Jump to content

All about Audi

kostakis_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνώ. Ο 2λιτρος τούμπο έχει πολλά να δώσει ακόμα. Εκτός της οικονομίας και του βάρους, ρίχνει σημαντικά και την τιμή του εκάστοτε μοντέλου.

• Απαντήσεις 541
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ. Ο 2λιτρος τούμπο έχει πολλά να δώσει ακόμα. Εκτός της οικονομίας και του βάρους, ρίχνει σημαντικά και την τιμή του εκάστοτε μοντέλου.

και οικονομικος ειναι απο καταναλωση και σε κατασκευη απο τον 3.2

It promises to provide the RS3 with the sort of performance to challenge the rapid BMW 135i Coupé, as well as the current hot hatch king, the Focus RS

Αρχιζει να μ αρεσει αυτη η κοντρα..:shifty::shifty:

It promises to provide the RS3 with the sort of performance to challenge the rapid BMW 135i Coupé, as well as the current hot hatch king, the Focus RS

Αρχιζει να μ αρεσει αυτη η κοντρα..:shifty::shifty:

κοντρα η οχι η bmw ειναι Bmw...

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Και τι σημαίνει αυτό;

η πισω κινηση εχει μεγαλη αξια:)

ασε που μου αρεσουν και λιγο καλυτερα τα αυτοκινητα της βαυαρικης εταιρειας.

και η audi ομως ειναι στην προτιμηση μου,το μονο που με χαλαει ειναι οτι ανηκει στο vag group.πολυ ομως.κολληματα,το ξερω.

κοντρα η οχι η bmw ειναι Bmw...

Ενταξει δεν λεω απλα θελω να δω τι μπορει να κερδισει ο καθενας απο τον αλλον.

Επισης υπαρχει κι η κοντρα TT-RS Vs 135 Coupe..... Πιο γρηγορα θα γινει αυτη η κοντρα παρα εκεινη με το RS3... Και εμενα μου μυριζει μπαρουτι λιγο ........ :D
Hello !

και φυσικα το vs μεταξυ rs4 και m3,αφου η αουντι επελεξε να παιξει στα ισα με το συγκεκριμενο μοντελο..

η πισω κινηση εχει μεγαλη αξια:)

το ιδιο και η τετρακινηση,αλλα αυτη ειναι μεγαλη συζητηση

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Επισης υπαρχει κι η κοντρα TT-RS Vs 135 Coupe..... Πιο γρηγορα θα γινει αυτη η κοντρα παρα εκεινη με το RS3... Και εμενα μου μυριζει μπαρουτι λιγο ........ :D

οντως,αναμενεται μαχη επι των 4 τροχων:)

το ιδιο και η τετρακινηση,αλλα αυτη ειναι μεγαλη συζητηση

μπα,τετρακινηση δε γουσταρω με τιποτα.

οντως,αναμενεται μαχη επι των 4 τροχων:)

μπα,τετρακινηση δε γουσταρω με τιποτα.

Κάποιος άλλος μπορεί να μη γουστάρει πίσω κίνηση με τίποτα. Αυτό δεν αναιρεί την αξία της.

Κάποιος άλλος μπορεί να μη γουστάρει πίσω κίνηση με τίποτα. Αυτό δεν αναιρεί την αξία της.

πολυ σωστο κι αυτο.γουστα ειναι αυτα.

Παιδια διαβασατε τιποτα για Audi R10?Κινητηρα δηλαδη V10 και θα ειναι το μεγαλο αδερφακι του R8.

Δε νομίζω να κυκλοφορήσει R10, τουλάχιστον για τα επόμενα 3 χρόνια. Προς το παρόν, ο κινητήρας που αναφέρεις, και συγκεκριμένα ο V10 5.2 FSI με τα 525 άλογα θα φοριέται στην δυνατή έκδοση του R8.

http://photos.leftlanenews.com/photos/cars/imageresizeronfly/phpThumb.php?src=/photos/cars/audi/audi-v10-new-2.jpg&w=900

http://photos.leftlanenews.com/photos/cars/imageresizeronfly/phpThumb.php?src=/photos/cars/audi/audi-v10-new-8.jpg&w=900

• 2 weeks later...

Μου δινουν σε πολυ καλη τιμη οχταποδι εξατμιση(ελευθερας) ολο το συστηματακι. τι λετε?

Kαι μια φωτο: http://freefotos.gr/images/g486thrw3csbu4f3q8gb.jpg

Ποιάς εταιρίας είναι?Θές και μια εισαγωγή στην συνέχεια.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Πρέπει να ταιρίαζει γάντι στο δικό σου αφού έμπαινε σε golf 3.Προτίμησε μια aftermarket για μένα λύση,έτοιμη,αξιόπιστη και μεγάλη ποικιλία.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Το golf gti III δεν ήταν 2,0lt;;;Θα ταιριάζει με τον 1,8 τον δικό του;;;Βασικά πόσο στο αφήνουν;;;Από 200euro βάζεις χειροποίητο και από ότι έχω δει από το νετ είναι καλές αφαρμογές......Τέλος το 106 εννοείς σκούπα-τελικό...γιατί αν ήταν ολόσωμη με την καμία δεν το έφτανες.....

Ναι σκουπα-τελικο. Ετσι και αλλιως δεν το εφτανα 1,2, στην 3 προς τον κοφτη και 4 κατι γινοταν. Κατι ειχε πει ο αδελφος μου για 50 ευρω θα τον ρωτησω σημερα για σιγουρια.Μπορει να το εχει δωσει και αλλου εχει μερικες μερες που μου το ειπε.Ειναι και λιγο φαρδυ το λαστιχο μου φορω 225/45/17 8α κοβει λιγο.

50ευρώ...βάλε και στην καλύτερη ένα 30άρι για τοπθέτηση...τσάμπα τα λεφτά....Φίλε δες τι παίζει σε χειροποίητο εκεί που είσαι, ή από καμιά αγγελία σε κανά club να δεις να βάλεις κάτι ειδικά για το μοτέρ σου....Έχεις και περίεργο μοτέρ μόνο εσύ και τα toledo leon τα φοράγατε τα 20v.....Τώρα για 4η που λες κάτι γινόταν είναι λόγω αεροδυναμικής-κυβικών-βήματος ελαστικών....