doctor-gio Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 εχει καποιος υποψη τελικα αν και ποτε θα βγει το λευκο νοτε????? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) αυτο με το μαγνητη ειναι σχετικο, πρεπει να ειναι πολυ δυνατος ο μαγνητης, και απο τι διαβασα στο xda , οσοι εχουν θηκες με μαγνητη δεν τους εμφανισε κανενα προβλημα στην γραφη με το s-pen. Μακάρι γιατί η συγκεκριμένη (σε black carbon) δείχνει πολύ όμορφη. Διαφορετικά πάω σε Noreve http://www.noreve.com/langue/en/product/Samsung_Galaxy_Note_Tradition_C_leather_case.html Edited December 9, 2011 by skritikos typo... Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 η καλυτερη θηκη που εχει βγει για το κινητο, λιγο ακριβη, αλλα δεν χρειαζεσε κατι μετα. Πραγματι εξαιρετικη θηκη, κομψη( πολυ καλο design) και λειτουργικη. Μονο που θα το παχαινει λιγακι, μιας και η πλατη της προστιθεται στην πλατη του ΝΟΤΕ, σε σχεση φερ'ειπείν με το flip case της Samsung οπου η πλατη του κινητου αφαιρειται και στην θεση της "φοραει" την πλατη της θηκης και ετσι διατηρειται η slim γραμμη της συσκευης. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Πραγματι εξαιρετικη θηκη, κομψη( πολυ καλο design) και λειτουργικη. Μονο που θα το παχαινει λιγακι, μιας και η πλατη της προστιθεται στην πλατη του ΝΟΤΕ, σε σχεση φερ'ειπείν με το flip case της Samsung οπου η πλατη του κινητου αφαιρειται και στην θεση της "φοραει" την πλατη της θηκης και ετσι διατηρειται η slim γραμμη της συσκευης. και η flip case το παχαινει εστω καποια χιλιοστα, δεν ειναι ακριβως το ιδιο παχος με το προηγουμενο καπακι. εγω μπορω να πω οτι ειχα παρει τετοια θηκη zenus στο s2 και καθοταν καλα στην πλατη με σχεδον λιγο παχος, δεν δινει ογκο, παχος που δινει ειναι σαν της θηκες πλατης που ειναι πλαστικες nilkin, case mate barely κτλ.. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Προσωπικά προτιμω nikklin μιας και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από του sgii.επίσης δε προτιμώ τις θήκες που κρύβουν τη συσκευή, αλλά αυτό είναι προσωπικό γούστο. Έβαλα το κολλητό και μου πήρε προστατευτικό οθόνης από το extreme mobile στο μαρούσι (έχει και ηλεκτρονικό κατάστημα) μετά από υπόδειξη του Βαγγέλη ότι έχει φέρει.Αυριο που θα τη φορέσω θα πω εντυπώσεις. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Προσωπικά προτιμω nikklin μιας και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από του sgii.επίσης δε προτιμώ τις θήκες που κρύβουν τη συσκευή, αλλά αυτό είναι προσωπικό γούστο. Έβαλα το κολλητό και μου πήρε προστατευτικό οθόνης από το extreme mobile στο μαρούσι (έχει και ηλεκτρονικό κατάστημα) μετά από υπόδειξη του Βαγγέλη ότι έχει φέρει.Αυριο που θα τη φορέσω θα πω εντυπώσεις. Extreme mobile στο Μαρούσι? Σίγουρα? Screen protector πολύ καλά και όχι σαν κάποια ελεεινά που είχα πάρει στις αρχές, από κατάστημα και γνωστό ηλεκτρονικό στο Μαρούσι, έχει φέρει και το E-click. Εξαιρετικές θα έλεγα! :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Extreme mobile στο Μαρούσι? Σίγουρα? Screen protector πολύ καλά και όχι σαν κάποια ελεεινά που είχα πάρει στις αρχές, από κατάστημα και γνωστό ηλεκτρονικό στο Μαρούσι, έχει φέρει και το E-click. Εξαιρετικές θα έλεγα! :) Δικό μου λάθος! το play247 εννοούσα στο μαρούσι.ευχαριστώ για τη διόρθωση. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Extreme mobile στο Μαρούσι? Σίγουρα? Screen protector πολύ καλά και όχι σαν κάποια ελεεινά που είχα πάρει στις αρχές, από κατάστημα και γνωστό ηλεκτρονικό στο Μαρούσι, έχει φέρει και το E-click. Εξαιρετικές θα έλεγα! :) Μήπως είδες στο e-click αν έχει φέρει και Case-mate Barely There; Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, για να δει το Kies το τηλέφωνο πρέπει να είναι απενεργοποιημένη η απασφαλμάτωση (debugging) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 παιδες πηρα 5 screen protectors της Norton line πολυ καλες. Δεν εχασα καθολου απο αποκριση και με το πενακι, δεν εχασα καθολου σε φωτεινοτητα και χρωματα. Τη συστηνω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Μήπως είδες στο e-click αν έχει φέρει και Case-mate Barely There; Όχι ακόμα δυστυχώς! Και εγώ αυτές περιμένω πως και πως! :rolleyes: Το κακό είναι ότι και τα κοριτσόπουλα εκεί δεν είχαν καμία πληροφορία. . . :confused: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Όχι ακόμα δυστυχώς! Και εγώ αυτές περιμένω πως και πως! :rolleyes: Το κακό είναι ότι και τα κοριτσόπουλα εκεί δεν είχαν καμία πληροφορία. . . :confused: "Barely There" έχει βγάλει και η Nillkin, ρίξε μια ματιά στο eBay. Στο ενδιάμεσο εγώ έβαλα order ένα TPU μαύρο της ίδιας εταιρίας. Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 εγω περιμενω θηκεσ απο το netimes και μεσα σε αυτεσ ειναι και μια Nillkin..εντυπωσεισ απο τριτη που θα τισ εχω. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Ακόμα και με τα ακουστικά; (γιατί μόνο εκεί είναι το θέμα) 3 συσκευές note έχω δοκιμάσει με το ίδιο απογοητευτικό αποτέλεσμα!! Υπαρχουν ακουστικα με αντισταση 20Ωμ,και αλλα,με αντισταση 150Ωμ.Αμα τα βαλετε πανω,δεν παιζουν το ιδιο δυνατα προφανως,ασχετα απο την ποιοτητα.Αρα,μπορει τα ακουστικα που δινει,να ειναι της φωτιας της πυρκαγιας,και αρα να μην ακουγονται καλα. Πηγαινετε σε κανα σαιτ Αμερικανικο,πχ, Head-fi.org,που ασχολουνται με ακουστικα,και βαλτε το ερωτημα τι βαζουν για το Νοτε,και θα σας πουν αμεσως. Ετσι κι αλλοιως,εσεις που πηρατε αυτο το τηλ.δεν νομιζω οτι θα κολλησετε στο να δωσετε και κανα φραγκο παραπανω,για να παρετε αξιοπρεπη ακουστικα,που θα τα εχετε για παντα. Εγω,ξεκινησα περυσι για να παρω κανα ακουστικο,και βρεθηκα με τρια ζευγαρια και με μια καρτα φουσκωμενη.(Κοιτωντας κατω απο το μηνυμα,θα τα δειτε να...καμαρωνουν). Eσεις,μην παρετε τοσα,αλλα ενα καλο ζευγαρι,που να ταιριαζει με τον ενισχυτη του τηλεφωνου,ωστε να δινει κανονικες σταθμες,ειναι must. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 παιδες πηρα 5 screen protectors της Norton line πολυ καλες. Δεν εχασα καθολου απο αποκριση και με το πενακι, δεν εχασα καθολου σε φωτεινοτητα και χρωματα. Τη συστηνω. Oντος πολύ καλές!! Αυτα πηρα και εγω και ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Φίλτατε μάλλον δε δίαβασες τη συνέχεια. . . Τα ακουστηικά που δοκίμαζα ήταν, αυτα που φέρει το S2, τα ακουστικά που έφερε το παλιό Xperia mini και του Ν8. Με κανένα δεν είχα απόδοση-ένταση. Δοκίμασα και τα δικά του και ήταν το ίδιο! Κάποια στιγμή εντελώς τυχαία και ύστερα από προτροπές εδώ φίλων δοκιμάζω τα ακουστικά του αδερφού μου που είχε στη δικιά του συσκευασία (note) και. . . . Πάρα πολύ καλή απόδοση! Καμία σχέση με αυτα που άκουγα πριν! ! Και το πιο ωραίο ξέρεις πιο είναι? Τα ίδια ακουστικά τα σύνδεσα πάνω στο Live (Sony Ericsson, android και αυτό) και ξέρεις τί μύνημα μου έβγαλε στην οθόνη? "Μη συμβατό αξεσουάρ" Αυτα και πάλι. . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Το χρησιμοποιώ από την Τρίτη.Πολύ καλές εντυπώσεις. Πήρα σήμερα μια Micro sd 32 GB της Kingston class 10 και το appstosd μου έβγαλε να περάσει πολλές εφαρμογές στην κάρτα. Το έκανα άλλα τα έβαλε στην εσωτερική δικιά του μου φαίνεται των 16 GB. Πώς μπορώ να τα μεταφέρω στην 32 άρα εξωτερική micro sd; Με τον explorer που μπορώ να δω τα περιεχόμενα της εξωτερικής micro sd; Επίσης ανοίγω mkv μέσω δικτύου με es file explorer που στον ίδιο φάκελο έχει και το srt άλλα δεν μπορώ να το ανοίξω με τους υπότιτλους μου, μόνο με αυτούς που έχει ενσωματωμένους στο mkv. Το ανοίγω με BS player, υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό; Επίσης, παίζει κανένας με θήκες για το note γιατί η πίσω πλευρά του καλύμματος της μπαταρίας έχει ξεκινήσει να πιάνει μικρές ακόμα γρατσουνιές. Προτιμώ καταστήματα στην Αττική επειδή δεν έχω πιστωτική κάρτα... Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 παιδια μολις το πηρα κι εγω, πρωην κατοχος Galaxy S2. Ψαχνω μια καλη θηκη δερματινη τυπου pouch ωστε να μπορω να το βγαζω αμεσα και ευκολα απο μεσα οταν το χρειαζομαι οπως αυτην εδω http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-GENUINE-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-N7000-BLUE-LEATHER-POUCH-CASE-COVER-EFC-1E1LBEC-/180753381765?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2a15bdb985 η οποια μου αρεσει παρα πολυ αλλα δεν παρεχει προστασια απο την πανω πλευρα σε περιπτωση που σου πεσει κατω για καποιο λογο. Θελω δηλαδη να εχει και καποιο καλυμα μικρο ωστε να αναδιπλωνει και να κολαει με μαγνητακι. Τετοια ειχα και στο GS2 αλλα για το note δε μπορω να βρω καποια που να ειναι και πολυ λεπτη ταυτοχρονα. Μονο κατι χοντρες δερματινες σαν αυτη εχω βρει http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Leather-Case-Belt-Clip-Pouch-Cover-Samsung-Galaxy-Note-i9220-GT-N7000-/320806236369?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item4ab18ab0d1 αλλα δεν μου κανει γιατι φανταζομαι δεν θα χωραει στην τσεπη, ενω το αλλο παραπανω ειναι λεπτο και δεν προσθετει εξτρα παχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Το χρησιμοποιώ από την Τρίτη.Πολύ καλές εντυπώσεις. Πήρα σήμερα μια Micro sd 32 GB της Kingston class 10 και το appstosd μου έβγαλε να περάσει πολλές εφαρμογές στην κάρτα. Το έκανα άλλα τα έβαλε στην εσωτερική δικιά του μου φαίνεται των 16 GB. Πώς μπορώ να τα μεταφέρω στην 32 άρα εξωτερική micro sd; Με τον explorer που μπορώ να δω τα περιεχόμενα της εξωτερικής micro sd; Επίσης ανοίγω mkv μέσω δικτύου με es file explorer που στον ίδιο φάκελο έχει και το srt άλλα δεν μπορώ να το ανοίξω με τους υπότιτλους μου, μόνο με αυτούς που έχει ενσωματωμένους στο mkv. Το ανοίγω με BS player, υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό; Επίσης, παίζει κανένας με θήκες για το note γιατί η πίσω πλευρά του καλύμματος της μπαταρίας έχει ξεκινήσει να πιάνει μικρές ακόμα γρατσουνιές. Προτιμώ καταστήματα στην Αττική επειδή δεν έχω πιστωτική κάρτα... Ευχαριστώ πολύ! :) 1-Για να μετακίνησής apps στην sd πας (settings-applications-manage applications-All) πατάς στην εφαρμογή που θέλεις και λογικά θα έχει επιλέξιμο το ( Move to sd). 2-Και για υπότιτλους κατέβασε αυτό (https://market.android.com/details?id=com.sregg.android.subloader&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcmVnZy5hbmRyb2lkLnN1YmxvYWRlciJd) να θυμάσαι οτι τα αρχεία πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα ΠΧ (The.Walking.Dead.S02E07.PROPER.720p.HDTV.x264-IMMERSE- The.Walking.Dead.S02E07.PROPER.720p.HDTV.x264-IMMERSE) για να τα διαβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Oντος πολύ καλές!! Αυτα πηρα και εγω και ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Απο που τις αγορασατε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Απο που τις αγορασατε παιδια; Play247 και eclick έχουν φέρει μέχρι στιγμής και δείχνουν καλές. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 φωτεινότητα και χρώματα είναι λογικό να μη χάσετε καθόλου. από θέμα smooth πως είναι? εγώ δοκίμασα 2 screen protector (δυστυχώς δε συγκράτησα την μάρκα τους) και μόνο που δε μάτωσαν τα δάχτυλα μου (οκ.. υπερβολή! :D ) δεν υπήρχε η σμουθίλα που έχει η οθόνη, να γλιστράει το δάχτυλο επάνω στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 φωτεινότητα και χρώματα είναι λογικό να μη χάσετε καθόλου. από θέμα smooth πως είναι? εγώ δοκίμασα 2 screen protector (δυστυχώς δε συγκράτησα την μάρκα τους) και μόνο που δε μάτωσαν τα δάχτυλα μου (οκ.. υπερβολή! :D ) δεν υπήρχε η σμουθίλα που έχει η οθόνη, να γλιστράει το δάχτυλο επάνω στην οθόνη. Σίγουρα ελάχιστα χάνεις από απόκριση, ανεπαίσθητα με τα καλά, αλλά το προτιμώ από να εχώ συνέχεια το νου μου σε τυχόν γρατσουνιές της οθόνης.Για να έχεις τη αφή της γυμνής οθόνης, ξέχασε το.;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) Απο που τις αγορασατε παιδια; οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω απο το play247. Εγω ειμαι απο θεσσσαλονικη και μεσα σε 3 μερες μου τις εφερε courier. διορθωθηκαν οι μερες. Το ε με το 3 πολυ κοντα στο πληκτρολογιο!!! Edited December 10, 2011 by sdaoulas Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω απο το play247. Εγω ειμαι απο θεσσσαλονικη και μεσα σε ε μερες μου τις εφερε courier. όπου "ε" = "ν" - άγνωστος χ :D :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts