Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικα ρε παιδια εγω το κινητο το εχω 1.5 χρονο και αν οχι καθημερινα τουλαχιστον 4 φορες τη βδομαδα και για καποιες ωρες την μερα δουλευω παραλληλα gps καποιο messenger και κανω κλησεις ταυτοχρονα.για τις θερμοκρασιες που λετε δεν ξερω γιατι μιλαω με ακουστικα και δεν το εχω στα χερια μου και ειτε ειναι στο καθισμα του αυτοκινητου ειτε στο τζαμι.δεν εχω μπει ποτε να δω τι θερμοκρασιες ανεβαζει αλλα μεχρι και σημερα δεν εχει παθει το παραμικρο.

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να πάθει κάτι δύσκολα.εκτός και αν το αφήσεις μόνιμα εκτεθειμένο στον ήλιο για παρα πολλές ώρες.φίλος μου έφερε ενα gps mio που το ξέχασε στο παρμπρίζ 3 ημέρες περισυ το καλοκαίρι και το πλαστικό στο πίσω μέρος ηταν παραμορφωμένο.

Παρατηρώ ύστερα απο μία βδομάδα με την νέα 4.1.2(rooted official με διεγραμμένες τις βλακείες της Samsung) πως η μπαταρία είναι εξαιρετικά καλύτερη.

Η νέα 4.1.2 είναι η γερμανική N7000XXLT4_N7000OXALT4_DBT ή κάποια άλλη; Επίσης, οι βλακείες της samsung προς διαγραφή ποιες είναι, οτιδήποτε samsung ή κάποιες από όλες;

Η νέα 4.1.2 είναι η γερμανική N7000XXLT4_N7000OXALT4_DBT ή κάποια άλλη; Επίσης, οι βλακείες της samsung προς διαγραφή ποιες είναι, οτιδήποτε samsung ή κάποιες από όλες;

Για το πρωτο δες εδω

http://www.sammobile.com/2013/02/18/samsung-releases-android-4-1-2-jelly-bean-update-for-the-galaxy-note-2/

Για το δευτερο δες εδω

https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Παιδια εκτος απο την γερμανικη LT4 στο sammobile ειδα και μια πιο καινουρια ουγγρικη LT5...εχει ακουσει κανεις τιποτα για την τελευταια;
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

καλησπερα τις 2 τελευταιες μερες οταν η μπαταρια πεφτει κατω απο 50% αρχιζει και κανει γραμμες στην οθονη καποιες φορες σβηνει κιολας και οταν το ανοιγω εχει αποφορτιστει.

τα εχει παιξει η μπαταρια η παιζει κατι αλλο?το εχει παθει καποιος?

καλησπερα τις 2 τελευταιες μερες οταν η μπαταρια πεφτει κατω απο 50% αρχιζει και κανει γραμμες στην οθονη καποιες φορες σβηνει κιολας και οταν το ανοιγω εχει αποφορτιστει.

τα εχει παιξει η μπαταρια η παιζει κατι αλλο?το εχει παθει καποιος?

Θες καινούργια μπαταρία, κοίτα στη σελ. 481, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...

Θες καινούργια μπαταρία, κοίτα στη σελ. 481, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...

Οποτε ειναι αρκετα διαδομενο σαν προβλημα απο οτι καταλαβαινω και μαλλον σε μενα αργησε αφου το εχω πανω απο 1.5 χρονο.οσοι εχετε παρει απο ebay μεγαλυτερες η τις ιδιες αλλα οχι αυθεντικες αντιμετωπισατε καποιο προβλημα?

Οποτε ειναι αρκετα διαδομενο σαν προβλημα απο οτι καταλαβαινω και μαλλον σε μενα αργησε αφου το εχω πανω απο 1.5 χρονο.οσοι εχετε παρει απο ebay μεγαλυτερες η τις ιδιες αλλα οχι αυθεντικες αντιμετωπισατε καποιο προβλημα?

Ο bbbb πάντως που είχε μεγαλύτερη δεν θυμάμαι να είχε κάποιο πρόβλημα. Απλά το θέμα είναι η αναγραφόμενη απόδοση να είναι και πραγματική. Εμένα δόξα τω θεώ, ένα χρόνο τώρα δεν μου έχει κάνει περίεργα. Και ελπίζω να έχω αλλάξει συσκευή μέχρι να μου κάνει:D.

Ο bbbb πάντως που είχε μεγαλύτερη δεν θυμάμαι να είχε κάποιο πρόβλημα. Απλά το θέμα είναι η αναγραφόμενη απόδοση να είναι και πραγματική. Εμένα δόξα τω θεώ, ένα χρόνο τώρα δεν μου έχει κάνει περίεργα. Και ελπίζω να έχω αλλάξει συσκευή μέχρι να μου κάνει:D.

Eτσι ακριβώς.Με την 5000mah μπαταρία δεν είχα κάποιο πρόβλημα απόδοσής της.Το κινητό γίνεται σαφώς γκουμούτσα αλλά με την δική μου χρήση έφτανα 6+ ώρες χρήση οθόνης

...........

Αν και πρώην κάτοχος note ψήφισα

Φυσιολογικο ειναι να βγαζω κανα 2-3 ωρες οθονης? Σε stand by εχω υπερβολικη λιγη καταναλωση που φτανει και μεχρι 0.7% την ωρα (δεν εχω φτασει πιο κατω :p). Απλα αν ανοιξω την οθονη πέφτει γρηγορα η μπαταρια, ειτε ειμαι σε παιχνιδι, ειτε σερφαρω. Σημα εχω φουλ, αν και για δεδομενα κινητης, μου εμφανιζει το H+. Συνηθως απο wifi ειμαι μεσα... Εχω το greenify με εφαρμογες οπως fb,google music κτλ.

rom" stunner 2.4.27, kernel: nx 1.1.6. Deep sleep μπαινω κανονικα.

Φυσιολογικο ειναι να βγαζω κανα 2-3 ωρες οθονης? Σε stand by εχω υπερβολικη λιγη καταναλωση που φτανει και μεχρι 0.7% την ωρα (δεν εχω φτασει πιο κατω :p). Απλα αν ανοιξω την οθονη πέφτει γρηγορα η μπαταρια, ειτε ειμαι σε παιχνιδι, ειτε σερφαρω. Σημα εχω φουλ, αν και για δεδομενα κινητης, μου εμφανιζει το H+. Συνηθως απο wifi ειμαι μεσα... Εχω το greenify με εφαρμογες οπως fb,google music κτλ.

rom" stunner 2.4.27, kernel: nx 1.1.6. Deep sleep μπαινω κανονικα.

Με την κανονική μπαταρία τόσο μου βγάζει και εμένα η asylum.

Eτσι ακριβώς.Με την 5000mah μπαταρία δεν είχα κάποιο πρόβλημα απόδοσής της.Το κινητό γίνεται σαφώς γκουμούτσα αλλά με την δική μου χρήση έφτανα 6+ ώρες χρήση οθόνης

Και εγώ με την μεγάλη μπαταρία σώθηκα.Το κινητό γίνεται πιο βαρύ αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχω για αλλαγή μπαταρίας ή για φορτιση στη μέση της ημέρας.Με βγάζει άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ που γυρίζω στο σπίτι.

επειδη μαλλον θα παρω 2 μπαταριες για να μη γινει τοσο γκουμουτσα το κινητο εχει παρει κανεις απο ebay καποιον αξιοπιστο φορτηστη μπαταριων???

Eγώ θα σου προτείνω να πάρεις τον γνήσιο φορτιστή μπαταρίας της samsung.http://www.expansys.com.gr/samsung-holder-and-battery-charger-for-galaxy-note-5-3-224726/ η τιμή του ειναι μεν αρκετά μεγάλη σε σχέση με τους κινέζικους αλλά σε αποζημιώνει ο χρόνος που κάνει να φορτίσει την μπαταρία.Γύρω στις 2 ώρες και 20 λεπτά φορτίζει η μπαταρία με τον γνήσιο φορτιστή ενώ με τον κινέζικο θέλει κοντά στις 7.30-8 ώρες.

Eγώ θα σου προτείνω να πάρεις τον γνήσιο φορτιστή μπαταρίας της samsung.http://www.expansys.com.gr/samsung-holder-and-battery-charger-for-galaxy-note-5-3-224726/ η τιμή του ειναι μεν αρκετά μεγάλη σε σχέση με τους κινέζικους αλλά σε αποζημιώνει ο χρόνος που κάνει να φορτίσει την μπαταρία.Γύρω στις 2 ώρες και 20 λεπτά φορτίζει η μπαταρία με τον γνήσιο φορτιστή ενώ με τον κινέζικο θέλει κοντά στις 7.30-8 ώρες.

Την φτανει μέχρι 100% ;

Eγώ είχα αυτον τον κινέζικο http://www.netimes.com/shop/yiboyuan%C3%A2%C2%84%C2%A2-battery-travels-charger-for-samsung-galaxy-note-p-3663.html?cPath=87_843 και φόρτιζε μια χαρά μέχρι το 100% αλλά 8 ώρες κατά την γνώμη μου ειναι πάρα πολλές για το μέγεθος και την αυτονομία που δίνει σε χρήση οθόνης.Την μεγάλη των 5000mah την φορτίζει σε 14 ώρες αλλά δεν υπάρχει και άλλη επιλογή μιας και στης samsung το φορτιστή η μπαταρία μπαίνει ανάποδα σε σχέση με το κινητό και έτσι δεν μπορεις να φορτίσεις την 5000mah

Eγώ είχα αυτον τον κινέζικο http://www.netimes.com/shop/yiboyuan%C3%A2%C2%84%C2%A2-battery-travels-charger-for-samsung-galaxy-note-p-3663.html?cPath=87_843 και φόρτιζε μια χαρά μέχρι το 100% αλλά 8 ώρες κατά την γνώμη μου ειναι πάρα πολλές για το μέγεθος και την αυτονομία που δίνει σε χρήση οθόνης.Την μεγάλη των 5000mah την φορτίζει σε 14 ώρες αλλά δεν υπάρχει και άλλη επιλογή μιας και στης samsung το φορτιστή η μπαταρία μπαίνει ανάποδα σε σχέση με το κινητό και έτσι δεν μπορεις να φορτίσεις την 5000mah

πλακα κανεις

8 και 14 ωρες για να φορτισει ματαρια 2500 και 5000mah????

τα ηλεκτροκινητα αυτοκινητα φορτιζουν στον μισο χρονο νομιζω!!!!!

μαλλον θα παω στον αυθεντικο νομιζω με 2 μπαταριες κανονικου μεγεθους.

Kαι όμως έτσι ειναι φίλε και ειναι λογικό.Ο κινέζικος φορτιστής δινει 5v 300-350mah οπότε για 2500mah θέλεις σε ιδανικές συνθήκες 7ώρες x 350mah σταθερά.Στον γνήσιο συνδέεις τον φορτιστή του κινητού με το καλώδιο usb οπότε έχεις 5v 1000mah και για 2500mah θέλεις γύρω στις 2.30 ώρες

Παιδακια, ποια sim παιρνει η συσκευη? Micro οπως τα περισσοτερα καινουρια?
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια εχω ενα ξαδερφακι που θελει να αγορασει το κινητο μας. ηθελα πρωτα να ρωτησω εδω στο φορουμ πριν ψαξω οπουδηποτε.

να πω οτι μενω αθηνα οποτε θα βολευε αν το πουλαει καποιος να ειναι απο εδω.

Edited by tigio13

Καλησπέρα παιδάκια! Ήρθα στην παρέα σας.. Άλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται.. εγώ ήρθα για να μείνω.. και καλά! :p

Ευτυχής κάτοχος λοιπόν με έκδοση 4.1.2, βασικό φάσμα N7000XXLSA και έκδοση kernel 3.0.31-549786 και κάτι άλλα..

Παρόλα αυτά μου χει βγάλει νέα ενημέρωση... Ποια είναι;; Δεν θέλω να την κάνω OTA. Θέλω να την κάνω με clean install. Κάποιο εργαλείο;

Επίσης ο φίλος που μου το έδωσε το χει ρουτάρει (κάτι μου είπε ότι υπάρχει ένα .apk που το κάνει ρουτ πολύ εύκολα. Δεν έχω ιδέα από samsung παρόλο που είχα το S2.)

Κάτι odin θυμάμαι και κάτι kies..:$

Δώστε μου κανέναν οδηγό παίδες γιατί τα χω βρει λίγο σκούρα.

Εντυπώσεις όταν το φορτίσω πλήρως.:)

Καλώς σας βρήκα!

[sIGPIC][/sIGPIC]