griniaris Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Aπο το νεο ετος να περιμενετε παιδια να κυκλοφορει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Για δοκιμάστε να κάνετε usb stick mount με την παρακάτω εφαρμογή: https://market.android.com/details?id=eu.chainfire.stickmount Once StickMount is installed and you connect a USB stick with the USB host / OTG cable, the device will show you a popup if you want to open StickMount. It is advised to tell the device that you want to do this by default. If you have just installed StickMount and you already had a USB stick connected, you must manually launch the program, or disconnect/reconnect the USB stick for StickMount to start working. Mass storage devices are mounted to /sdcard/usbStorage/xxxx/ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 παρατηρειτε μηπως καποιο lag οταν επιλεγετε κατι στις ρυθμισεις; σχεδον σε ολα, data, more, battery..οτιδηποτε. σε ολες τις ρομς σχεδον το ειδα αυτο αλλα στην μαμα 4.0.1 δεν το θυμαμαι. @sakiss, εχω παραγγειλει ενα καλωδιο, μολις το παραλαβω θα πω εντυπωσεις, αν και μαλλον θα αργησει να ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 παρατηρειτε μηπως καποιο lag οταν επιλεγετε κατι στις ρυθμισεις; σχεδον σε ολα, data, more, battery..οτιδηποτε. σε ολες τις ρομς σχεδον το ειδα αυτο αλλα στην μαμα 4.0.1 δεν το θυμαμαι. σε μένα με μαμά 4.0.1 το κάνει. θα ορκιζόμουν οτι δεν το έκανε μέχρι χθές..:p Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Για δοκιμάστε να κάνετε usb stick mount με την παρακάτω εφαρμογή: https://market.android.com/details?id=eu.chainfire.stickmount To link που εχεις στην πρωτη σελιδα για το usb παίζει στο nexus? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 To link που εχεις στην πρωτη σελιδα για το usb παίζει στο nexus? Ναι, πρόσθεσα και μερικά άλλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Μολις παρηγγειλα κι εγω απο amazon.de και περιμενω.. Ποσο περιπου κανει να ερθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Μολις παρηγγειλα κι εγω απο amazon.de και περιμενω.. Ποσο περιπου κανει να ερθει; Είδα αυτό από πλαίσιο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/USB-Cables/Konig-Adapter-Micro-USB-To-USB-B-Female-CMP-ADAPT-35.htm Θα πάω να το πάρω και θα σας πώ αν παίζει. Τώρα για το amazon.de λόγω εορτών μπορεί να καθυστερήσει λίγο (νομίζω κανονικά θα το είχες τέλος της άλλης εβδομάδας) και να το έχεις από 2012 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Μόλις παράγγειλα την Genuine Samsung Google Galaxy Nexus GT I9250 Extended 2000mah Battery Case Cover :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Μπορεί να μην λειτουργήσει. Θυμάμαι με το Ν900 (με kernel που επέτρεπε να γίνει mount USB Stick) λόγο της Micro USB δεν δούλευαν τα καλώδια από N8, E7 κτλ. Τελικά την λύση την είχα βρεί αγοράζοντα έναν αντάπτορα από θυληκό σε θυληκό από ένα μαγαζί κοντά στην στάση Πανεπηστήμιο του μετρό πίσω από το Ναυτικό μουσείο (αν θυμάμαι καλά 1€ το είχα πάρει). Το γράφω για να μην παρατήσεις π.χ. την προσπάθεια και πεις αμέσως δεν δουλεύει. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Για δοκιμάστε να κάνετε usb stick mount με την παρακάτω εφαρμογή: https://market.android.com/details?id=eu.chainfire.stickmount Το κακό είναι ότι μπορεί να υποστηρίξει μόνο FAT στικάκια :( Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Το χρησιμοποιώ δύο εβδομάδες και έχω παρατηρήσει ότι κρασάρει πολλές φορές κατά την περιήγηση στο internet.Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Το χρησιμοποιώ δύο εβδομάδες και έχω παρατηρήσει ότι κρασάρει πολλές φορές κατά την περιήγηση στο internet.Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο? Ποια rom φορας? Μηπως κρασάρει στο sport-fm.gr ή και σε αλλα sites?Εμένα κράσαρε με 4.0.1 και όταν δεν είχα βάλει adobe flash Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Όχι έχω βάλει την 4.0.2(official) και πλέον δε κρασάρει στο sport-fm.Κρασάρει για παράδειγμα πλέον στο tromaktiko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Όχι έχω βάλει την 4.0.2(official) και πλέον δε κρασάρει στο sport-fm.Κρασάρει για παράδειγμα πλέον στο tromaktiko. εδω παιζει μια χαρα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Κι εμένα παίζει απλά καμιά φορά με scrolling down κρασάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe1326 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Μολις παρηγγειλα κι εγω απο amazon.de και περιμενω.. Ποσ περιπου κανει να ερθει; Κ γω το χω παραγγειλει απο amazon.de στις 16 του μηνα.Μεχρι και σημερα δεν εφτασε.Οταν φτασει θα ενημερωσω..Παντως εχει ημερομηια παραδοσης στις 28..Μηπως ξερεις με τι θα ρθει,ελληνικο ταχυδρομειο η DHL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Αντικείμενα μεγάλης αξίας (όπως η συσκευή σου) έρχονται με DHL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Κ γω το χω παραγγειλει απο amazon.de στις 16 του μηνα.Μεχρι και σημερα δεν εφτασε.Οταν φτασει θα ενημερωσω..Παντως εχει ημερομηια παραδοσης στις 28..Μηπως ξερεις με τι θα ρθει,ελληνικο ταχυδρομειο η DHL? Αμα απο τις 16 δεν εχει ερθει ακομα καλα σωθηκαμε... εγω περιμενα σε 3 εργασιμες να ερθει... τουλαχιστον οταν ειχα παραγγειλει ενα δραπανο απο το αγγλικο σε 2 εργασιμες ηταν αθηνα... Με dhl ερχεται το λεει και στο mail που σου εστειλαν αν δεις... Αρα το δικο μου θα ερθει του χρονου... Το παρηγγειλες απο το ιδιο το αμαζον η απο μαγαζι μεσα στο αμαζον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Tracking number από dhl δεν παρέχεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe1326 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Tracking number από dhl δεν παρέχεται; Παιδια απο amazon.de ειναι,το ειδα και γω οτι φευγει με DHL γι'αυτο και ζητησα tracking number και μου απαντησαν οτι επειδη ειναι διεθνες δεμα δεν εχουν!!Γι'αυτο δε ξερω και με τι θα φτασει και απορω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) Εδώ υπάρχει ελληνική παρουσίαση του NFC που υπάρχει στην συσκευή σας...εμενα πραγματικά μου αρεσε παρά πολύ...φοβερή πατέντα!!! techblog.gr/mobile/android-beam-nfc-samsung-galaxy-nexus-hands-on-2222/ Edited December 22, 2011 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Η amazon στελνει Ελλαδα με Deutsche Post DHL. Δηλαδη με κοινο ταχυδρομιο. Κι εγω την ειχα πατησει πριν κανα 2μηνο. Οτι φασαρια κι αν εκανα δεν μου εδινα shipment id. Τελικα παρελαβα μετα απο 20 μερες για Πατρα. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1404947 Δοκιμαστε αυτο για συγχρονισμο με το fb. Μου δουλεψε τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Μόλις παράγγειλα την Genuine Samsung Google Galaxy Nexus GT I9250 Extended 2000mah Battery Case Cover :) κάπως ακριβό το βρίσκω αν υποθέσουμε ότι κάποιος θα χρειαστεί και το dock για την φόρτιση της μπαταρίας ώστε να χρησιμοποιεί και τις δύο. και φτηνότερο να ήταν πάντως, έχω καταλήξει ότι δεύτερη ή απλά λίγο μεγαλύτερη μπαταρία δεν είναι λύση. δεν μιλάω για το GN αφού δεν το έχω αλλά γενικότερα. προτιμώ να κουβαλάω το "βαρίδι" των 11000mAh και να φεύγω ξέγνοιαστος από το σπίτι. δεν χρειάζεται συχνά αλλά όταν χρειάζεται κάνει δουλειά. άσε που με αυτό μπορεί να βολευτεί η γυναίκα μου ή και κανένας φίλος σε περίπτωση ανάγκης...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts