kafriton Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 δεν τα εχω διαβασει ολα αλλα ναι το εχω διαβασει οτι θα το εχει η vodafone συντομα. σημερα ρωτησα σε καταστηματα wind + vodafone και μου ειπαν οτι δεν το εχουν οποτε δε μπορουν να μου πουν τιμη. ομως εφοσον ισχυουν αυτα που εγγραψα για το αμαζον τοτε δεν υπαρχει λογος να δωσεις τα +80 που θελει η vodafone. στη vodafone αν σου ειπαν οτι δεν το εχουν ειναι ασχετοι.και φυλλαδιο τουσ αν παρεις που εχει ολα τα κινητα που πουλανε μεσα το εχει.και ειναι στα 599 ευρω.αυτα ξερω φιλε μου.τωρα δικη σου η αποφαση! Παράθεση Ειμαι :ninja:!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Παρήγγειλα την extended για gsm, για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 παντως οι τιμες πεφτουν με καλο ρυθμο... ανετα περιπου στα 400Ε μεχρι το Πασχα... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 παντως οι τιμες πεφτουν με καλο ρυθμο... ανετα περιπου στα 400Ε μεχρι το Πασχα... Η μεγάλη πτώση θα γίνει με την έλευση του Galaxy S III Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/01/white-galaxy-nexus.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 (edited) Έκανα μια μικρη ερευνα με pm και ψαξιμο στις σελιδες αφου απαντησα τις ερωτησεις μου για αγορα απο amazon ή expansys τις γραφω αν θελει καποιος βοηθεια. 1. Το amazon δεν εκδιδει τιμολογιο. εκανα ενα preview αγορας δεν μου εβγαλε πουθενα την επιλογη και πηγα μεχρι το τελευταιο βημα. Οποτε η τιμη που βλεπουμε ειναι τελικη. 2.Απο το amazon πουθενα στη φορμα δεν ειδα να αναφερετε καποιο courier service οποτε ισως να μην εχει tracking Επειδη λοιπον ειμαι ετοιμος να ριξω την παραγγελια μου απο expansys.com.gr μηπως μπορειτε να μου προτεινετε τι θηκη να αγορασω για να τα παρω ολα πακετο. θηκη ετοιμοπαραδοτη εχει: 1.case mate Barely 17euro απο φωτογραφιες δεν φαινεται να προστατευει το μπροστα μερος. 2.case mate touch 29euro απο φωτογραφιες φαινεται οτι προστατευει μπροστα πισω. οποτε λεω την δευτερη. Edited January 15, 2012 by hlekat Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 θηκη ετοιμοπαραδοτη εχει: 1.case mate Barely 17euro απο φωτογραφιες δεν φαινεται να προστατευει το μπροστα μερος. 2.case mate touch 29euro απο φωτογραφιες φαινεται οτι προστατευει μπροστα πισω. οποτε λεω την δευτερη. Aπό τις 2 την δεύτερη: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Z35DJH50Fx0]Samsung Galaxy Nexus Case-Mate Tough Case Black Unbox - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Έκανα μια μικρη ερευνα με pm και ψαξιμο στις σελιδες αφου απαντησα τις ερωτησεις μου για αγορα απο amazon ή expansys τις γραφω αν θελει καποιος βοηθεια. 1. Το amazon δεν εκδιδει τιμολογιο. εκανα ενα preview αγορας δεν μου εβγαλε πουθενα την επιλογη και πηγα μεχρι το τελευταιο βημα. Οποτε η τιμη που βλεπουμε ειναι τελικη. 2.Απο το amazon πουθενα στη φορμα δεν ειδα να αναφερετε καποιο courier service οποτε ισως να μην εχει tracking Επειδη λοιπον ειμαι ετοιμος να ριξω την παραγγελια μου απο expansys.com.gr μηπως μπορειτε να μου προτεινετε τι θηκη να αγορασω για να τα παρω ολα πακετο. θηκη ετοιμοπαραδοτη εχει: 1.case mate Barely 17euro απο φωτογραφιες δεν φαινεται να προστατευει το μπροστα μερος. 2.case mate touch 29euro απο φωτογραφιες φαινεται οτι προστατευει μπροστα πισω. οποτε λεω την δευτερη. Για τη θηκη της case mate να διευκρινισεις με την expansys ποια παρτιδα εχουν.Η case mate εχει αποσυρει τις πρωτες tough που ειχε βγαλει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Το κινητό ειναι όντως πολυ πολυ δυνατο!!! Αν και μου λειπει λιγο το Sense της HTC νομίζω οτι θα το αντέξω!!! Αυτο που δεν άντεχα πριν με τα HTC ηταν τα θεματα με την μπαταρία!!! Εχω περάσει την Villain Rom R2 με kernel του Faux και το κινητο εκτος του οτι πετάει εχει τρομερα μικρή καταναλωση. Το μονο αρνητικο που βλέπω ειναι οτι δεν υποστιριζει UMS!!! Πράγμα παρα πολύ σπαστικό γιατί πολλές εφαρμογές τις κατεβάζεις απο το market και τα DATA τα κατεβαζεις αφου συνδέσεις το κινιτο ως USB Mass Storage!!! πραγμα που δεν το κάνει τωρα το Nexus!!! Εχω ας πούμε το Navigon (αγορασμένο) και δεν μπορώ να κάτεβασω χάρτες γιατί δεν βρίσκει Navigon Device συνδεμένη!!! Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Το κινητό ειναι όντως πολυ πολυ δυνατο!!! Αν και μου λειπει λιγο το Sense της HTC νομίζω οτι θα το αντέξω!!! Μήπως μπορείς να εξηγήσεις και εμάς τους υπόλοιπους τι βρήκες να λείπει από το κινητό, ώστε να σου λείψει το Sense. To Sence έγινε διάσημο όταν έδινε διάφορα καλούδια που δεν τα πρόσφερε το Android στις πρώτες εκδόσεις. Τώρα μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις από το market. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 (edited) Αγορασα απο expansys και περιμενω :lol:!! θηκη δεν πηρα γιατι 30€ ειναι παρα πολλα αν και μου αρεσει πολυ η case mate tough. Edited January 15, 2012 by sakiss Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Μήπως μπορείς να εξηγήσεις και εμάς τους υπόλοιπους τι βρήκες να λείπει από το κινητό, ώστε να σου λείψει το Sense. To Sence έγινε διάσημο όταν έδινε διάφορα καλούδια που δεν τα πρόσφερε το Android στις πρώτες εκδόσεις. Τώρα μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις από το market. Ολο το γραφικό περιβάλλον του Sense το έχω συνηθήσει... Facebook Sync, και άλλα ωραία κολπάκια που έχει το Sense!!! Κατα τ'άλλα ειναι Super!!! (εκτός αυτού που περίγραψα παραπάνω με το USB Mass Storage) Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Αγορασα απο expansys και περιμενω :lol:!! θηκη δεν πηρα γιατι 30€ ειναι παρα πολλα αν και μου αρεσει πολυ η case mate tough. καλοριζικο μολις σου ερθει να μας πεις εντυπωσεις! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos47 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Αγορασα απο expansys και περιμενω :lol:!! θηκη δεν πηρα γιατι 30€ ειναι παρα πολλα αν και μου αρεσει πολυ η case mate tough. Ελα μωρε...η θηκη χρειαζεται!Που λεει ο λογος εγω πρωτα θα επαιρνα τη θηκη και μετα το κινητο,εκτος και αν εισαι τοσο προσεκτικος που δε προκειται να σου πεσει...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Θήκη πάντα χρειάζεται... κάποια στιγμή θα σου φύγει από το χέρι και θα ...κλαις! Η case mate tough είναι φοβερή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 δεν ειπα οτι δε θα παρω θηκη. θα παρω του 5ευρου και αμα δω οτι υπαρχει προβλημα θα παρω την case mate touch. απο το βιντεο review που ειδα φαινεται οτι σουπερ θηκη. εσεις δωσατε τα 30€ της touch; Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 25 euro απο Ελληνικό κατάστημα. Διάβασε πιο πάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Λευκό: http://www.gsmarena.com/white_galaxy_nexus_breaks_loose_poses_for_live_pictures-news-3673.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Σήμερα μπήκαν στις αποθήκες της Vodafone. Confirmed:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Ρωταω εκ'μερους ενος φιλου μου που εχει το κινητο...ενω εχει ελληνικο μενου δεν του εχει ελληνικο πληκτρολογιο(ή ετσι τουλαχιστον νομιζει)!γινεται?δεν το εχω δει καθολου απο κοντα το κινητο για να το επιβεβαιωνα αλλα μπορει android να μην υποστηριζει ελληνικη γλωσσα ή εχει κανει καμια βλακεια? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Ρωταω εκ'μερους ενος φιλου μου που εχει το κινητο...ενω εχει ελληνικο μενου δεν του εχει ελληνικο πληκτρολογιο(ή ετσι τουλαχιστον νομιζει)!γινεται?δεν το εχω δει καθολου απο κοντα το κινητο για να το επιβεβαιωνα αλλα μπορει android να μην υποστηριζει ελληνικη γλωσσα ή εχει κανει καμια βλακεια? Δεν εχει. Πες του να κατεβασει καποιο απο το μαρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) μαγκες μολις το πηρα σημερα απο multirama απλα μ@μ@ει το κινητο απο οθονη ταχυτητα ιντερνετ τα παντα Edited January 16, 2012 by sakiss Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) μαγκες μολις το πηρα σημερα απο multirama απλα μ@μ@ει το κινητο απο οθονη ταχυτητα ιντερνετ τα παντα μεγεια σου φιλε μου..καλως ηρθες :p Edited January 16, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 ευχαριστω φιλε μου...εχω πολλεεεσ παρα πολλες αποριες γιατι ειμαι και καινουργιος σε android (3 χρονια iphone ειχα) ξεκιναω με 2 βασικες.... τι ειναι αυτα τα 3 σα χαλκινα κουμπακια στο πλαι απο τη δεξια μερια και αν εχει παρατηρησει κανενας σε απολυτο σκοταδι οταν εχει μαυρο φοντο η οθονη κατι σα μαυρες ισιες γραμμουλες πισω απο την οθονη ευχαριστω πολυ γιατι για το δευτερο εχω αγχωθει λιγο Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 ευχαριστω φιλε μου...εχω πολλεεεσ παρα πολλες αποριες γιατι ειμαι και καινουργιος σε android (3 χρονια iphone ειχα) ξεκιναω με 2 βασικες.... τι ειναι αυτα τα 3 σα χαλκινα κουμπακια στο πλαι απο τη δεξια μερια και αν εχει παρατηρησει κανενας σε απολυτο σκοταδι οταν εχει μαυρο φοντο η οθονη κατι σα μαυρες ισιες γραμμουλες πισω απο την οθονη ευχαριστω πολυ γιατι για το δευτερο εχω αγχωθει λιγο ειναι η βαση για dock. οι βουλες που λες υπαρχουν σε ολες τις amoled οθονες, γιατι δεν ξερω..προφανως τεχνολογικα δεν εχουν φτασει σε καλυτερο σημειο. αλλα νομιζω σε αποζημειωνει το μαυρο οταν βλεπεις οτιδηποτε..ειναι σα να αιωρειται στο κενο το αντικειμενο που φαινεται στην οθονη(τελεια απεικονιση). οι βουλες δεν ειναι τοσο εντονες, απλα επειδη δεν εχει φωτισμο φαινονται πιο εντονα. με αλλη οθονη βλεπεις απλα γκρι φως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts