Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
προς τους mods:γιατι να μην γινει ενα subforum για το galaxy nexus οπως εχει γινει με το galaxy s2?

Δεν είπε κανείς ότι δεν θα γίνει...

εχει τοση διαφορα στα benchmarks?

Δεν θα έπρεπε καν να ασχολούμαστε με αυτό, το quadrant είναι παλιά εφαρμογή και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθούν αξιόπιστες οι μετρήσεις του στο Ice Cream Sandwitch.

Modpic.gif

προς τους mods:γιατι να μην γινει ενα subforum για το galaxy nexus οπως εχει γινει με το galaxy s2?

Δεν παίζει να έχει την κίνηση του GS2. Σίγουρα θα φτιαχτεί ξεχωριστό topic για μονταρίσματα :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cF5l4J6LUps&feature=player_embedded]Google Galaxy Nexus (Samsung i9250) Video Review - YouTube[/ame]

απο οτι εγραψε ο Paul O Brien. το fix διορθωνει το προβλημα με το volume αλλα οχι στον bootloader, αρα ηταν οντως hardware χωρις ομως να μας ενοχλει παρ' αυτα.

ισως το παρω απο Αγγλια το σ/κ που ερχεται.. :O

edit: εφυγε και η μονιμη search bar :grin:

http://desmond.yfrog.com/Himg737/scaled.php?tn=0&server=737&filename=k39.png&xsize=640&ysize=640

Edited by nikoskat

O Paul ειναι ήδη στο 3το update της ROM του με αρκετά tweaks / καλούδια.

Changelog

27 Nov 10:35 (pre Ir3)

Launcher with landscape support

25 Nov 13:20

Added new MoDaCo Custom Kernel (r3) with screen improvements!

Added customised stock keyboard, it now support enhanced word prediction (see advanced settings)

Added init.d support to boot image

24 Nov 15:54

Added option to disable camera shutter sound

24 Nov

Initial Release

Ε ρε θα γίνει χαμός..:D

Θα παει το φλασαρισμα σύννεφο...θα θυμηθώ τα νειατα μου απο τα WM...:D

Άντε και είχα σκουριασει με το μηλοφωνο...;)

Αν και έχω "μείνει πίσω" στο android...Μέχρι Odin θυμάμαι..Μετα σκοτάδι...:ninja:

Ευτυχως θα βοηθήσουν κάποια Καλά παιδια εδω μέσα...;)

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

edit: εφυγε και η μονιμη search bar :grin:

http://desmond.yfrog.com/Himg737/scaled.php?tn=0&server=737&filename=k39.png&xsize=640&ysize=640

Εσυ το εκανες? Η πηρες απο αλλου το screenshot????

Και αν ναι πως το εκανες?? (μαζευω απο τωρα πληροφοριες για να ειμαι ετοιμος τα χριστουγεννα που ελπιζω να το παρω.. :p:p)

CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

Εσυ το εκανες? Η πηρες απο αλλου το screenshot????

Και αν ναι πως το εκανες?? (μαζευω απο τωρα πληροφοριες για να ειμαι ετοιμος τα χριστουγεννα που ελπιζω να το παρω.. :p:p)

To screenshot ανήκει σε patch ενός dev ο οποίος ήδη έχει δώσει το δικό του fix για το volume bug πριν ακόμα βγει το fix της Google.

Θα σας γράψω αναλυτικούς οδηγούς οταν με το καλό μου έρθει. Σε πρώτη φάση θα έχουμε οδηγό για unlock bootloader, Root και CWM ;)

Γεια χαρα παιδες. Μια ερωτηση για οποιον και αμα γνωριζει. 4-11 Ιανουαριου θα βρισκομαι Μιλανο και αναρωτιομουν αμα μπορω να παρω το Galaxy Nexus απο εκει σε καλυτερη τιμη απο Ελλαδα. Εψαξα για τιμες και καταστηματα αλλα δεν μπορεσα να βρω τιποτα για Ιταλια. Επισης εχει κυκλοφορησει στην Ιταλια η ακομα εν αναμονη οπως εδω ?

Γεια χαρα παιδες. Μια ερωτηση για οποιον και αμα γνωριζει. 4-11 Ιανουαριου θα βρισκομαι Μιλανο και αναρωτιομουν αμα μπορω να παρω το Galaxy Nexus απο εκει σε καλυτερη τιμη απο Ελλαδα. Εψαξα για τιμες και καταστηματα αλλα δεν μπορεσα να βρω τιποτα για Ιταλια. Επισης εχει κυκλοφορησει στην Ιταλια η ακομα εν αναμονη οπως εδω ?

θα ειναι διαθεσιμο σε μια εβδομαδα παντου στα 599Ε

Μιλανο το βρισκεις ανετα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

pik. με το παντού εννοείς στην Ιταλία ή και στην Ελλάδα; Είμαι κοντά στο να παραγγείλω από Amazon.de στα 542 (+post), αλλά αν είναι να έρθει σε μια εβδομάδα και εδώ ίσως αντέξω να περιμένω :cry:

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

Οταν λες παντου εννοεις και Ελλαδα ? Γιατι 599Ε εχει το Samsung Galaxy S II τωρα στη Ελλαδα αρα το GN μαλλον 699 θα βγει εδω :<

Οταν λες παντου εννοεις και Ελλαδα ? Γιατι 599Ε εχει το Samsung Galaxy S II τωρα στη Ελλαδα αρα το GN μαλλον 699 θα βγει εδω :<

428 Euro βγαίνει το S2 από ελληνικό κατάστημα! Υπάρχει κάποιος που δίνει 599 για τόσο "παλιό" κινητό;

To screenshot ανήκει σε patch ενός dev ο οποίος ήδη έχει δώσει το δικό του fix για το volume bug πριν ακόμα βγει το fix της Google.

Προφανως εννοεις το Modaco mod??

Χρησιμο αυτό για την search bar, τρώει πολύ χώρο σε κάθε οθόνη.

Sent from my GN using smoke signals.

Δηλαδη αντι για 4 "σειρες" για να βαζουμε apps και widgets χωρις την μπαρα 8α εχουμε 5??? Δυσκολο το βλεπω.....

CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

εννοουσα Ιταλια προφανως. ;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Mια ερωτηση ρε παιδακια που την εχω απορια!Τι καλυτερο εχει το galaxy nexus απο το galaxy s2 και εχει γινει τοσος ντορος??Εγωγια καλυτερο δεν το βλεπω και δεν μπορω να καταλαβω το λογο να παρει καποιος αυτο και οχι το s2!!

Φιλικα παντα!!Απλα ειχα αυτην την απορια και ειπα να την πω!

Mια ερωτηση ρε παιδακια που την εχω απορια!Τι καλυτερο εχει το galaxy nexus απο το galaxy s2 και εχει γινει τοσος ντορος??Εγωγια καλυτερο δεν το βλεπω και δεν μπορω να καταλαβω το λογο να παρει καποιος αυτο και οχι το s2!!

Καλύτερη ανάλυση οθόνης.

Άμεσα updates από τη μαμά γοογλε (τρέχει ήδη ics).

NFC.

Ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι.

Τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικοι παράγοντες οπως:

Pure android

Πιο όμορφο.

Μεγαλύτερη οθόνη vs hardware buttons.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk

Λεωνίδας

Καλα ολα αυτα αλλα δεν πιστευω να δικαιολογουν την τοσο αυξημενη τιμη του σε σχεση με το s2!Και μην ξεχναμε οτι το s2 απο την αλλη εχει καλυτερη καμερα...Η ομορφια ειναι υποκειμενικο οπως και η μεγαλυτερη οθονη!Το μονο που θεωρω οτι το nexus ειναι καλυτερο ειναι η αναλυση και το λογισμικο που και παλι μπορει να ερθει και για το s2!

Mια ερωτηση ρε παιδακια που την εχω απορια!Τι καλυτερο εχει το galaxy nexus απο το galaxy s2 και εχει γινει τοσος ντορος??Εγω για καλυτερο δεν το βλεπω και δεν μπορω να καταλαβω το λογο να παρει καποιος αυτο και οχι το s2!!

Mπορείς να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες καθώς έχει απαντηθεί αλλιώς ανοίγεις topic εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Mπορείς να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες καθώς έχει απαντηθεί αλλιώς ανοίγεις topic εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Forum ειναι κουβεντουλα κανουμε...Δεν με καιει και ολας να μαθω για να καθομαι να διαβαζω κατεβατα!Απλα ειπα να συζητησω τον προβληματισμο μου!Συγγνωμη αν αυτο ειναι τοσο κακο...

Forum ειναι κουβεντουλα κανουμε...Δεν με καιει και ολας να μαθω για να καθομαι να διαβαζω κατεβατα!Απλα ειπα να συζητησω τον προβληματισμο μου!Συγγνωμη αν αυτο ειναι τοσο κακο...

Δεν έχει γίνει κανένας ντόρος με το Galaxy Nexus.... αντιθέτως το topic του Galaxy Note έχει την διπλάσια σχεδόν κίνηση. Για πολλούς είναι κουραστικό να διαβάζουν χιλιοειπωμένα Vs στις ίδιες συσκευές. Οπως σου είπα διάβασε μερικές σελιδούλες πριν :)

Γνωριζουμε ποτε θ' αρχισει να στελνει το amazon.de;

Μου είπανε γύρω στις 10 Δεκέμβρη. Έπεσε και η τιμή στα 532 ;)

ΥΓ.... nexus or note, nexus or note, nexus or note :lol::lol::lol:

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)