tigio13 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Θες καινούργια μπαταρία, κοίτα στη σελ. 481, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... Οποτε ειναι αρκετα διαδομενο σαν προβλημα απο οτι καταλαβαινω και μαλλον σε μενα αργησε αφου το εχω πανω απο 1.5 χρονο.οσοι εχετε παρει απο ebay μεγαλυτερες η τις ιδιες αλλα οχι αυθεντικες αντιμετωπισατε καποιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Οποτε ειναι αρκετα διαδομενο σαν προβλημα απο οτι καταλαβαινω και μαλλον σε μενα αργησε αφου το εχω πανω απο 1.5 χρονο.οσοι εχετε παρει απο ebay μεγαλυτερες η τις ιδιες αλλα οχι αυθεντικες αντιμετωπισατε καποιο προβλημα? Ο bbbb πάντως που είχε μεγαλύτερη δεν θυμάμαι να είχε κάποιο πρόβλημα. Απλά το θέμα είναι η αναγραφόμενη απόδοση να είναι και πραγματική. Εμένα δόξα τω θεώ, ένα χρόνο τώρα δεν μου έχει κάνει περίεργα. Και ελπίζω να έχω αλλάξει συσκευή μέχρι να μου κάνει:D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 http://xplod.fr/poll/index.php?success=1 Ψηφιστε για να δουμε 1οι την 10.2 στο κινητο μας ;) ........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ο bbbb πάντως που είχε μεγαλύτερη δεν θυμάμαι να είχε κάποιο πρόβλημα. Απλά το θέμα είναι η αναγραφόμενη απόδοση να είναι και πραγματική. Εμένα δόξα τω θεώ, ένα χρόνο τώρα δεν μου έχει κάνει περίεργα. Και ελπίζω να έχω αλλάξει συσκευή μέχρι να μου κάνει:D. Eτσι ακριβώς.Με την 5000mah μπαταρία δεν είχα κάποιο πρόβλημα απόδοσής της.Το κινητό γίνεται σαφώς γκουμούτσα αλλά με την δική μου χρήση έφτανα 6+ ώρες χρήση οθόνης ........... Αν και πρώην κάτοχος note ψήφισα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Φυσιολογικο ειναι να βγαζω κανα 2-3 ωρες οθονης? Σε stand by εχω υπερβολικη λιγη καταναλωση που φτανει και μεχρι 0.7% την ωρα (δεν εχω φτασει πιο κατω :p). Απλα αν ανοιξω την οθονη πέφτει γρηγορα η μπαταρια, ειτε ειμαι σε παιχνιδι, ειτε σερφαρω. Σημα εχω φουλ, αν και για δεδομενα κινητης, μου εμφανιζει το H+. Συνηθως απο wifi ειμαι μεσα... Εχω το greenify με εφαρμογες οπως fb,google music κτλ. rom" stunner 2.4.27, kernel: nx 1.1.6. Deep sleep μπαινω κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Φυσιολογικο ειναι να βγαζω κανα 2-3 ωρες οθονης? Σε stand by εχω υπερβολικη λιγη καταναλωση που φτανει και μεχρι 0.7% την ωρα (δεν εχω φτασει πιο κατω :p). Απλα αν ανοιξω την οθονη πέφτει γρηγορα η μπαταρια, ειτε ειμαι σε παιχνιδι, ειτε σερφαρω. Σημα εχω φουλ, αν και για δεδομενα κινητης, μου εμφανιζει το H+. Συνηθως απο wifi ειμαι μεσα... Εχω το greenify με εφαρμογες οπως fb,google music κτλ. rom" stunner 2.4.27, kernel: nx 1.1.6. Deep sleep μπαινω κανονικα. Με την κανονική μπαταρία τόσο μου βγάζει και εμένα η asylum. Eτσι ακριβώς.Με την 5000mah μπαταρία δεν είχα κάποιο πρόβλημα απόδοσής της.Το κινητό γίνεται σαφώς γκουμούτσα αλλά με την δική μου χρήση έφτανα 6+ ώρες χρήση οθόνης Αν και πρώην κάτοχος note ψήφισα Και εγώ με την μεγάλη μπαταρία σώθηκα.Το κινητό γίνεται πιο βαρύ αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχω για αλλαγή μπαταρίας ή για φορτιση στη μέση της ημέρας.Με βγάζει άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ που γυρίζω στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Eτσι ακριβώς.Με την 5000mah μπαταρία δεν είχα κάποιο πρόβλημα απόδοσής της.Το κινητό γίνεται σαφώς γκουμούτσα αλλά με την δική μου χρήση έφτανα 6+ ώρες χρήση οθόνης Αν και πρώην κάτοχος note ψήφισα επειδη μαλλον θα παρω 2 μπαταριες για να μη γινει τοσο γκουμουτσα το κινητο εχει παρει κανεις απο ebay καποιον αξιοπιστο φορτηστη μπαταριων??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Eγώ θα σου προτείνω να πάρεις τον γνήσιο φορτιστή μπαταρίας της samsung.http://www.expansys.com.gr/samsung-holder-and-battery-charger-for-galaxy-note-5-3-224726/ η τιμή του ειναι μεν αρκετά μεγάλη σε σχέση με τους κινέζικους αλλά σε αποζημιώνει ο χρόνος που κάνει να φορτίσει την μπαταρία.Γύρω στις 2 ώρες και 20 λεπτά φορτίζει η μπαταρία με τον γνήσιο φορτιστή ενώ με τον κινέζικο θέλει κοντά στις 7.30-8 ώρες. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Eγώ θα σου προτείνω να πάρεις τον γνήσιο φορτιστή μπαταρίας της samsung.http://www.expansys.com.gr/samsung-holder-and-battery-charger-for-galaxy-note-5-3-224726/ η τιμή του ειναι μεν αρκετά μεγάλη σε σχέση με τους κινέζικους αλλά σε αποζημιώνει ο χρόνος που κάνει να φορτίσει την μπαταρία.Γύρω στις 2 ώρες και 20 λεπτά φορτίζει η μπαταρία με τον γνήσιο φορτιστή ενώ με τον κινέζικο θέλει κοντά στις 7.30-8 ώρες. Την φτανει μέχρι 100% ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Ναι κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 νομίζω οτι οι κινέζικη δεν την φορτωνανε τελείως καλά ξέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Eγώ είχα αυτον τον κινέζικο http://www.netimes.com/shop/yiboyuan%C3%A2%C2%84%C2%A2-battery-travels-charger-for-samsung-galaxy-note-p-3663.html?cPath=87_843 και φόρτιζε μια χαρά μέχρι το 100% αλλά 8 ώρες κατά την γνώμη μου ειναι πάρα πολλές για το μέγεθος και την αυτονομία που δίνει σε χρήση οθόνης.Την μεγάλη των 5000mah την φορτίζει σε 14 ώρες αλλά δεν υπάρχει και άλλη επιλογή μιας και στης samsung το φορτιστή η μπαταρία μπαίνει ανάποδα σε σχέση με το κινητό και έτσι δεν μπορεις να φορτίσεις την 5000mah Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Eγώ είχα αυτον τον κινέζικο http://www.netimes.com/shop/yiboyuan%C3%A2%C2%84%C2%A2-battery-travels-charger-for-samsung-galaxy-note-p-3663.html?cPath=87_843 και φόρτιζε μια χαρά μέχρι το 100% αλλά 8 ώρες κατά την γνώμη μου ειναι πάρα πολλές για το μέγεθος και την αυτονομία που δίνει σε χρήση οθόνης.Την μεγάλη των 5000mah την φορτίζει σε 14 ώρες αλλά δεν υπάρχει και άλλη επιλογή μιας και στης samsung το φορτιστή η μπαταρία μπαίνει ανάποδα σε σχέση με το κινητό και έτσι δεν μπορεις να φορτίσεις την 5000mah πλακα κανεις 8 και 14 ωρες για να φορτισει ματαρια 2500 και 5000mah???? τα ηλεκτροκινητα αυτοκινητα φορτιζουν στον μισο χρονο νομιζω!!!!! μαλλον θα παω στον αυθεντικο νομιζω με 2 μπαταριες κανονικου μεγεθους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Kαι όμως έτσι ειναι φίλε και ειναι λογικό.Ο κινέζικος φορτιστής δινει 5v 300-350mah οπότε για 2500mah θέλεις σε ιδανικές συνθήκες 7ώρες x 350mah σταθερά.Στον γνήσιο συνδέεις τον φορτιστή του κινητού με το καλώδιο usb οπότε έχεις 5v 1000mah και για 2500mah θέλεις γύρω στις 2.30 ώρες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Παιδακια, ποια sim παιρνει η συσκευη? Micro οπως τα περισσοτερα καινουρια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Κανονικη sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 (edited) καλησπερα παιδια εχω ενα ξαδερφακι που θελει να αγορασει το κινητο μας. ηθελα πρωτα να ρωτησω εδω στο φορουμ πριν ψαξω οπουδηποτε. να πω οτι μενω αθηνα οποτε θα βολευε αν το πουλαει καποιος να ειναι απο εδω. Edited May 10, 2013 by tigio13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Καλησπέρα παιδάκια! Ήρθα στην παρέα σας.. Άλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται.. εγώ ήρθα για να μείνω.. και καλά! :p Ευτυχής κάτοχος λοιπόν με έκδοση 4.1.2, βασικό φάσμα N7000XXLSA και έκδοση kernel 3.0.31-549786 και κάτι άλλα.. Παρόλα αυτά μου χει βγάλει νέα ενημέρωση... Ποια είναι;; Δεν θέλω να την κάνω OTA. Θέλω να την κάνω με clean install. Κάποιο εργαλείο; Επίσης ο φίλος που μου το έδωσε το χει ρουτάρει (κάτι μου είπε ότι υπάρχει ένα .apk που το κάνει ρουτ πολύ εύκολα. Δεν έχω ιδέα από samsung παρόλο που είχα το S2.) Κάτι odin θυμάμαι και κάτι kies..:$ Δώστε μου κανέναν οδηγό παίδες γιατί τα χω βρει λίγο σκούρα. Εντυπώσεις όταν το φορτίσω πλήρως.:) Καλώς σας βρήκα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 (edited) Kαλορίζικο.Για το apk που ρουτάρει το κινητό πρέπει να ειναι το exynosabuse http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050297 Tις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού τις βρισκεις στο http://www.sammobile.com http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-N7000&pcode=0#firmware Edited May 10, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Kαλορίζικο.Για το apk που ρουτάρει το κινητό πρέπει να ειναι το exynosabuse http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050297 Tις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού τις βρισκεις στο http://www.sammobile.com http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-N7000&pcode=0#firmware Ευχαριστώ φιλαράκι! Τώρα θα σου έστελνα πμ για να συνεχίσουμε την κουβέντα γιατί με πήρε ο ύπνος χθες.:lol: Αν κάνω ΟΤΑ αναβάθμιση δεν χάνω το root, σωστά; Τελικά one click root υπάρχει για την 4.1.2 ή τεσπά να του φλασάρω την τελευταία έκδοση με εύκολο root. Odin μου μυρίζεται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Αν κάνεις OTA χάνεις το root.Για να κάνεις root στην jb δεν χρειάζεται odin.Ειτε θα κάνεις με το apk που σου είπα,ειτε φλασάροντας το supersu zip αρχείο http://download.chainfire.eu/315/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.25.zip απο το stock recovery της συσκευής Bαζεις το αρχείο αυτο στην εξωτερική κάρτα μνήμης,μπαινεις στο recovery με κρατημένα κατά την εκκίνηση power + home + vol up μέχρι να μπει στο recovery.Εκει επιλέγεις update from sd card και φλασάρεις το supersu. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Αν κάνεις OTA χάνεις το root.Για να κάνεις root στην jb δεν χρειάζεται odin.Ειτε θα κάνεις με το apk που σου είπα,ειτε φλασάροντας το supersu zip αρχείο http://download.chainfire.eu/315/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.25.zip απο το stock recovery της συσκευής Bαζεις το αρχείο αυτο στην εξωτερική κάρτα μνήμης,μπαινεις στο recovery με κρατημένα κατά την εκκίνηση power + home + vol up μέχρι να μπει στο recovery.Εκει επιλέγεις update from sd card και φλασάρεις το supersu. Είσαι τεράστιος.. Και δηλαδή όποια έκδοση JB και να έχω γίνεται root με αυτούς τους δύο τρόπους; Επίσης, clean install παίζει να γίνεται με κάποιον τρόπο. γιαυτό ανέφερα το odin για να κάνω εγκατάσταση την τελευταία έκδοση. Δεν θέλω να την περάσω από πάνω. Ή τεσπα αν την περάσω από πάνω, τι κάνω μετά; Θέλει κάνα wipe? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 (edited) Nαι έτσι γίνεται. Αν βάλεις κάποια επίσημη ρομ μέσω odin θα σου έχει περάσει αυτόματα και τον stock kernel με το stock recovery με τα οποια καλό ειναι να μην κάνεις κανένα wipe.Για να κάνεις wipe θα περάσεις πρώτα ένα safe philz kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901191 θα κατεβάσεις την αντιστοιχη jb έκδοση του kernel,την έκδοση που φλασάρεται απο το recovery του κινητού (όχι την .tar έκδοση),την βάζεις στην sd,μπαίνεις στο recovery και την φλασάρεις.Μετά από αυτό ξαναμπουτάρεις στο recovery και πλέον θα έχεις το νέο touch recovery και κερνελ που θεωρούνται ασφαλή για wipe. Edited May 10, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Παίδες εκεί που σέταρα το κινητό και του πέρναγα τις εφαρμογές μου (5-5 ταυτόχρονα) ξαφνικά κόλλησε.. Δεν αποκρινόταν. Έκανε restart αλλά έμεινε στο logo της samsung. Εβγαλα την μπαταρία και την ξανάβαλα και ενεργοποίησα το κινητό και μπήκε κανονικά στο μενού. Έλα όμως που απλά κολλάει. Ξεκλειδώνω την οθόνη και μετά απλά σταματάει να αποκρίνεται! Μένει λίγη ώρα έτσι και ξανακάνει επανεκκίνηση και ξανακολλάει στο logo μέχρι να του βγάλω την μπαταρία. Καμία ιδέα!!;; Παίζει ρόλο που δεν έκανα wipe?? Να ξαναφλασάρω την ρομ; Είμαι σε στοκ ρομ (την τελευταία επίσημη γερμανική και philz safe kernel) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Παίδες εκεί που σέταρα το κινητό και του πέρναγα τις εφαρμογές μου (5-5 ταυτόχρονα) ξαφνικά κόλλησε.. Δεν αποκρινόταν. Έκανε restart αλλά έμεινε στο logo της samsung. Εβγαλα την μπαταρία και την ξανάβαλα και ενεργοποίησα το κινητό και μπήκε κανονικά στο μενού. Έλα όμως που απλά κολλάει. Ξεκλειδώνω την οθόνη και μετά απλά σταματάει να αποκρίνεται! Μένει λίγη ώρα έτσι και ξανακάνει επανεκκίνηση και ξανακολλάει στο logo μέχρι να του βγάλω την μπαταρία. Καμία ιδέα!!;; Παίζει ρόλο που δεν έκανα wipe?? Να ξαναφλασάρω την ρομ; Είμαι σε στοκ ρομ (την τελευταία επίσημη γερμανική και philz safe kernel) Ναι Κωνσταντίνε, κάνε όλα τα wipes και πέρνα πάλι την ρομ. Κάτι δεν έχει κάτσει καλά δυστυχώς αποτι φαίνεται. Edit. Καλορίζικο και το θηριακι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts