nikoskat Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 (edited) Ναι εχει ελληνικο πληκτρολογιο απο μαμα.Εχω κανει post τα links με τη ρομ.Η ρομ του koush που εβαλα(το 1ο link) δεν εχει κανενα προβλημα με το wifi. και να προσθεσω οτι το τηλεφωνο πεταειιιιι η 2η με την 1η ρομ δεν ειναι ιδιες στην ουσια; εγω τη 2η εχω δει και ετοιμαζομαι να κατεβασω μολις παω σπιτι.(ανυπομονω η αληθεια ειναι...fingers crossed :grin:) Και το εχω στησει μια χαρα με CM9...! Πολυ ενθαρρυντικα σχολια!Αφου την εχεις περασει πες μας και εντυπωσεις για τη μπαταρια κτλ. Μπορει να δοκιμασω ζελεδακια μεσα στο ΣΚ. ο koush εγραψε στο twitter οτι ειναι σχεδον οσο smooth ειναι και το iphone πλεον.. Edited June 28, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 (edited) η 2η με την 1η ρομ δεν ειναι ιδιες στην ουσια; εγω τη 2η εχω δει και ετοιμαζομαι να κατεβασω μολις παω σπιτι.(ανυπομονω η αληθεια ειναι...fingers crossed :grin:) η πρωτη ειναι unrooted και odexed. H δευτερη rooted deodexed και με busybox.Εγω εβαλα του koush (πρωτη) τη ρουταρα πανευκολα και οπως ειπα πραγματικα πεταει.Δεν εχω δει κανενα κολλημα και η εναλλαγη στα παραθυρα ειναι πολυ ομορφη και smooth.Οσοι δεν φοβαστε το φλασαρισμα αξιζει να την δοκιμασετε:) Για μπαταρια ειναι πολυ νωρις να βγαλω συμπερασμα,θελω τουλαχιστον δυο μερες για να πω με ασφαλεια αν εχει καλή ή κακη επιπτωση στην μπαταρια.Απλα ενα screenshot μεχρι τωρα http://db.tt/447pDN5H Edited June 28, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 καλησπερα!! επειδη ειμαι λιγο πριν την αγορα του 1.παιρνει καρτα μνημης?? 2. μπαταρια ποσο κραταει περιπου?? ευχαριστω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 καλησπερα!! επειδη ειμαι λιγο πριν την αγορα του 1.παιρνει καρτα μνημης?? 2. μπαταρια ποσο κραταει περιπου?? ευχαριστω!! 1.οχι 2.εξαρταται τη χρηση Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 γενικως τα εχω ολα on και email αυτοματα καθε 5λεπτα. και κανενα 30λεπτο ομιλιας.:) ευχαριστω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Οδηγός (στα αγγλικά) για αναβάθμιση από Galaxy Nexus με Android 4.0.4 σε Android 4.1 (Koushik’s Jelly Bean) χρησιμοποιώντας ClockworkMod. http://webtrickz.com/guide-to-update-galaxy-nexus-running-android-4-0-4-to-android-4-1-jelly-bean-using-clockworkmod/ Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 (edited) Δηλαδη αν αντεχω να περιμενω 15-20 μερες ακομα για να βγει το ΟΤΑ update,δεν υπαρχει λογος να μπλεξω με τετοια τωρα ε; Επισης (συγνωμη που δεν κανω edit στο προηγουμενο ποστ,απο κινητο μπαινω) μπορειτε να μου πειτε εναν ευκολο τροπο να κανω backup ολες τις εφαρμογες απ´το κινητο;μονο αυτο με νοιάζει Edited June 29, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 η πρωτη ειναι unrooted και odexed. H δευτερη rooted deodexed και με busybox.Εγω εβαλα του koush (πρωτη) τη ρουταρα πανευκολα και οπως ειπα πραγματικα πεταει.Δεν εχω δει κανενα κολλημα και η εναλλαγη στα παραθυρα ειναι πολυ ομορφη και smooth.Οσοι δεν φοβαστε το φλασαρισμα αξιζει να την δοκιμασετε:) Για μπαταρια ειναι πολυ νωρις να βγαλω συμπερασμα,θελω τουλαχιστον δυο μερες για να πω με ασφαλεια αν εχει καλή ή κακη επιπτωση στην μπαταρια.Απλα ενα screenshot μεχρι τωρα http://db.tt/447pDN5H κι εγω αυτο εκανα χτες το βραδυ. οντως ειναι λιγο πιο γρηγορη αλλα σε σχεση με τις custom οι διαφορες σε ταχυτητα ειναι λιγες. η μονη μου εννοια ειναι που ειναι takju αλλα απ οτι διαβασα δεν παιζει και τοσο ρολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Την εβαλα κι εγω απο χθες το βραδυ αλλα εχει μιση ωρα που εχω αρχισει να την ψαχνω. Εκανα backup με το titanium αλλα μερικες εφαρμογες δεν ειναι ακομα συμβατες. Κατα τ'αλλα, οντως ειναι smooth σαν iphone πλεον. Οχι τοσο στο μενου, μιας και αυτο το καταφερνανε και οι μεχρι τωρα custom roms, αλλα στην εξοδο απο εφαρμογες. Οτι εφαρμογη και να κλεισεις,απλα βγαινει χωρις κολληματα στα γραφικα και λοιπα δραματα. Α, και κανενα προβλημα με το wifi μεχρι τωρα, τουλαχιστον στο σπιτι. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 γενικως τα εχω ολα on και email αυτοματα καθε 5λεπτα. και κανενα 30λεπτο ομιλιας.:) ευχαριστω!! Με πολλή χρήση το παίρνεις γεμάτο το πρωί και το φορτίζεις ξανά απόγευμα / νωρίς βράδυ. (4 ώρες browsing / gaming το πολύ). Ομιλία δεν είναι τόσο ενεργοβόρα. Με λίγη χρήση κρατάει άνετα 2+ μέρες. Στη δικιά σου περίπτωση Θα έλεγα κάτι ενδιάμεσο, φόρτιση 1 φορά / ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 παιδια ειμαι με περασμενη την yakju 4.0.4 αλλα χρειαζεται να το παω στο service. Μπορει καποιος να μου δωσει την τελευταια επισημη yakjuw της samsung που ειχε το κινητο οπως το πηρα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα υπαρξει προβλημα στο service? θα σας ημουν υποχρεως:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 παιδια ειμαι με περασμενη την yakju 4.0.4 αλλα χρειαζεται να το παω στο service. Μπορει καποιος να μου δωσει την τελευταια επισημη yakjuw της samsung που ειχε το κινητο οπως το πηρα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα υπαρξει προβλημα στο service? θα σας ημουν υποχρεως:D Αν ειναι στοκ ρομ χωρις roor κτλ δεν νομιζω να υπαρχει θεμα στο σερβις. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Αν έχεις κλειδωμένο bootloader δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο... Βγάλε και root για ξεκάρφωμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 με στοκ ειμαι, χωρις roοt και με κλειδωμενο bootloader. λετε οτι δεν χρειαζεται να το κανω yakjuw? το προβλημα που εχω ειναι οτι δειχνει να φορτιζει ενω δεν το εχω συνδεδεμενο με τον φορτιστη, αλλα ενω ειναι με την μπαταρια πανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 απιστευτο οτι εβαλαν πλεον Ελληνικα στο πληκτρολογιο..wow! και πριν 3 μερες εδωσα 2€ για το swiftkey :p Έχει ελληνικό λεξικό ? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=afNRAOg5jUk]Android 4.1 Jelly Bean Walkthrough - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Έχει ελληνικό λεξικό ? Δυστυχως οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Επίσης, ΘΕΛΟΥΜΕ Ελληνικό οδηγό για εγκατάστασης 4.1 απο 4.0.4.. υπάρχει κανείς διαθέσιμος να κουραστεί λίγο για μας?...ε καλοί μου συμφουρίτες????χιχιχι :p:p εγω απλα απο clockwork recovery εβαλα τη στοκ του koush και ολα οκ. αν εχεις ξαναφλασαρει δεν ειναι κατι διαφορετικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 πες του απεναντι να χαμηλωσει λιγο την ενταση του ακουστικού του, το έχει τόσο δυνατά, που το μικρόφωνο του την "παιάνει" και στη γυρναει πίσω..και εληξε το θέμα.. Επίσης, ΘΕΛΟΥΜΕ Ελληνικό οδηγό για εγκατάστασης 4.1 απο 4.0.4.. υπάρχει κανείς διαθέσιμος να κουραστεί λίγο για μας?...ε καλοί μου συμφουρίτες????χιχιχι :p:p Βασικα διαβασε καποιον οδηγο που λεει για φλασαρισμα μεσω clockworkmod recovery. Το ιδιο ειναι απλα αντι για custom rom εχεις την 4.1. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjVasillis Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Βασικα διαβασε καποιον οδηγο που λεει για φλασαρισμα μεσω clockworkmod recovery. Το ιδιο ειναι απλα αντι για custom rom εχεις την 4.1. Έλα μου πυ δεν έχω ξαναφλασάρει όμως.. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Έλα μου πυ δεν έχω ξαναφλασάρει όμως.. Υπάρχει στο section των οδηγών για Android. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 χχμμ...έβγαλαν από το JB το ''ξύπνημα'' από τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης...:( ελπίζω στο official update να υπάρχει...πολύ βολικό και δεν χαλάς και το power button...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 χχμμ...έβγαλαν από το JB το ''ξύπνημα'' από τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης...:( ελπίζω στο official update να υπάρχει...πολύ βολικό και δεν χαλάς και το power button...:O Υπηρχε αυτο στην στοκ 4.0.4? Μηπως ηταν χαρακτηριστικο καποιων custom rom? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 όπως το είπες..το είχαν προσθέσει στην 4.0.4 (μαμά rom)...και τώρα στην 4.1 που κυκλοφορεί δεν υπάρχει..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Εμένα πάντως με official 4.0.4 κατεβασμένη από τη google (όχι OTA) δεν το κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts