Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Διάβασα όλο το thread που αφορά το "τερατάκι" μας και αναφερόμενοι στο πρόγραμμα για GPS είδα ότι αρκετοί φίλοι εδώ, έχουν να πουν πολύ καλές εντυπώσεις για το Sygic. Παρόλα αυτά πήγα στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530&page=143# και διάβασα εξίσου καλές κριτικές (αν όχι καλύτερες) για το iGo. Να σημειώσω ότι κάποια από τα παιδιά που ήταν υπέρ του iGo δεν διευκρινίζανε σε ποια συσκευή το είχαν δοκιμάσει. Εγώ απλά ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δοκιμάσει κανένας φίλος από δω και αν ναι, ποιες ήταν οι εντυπώσεις του? Και κάτι άλλο, στο ίδιο thread διάβασα κάποιους που είχανε και 2 προγράμματα περιήγησης. Πρακτικά (όχι υποκειμενικά) η ύπαρξη 2 τέτοιων προγραμμάτων βοηθάει σε κάτι?

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άνοιξε τον κανονικό browser και δώσε για διεύθυνση about:useragent και επέλεξε desktop.

Ευχαριστώ φίλε μου. Έβαλα τον opera και τα ανοίγει όλα στην κανονική τους μορφή.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Διάβασα όλο το thread που αφορά το "τερατάκι" μας και αναφερόμενοι στο πρόγραμμα για GPS είδα ότι αρκετοί φίλοι εδώ, έχουν να πουν πολύ καλές εντυπώσεις για το Sygic. Παρόλα αυτά πήγα στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530&page=143# και διάβασα εξίσου καλές κριτικές (αν όχι καλύτερες) για το iGo. Να σημειώσω ότι κάποια από τα παιδιά που ήταν υπέρ του iGo δεν διευκρινίζανε σε ποια συσκευή το είχαν δοκιμάσει. Εγώ απλά ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δοκιμάσει κανένας φίλος από δω και αν ναι, ποιες ήταν οι εντυπώσεις του? Και κάτι άλλο, στο ίδιο thread διάβασα κάποιους που είχανε και 2 προγράμματα περιήγησης. Πρακτικά (όχι υποκειμενικά) η ύπαρξη 2 τέτοιων προγραμμάτων βοηθάει σε κάτι?

Καλημέρα φίλε μου.

Κι εγώ δουλεύω 3 αυτή τη στιγμή...:p

Sygic, copilot, ndrive.Είχα και το igo φυσικά.

Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης, απλά να υπαρχουν.

Προσωπικά έχω κολλήσει με το sygic και όποιο δοκιμάζω επανέρχομαι εκεί.Μάλλον είναι θέμα συνήθειας, αφού κανένα από τα 3 δε με έχει απογοητεύσει.

Anyway, νομίζω ότι σε όλα υπάρχει δοκιμαστική περίοδος αν πας να τα αγοράσεις από μάρκετ.

Δοκίμασε τα λοιπόν για να δείς ποιο είναι στο γούστο σου...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

καλημέρα παιδιά Πώς μπορώ να βγάλω της διαφήμισης από τις free εφαρμογές του market?

Καλημερα.

Βασικη προυποθεση ειναι να εισαι root.

Αν εισαι, adblock η adfree απο το market.

Follow me on XDA

Καλημέρα φίλε μου.

Κι εγώ δουλεύω 3 αυτή τη στιγμή...:p

Sygic, copilot, ndrive.Είχα και το igo φυσικά.

Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης, απλά να υπαρχουν.

Προσωπικά έχω κολλήσει με το sygic και όποιο δοκιμάζω επανέρχομαι εκεί.Μάλλον είναι θέμα συνήθειας, αφού κανένα από τα 3 δε με έχει απογοητεύσει.

Anyway, νομίζω ότι σε όλα υπάρχει δοκιμαστική περίοδος αν πας να τα αγοράσεις από μάρκετ.

Δοκίμασε τα λοιπόν για να δείς ποιο είναι στο γούστο σου...;)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Λέω να ξεκινήσω με το Sygic και βλέπουμε :)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Λέω να ξεκινήσω με το Sygic και βλέπουμε :)

και γω φιλε μου sygic εχω και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος.

