Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω για την απαντηση.Απο παχος τι λεει;Εχω δει καποια βιντεο στο youtube αλλα θελω κ την δικη σου αποψη

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η μπαταρία είναι ίδιο μέγεθος ή λίγο μεγαλύτερη και θέλει και νέο καπάκι για να έρθει στα ίσια της; Το σκέφτομαι και εγώ αλλά αν θέλει άλλο καπάκι μετά λογικά δε θα κάνουν και οι θήκες που ήδη έχω. :/

Καλησπερα παιδια! ξερετε που μπορω να το βρω σε οσο χαμηλοτερη τιμη υπαρχει το κινητο? ειτε απο ελλαδα ειτε απο εξωτερικο? εαν ειναι απο εξω καλυπτεται η εγγυηση εδω η οχι? το φθηνοτερο που εχω βρει ειναι εδω http://www.getgoods.de/handys-und-smartphones/hersteller/samsung/442321/samsung-galaxy-nexus-i9250-16gb-titanium-silver-ohne-branding αλλα δεν το ξερω το μαγαζι εαν ειναι ενταξει. τα φωτα σας παρακαλω :D

Σας εμφανίζει κι εσάς ένα φαινόμενο burn in στην οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει μείνει για ώρα σε μια εικόνα??

πχ. όταν έχω ανοιχτο το πληκτρολόγιο και το κλείσω για λίγα δευτερόλεπτα αχνοφαίνονται τα πλαίσια από τα γράμματα..και μετά καθαρίζει.

έχει να κάνει οτι το κινητό είναι καινούριο? 2 ημερών

Σας εμφανίζει κι εσάς ένα φαινόμενο burn in στην οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει μείνει για ώρα σε μια εικόνα??

πχ. όταν έχω ανοιχτο το πληκτρολόγιο και το κλείσω για λίγα δευτερόλεπτα αχνοφαίνονται τα πλαίσια από τα γράμματα..και μετά καθαρίζει.

Δε θα έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο. Εγώ δεν έχω αντίστοιχο ζήτημα.

μην ανυσηχεις φυσιολογικο ειναι..σε αλλες συσκευες το κανει σε αλλες οχι..και μενα το κανει και ειναι 4 μηνων το κινητο

sent from my huawei p9

Φυσιολογικο; Ε οχι και φυσιολογικο... για μενα αυτο ειναι σοβαρο προβλημα και θα πήγαινε για αλλαγη αμεσως....
Samsung S21 Ultra

Φυσιολογικο; Ε οχι και φυσιολογικο... για μενα αυτο ειναι σοβαρο προβλημα και θα πήγαινε για αλλαγη αμεσως....

εγω εχω ερθει σε επαφη με 3 galaxy nexus ενα note και ενα S2 απο φιλους και σε ολα παρατηρειται ενα τετοιο φαινομενο...ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ...ομως...εμενα προσωπικα το κανει οταν μετα απο αρκετη ωρα παραμονης στην αρχικη οθονη ξαφνικα μπω στο ξυπνητηρι...εκει στο κενο μερος κατω απο τα γραμματα το κανει για λιγα δευτερολεπτα...δεν με ενοχλει προσωπικα...και το φυσιολογικο το ειπα γιατι ειναι ορατο στις περισσοτερες των περιπτωσεων σε AMOLED οθονες και ποσο μαλλον σχεδον σε ολα τα samsung -google κινητα που χρησιμοποιουν αυτη τη τεχνολογια..

ειναι οντως προβλημα απλα δεν νομιζω οτι ειναι για αντικατασταση γιατι υπαρχουν τροποι μειωσης του burn in οι οποιοι ειναι αποτελεσματικοι

sent from my huawei p9

Και σε μένα το κανει, μην ανησυχείς

Και σε μένα το κανει, μην ανησυχείς

Και εγω το εχω δει σε g.nexus αλλα και στο galaxy s που εχω, ειναι το συχνο burn in φαινομενο των amoled.Δεν συντρεχει λογος ανησυχιας!!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

αποτελεσμα σε nexus απο καποιον στο xda με τη 2000 μπαταρια.

franco kernel M3 και liquid 1.35 rom απο οτι καταλαβα.

http://dl.xda-developers.com/attachdl/ac02603cfd526128c0cce1e1100e5672/4fad7bbf/1/0/5/5/1/3/3/Screenshot_2012-05-05-17-38-38.jpg

Στα 346 έφθασε στο Amazon και είναι πειρασμός.Κάθε μέρα το ρίχνουν και λίγο:lol:

σε ποιας χωρας το amazon αναφερεσαι φιλε? εχεις λινκ? επισης η εγγυηση ισχυει εδω στην ελλαδα εαν ειναι απο χωρα εκτος ελλαδος??

σε ποιας χωρας το amazon αναφερεσαι φιλε? εχεις λινκ? επισης η εγγυηση ισχυει εδω στην ελλαδα εαν ειναι απο χωρα εκτος ελλαδος??

To Γερμανικό.

http://www.amazon.de/gp/product/B005Y5SE6I/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i2?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0418Q1PG08VX352AP1HH&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128

Εγγύηση ισχύει κανονικά εφόσον υπάρχει η απόδειξη και η συσκευή έρθει στη χώρα μας επίσημα.Επειδή και εγώ το σκέφτομαι, ρώτησα τη Samsung και μου το είπαν.

To Γερμανικό.

http://www.amazon.de/gp/product/B005Y5SE6I/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i2?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0418Q1PG08VX352AP1HH&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128

Εγγύηση ισχύει κανονικά εφόσον υπάρχει η απόδειξη και η συσκευή έρθει στη χώρα μας επίσημα.Επειδή και εγώ το σκέφτομαι, ρώτησα τη Samsung και μου το είπαν.

είναι σιγουρο αυτο για την εγγυηση φιλε? αποδειξη το amazon αν θυμαμαι καλα δεν δινει κανονικη που ναα δικαιολογειται εδω...

είναι σιγουρο αυτο για την εγγυηση φιλε? αποδειξη το amazon αν θυμαμαι καλα δεν δινει κανονικη που ναα δικαιολογειται εδω...

Σίγουρο πρίν λίγες ημέρες ρώτησα.Στείλε τους ένα e-mail το ίδιο θα σου πούν.Τι εννοείς δε δίνει κανονική?

εγω εχω ερθει σε επαφη με 3 galaxy nexus ενα note και ενα S2 απο φιλους και σε ολα παρατηρειται ενα τετοιο φαινομενο...ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ...ομως...εμενα προσωπικα το κανει οταν μετα απο αρκετη ωρα παραμονης στην αρχικη οθονη ξαφνικα μπω στο ξυπνητηρι...εκει στο κενο μερος κατω απο τα γραμματα το κανει για λιγα δευτερολεπτα...δεν με ενοχλει προσωπικα...και το φυσιολογικο το ειπα γιατι ειναι ορατο στις περισσοτερες των περιπτωσεων σε AMOLED οθονες και ποσο μαλλον σχεδον σε ολα τα samsung -google κινητα που χρησιμοποιουν αυτη τη τεχνολογια..

ειναι οντως προβλημα απλα δεν νομιζω οτι ειναι για αντικατασταση γιατι υπαρχουν τροποι μειωσης του burn in οι οποιοι ειναι αποτελεσματικοι

Τρόποι?? τι τρόποι?? Για πες... :p

Τρόποι?? τι τρόποι?? Για πες... :p

αν ψαχτεις λιγο στο google θα δεις τι λεει...υπαρχουν και 2 προγραμματακια μου φαινεται ....εγω δεν εχω ασχοληθει γιατι δε με ενοχλει...βεβαια διαβασα οτι υπαρχουν σιγουρα λυσεις για τις LCD οθονες...

sent from my huawei p9

σημερα μολις το πηρα μεταχειρισμενο παιδια το κινητο. μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια official εκδοση που υπαρχει?

εμενα το τηλεφωνο ειναι στην 4.0.2 και over the air δεν υπαρχει λεει καποιο update

και μενα το ιδιο λεει. τι παιζει??

επισης εχει και σε εσας το εικονιδιο του superuser με την επισημη χωρις να εχετε κανει root?

Δεν ξέρω τι παίζει και δεν βγάζει την αναβάθμιση. μάλλον δεν είστε yakju...

Super user δεν υπάρχει σε καμιά επίσημη έκδοση εννοείται. Εάν το πήρες έτσι το τηλέφωνο προφανώς είναι μεταχειρισμένο

Samsung S21 Ultra

εγω καινουριο μολις το πηρα, και ειχε 4.0.1. μου εμφανισε το superuser αλλα και αλλες εφαρμογες επειδη εκανε sync με τη γοογλε. εκανε κανονικα update σε 4.0.2 αλλα μεχρι εκει φτανει! το yakju που λες ειναι το build?

Δεν ξέρω τι παίζει και δεν βγάζει την αναβάθμιση. μάλλον δεν είστε yakju...

Super user δεν υπάρχει σε καμιά επίσημη έκδοση εννοείται. Εάν το πήρες έτσι το τηλέφωνο προφανώς είναι μεταχειρισμένο

υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να επαναφερω το τηλεφωνο ακριβως οπως θα ειναι με την επισημη αναβαθμιση? στην εντελως αυθεντικη του κατασταση...

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)