) παρακάτω η τελευταια ενημερωμενη εκδοση adobe flash 11.1 https://rapidshare.com/files/2417889550/adopisflashpaixtis_11.1.7z Ωραίος , το βάζω στο dropbox μου για πιθανή μελλοντική χρήση Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 ειδατε την τιμη στο Πλαισιο, 369€ και δωρο χαρτες. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Το ιδιο mail μας ηρθε πριν ενα λεπτό ε?? :lol: Ιδού http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Nexus-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-N.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20120715-Summer-Sales Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Άρα δεν ήταν ράδιο-αρβύλα οτι θα το βγάλει προσφορά :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Άρα δεν ήταν ράδιο-αρβύλα οτι θα το βγάλει προσφορά :) Ε περίπου γιατί αν θυμάμαι καλά η αρβύλα έλεγε ότι θα βγει στα 299... Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Πλέον και μετά τα 369€ του Πλαισίου είμαι έτοιμος για την αγορά του. Πιστεύετε ότι στο άμεσο μέλλον υπάρχει πιθανότητα να βγει καλύτερη προσφορά; Και τέλος, έχοντας το nexus s θεωρείτε ότι είναι καλή αναβάθμιση το galaxy nexus. Στη σελίδα του Πλαισίου το αναγράφει galaxy nexus b, τι σημαίνει αυτό το b; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Το ιδιο mail μας ηρθε πριν ενα λεπτό ε?? :lol: Ιδού http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Nexus-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-N.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20120715-Summer-Sales Ξέρετε τι με βάζει σε υποψίες ? το 'Β' γιατί λέει 'Samsung Galaxy Nexus B' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evrorm Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Λέω μήπως black!! . Μη πάει στο κακό ο νού σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ξέρετε τι με βάζει σε υποψίες ? το 'Β' γιατί λέει 'Samsung Galaxy Nexus B' Μάλλον θέλει να πει BLACK αν κατεβάσεις τη σελίδα πιο κάτω θα δεις. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Black ισως..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Black ισως..??? μάλλον ... Αύριο με βλέπω πρωί πρωί ... όπως πάνε ορισμένοι στο ΙΚΑ εγώ θα πάω πλαίσιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ρε παιδια μια ερωτηση γιατι εχω φαει σκαλωμα.... πως γινεται να ζουμαρουμε ενω κανουμε επεξεργασια εικονας για να διορθωσω τα κοκκινα ματια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 καλησπέρα παιδιά,την προηγούμενη εβδομάδα έδωσα το ς2 με σκοπό να πάρω το νεξους μεταχειρισμένο,και τελικά βρέθηκε ένα παλικάρι την παρασκευή που το είχε και κάναμε την δουλειά....και σαββατο μου σκάει μαιλ απο το πλαίσιο με την προσφορά τους .....ε τόσο γκαντεμιά πια σε αυτο το θέμα δεν την περίμενα :( και κάτι ακόμα υπάρχει και σε μαύρο?(ετσι λέει το μαιλ απο το πλαίσιο) εγώ ήξερα μόνο για τιτανιουμ σιλβερ και λευκό(και το λεύκο μετά απο αίτηση):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Έχω την 4.1.1 μέσω OTA,υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα σε μελλοντική αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ έχοντας εγκατεστημένο το busybox?? Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts