KarlBarks Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 για ξαναδες λιγο το C4 στο child occupant protection και αναφέρομαι σε 5 χρόνων αυτοκίνητο . για να ευλογίσουμε και λιγο τα γένια μας αμα ειχε αερόσακο στα πόδια αναρωτιέμαι που θα ηταν :P Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 το προβλημα ειναι οτι το c4 δεν βλεπεται :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Ευτυχώς που υπάρχουν τα Golf να ομορφαίνουν τους δρόμους..... Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 το golf ειναι κλασεις ανωτερο απο τα αυτοκινητα μεχρι 30-40000 ευρω. κλασεις ανωτερο. μονο οποιος το εχει οδηγησει ξερει. οι υπολλοιποι ονειρευονται και αγοραζουν ιαπωνεζικα κτλ. αν ειναι δυνατον να αγοραζεις toyota αντι golf! βασικα το δικο σου γκολφ,(προσεχε,μονο το δικο σου)εξ ορισμου πρεπει να ειναι κλασεις ανωτερο απο αυτοκινητα μεχρι 70-80000 ευρω... γκολφ λεμε... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 2-3 photos του εσωτερικου by night (δειξτε ανοχη στις photos ειναι απο κινητο) http://img208.imageshack.us/img208/499/dsc00002tm5.th.jpg http://img208.imageshack.us/img208/9643/dsc00011ef7.th.jpg http://img201.imageshack.us/img201/8969/dsc00003gt5.th.jpg http://img171.imageshack.us/img171/2951/dsc00005mg5.th.jpg http://img201.imageshack.us/img201/5222/dsc00006yn8.th.jpg http://img208.imageshack.us/img208/3300/dsc00008qp4.th.jpg Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Παντως απο τις φωτο του εσωτερικου που εχει σμρ το autotriti μου φαινεται πολυ απλο. Εχω μπει και εχω οδηγησει μονο το 5. ΔρΓιαννης, εγραψες, post of the month. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Του autotriti ειναι η trendline εκδοση, ουτε νοικιαρικο δε βρισκεις σε trendline! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Του autotriti ειναι η trendline εκδοση, ουτε νοικιαρικο δε βρισκεις σε trendline! Χμμμ, ΟΚ. Και αυτο βεβαια παει στα 15.500ε... Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 1.4 TSI 122PS 5d Trendline 18.600€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 To προτιμω με την μεγαλη οθονη πολυ παντως στη κεντρικη κομσολα,η vw τι χαρτες εχει για ελλαδα?Απο ποια εταιρεια Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Μπορείς να βάλεις την μεγάλη οθόνη αφής, αν θυμάμαι καλά RCD 510 λέγεται, αλλά για να έχεις και την πλοήγηση, πληρώνεις αρκετά παραπάνω. Σε έναν γνωστό μου που πήρε το Scirocco, του είπαν 1000 ευρώ οι χάρτες. Γνώμη μου, δεν αξίζει να το βάλεις. Ψάξτο αργότερα ή βάλε κάτι πιο οικονομικό. Είναι πάρα πολά τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 1.4 TSI 122PS 5d Trendline 18.600€ Δλδ, για να καταλαβω, αυτο το εσωτερικο, που ειχε εχτες στη φωτογραφια το autotriti ειναι αυτοκινητου που κανει 18.600???:wacko::wacko::wacko: Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Μπορείς να βάλεις την μεγάλη οθόνη αφής, αν θυμάμαι καλά RCD 510 λέγεται, αλλά για να έχεις και την πλοήγηση, πληρώνεις αρκετά παραπάνω. Σε έναν γνωστό μου που πήρε το Scirocco, του είπαν 1000 ευρώ οι χάρτες. Γνώμη μου, δεν αξίζει να το βάλεις. Ψάξτο αργότερα ή βάλε κάτι πιο οικονομικό. Είναι πάρα πολά τα λεφτά.Μπορω δηλαδη να βαλω μονο την οθονη και μετα να βαλω χαρτες εγω απο destinator η garmin?Oi χαρτες που εχει λενε τιποτα? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Δλδ, για να καταλαβω, αυτο το εσωτερικο, που ειχε εχτες στη φωτογραφια το autotriti ειναι αυτοκινητου που κανει 18.600; Το αυτοκίνητο της φωτο είναι η μεσαία έκδοση η Comfortline και κοστίζει 19.650. Σε σχέση με το trendline έχει παραπάνω δέρμα στο τιμόνι, χειρίφρενο και λεβιέ, υποβραχιόνιο, άλλες ζάντες (ατσάλινες και στα 2) και cruise control. Μπορω δηλαδη να βαλω μονο την οθονη και μετα να βαλω χαρτες εγω απο destinator η garmin?Oi χαρτες που εχει λενε τιποτα? Η οθόνη αφής η σκέτη (RCD 510) έχει 207 ευρώ. Αν βάλεις όλο το πακέτο της πλοήγησης με τους χάρτες κοστίζει 1.776 ευρώ και ονομάζεται RNS 510. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 To προτιμω με την μεγαλη οθονη πολυ παντως στη κεντρικη κομσολα,η vw τι χαρτες εχει για ελλαδα?Απο ποια εταιρεια αν εννοιεις αυτη του scirocco τοτε τα σπαει.Πολυ καλη αποδοση και ενημερωμενοι χαρτες Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 με 1700€ βαζεις κορυφαια aftermarket πηγη αν δεν κανω λαθος που να εχει και χαρτες κλπ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 2-3 photos του εσωτερικου by night (δειξτε ανοχη στις photos ειναι απο κινητο) http://img208.imageshack.us/img208/499/dsc00002tm5.th.jpg τα φωτα στο κοντερ εγιναν ασπρα?!!!!ιεροσυλοι:P η πηγη ειναι σκουρα μπλε οπως παλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Μη βιαζεσαι να κρινεις αρνητικα.Αν το δεις εκ του συνεγγυς το λευκο backlight δινει ανωτερη αισθηση και μια εντυπωση πολυτελειας(ειναι το ιδιο με το passat CC,αν δεν κανω λαθος).Επισης δεν κουραζει τα ματια οσο περιμενα Εγω προσωπικα το συγκαταλεγω στα θετικα του νεου μοντελου Η Lcd του ραδιο/cd ειναι ανοιχτο μπλε-οινοπνευματι Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 αν εννοιεις αυτη του scirocco τοτε τα σπαει.Πολυ καλη αποδοση και ενημερωμενοι χαρτεςΕννοω αυτη που ειναι στις φωτο στην αρχη του παροντος θεματος,μου αρεσει πολυ και σαν εικονα και σαν ουσια,μακαρι να γινεται να βαλεις χαρτες δικου σου αργοτερα πχ garmin,destinator Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 τα φωτα στο κοντερ εγιναν ασπρα?!!!!ιεροσυλοι:P η πηγη ειναι σκουρα μπλε οπως παλια? πραγματικα αν αλλαξε ο φωτισμος ειναι ιεροσυλια δεν μας ενδιαφερει ο φωτισμος αλλων αυτοκινητων πχ audi a3 εμεις golf περνουμε γιατι το golf θελουμε... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 το golf ειναι κλασεις ανωτερο απο τα αυτοκινητα μεχρι 30-40000 ευρω. κλασεις ανωτερο. μονο οποιος το εχει οδηγησει ξερει. οι υπολλοιποι ονειρευονται και αγοραζουν ιαπωνεζικα κτλ. αν ειναι δυνατον να αγοραζεις toyota αντι golf! Αυτό είναι αλήθεια και δεν μπορεί να γινει κατανοητό απο κάποιον που δεν το εχει οδηγήση, και εγω έτσι έλεγα για τις AlfaRomeo αλλά το golf τελικά δεν παίζετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Ο φωτισμος παντως ειναι λευκος αν εννοειτε καντραν και οθονες ενδειξεων http://img55.imageshack.us/img55/9637/dsc00003rs0.th.jpg http://img510.imageshack.us/img510/1641/dsc00007cr8.th.jpg Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 ασπρα-κοκκινα-μπλε φωτακια καταντησαν το Golf κιτς...εχουν χασει την μπαλα τα τελευταια χρονια... τους ξεμεινε στοκ απο το Group κ τα πεταξαν εκει μεσα? κ στο σιροκο ασπρα φωτα βαλαν? @ντροπικ αν ακουσεις ποτε καποιον να λεει "α τι ωραιο λευκο φωτισμο εχει κ ποσο ταιριαζει με το μπλε ανοιχτο ηχοσυστημα κ με τα κοκκινα κουμπακια"τοτε ναι ισως να αλλαξω γνωμη... χρονια τωρα η vw ειχε σημα κατατεθεν το μπλε φωτισμο γι αυτο κ καμμια αλλη εταιρια δεν εβαζε μπλε χρωμα για να μην το συγκρινουν με τα vw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 http://imgcash3.imageshack.us/img187/5223/racingscirocco007rh3.jpg Το φοβερό και τρομερό vw scirocco των 325 αλόγων ξεκίνησε με το δεξί την αγωνιστική του δραστηριότητα κάνοντας το 1-2 στον αγώνα των 24 ωρών του Nurburgring... ασχετως με το παραπανω μπορειτε να μου πειτε τι χρωμα εχει στο κοντερ?μπλε ή ασπρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Για μενα μεχρι τριχρωμια ειναι ανεκτη,συμφωνα με τα γουστα μου.Βεβαια εγω δε θα επελεγα να κρατησω το εργοστασιακο συστημα ice του μοντελου αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.Επισης απο κοντα εμενα μου εδωσε μια αισθηση πολυτελειας χωρις να κουραζει την περιφερειακη οραση. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts