Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η επιβεβαιωση απο Samsung Italy για το ICS update για τις συσκευες της εταιριας:

Galaxy S2

Galaxy Note

Galaxy tab 10.1

Galaxy Tab 8.9

Galaxy Tab 7.7

Galaxy Tab 7.0 Plus

http://android.hdblog.it/2011/10/28/samsung-italia-conferma-android-4-0-su-galaxy-s2-note-e-tab-nel-2012/

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και εγω το ιδιο βλεπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

τοτε θα εγινε παραλαβη μετα τις 5 το απογευμα και θα ανανεωθηκε το στατους,ωστοσο δεν σημαινει πως αν πατε σε αγορα θα το παρετε κιολας,υπαρχουν ηδη 200 προαραγγελιες απο το Ελληνικο expansys και Μονο.το γνωριζω απο 1ο χερι.η τελευταια ενημερωση που ειχα ηταν πως δευτερα θα τους εφερναν νεα παραλαβη,προφανως εγινε νωριτερα.

παραδειγμα σχετικα με το στατους και την διαθεσιμοτητα.

Η παραγγελία σας έχει τοποθετηθεί στο σύστημά μας: 28/10/2011 10:19 Ώρα Λονδίνου (GMT)

Κύρια κατάσταση: Αναμένεται απόθεμα

Εξήγηση: Βρισκόμαστε εν αναμονή αποθέματος προκειμένου να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.

ενω οπως ειπαμε μετα της 5 φανηκαν 100 διαθεσιμα.

μην τρελαίνεστε , φυσικό ειναι να γινετε πανικος και το στατους να γινετε χρηματιστήριο

Edited by SAXOVTS

τοτε θα εγινε παραλαβη μετα τις 5 το απογευμα και θα ανανεωθηκε το στατους,ωστοσο δεν σημαινει πως αν πατε σε αγορα θα το παρετε κιολας,υπαρχουν ηδη 200 προαραγγελιες απο το Ελληνικο expansys και Μονο.το γνωριζω απο 1ο χερι.η τελευταια ενημερωση που ειχα ηταν πως δευτερα θα τους εφερναν νεα παραλαβη,προφανως εγινε νωριτερα.

παραδειγμα σχετικα με το στατους και την διαθεσιμοτητα.

Η παραγγελία σας έχει τοποθετηθεί στο σύστημά μας: 28/10/2011 10:19 Ώρα Λονδίνου (GMT)

Κύρια κατάσταση: Αναμένεται απόθεμα

Εξήγηση: Βρισκόμαστε εν αναμονή αποθέματος προκειμένου να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.

ενω οπως ειπαμε μετα της 5 φανηκαν 100 διαθεσιμα.

μην τρελαίνεστε , φυσικό ειναι να γινετε πανικος και το στατους να γινετε χρηματιστήριο

καλα τα λες.κοιτα ομως τι γινεται:αυτοι δεν δουλευουν σαββατο(νομιζω).ετσι οσοι εχουν προπαραγγειλει οπως ενας φιλος απο τις 27 του μηνα την δευτερα δεν θα υπαρχει κουνουπι αφου παραγγελνει ολη ηευρωπη απο την ιδια αποθηκη

μαλιστα στην δικη του ενημερωση παραγγελιας λεει:αναμονη αποθεματος για να διεκπεραιωθει η παραγγελια αλλ το κινητο ειναι διαθεσιμο ηδη. :(

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει το λευκό 32αρι Ελλάδα ???

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

το ζητημα ομως ειναι πως ετσι ξεγελουν πελατες να βαλουν παραγγελιες χωρις να εχουν αποθεμα..αυτη τη στιγμη λεει 100+ και στην δικη μου παραγγελια που μπηκε το πρωι μου λεει σε αναμονη παραλαβης εμπορευματος οποτε το 100 που βγαλανε το απογευμα ειναι μη αληθες..αυτα..και παρεπιμπτοντως ειχα παραγγηλει το xperia play ακριβως πριν ενα μηνα και δεκα μερες με αναμονη παραλαβης 8-9 μερες και μου το στειλανε μολις σημερα το απογευμα...(να φανταστειτε το ειχα εντελως ξεχασει πως το ειχα παραγγηλει),,,αυτα περι expansys..να ρωτησω κατι...NFC θα εχει τελικα??
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει το λευκό 32αρι Ελλάδα ???

Το λευκό σίγουρα κάποια στιγμή που θα γίνει διαθέσιμο απο τη Samsung στην Ευρώπη. Για

32αρι δύσκολο, δε φέρνουν τέτοιες εκδόσεις στη χώρα μας. Πάντως με μια 32αρα καλή microsd θα είσαι στα 48GB, καθόλου άσχημα.

Το λευκό σίγουρα κάποια στιγμή που θα γίνει διαθέσιμο απο τη Samsung στην Ευρώπη. Για

32αρι δύσκολο, δε φέρνουν τέτοιες εκδόσεις στη χώρα μας. Πάντως με μια 32αρα καλή microsd θα είσαι στα 48GB, καθόλου άσχημα.

΄Οντως 48Gb είναι πολύ καλά, απλά είμαι αρκετά επιφυλακτικός για τις ταχύτητες των καρτών microSD συγκριτικά με την εσωτερική μνήμη ..

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

΄Οντως 48Gb είναι πολύ καλά, απλά είμαι αρκετά επιφυλακτικός για τις ταχύτητες των καρτών microSD συγκριτικά με την εσωτερική μνήμη ..

Με μια microsd class 10 της Samsung ((16άρα) ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος στο s2. Την είχα ρίξει σε ένα note που είχα για λίγο προ ημερών και το τηλέφωνο πετάγε απο όλες τις απόψεις. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

vagelis μηπως παρατηρησες τιποτα θεματα υπερθερμανσης οπως με το S2?πολυ το φοβαμαι αφου φορανε ιδιο επεξεργαστη υπερχρονισμενο ακομη πιο ψηλα..

vagelis μηπως παρατηρησες τιποτα θεματα υπερθερμανσης οπως με το S2?πολυ το φοβαμαι αφου φορανε ιδιο επεξεργαστη υπερχρονισμενο ακομη πιο ψηλα..

Τίποτα ακόμα και απο το reviewer που του έριξε μερικά "ύποπτα" παιχνιδακια που στο s2 ανέβαζαν τη θερμοκρασία. Για να δούμε...

Δεν νομιζω να εχει προβλημα με τη θερμοκρασια...οπως δεν εχει και το s2 πλεον...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

για οσους ενδιαφερονται απο εχπανσυς η κατασταση της παραγγελιας φιλου αλλαξε σε: ολοκληρωθηκε η επεξεργασια και ειναι ετοιμο προς αποστολη.αυτο σημερα το πρωι μου ειπε

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

parafron...ωραιο το αστειο..καιρο ειχα να γελασω,,εγω τουλαχιστον με τελευταια στοκ ρομ δεν χρειαζεται πολυ για να ψηθω,,,χαααοχι βεβαια οπως παλαιοτερα..τελος παντων...ευχομαι να μας ικανοποιησει γιατι δυσκολοι καιροι...απο τον μαιο εχω να παρω νεο κινητο..εχω κολησει με το γαλαξια 2..

καλα τα λες.κοιτα ομως τι γινεται:αυτοι δεν δουλευουν σαββατο(νομιζω).ετσι οσοι εχουν προπαραγγειλει οπως ενας φιλος απο τις 27 του μηνα την δευτερα δεν θα υπαρχει κουνουπι αφου παραγγελνει ολη ηευρωπη απο την ιδια αποθηκη

μαλιστα στην δικη του ενημερωση παραγγελιας λεει:αναμονη αποθεματος για να διεκπεραιωθει η παραγγελια αλλ το κινητο ειναι διαθεσιμο ηδη. :(

το ζητημα ομως ειναι πως ετσι ξεγελουν πελατες να βαλουν παραγγελιες χωρις να εχουν αποθεμα..αυτη τη στιγμη λεει 100+ και στην δικη μου παραγγελια που μπηκε το πρωι μου λεει σε αναμονη παραλαβης εμπορευματος οποτε το 100 που βγαλανε το απογευμα ειναι μη αληθες..αυτα..και παρεπιμπτοντως ειχα παραγγηλει το xperia play ακριβως πριν ενα μηνα και δεκα μερες με αναμονη παραλαβης 8-9 μερες και μου το στειλανε μολις σημερα το απογευμα...(να φανταστειτε το ειχα εντελως ξεχασει πως το ειχα παραγγηλει),,,αυτα περι expansys..να ρωτησω κατι...NFC θα εχει τελικα??

σχετικα με την παραγγελια που σας έδειξα πριν

Κύρια κατάσταση: Έτοιμη προς αποστολή

Εξήγηση: Η επεξεργασία αυτής της παραγγελίας έχει ολοκληρωθεί. Η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς συσκευασία και αποστολή.

και ναι..ω τι θαυμα και η δικη μου παραγγελια ειναι ατοιμη για αποστολη..μαλιστα μολις το παραλαβω θα κανω και αμεσο συγκριτικο σε ταχυτητα με το γαλαξια 2..

κανενας κατοχος μεχρι τωρα?να μας φτιαξει και μας?

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

parafron...ωραιο το αστειο..καιρο ειχα να γελασω,,εγω τουλαχιστον με τελευταια στοκ ρομ δεν χρειαζεται πολυ για να ψηθω,,,χαααοχι βεβαια οπως παλαιοτερα..τελος παντων...ευχομαι να μας ικανοποιησει γιατι δυσκολοι καιροι...απο τον μαιο εχω να παρω νεο κινητο..εχω κολησει με το γαλαξια 2..

παιζω επι μια ωρα real football και grave defence και ειναι κολλημενο στους 36-37 βαθμους οποτε αυτα περι αστειων και χαχανητων αστα στην ακρη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

παιζω επι μια ωρα real football και grave defence και ειναι κολλημενο στους 36-37 βαθμους οποτε αυτα περι αστειων και χαχανητων αστα στην ακρη...

Συμφωνώ με τον παράφρονα.Αν και εδώ και μήνες με custom rom δεν ξέρω πια τι σημαίνει υπερθ'ερμανση.Πιστεύω πως και οι καινούριες ρομ για το Note ίδια συμπεριφορά θα έχουν.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1323697 κοιταξτε τι λεει στο 9o σχολιο για την μπαταρια.ολυ καλα σχολια

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xTBQs28zais]Samsung Galaxy Note Full HID Support via Bluetooth - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=mdtmIVEUeus]samsung Galaxy Note hands on - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Cg0dj5-EouA]Samsung Galaxy Note Video in full hd Porto Antico Genova - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Zo5bPh5CCeQ]Samsung Galaxy Note N 7000 Video Test 1080p@30fps - YouTube[/ame]