TCe

Συγγνώμη, αλλά τι βάζετε στο search του Market για να σας βγάλει το iGO; Δεν το βρίσκω με τίποτα! Επίσης, ένα iGO 8.4 που είχα κατεβάσει κάποτε, δεν παίζει σε οθόνες άνω των 800x480. Ποιό χρησιμοποιείτε εσείς στο Note;
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Συγγνώμη, αλλά τι βάζετε στο search του Market για να σας βγάλει το iGO; Δεν το βρίσκω με τίποτα! Επίσης, ένα iGO 8.4 που είχα κατεβάσει κάποτε, δεν παίζει σε οθόνες άνω των 800x480. Ποιό χρησιμοποιείτε εσείς στο Note;

Δεν έχω δοκιμάσει το igo στο note.

Όντως έχω διαβάσει για ασυμβατότητα που δε ξέρω αν λύθηκε στις τελευταίες εκδόσεις.

Δοκίμασε κάποιο άλλο...:)

Follow me on XDA

Δεν έχω δοκιμάσει το igo στο note.

Όντως έχω διαβάσει για ασυμβατότητα που δε ξέρω αν λύθηκε στις τελευταίες εκδόσεις.

Δοκίμασε κάποιο άλλο...:)

ΟΧΙ το iGo στο κινητο μας δεν παιζει καλα. Λογω αναλυσης. Ακομα δεν εχει βγει καποια λυση.

TCe

παιδια μια βοηθεια.ξαφνικα οταν συνδεω το κινητο με το ps μεσω kies μου βγαζει σφαλμα που λεει.επανασυνδεστε τη συσκευη σε λειτουργια samsung kies(PC Studio).Η τρεχουσα λειτουργια συνδεσης δεν υποστηριζεται απο το kies.Ξερει κανεις κατι γιαυτο???

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

παιδια μια βοηθεια.ξαφνικα οταν συνδεω το κινητο με το ps μεσω kies μου βγαζει σφαλμα που λεει.επανασυνδεστε τη συσκευη σε λειτουργια samsung kies(PC Studio).Η τρεχουσα λειτουργια συνδεσης δεν υποστηριζεται απο το kies.Ξερει κανεις κατι γιαυτο???

Απενεργόποίησε το USB debugging

Καλημέρα παιδιά. Εβαλα τον opera mobile και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, αφού εμφανίζει τις σελίδες όπως στο pc. Ξέρετε πως μπορώ να δω την σελίδα σε full screen mode;Έχει πάνω την μπάρα με τις διευθύνσεις και κάτω τις ρυθμίσεις του opera και δεν φεύγουν με τίποτα. Πως θα τα βγάλω παιδιά; Eυχαριστώ

Καλημέρα παιδιά. Εβαλα τον opera mobile και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, αφού εμφανίζει τις σελίδες όπως στο pc. Ξέρετε πως μπορώ να δω την σελίδα σε full screen mode;Έχει πάνω την μπάρα με τις διευθύνσεις και κάτω τις ρυθμίσεις του opera και δεν φεύγουν με τίποτα. Πως θα τα βγάλω παιδιά; Eυχαριστώ

βαλε τον "oupeng opera HTML5 v0.81" ειναι καλυτερος! και κανει αυτα που θες!

Edited by s_wind

βαλε τον "oupeng opera HTML5 v0.81" ειναι καλυτερος! και κανει αυτα που θες!

Αδερφέ ποιος είναι αυτός; έχεις κανένα link?

Follow me on XDA

Αδερφέ ποιος είναι αυτός; έχεις κανένα link?

ο oupeng html5 εναι της οπερα αλλα στην πορεια τον ανελαβαν οι κινεζοι .τον εχω στο galaxy s2 εδω και δεκα μερες. πολυ γρηγοροτερη πλοηγηση εχτρα παραμετροποιησεις και στο loading τσιμπαει κατα 30-40% λιγοτερη μπαταρια. ειναι σε δυο γλωσσες κινεζικα και αγγλικα. παιζει τα παντα και απροβληματιστα. στο φορουμ του οπερα εχει γινει αρκετη φασαρια γιατι οι κινεζοι τον κανανε σφεντονα και η ευροεκδοση ειναι μειον.....μολις παω σπιτι θα στην ανεβασω . απο κει που κατεβασα την 0,81 τρομαξα γιατι δεν καταλαβαινα τιποτα:lol:

Edited by s_wind

Αγαπητοι φιλοι,εχω την εκδοση XXKL7 με android 2.6. Στις εννημερωσεις λογισμικου μου "βγαζει" οτι μπορει να αναβαθμιστει σε καποια ΧΑ...,αν θυμαμαι καλα,ηθελα να ρωτησω αξιζει να κανω την αναβαθμιση η να περιμενω την εκδοση 4.0 του Android οταν βγει?. Και αν τελικα προχωρησω σε αναβαθμιση,ειναι καλυτερα να γινει μεσω Wi-Fi? η να εγκαταστησω το Kies?

Eυχαριστω

Αγαπητοι φιλοι,εχω την εκδοση XXKL7 με android 2.6. Στις εννημερωσεις λογισμικου μου "βγαζει" οτι μπορει να αναβαθμιστει σε καποια ΧΑ...,αν θυμαμαι καλα,ηθελα να ρωτησω αξιζει να κανω την αναβαθμιση η να περιμενω την εκδοση 4.0 του Android οταν βγει?. Και αν τελικα προχωρησω σε αναβαθμιση,ειναι καλυτερα να γινει μεσω Wi-Fi? η να εγκαταστησω το Kies?

Eυχαριστω

Αξίζει η αναβάθμιση φίλε μου.Η συσκευή σου θα γίνει σαφώς πιο γρήγορη και με καλύτερη απόκριση.Ιδίως η τελευταία επίσημη LA4 είναι πάρα πολύ καλή και από ότι λένε η τελευταία πριν την έλευση του ics.

Δεν έχει διάφορα πως θα τη περάσεις (wifi,kies)...;)

Follow me on XDA

Εχω σετάρει Microsoft Exchange account για το company push email, για synchronisation contacts, calendar κλπ. με τον company email server. Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να κατεβάζουμε αυτόματα contacts που είναι στο company directory? Στο HD2 πάλι με Android GB, με το που έκανα 'Add Contact' μου έδινε επιλογή προσθήκης contact από το company directory και φόρτωνε αυτόματα όλα τα στοιχεία...πως μπορούμε να κάνουμε το ίδιο στο Note? Εχει αλλάξει κάτι από τα στάνταρντ Microsoft Exchange email features του Gingerbread η Samsung?

ο oupeng html5 εναι της οπερα αλλα στην πορεια τον ανελαβαν οι κινεζοι .τον εχω στο galaxy s2 εδω και δεκα μερες. πολυ γρηγοροτερη πλοηγηση εχτρα παραμετροποιησεις και στο loading τσιμπαει κατα 30-40% λιγοτερη μπαταρια. ειναι σε δυο γλωσσες κινεζικα και αγγλικα. παιζει τα παντα και απροβληματιστα. στο φορουμ του οπερα εχει γινει αρκετη φασαρια γιατι οι κινεζοι τον κανανε σφεντονα και η ευροεκδοση ειναι μειον.....μολις παω σπιτι θα στην ανεβασω . απο κει που κατεβασα την 0,81 τρομαξα γιατι δεν καταλαβαινα τιποτα:lol:

Μιας και ο φιλος ↑ φανταζομαι θα εχει μπλεξει στη δουλεια, σας δινω εγω τον συνδεσμο να τον κατεβασετε...:p

Ειναι ανεβασμενο απο τον @s_wind (onirama_), αρα τα credits σε εκεινον, και οντως παει σφεντονα.

http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=52952

Follow me on XDA

Ακόμα δεν την πέρασες;;;;;; Τέλεια είναι!!!! Βάλε wifi και ενημέρωση λογισμικού και άσε το kies... σε λίγο θα έχεις την καινούρια,χωρίς να κάνεις και πολλές κινήσεις:rolleyes::rolleyes:

Μεσω Wi-Fi την εβαλα χθες μετα στον ελεγχο λογισμικου μου βγαζει,Android 2.3.6 κ εκδοση Βασικου Φασματος ΧΧLA4,υποθετω οτι εγινε σωστα.Μεσω Wi-Fi "κατεβασε" 15ΜΒ κ μετα εκανε την εγκατασταση,ειναι ενταξει απο αυτα που περιγραφω?

Όλα εντάξει!! Έτσι έπρεπε! Εντυπώσεις;

Xωρις να την εχω "δουλεψει" πολυ,νομιζω οτι ειναι ποιο γρηγορη στην αποκριση της,κ ποιο ακριβης.

Επισης στο internet με τον Opera,ειναι εμφανως ποιο γρηγορη απο την προηγουμενη,φυσικα σε αυτο παιζουν ρολο

πολλα,αλλα ειμαι βεβαιος οτι ειναι ποιο γρηγορη.Το Wi-Fi σαν σημα,ειναι βελετειωμενο,πιανω σε σημεια που πρωτα δεν επιανα.

Δεν ξερω απο χρηση της μπαταριας τι κανει,αν εχεις καποια εικονα,μου λες.

Edited by charis232

Ένα πρόβλημα αντιμετωπίζω τις τελευταιες 3 μερες...

σε κάποια στιγμή άρχισε να μου κάνει επανεκκινήσεις και να τρωει την μπαταρία σαν γρανίτα το κατακαλόκαιρο!:lol: Την μια βγάζει πρόβλημα με το system και αλλες με το android και πρεπει να κλεισει...

Πιθανόν να φταίει κάτι που κατέβασα τελευταία, αν και εσβησα νομίζω όλα τις τελευταιες εφαρμογες δεν άλλαξε κάτι...

Πέρασα κ την τελευταια εκδοση android αλλα δεν εστρωσε...

Οπότε άρχισα τα πειράματα...Τελικά βλέπω πως χωρίς την κάρτα μνήμης μέσα δουλεύει προς το παρον μια χαρά! Τι μπορει να γινεται ? καποια εφαρμογή να φταίει ή γενικά η κάρτα?

Μήπως φταιει η εφαρμογή app2sd η οποία μεταφέρει τις εφαρμογες στην sd και μου μετεφερε καποιο προγραμμα που δεν επρεπε?

Και τελος υπάρχει κάποιος τροπος για να το βρω...καποιο προγραμμα πχ?

Μεσω Wi-Fi την εβαλα χθες μετα στον ελεγχο λογισμικου μου βγαζει,Android 2.3.6 κ εκδοση Βασικου Φασματος ΧΧLA4,υποθετω οτι εγινε σωστα.Μεσω Wi-Fi "κατεβασε" 15ΜΒ κ μετα εκανε την εγκατασταση,ειναι ενταξει απο αυτα που περιγραφω?

Επειδή δεν είναι αλλαγή έκδοσης αλλά βελτίωση της υπάρχουσας (update όχι upgrade) θα χρειαστεί wipe μετά την εγκατάσταση της, όπως γίνεται και στη περίπτωση του upgrade;

Σε επικοινωνία με την Samsung Hellas μου είπαν ότι δεν εξαρτάται σε καμία περίπτωση από αυτούς το θέμα της αναβάθμισης των συσκευών.

Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Samsung Europe με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας της εκάστοτε χώρας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή δεν είναι αλλαγή έκδοσης αλλά βελτίωση της υπάρχουσας (update όχι upgrade) θα χρειαστεί wipe μετά την εγκατάσταση της, όπως γίνεται και στη περίπτωση του upgrade;

Σε επικοινωνία με την Samsung Hellas μου είπαν ότι δεν εξαρτάται σε καμία περίπτωση από αυτούς το θέμα της αναβάθμισης των συσκευών.

Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Samsung Europe με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας της εκάστοτε χώρας.

Αν θες μπορεις να μου πεις πως θα κανω wipe?. Απ'οτι ξερω με το wipe "σβηνονται" μονιμα τα παντα στον δισκο.

Ευχαριστω

Edited by charis232