Jump to content

Huawei IDEOS X3

keysmith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φαντάζομαι ότι για να περάσω έτοιμη rom θα πρέπει πρώτα να το ρουτάρω...η όχι; Σόρρυ για τις τόσες ερωτήσεις, αλλά δεν το έχω ξανακάνει!

Τέλος πάντων, να μην βγαίνω off topic! Αν μπορεί να δώσει κάποιος link με το πως γίνεται η διαδικασία θα είμαι ευγνώμων...:thanks:

• Απαντήσεις 234
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι δε χρειαζεται σχεδον τίποτα. Η διαδικασια που θα την γραψω μολις βρω λιγο χρόνο στο πισι ειναι:

Απενεργοποιητε η γρήγορη εκκινηση

Κλεισιμο

Ανοιγμα με power button +volume down κ κολλάει στο λογκο

Συνδεση στο πισι κ βαζουμε τα ντραιβερ + ανοιγουμε ενα προγραμα που βαζει clockword mod

κανει μονο ρεσταρτ κ αν εχουμε το καλωδιο πανω παει απευθείας στο cwm που βαλαμε

εκει κανουμε ενα backup το υπαρχων συστημα για να υπαρχει καλο κακο! wipe data cache dalvik κ περνάμε τη ρομ απο το install from sd κ τελος

καντε μια αναζητηση στο ytube για ideos x3 cyanogen installieren κ δειτε πως γινεται ακριβός (αν κ γερμανικα πανω κατω μια γευση θα παρετε)

Γεια σας!

Μολις χθες πήτα το IDEOS X3 και προς το παρόν μου αρέσει πολύ!

Ήθελα να κάνω μια ερωτηση, αν γνωρίζει κάποιος: πως ενεργοποιούμε την αναφορά για τα sms? δεν μπόρεσα να το εντοπίσω κάπου...

Μπαίνεις στα μυνηματα κ πατας τις τρείς γραμουλες κατω στη μεση που ειναι κ επιλεγεις ρυθμησεις! Εκει θα βρεις καπου την επιλογη για τις αναφορές!

Χρόνια πολλά παιδιά!

Ήθελα να μου λύσετε μια απορία που έχω από προηγούμενο Android κινητό. Όταν η μπαταρία πέφτει κάτω από 15% σου βγάζει μια επιλογή "χρήση μπαταρίας"... τι είναι αυτό;;;

σου βγαζει της % που κατανλωσες τη μπαταρια μετα την τελευταία φορτιση!

Παντως να ξέρετε οτι αν το αφήσετε το κινητό σε πολυ χαμηλές θερμοκρασιες βγαζει ενα μαυρο λεκε στο κεντρο της οθονης που ξαφανιζεται μολις ζεσταθει λιγο η συσκευη!

• 2 weeks later...

Λοιπον παω μεθαυριο για αγορα κινητου (μεσω επιδοτησης για την γυναικα) και ειμαι μεταξυ του IDEOS X3 (εγω εχω το X5) και του νεου Motorola Fire XT που μολις ειδα οτι στην Wind το κατεβασαν στα 139Ε!

Βλεπω στα χαρακτηριστικα οτι το Motorola υπερτερει σε διαφορους τομεις (οπως πχ 800αρης επεξεργαστης)..αλλα επισης διαβαζω για ελλειπη υποστηριξη απο την motorola..

Τι προτεινετε?

Use your Illusions..

περασα μια custom rom και θα σας πω τις εντυπωσεις μου για οποιον ενδιαφερεται

την βρήκα απο εδω http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.android-hilfe.de%2Froot-hacking-modding-fuer-huawei-ideos-x3%2F159996-angepasste-rom-version-aus-cyanogenmod7-2-benru89-v2-android-2-3-7-a.html&act=url

(ειναι απο μεταφραση google ειναι γερμανικα)

ειναι cyanogenmod για το u8650 και ταιριαζει στο χ3

πλεον η ταχυτητα ειναι αυτη που θα επρεπε μιας και με το overclocking ο επεξεργαστης πηγε στα 715!

εχει προεγκατεστημενο τον zeam launcher και παει σφαιρα

το market δουλευει κανονικα

εχει ελληνικα και στο android πληκτρολογιο οχι οπως η stock rom που δεν ειχε

και μεχρι στιγμης παρατηρω οτι κανει εξοικονόμηση στην μπαταρια μιας και δεν τρεχει ολο αυτο το κατεβατο της google

φυσικα δεν υπαρχει ο Carrier IQ

πληροφοριες για την εγκατασταση υπαρχουν στο link

οποιος θελει να ζωντανεψει το κινητο του το συστήνω

Edited by thanos25

:yahoo:

τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα

Παιδιά, χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια για να ρουτάρω το κινητό μου και να του περάσω την custom rom. 1ον οι usb drivers που κατέβασα δεν είναι συμβατοί με τα Vista και δεν ξέρω που θα βρω τους σωστούς. 2ον θα προτιμούσα το automatic root enabler για να μην παιδεύομαι... το έχει κάποιος να το ανεβάσει; Γιατί τα link που βρίσκω είναι down! Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη...

Παιδιά, χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια για να ρουτάρω το κινητό μου και να του περάσω την custom rom. 1ον οι usb drivers που κατέβασα δεν είναι συμβατοί με τα Vista και δεν ξέρω που θα βρω τους σωστούς. 2ον θα προτιμούσα το automatic root enabler για να μην παιδεύομαι... το έχει κάποιος να το ανεβάσει; Γιατί τα link που βρίσκω είναι down! Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη...

3 σελιδες πισω στο post 71 εαν ειχες διαβασει εχω αναλυτικο οδηγο ...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314781&page=5 edit τωρα ειδα οτι εχει προβλημα το link παντως το γερμανικο σαιτ το εχει ψαξτο λιγο εκει η στο xda γιατι μονο αυτο το κανει root .... βρηκα αλλο σαιτ να κατεβασεις το automatik root enabler φιλε για δοκιμασε εδω http://www.filecrop.com/73782905/index.html

Edited by viotos

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Ωραία, έβαλα το clockworkmod και πέρασα αυτή τη rom: cyanogen_u8650-benru89-neu-samia99-4... ελληνικά πως μπορώ να έχω;;;

Ωραία, έβαλα το clockworkmod και πέρασα αυτή τη rom: cyanogen_u8650-benru89-neu-samia99-4... ελληνικά πως μπορώ να έχω;;;

για την rom φιλε δεν ξερω νομιζω οτι δεν εχει ελληνικα δεν κρατησες ενα back ap???:(

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Εννοείται οτι κράτησα και μάλιστα έκανα επαναφορά! Ευτυχώς είναι όλα όπως πριν. Θα ήθελα μια ρομ που να έχει η να δέχεται ελληνικά τουλάχιστον στο πληκτρολόγιο γιατί δεν μπορώ να γράφω greeklish. Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια...:)

Εννοείται οτι κράτησα και μάλιστα έκανα επαναφορά! Ευτυχώς είναι όλα όπως πριν. Θα ήθελα μια ρομ που να έχει η να δέχεται ελληνικά τουλάχιστον στο πληκτρολόγιο γιατί δεν μπορώ να γράφω greeklish. Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια...:)

αν ειναι για το πληκτρολογιο μπορεις να βαλεις καποιο απο το market(smart keyboard...) που εχει να προσθεσεις ελληνικα

αν θες παντως περασε αυτη την rom https://rapidshare.com/#!download|813tl5|966556654|cyanogen_u8650-benru89-new-samia99-xmas-1.zip|90921|R~981F04E2D0865B6B0F2A4E0FFA63BC7C|0|0

πρεπει να ειναι η ιδια που περασες αλλα εγω την βρηκα σε αλλο site και ειναι τροποποιημενη

την εχω περασει και ειναι οτι καλυτερο +ελληνικα μενου και πληκτρ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο... την ταχύτητα του επεξεργαστή την "πειράζουμε" εμείς η αυξομειώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις; Μιλάω πάντα για την custom rom!

Να ρωτήσω κάτι άλλο... την ταχύτητα του επεξεργαστή την "πειράζουμε" εμείς η αυξομειώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις; Μιλάω πάντα για την custom rom!

αν θες να κανεις overclocking (εγω το πηγα 715) κατεβασε το setcpu να την ανεβασεις

Είναι ασφαλές αυτό; Θέλω να πω, έχεις παρατηρήσει κάποια υπερθέρμανση η κάτι σχετικό; Θα το δοκιμάσω...αν και είναι ήδη πιο ελαφρύ το λειτουργικό με την custom rom!

Είναι ασφαλές αυτό; Θέλω να πω, έχεις παρατηρήσει κάποια υπερθέρμανση η κάτι σχετικό; Θα το δοκιμάσω...αν και είναι ήδη πιο ελαφρύ το λειτουργικό με την custom rom!

απο οτι ξερω ειναι ασφαλες ακει να μην το παρακανουμε, δηλαδη δοκιμασα να το παω στο μεγιστο 800! και εκανε επανεκινηση

γι'αυτο το εβαλα στα 715, ποιο πολυ για παιχνιδια και ανταποκρηση του κινητου

προβλημα μεχρι στιγμης δεν εχω διαπιστωσει πρεπει να το εχω περιπου μια εβδομαδα τωρα

θελω να παρατηρησεις την μπαταρια εχει μεγαλυτερη αυτονομια η μου φαινεται?

απο οτι ξερω ειναι ασφαλες ακει να μην το παρακανουμε, δηλαδη δοκιμασα να το παω στο μεγιστο 800! και εκανε επανεκινηση

γι'αυτο το εβαλα στα 715, ποιο πολυ για παιχνιδια και ανταποκρηση του κινητου

προβλημα μεχρι στιγμης δεν εχω διαπιστωσει πρεπει να το εχω περιπου μια εβδομαδα τωρα

θελω να παρατηρησεις την μπαταρια εχει μεγαλυτερη αυτονομια η μου φαινεται?

Το μόνο που παρατήρησα και απ΄ό,τι θυμάμαι είχε αναφερθεί ξανά, είναι ότι αν βάλεις πάνω από 600, κάνει "σπασίματα" η εικόνα στην κάμερα! Αλλά μικρό το κακό. Άλλωστε και οι φωτογραφίες είναι καλύτερες τώρα!

Όσο για τη μπαταρία, όντως φαίνεται να κρατάει πιο πολύ! Θα το τεστάρω αυτές τις μέρες...

Edit: Όλα καλά με το mod, αρκετά παραμετροποιήσιμο και πιο βολικό λειτουργικό πλέον! Θα ήθελα μόνο αν γινόταν να λειτουργεί το κουμπί home σαν απάντηση στις κλήσεις. Αλλά ok...και η μπαταρία μια χαρά, κρατάει μερικές ώρες παραπάνω!:happy:

Edited by Conception

Την περασα και εγω και παει σφαιρα το κινητο ανεπνευσε.Ομως χθες που το εβαλα να φορτισει κλειστο με το που εβαλα το φορτιστη μο υεβγαλε το μενου του clockworkmod.

Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να μην το βγαζει? Κλεινει απο καπου?

Παιδιά μου πήρε ένα η αδερφή μου στη Γερμανία,αλλά δεν πρόσεξε οτι πήρε το λευκό.

Σε λευκό ντρέπομαι πολύ να το βγάλω από την τσέπη:O:p

Ψάχνω να βρώ μαύρο καπάκι μπαταρίας ,αυθεντικό όμως, γιατί στο ebay είχε μόνο κάτι ψευτοκινεζιές αμφιβόλου ποιότητας και εφαρμογής.

Έχει πάρει το μάτι σας κανένα e-shop , Ελλάδα ή εξωτερικό,με αυθεντικά ανταλλακτικα Huawei; Ούτε αντιπροσωπεία δε βρήκα να φανατστειτε. Δεν ξέρω τί να κάνω.

Στην τελική αν κάποιος ενδιαφέρεται να κάνουμε ανταλλαγή καπακιών,ας με ενημερώσει. Η αν πουλάει κανένα, κι ας ειναι μεταχειρισμένο ,αρκει να είναι σε άψογη κατάσταση

Ευχαριστώ

Σήμερα παρατήρησα ότι με το custom firmware έχω μόνο 70 χαρακτήρες στα μηνύματα! Έψαξα, αλλά δεν βρήκα άκρη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνονται 160; Δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα αφού στέλνω λίγα, αλλά θα ήθελα να ξέρω...

• The title was changed to Huawei IDEOS X3