johner Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 To A5 είναι μια χαρά όπως είναι. Έχει μπροστινή κίνηση και δε λέει να δώσεις πολλούς ίππους. Στο quattro αλλάζουν τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 ωραιο παντως το σχεδιο για ενα r2. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. March 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 ωραιο παντως το σχεδιο για ενα r2. για δες εδω,πως το βλεπεις; http://www.autofree.gr/details.php?id=4259 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 για δες εδω,πως το βλεπεις; http://www.autofree.gr/details.php?id=4259 Θα το προτιμούσα με τον κινητήρα του bluesport. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 για δες εδω,πως το βλεπεις; http://www.autofree.gr/details.php?id=4259 οτι κι αν πω θα ναι λιγο,καλο και χρυσο το tt λογω του οτι ειναι διθεσιο κι αυτο αλλα αν τελικα προσθεσουν στην γκαμα και το r2 τοτε πραγματικα η εταιρεια θα δωσει ρεστα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Συντομα κατοχος ενως AUDI A3 1.8. μοντελο 1998. Μεταχειρισμενο φυσικα, το πρωτο μου αμαξι. Μολις το παρω θα ανεβασω φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Άντε με το καλό. :) Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Συντομα κατοχος ενως AUDI A3 1.8. μοντελο 1998. Μεταχειρισμενο φυσικα, το πρωτο μου αμαξι. Μολις το παρω θα ανεβασω φωτο. Ελπίζω απλά να ξέχασες το Τ δίπλα στο 1.8.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 για δες εδω,πως το βλεπεις; http://www.autofree.gr/details.php?id=4259 Ομορφο ειναι,αλλα θα χει ενδιαφερον να δουμε πως θα κουμπωσει στο portfolio της audi,οπου υπαρχει ηδη ενα εξαιρετικο TT RS Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Οχι δεν το ξεχασα ειναι 1.8 το ατμοσφαιρικο με τα 125 αλογα. καλα θα ηταν αν ηταν το 1.8τ αλλα μην ξεχναμε οτι θα ειναι το πρωτο μου οποτε και τα 125 ps δεν ειναι καθολου λιγα :p. εχω μια φωτο τωρα αλλα δεν φαινεται καλα ειναι απο κινητο και ειναι και απογευμα :( ειναι μαυρο χρωμα με μαυρες 16'' ζαντες,φιμε τζαμια,φρυδια στα φωτα και βαμμενες οι δαγκανες απο τα δισκοφρενα κοκκινο χρςμα. Thanks mirrorofsorrow Αυτη ειναι η φωτο http://www.imageshack.gr/view.php?file=kl7u8y6mkjidric6wq77.jpg (ξεχασα να σβησω την πινακιδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Δεν μ'αρέσει. Πόσο έδωσες αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Οχι δεν το ξεχασα ειναι 1.8 το ατμοσφαιρικο με τα 125 αλογα. καλα θα ηταν αν ηταν το 1.8τ αλλα μην ξεχναμε οτι θα ειναι το πρωτο μου οποτε και τα 125 ps δεν ειναι καθολου λιγα :p. εχω μια φωτο τωρα αλλα δεν φαινεται καλα ειναι απο κινητο και ειναι και απογευμα :( ειναι μαυρο χρωμα με μαυρες 16'' ζαντες,φιμε τζαμια,φρυδια στα φωτα και βαμμενες οι δαγκανες απο τα δισκοφρενα κοκκινο χρςμα. Αυτό που θα με προβλημάτιζε είναι η κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Αυτό που θα με προβλημάτιζε είναι η κατανάλωση. Ρωτησα για την καταναλωση αυτον που το εχει τωρα και μου ειπε πως δεν καταναλωνει και πολυ οσο η 3.16 που ειχε. σιγουρα δεν ειναι 14αρι αλλα ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Δεν μ'αρέσει. Πόσο έδωσες αν επιτρέπεται? 7000 μαζι με ολα τα σχετικα μεταβιβαση ασφαλεια κτλ. Το αμαξι ειναι απο την γερμανια (εκτελωνησμενο) με αρκετα εχτρα οπως ειπα ζαντα κτλ. αλλαγμενα καθισματα, οθονες στα κα8ισματα και ηλιοροφη. Και πανω απολα μου το κανει με γραμματεια και εγγυηση ενως ετους. Εγγυηση δηλαδη οτιδηποτε χαλασει το παω σε δικο μου μηχανικο του πηγαινω την αποδειξη και μου δινει τα χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. March 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Αυτη ειναι η φωτο http://www.imageshack.gr/view.php?file=kl7u8y6mkjidric6wq77.jpg (ξεχασα να σβησω την πινακιδα) πολυ ωραιο ειναι,τα εσπαγε στην εποχη του κι ακομα κραταει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Γενικά πάντως αυτοκίνητα που είναι καγκουρεμένα εξωτερικά είναι επίφοβα. Αποκαλύπτουν το ποιόν του προηγούμενο ιδιοκτήτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Γενικά πάντως αυτοκίνητα που είναι καγκουρεμένα εξωτερικά είναι επίφοβα. Αποκαλύπτουν το ποιόν του προηγούμενο ιδιοκτήτη. Ναι σε αυτο δεν εχεις καθολου αδικο ομως αυτο δεν πιστευω πως ειναι καγουρεμενο γιατι εχει απλα πραγματακια. Η μηχανη και ολα τα υπολοιπα ειναι μαμα. Ελπιζω μονο να εκανα καλη επιλογη. (εννοω να μην εχω παρατραγουδα) αντε να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 ευχαριστω kostakis_7 ναι και γω πιστευω πως κραταει εκτος του σχεδιασμου που ενταξει ειναι οκ αλλα και μεσα εννοω κλιμα και τα σχετικα, ανεση κτλ. αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το κρατημα του πολυ καλο για σχετικα μικρο/ελαφρυ αμαξι. και επειτα εχω διαβασει οτι τα α3 εχουν κρατημα καλο. αντε να δουμε αυτην την εβδομαδα που μας ερχεται το πολυ την επομενη (αν ολα πανε καλα) θα το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. March 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 ευχαριστω kostakis_7 ναι και γω πιστευω πως κραταει εκτος του σχεδιασμου που ενταξει ειναι οκ αλλα και μεσα εννοω κλιμα και τα σχετικα, ανεση κτλ. αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το κρατημα του πολυ καλο για σχετικα μικρο/ελαφρυ αμαξι. και επειτα εχω διαβασει οτι τα α3 εχουν κρατημα καλο. αντε να δουμε αυτην την εβδομαδα που μας ερχεται το πολυ την επομενη (αν ολα πανε καλα) θα το εχω. καταμαυρο ειναι το εργαλειο μαυρος σιφουνας ξεχασα να σου ευχηθω,καλοριζικο και καλοταξιδο με πολλα απροβληματιστα χιλιομετρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Οι τιμές πώλησης του Audi A5 Cabriolet Ξεκίνησε η διάθεση της ανοιχτής έκδοσης του Α5 με τιμές που ξεκινούν από 48.800 Το γερμανικό cabriolet προσφέρεται με τέσσερις κινητήρες από 180 PS μέχρι και 265 PS Σε μία περίοδο που η παγκόσμια οικονομία κατρακυλά και οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων τα έχουν βάψει μαύρα, η κερδοφόρα πορεία της Audi αποτελεί φαινόμενο. Για αυτό και οι Γερμανοί συνεχίζουν ακάθεκτοι παρουσιάζοντας συνεχώς νέα μοντέλα, όπως την ανοιχτή έκδοση του Α5 που τοποθετείται πάνω από το μικρότερο A3 Cabriolet. http://www.protothema.gr/content/data/upimages/trakis/A5AUDI_2.jpg Οι τιμές πώλησης στην ελληνική αγορά ξεκινούν από 48.800 στην έκδοση 2.0 TFSI με τους 180 PS και προσφέρεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο Multitronic (τύπου CVT). Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει και η ισχυρότερη, ίδιας χωρητικότητας, έκδοση με τους 211 PS που στην έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων στοιχίζει 50.900 και στην Multitronic από 53.500 . Σημειώστε πως υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση Quattro S tronic από 57.700 . Η κορυφαία έκδοση 3.2 FSI με τους 265 PS διατίθεται από 65.700 με το κιβώτιο Multitronic και από 68.700 η Quattro S tronic. Το ακριβότερο A5 Cabriolet είναι το τετρακίνητο και πετρελαιοκίνητο με τρίλιτρο κινητήρα 340 PS και τιμές πώλησης που ξεκινούν από 69.400 . http://www.protothema.gr/content-carspeed.php?id=26882 Παιδια να πω και εγω οτι προχθες πηρε και ο Πατερας μου το νεο Α4 1,8 TFSI και το αυτοκινητο ειναι ονειρο!Φυσικα φουλ εξτρα και με 17αρες zαντες 225 λαστιχο και σπορ αναρτησεις!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. March 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Οι τιμές πώλησης του Audi A5 Cabriolet Ξεκίνησε η διάθεση της ανοιχτής έκδοσης του Α5 με τιμές που ξεκινούν από 48.800 Το γερμανικό cabriolet προσφέρεται με τέσσερις κινητήρες από 180 PS μέχρι και 265 PS Σε μία περίοδο που η παγκόσμια οικονομία κατρακυλά και οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων τα έχουν βάψει μαύρα, η κερδοφόρα πορεία της Audi αποτελεί φαινόμενο. Για αυτό και οι Γερμανοί συνεχίζουν ακάθεκτοι παρουσιάζοντας συνεχώς νέα μοντέλα, όπως την ανοιχτή έκδοση του Α5 που τοποθετείται πάνω από το μικρότερο A3 Cabriolet. http://www.protothema.gr/content/data/upimages/trakis/A5AUDI_2.jpg Οι τιμές πώλησης στην ελληνική αγορά ξεκινούν από 48.800 στην έκδοση 2.0 TFSI με τους 180 PS και προσφέρεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο Multitronic (τύπου CVT). Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει και η ισχυρότερη, ίδιας χωρητικότητας, έκδοση με τους 211 PS που στην έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων στοιχίζει 50.900 και στην Multitronic από 53.500 . Σημειώστε πως υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση Quattro S tronic από 57.700 . Η κορυφαία έκδοση 3.2 FSI με τους 265 PS διατίθεται από 65.700 με το κιβώτιο Multitronic και από 68.700 η Quattro S tronic. Το ακριβότερο A5 Cabriolet είναι το τετρακίνητο και πετρελαιοκίνητο με τρίλιτρο κινητήρα 340 PS και τιμές πώλησης που ξεκινούν από 69.400 . http://www.protothema.gr/content-carspeed.php?id=26882 Παιδια να πω και εγω οτι προχθες πηρε και ο Πατερας μου το νεο Α4 1,8 TFSI και το αυτοκινητο ειναι ονειρο!Φυσικα φουλ εξτρα και με 17αρες zαντες 225 λαστιχο και σπορ αναρτησεις!!! :) Καλοριζικο καλοταξιδο με πολλα απροβληματιστα χιλιομετρα,να το χαρει με ομορφες βολτες μαζι του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Καλοριζικο το αμαξι και καλοταξιδο.Το μοντελο αυτο ποσα αλογα εχει και ροπη? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. March 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Καλοριζικο το αμαξι και καλοταξιδο.Το μοντελο αυτο ποσα αλογα εχει και ροπη? η 160 αλογα εχει η 120,αυτο με τα 120 ειναι περιπου 4000 ευρω πιο φθηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Καλοριζικο καλοταξιδο με πολλα απροβληματιστα χιλιομετρα,να το χαρει με ομορφες βολτες μαζι του. Καλοριζικο το αμαξι και καλοταξιδο.Το μοντελο αυτο ποσα αλογα εχει και ροπη? Ευχαριστω παιδια θα του τα μεταβιβασω και θα το χαρω και εγω φυσικα!:p η 160 αλογα εχει η 120,αυτο με τα 120 ειναι περιπου 4000 ευρω πιο φθηνο Με τα 160 αλογα ειναι οπως λεει και ο Κωστας και βγηκε περιπου με το κλειδι στο χερι 40.500.Μαυρο χρωμα.Απιστευτο αμαξι...Οταν το βλεπεις στο δρομο θυμιζει αρμα μαχης με το φαρδος του και με αυτα τα λαστιχα!:confused: Ααααα βεβαια ο αντιπροσωπος ειπε οτι ειναι περιπου 174 αλογα πραγματικα και οτι εχει ενα κιτ το οποιο θα μας το κανει 211!Τωρα τι να πω δεν ξερω...θα το κανει λεει ο ο δικος μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Ευχαριστω παιδια θα του τα μεταβιβασω και θα το χαρω και εγω φυσικα!:p Με τα 160 αλογα ειναι οπως λεει και ο Κωστας και βγηκε περιπου με το κλειδι στο χερι 40.500.Μαυρο χρωμα.Απιστευτο αμαξι...Οταν το βλεπεις στο δρομο θυμιζει αρμα μαχης με το φαρδος του και με αυτα τα λαστιχα!:confused: Ααααα βεβαια ο αντιπροσωπος ειπε οτι ειναι περιπου 174 αλογα πραγματικα και οτι εχει ενα κιτ το οποιο θα μας το κανει 211!Τωρα τι να πω δεν ξερω...θα το κανει λεει ο ο δικος μου! pes ston patera sou na perimenei ligo ;) 8a vre8oun kai kaluteres luseis veltiwseis pisteuw:!: apo tin antiproswpeia mesa 8a to valei??? to paei 211 ps kai posa kg ropis??? as to strwsei prwta na kanei mia allagi ladiwn kai as valei meta programma!!!;) kai se KAMOIA periptwsi min dextei o pateras sou akoma kai apo antiprwsopeia na tou valoun parallilo egkefalo gia tin "veltiwsi" auti!!! KALA KAI ASFALOI XILIOMETRA SAS EUXOMAI KAI STOUS 2 SAS!!!! Egw tin perasmeni tetarti egina eutixis katoxos enos asprou s3 facelift:):O Filika Nikolas Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts