afilopou Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) Μπορεί παρακαλώ κάποιος κάτοχος να συνδέσει τα handsfree και να τσεκαρει αν ο ηχος των εισερχομενων κλησεων παιζει μονο μεσα απο τα handsfree? Ευχαριστω Το πιο πιθανο ειναι να με τρελανει αυτο το κινητο.Τωρα μια χαρα παιζει τον ηχο απο το ηχειο και με συνδεδεμενα τα handsfree.Εχω κανει απεγκατασταση ομως το music+music fx Edited December 4, 2011 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Για δες την πρώτη σελίδα. Αυτο λετε να κανει? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=26539 Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Εχει βρει κανεις πως απενεργοποιειται η δονηση κατα το ξεκλειδωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) Αναφερουν προβληματα με battery drain. Edit: τωρα καταλαβα γιατι διαβαζα ασυναρτητα μηνυματα σε threads. Μεταφερθηκε το μηνυμα μου οπως και του φιλου geovass. @Mods Δεν υπαρχει καποιος τροπος να ξεχωρίζει η μεταφορα? Το λεω γιατι τα δυο αυτα μηνυματα δεν κολλανε με τα υπολοιπα. To battery drain που γραφω αναφερεται στο καινουργιο radio XXIK6 Edited December 5, 2011 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Από την αρχή το έλεγαν αυτό. Εγώ το έχω από την Παρασκευή το πρωί και κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Έχω βάλει το juicedefender από το Market και μου κάνει καταπληκτική δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CAN-CAN Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Ρε παιδιά τι θα γίνει με τις Ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας; Πότε θα το φέρουν; Ξέρουμε; Έχουμε και επιδοτήσεις που περιμένουν!! Παράθεση When the enemy comes welcome him, when he goes send him on his way. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Εχει βρει κανεις πως απενεργοποιειται η δονηση κατα το ξεκλειδωμα; Έλα ντε...Που μόλις το ξεκλειδωνω,νομίζω πως με χτυπάει το ρεύμα!!:lol: Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Όσοι βρίσκουν την stock ένταση χαμηλή, μια καλή εφαρμογή για αύξηση της έντασης https://market.android.com/details?id=com.TEST.android.lvh&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5URVNULmFuZHJvaWQubHZoIl0. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Το amazon.de λέει ότι θα παραλάβει κομμάτια στις 16/12... Δεν υπάρχει περίπτωση :p Έφυγε παραγγελία αλλού... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Τελικά παράγγειλα την Case-Mate Tough Case for for Samsung Galaxy Nexus. Παραλίγο να μου φύγει από το χέρι 2-3 φορές το τηλέφωνο όταν πήγα να το πιάσω, οπότε το bumper είναι must. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 (edited) Έλα ντε...Που μόλις το ξεκλειδωνω,νομίζω πως με χτυπάει το ρεύμα!!:lol: Δεν γίνεται να απενεργοποιηθει.Τουλαχιστον χωρίς mod.Αν δεν κανω λαθος υπαρχουν στο market lockscreen apps που παραμετροποιουνται.Αλλά προσωπικά προτιμώ να με χτυπάει το ρευμα :lol: @geovass και εγώ την ίδια παρήγγειλα αλλα επειδη βιάστηκα την πηρα από clove πιο ακριβά :O .Την περιμένω μες στην εβδομάδα. Επίσης όσοι χρησιμοποιείτε sgp μεμβράνες προστασίας (προσωπικά λάτρης της oleophobic) διάβασα ότι αφήνει ένα μικρό κενό γυρω γυρω.Εδώ και το ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1376666 Edited December 5, 2011 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 οι εντυπώσεις τελικά ποιες ειναι απο το nexus. εσεις που το έχετε πάρει ηδη μπορείτε να κάνετε ενα μινι review,τι σας άρεσε και τι οχι? ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλα προβληματίστηκα βλέποντας να μπαίνουν αγγελία 2-3 άμεσα... ειναι εύκολο να μας πουν αυτοι οι χρήστες τι δεν τους άρεσε και τα δίνουν. θέλω να φύγω απο το iphone ...και δεν μπορώ:D Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Εγώ ... έφυγα και νοιώθω άλλος άνθρωπος...:) Κάνω οτι έκανα με το iPhone μου, ταχύτερα (και ναι, είχα και το 4S τρομάρα μου!:lol:), με άπειρες customιες, ευκολία σε μεταφορά δεδομένων προς/από το MAC και απολαμβανω της οθόνη κάθε φορά που το πιάνω στα χέρια μου. Απο την άλλη, η ποιότητα κατασκευής ΔΕΝ είναι iPhone και δε θα γίνει ποτέ, γιατί απλά δεν τους νοιάζει... Είναι πλαστικούρα (καλής ποιότητας βέβαια) αλλά δεν παύει να ειναι πλαστικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 οι εντυπώσεις τελικά ποιες ειναι απο το nexus. εσεις που το έχετε πάρει ηδη μπορείτε να κάνετε ενα μινι review,τι σας άρεσε και τι οχι? ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλα προβληματίστηκα βλέποντας να μπαίνουν αγγελία 2-3 άμεσα... ειναι εύκολο να μας πουν αυτοι οι χρήστες τι δεν τους άρεσε και τα δίνουν. θέλω να φύγω απο το iphone ...και δεν μπορώ:D Δεν υπάρχει λόγος προβληματισμού. Ο πρώτος που το πούλησε ήταν iphonakias και ξαναγυρνά στα γνώριμα λημέρια. Ο δεύτερος έφερε πολλά κομμάτια και τα έβαλε αγγελία. Αν θες να φύγεις από iphone καλύτερα να δουλέψεις μια σχετικά φθηνή συσκευή android (GS1) ώστε να δεις τα +/- και όχι να δώσεις 600 ευρω με το καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 κάνω περιστασιακή χρίση του ss2 του αδελφού μου,η αλήθεια ειναι οτι απογοητεύτηκα λιγο απο το οχι τοσο ομαλό σκρολαρισμα που εχω συνηθίσει και εχει το iphone. απο την αλλη εχω διαβάσει και εχω δει αρκετά βιντεο με το ics και αυτος είναι ο λόγος (μαζι με την οθόνη) που σκέφτομαι να πάρω το nexus ...ενεργοποίησα και τον παλιο λογαριασμό στο xda:) και περιμένω να περάσουν οι παιδικές ασθένειες. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 οι εντυπώσεις τελικά ποιες ειναι απο το nexus. εσεις που το έχετε πάρει ηδη μπορείτε να κάνετε ενα μινι review,τι σας άρεσε και τι οχι? ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλα προβληματίστηκα βλέποντας να μπαίνουν αγγελία 2-3 άμεσα... ειναι εύκολο να μας πουν αυτοι οι χρήστες τι δεν τους άρεσε και τα δίνουν. θέλω να φύγω απο το iphone ...και δεν μπορώ:D Μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα εδώ και να πάρεις περισσότερες απόψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 (edited) Ο Paul αύριο κάνει αναβαθμίσεις στην custom Rom του. Όσοι πιστοί προσέλθετε! Edited December 5, 2011 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Μια ερώτηση θέλω να κάνω η συσκευή έχει την επιλογή για να συνδέεται ώς USB Storage όπως μέχρι και την Gingerbread ή μόνο ως MTP και PTP μπορούμε να συνδέσουμε την συσκευή στον υπολογιστή; Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Ναι, ακόμα δεν υποστηρίζεται... ο Paul όμως έχει βγάλει custom kernel που ενεργοποιεί USB host support. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω το κινητό για να βάλω και τον kernel :p απλά επειδή μου αρέσει πολύ και με το ICS στο S δεν λειτουργεί σε Linux το MTP ή το PTP, ενώ με Windows μια χαρά. Γι' αυτό ρωτάω, σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Oσοι έχετε προβλήματα με την μπαταρία δοκιμάστε μια από τις 2 custom rom της πιάτσας. Είναι και οι 2 τους bugfree ενώ η revolution HD έχει 100% stock UI. θήκες σιλικόνης: http://goo.gl/fmq31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Βγήκε και νέο bulit i9250XWKK8 firmware with XXIK1 radio εδώ... @Sakiss έβαλες την revolution HD ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) Βγήκε και νέο bulit i9250XWKK8 firmware with XXIK1 radio εδώ... @Sakiss έβαλες την revolution HD ? Ναι, εμείς δεν έχουμε λεφτά για τις κουζίνες του Paul... έχει και το Adobe Reader preinstalled για να διαβάζω την αυτοβιογραφία του Jobs :p Edited December 6, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Ναι εμείς δεν έχουμε λεφτά για τις κουζίνες του Paul... έχει και το Adobe Reader preinstalled για να διαβάζω την αυτοβιογραφία του Jobs :p Saki ποιο odin χρησιμοποιεις για το flash? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) Saki ποιο odin χρησιμοποιεις για το flash? Μου κανε εντύπωση που έχει ODIN το GN. Με vomume down+power μπαίνεις. Τώρα για πια έκδοση του ODIN θα χρησιμοποιήσουμε περιμένω και εγώ να σου απαντήσουν στο Modaco forum :p Edited December 6, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts