panos23 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Ευχαριστω για την απαντηση.Απο παχος τι λεει;Εχω δει καποια βιντεο στο youtube αλλα θελω κ την δικη σου αποψη Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Λες να κανω πλακα;... http://www.ebay.com/itm/Origianl-Google-Samsung-Galaxy-Nexus-I9250-Extended-2000mAh-Battery-Accessories-/120833110327?pt=PDA_Accessories&hash=item1c2236f137 απο εκει πηρα την μπαταρια. Η μπαταρία είναι ίδιο μέγεθος ή λίγο μεγαλύτερη και θέλει και νέο καπάκι για να έρθει στα ίσια της; Το σκέφτομαι και εγώ αλλά αν θέλει άλλο καπάκι μετά λογικά δε θα κάνουν και οι θήκες που ήδη έχω. :/ Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Καλησπερα παιδια! ξερετε που μπορω να το βρω σε οσο χαμηλοτερη τιμη υπαρχει το κινητο? ειτε απο ελλαδα ειτε απο εξωτερικο? εαν ειναι απο εξω καλυπτεται η εγγυηση εδω η οχι? το φθηνοτερο που εχω βρει ειναι εδω http://www.getgoods.de/handys-und-smartphones/hersteller/samsung/442321/samsung-galaxy-nexus-i9250-16gb-titanium-silver-ohne-branding αλλα δεν το ξερω το μαγαζι εαν ειναι ενταξει. τα φωτα σας παρακαλω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_GS Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Σας εμφανίζει κι εσάς ένα φαινόμενο burn in στην οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει μείνει για ώρα σε μια εικόνα?? πχ. όταν έχω ανοιχτο το πληκτρολόγιο και το κλείσω για λίγα δευτερόλεπτα αχνοφαίνονται τα πλαίσια από τα γράμματα..και μετά καθαρίζει. έχει να κάνει οτι το κινητό είναι καινούριο? 2 ημερών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Σας εμφανίζει κι εσάς ένα φαινόμενο burn in στην οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει μείνει για ώρα σε μια εικόνα?? πχ. όταν έχω ανοιχτο το πληκτρολόγιο και το κλείσω για λίγα δευτερόλεπτα αχνοφαίνονται τα πλαίσια από τα γράμματα..και μετά καθαρίζει. έχει να κάνει οτι το κινητό είναι καινούριο? 2 ημερών Δε θα έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο. Εγώ δεν έχω αντίστοιχο ζήτημα. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Σας εμφανίζει κι εσάς ένα φαινόμενο burn in στην οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει μείνει για ώρα σε μια εικόνα?? πχ. όταν έχω ανοιχτο το πληκτρολόγιο και το κλείσω για λίγα δευτερόλεπτα αχνοφαίνονται τα πλαίσια από τα γράμματα..και μετά καθαρίζει. έχει να κάνει οτι το κινητό είναι καινούριο? 2 ημερών μην ανυσηχεις φυσιολογικο ειναι..σε αλλες συσκευες το κανει σε αλλες οχι..και μενα το κανει και ειναι 4 μηνων το κινητο Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Φυσιολογικο; Ε οχι και φυσιολογικο... για μενα αυτο ειναι σοβαρο προβλημα και θα πήγαινε για αλλαγη αμεσως.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Φυσιολογικο; Ε οχι και φυσιολογικο... για μενα αυτο ειναι σοβαρο προβλημα και θα πήγαινε για αλλαγη αμεσως.... εγω εχω ερθει σε επαφη με 3 galaxy nexus ενα note και ενα S2 απο φιλους και σε ολα παρατηρειται ενα τετοιο φαινομενο...ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ...ομως...εμενα προσωπικα το κανει οταν μετα απο αρκετη ωρα παραμονης στην αρχικη οθονη ξαφνικα μπω στο ξυπνητηρι...εκει στο κενο μερος κατω απο τα γραμματα το κανει για λιγα δευτερολεπτα...δεν με ενοχλει προσωπικα...και το φυσιολογικο το ειπα γιατι ειναι ορατο στις περισσοτερες των περιπτωσεων σε AMOLED οθονες και ποσο μαλλον σχεδον σε ολα τα samsung -google κινητα που χρησιμοποιουν αυτη τη τεχνολογια.. ειναι οντως προβλημα απλα δεν νομιζω οτι ειναι για αντικατασταση γιατι υπαρχουν τροποι μειωσης του burn in οι οποιοι ειναι αποτελεσματικοι Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Σας εμφανίζει κι εσάς ένα φαινόμενο burn in στην οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει μείνει για ώρα σε μια εικόνα?? πχ. όταν έχω ανοιχτο το πληκτρολόγιο και το κλείσω για λίγα δευτερόλεπτα αχνοφαίνονται τα πλαίσια από τα γράμματα..και μετά καθαρίζει. έχει να κάνει οτι το κινητό είναι καινούριο? 2 ημερών Και σε μένα το κανει, μην ανησυχείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Και σε μένα το κανει, μην ανησυχείς Και εγω το εχω δει σε g.nexus αλλα και στο galaxy s που εχω, ειναι το συχνο burn in φαινομενο των amoled.Δεν συντρεχει λογος ανησυχιας!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 αποτελεσμα σε nexus απο καποιον στο xda με τη 2000 μπαταρια. franco kernel M3 και liquid 1.35 rom απο οτι καταλαβα. http://dl.xda-developers.com/attachdl/ac02603cfd526128c0cce1e1100e5672/4fad7bbf/1/0/5/5/1/3/3/Screenshot_2012-05-05-17-38-38.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Στα 346 έφθασε στο Amazon και είναι πειρασμός.Κάθε μέρα το ρίχνουν και λίγο:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Στα 346 έφθασε στο Amazon και είναι πειρασμός.Κάθε μέρα το ρίχνουν και λίγο:lol: σε ποιας χωρας το amazon αναφερεσαι φιλε? εχεις λινκ? επισης η εγγυηση ισχυει εδω στην ελλαδα εαν ειναι απο χωρα εκτος ελλαδος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 σε ποιας χωρας το amazon αναφερεσαι φιλε? εχεις λινκ? επισης η εγγυηση ισχυει εδω στην ελλαδα εαν ειναι απο χωρα εκτος ελλαδος?? To Γερμανικό. http://www.amazon.de/gp/product/B005Y5SE6I/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i2?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0418Q1PG08VX352AP1HH&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128 Εγγύηση ισχύει κανονικά εφόσον υπάρχει η απόδειξη και η συσκευή έρθει στη χώρα μας επίσημα.Επειδή και εγώ το σκέφτομαι, ρώτησα τη Samsung και μου το είπαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 To Γερμανικό. http://www.amazon.de/gp/product/B005Y5SE6I/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i2?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0418Q1PG08VX352AP1HH&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128 Εγγύηση ισχύει κανονικά εφόσον υπάρχει η απόδειξη και η συσκευή έρθει στη χώρα μας επίσημα.Επειδή και εγώ το σκέφτομαι, ρώτησα τη Samsung και μου το είπαν. είναι σιγουρο αυτο για την εγγυηση φιλε? αποδειξη το amazon αν θυμαμαι καλα δεν δινει κανονικη που ναα δικαιολογειται εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 είναι σιγουρο αυτο για την εγγυηση φιλε? αποδειξη το amazon αν θυμαμαι καλα δεν δινει κανονικη που ναα δικαιολογειται εδω... Σίγουρο πρίν λίγες ημέρες ρώτησα.Στείλε τους ένα e-mail το ίδιο θα σου πούν.Τι εννοείς δε δίνει κανονική? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_GS Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 εγω εχω ερθει σε επαφη με 3 galaxy nexus ενα note και ενα S2 απο φιλους και σε ολα παρατηρειται ενα τετοιο φαινομενο...ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ...ομως...εμενα προσωπικα το κανει οταν μετα απο αρκετη ωρα παραμονης στην αρχικη οθονη ξαφνικα μπω στο ξυπνητηρι...εκει στο κενο μερος κατω απο τα γραμματα το κανει για λιγα δευτερολεπτα...δεν με ενοχλει προσωπικα...και το φυσιολογικο το ειπα γιατι ειναι ορατο στις περισσοτερες των περιπτωσεων σε AMOLED οθονες και ποσο μαλλον σχεδον σε ολα τα samsung -google κινητα που χρησιμοποιουν αυτη τη τεχνολογια.. ειναι οντως προβλημα απλα δεν νομιζω οτι ειναι για αντικατασταση γιατι υπαρχουν τροποι μειωσης του burn in οι οποιοι ειναι αποτελεσματικοι Τρόποι?? τι τρόποι?? Για πες... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Τρόποι?? τι τρόποι?? Για πες... :p αν ψαχτεις λιγο στο google θα δεις τι λεει...υπαρχουν και 2 προγραμματακια μου φαινεται ....εγω δεν εχω ασχοληθει γιατι δε με ενοχλει...βεβαια διαβασα οτι υπαρχουν σιγουρα λυσεις για τις LCD οθονες... Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 σημερα μολις το πηρα μεταχειρισμενο παιδια το κινητο. μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια official εκδοση που υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Η 4.0.4 είναι Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Η 4.0.4 είναι εμενα το τηλεφωνο ειναι στην 4.0.2 και over the air δεν υπαρχει λεει καποιο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 εμενα το τηλεφωνο ειναι στην 4.0.2 και over the air δεν υπαρχει λεει καποιο update και μενα το ιδιο λεει. τι παιζει?? επισης εχει και σε εσας το εικονιδιο του superuser με την επισημη χωρις να εχετε κανει root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Δεν ξέρω τι παίζει και δεν βγάζει την αναβάθμιση. μάλλον δεν είστε yakju... Super user δεν υπάρχει σε καμιά επίσημη έκδοση εννοείται. Εάν το πήρες έτσι το τηλέφωνο προφανώς είναι μεταχειρισμένο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 εγω καινουριο μολις το πηρα, και ειχε 4.0.1. μου εμφανισε το superuser αλλα και αλλες εφαρμογες επειδη εκανε sync με τη γοογλε. εκανε κανονικα update σε 4.0.2 αλλα μεχρι εκει φτανει! το yakju που λες ειναι το build? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Δεν ξέρω τι παίζει και δεν βγάζει την αναβάθμιση. μάλλον δεν είστε yakju... Super user δεν υπάρχει σε καμιά επίσημη έκδοση εννοείται. Εάν το πήρες έτσι το τηλέφωνο προφανώς είναι μεταχειρισμένο υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να επαναφερω το τηλεφωνο ακριβως οπως θα ειναι με την επισημη αναβαθμιση? στην εντελως αυθεντικη του κατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts