Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγηκε σε καποιον αυτό? Προφανως προκειτε για ιο αλλα δεν καταλαβα αν περασε μεσω της επισημης εφαρμογης http://www.bizznews.gr/bizzmix/ios-meso-facebook-sta-kinita-android/itemid-92

F*ck μου το εβγαλε και εμενα και πανω στη βιασυνη μου το εγκατεστησα! Πως το ξηλωνω;

EDIT: Ακυρο τελικα..δεν ειναι ιος..μολις ειδα αυτο..

http://www.engadget.com/2013/03/15/facebook-update-skirts-play-store/

Edited by johnsour

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

F*ck μου το εβγαλε και εμενα και πανω στη βιασυνη μου το εγκατεστησα! Πως το ξηλωνω;

EDIT: Ακυρο τελικα..δεν ειναι ιος..μολις ειδα αυτο..

http://www.engadget.com/2013/03/15/facebook-update-skirts-play-store/

Kαλα με ειχε πιασει πανικος απο το πρωι, αλλαξα 3rom και προσπαθουσα να καταλαβω γιατι βγαινει ξανα αυτο

Δεν μπορώ να σου πω και πολλά. Σε εμένα πάντως που το παρουσιάζει πολλές φορές, ανοίγω τα maps, και αμέσως μετά επανέρχεται σε άλλα navigation προγράμματα. Κυρίως χρησιμοπιώ το Navigon...

(Για την ώρα έχω stock jb, αλλά τα ίδια έκανε και με άλλες roms πχ Asylum....)

δεν βλεπω δυστυχως φως... δεν πιανει με τιποτα τους δορυφορους

Edited by xrhstosiak

settings->application manager->swype 2 φορές δεξιά και μετά επιλέγω τα "show cached processes" .

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ορίσω εξ αρχής να μην γίνονται cached κάποιες εφαρμογές ? πχ, google+, music και κάποιες ακόμα μετά απο κάθε εκκίνηση του κινητού πρέπει να τα κλείνω απο την αρχή αν θέλω να μην τρώνε ram.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Αν είσαι root δες στο play το greenify

Δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί. Μου δείχνει πως μόλις 4 τρέχουν στο background. Και δεν βλέπω επιλογή για "stop" . Thanks anyway :)

Oneplus 5 - 128GB

Υπάρχουν 2 κατηγορίες εφαρμογών.Οι "pending" που τρέχουν στο παρασκήνιο και οι hibernated που "κοιμούνται".Πατάς πάνω σε μια pending εφαρμογή και έπειτα το pause στην κάτω μπάρα.Η εφαρμογή πλέον μπαίνει σε κατάσταση ύπνου.Οταν την ανοίξει ο χρήστης,θα λειτουργήσει κανονικά.Μετά από κάποια ώρα που ο χρήστης θα αφήσει την εφαρμογή στο παρασκήνιο,αυτή θα πάει αυτόματα σε κατάσταση hibernate.Με το + στην κάτω μπάρα,προσθέτεις τις εφαρμογές χρήστη που θες να κλείνουν αφού τις βάλεις στο παρασκήνιο.Αν κάποια εφαρμογή ανοίξει μετά από reboot και την έχεις κάνει hibernate μια φορά,θα μπει πάλι αυτόματα σε αυτή την κατάσταση.Αν μια εφαρμογή π.χ. youtube,maps κτλ ειναι συστήματος δεν γίνεται hibernate.Ετσι με κάποιο πρόγραμμα π.χ. titanium pro την μετατρέπεις σε εφαρμογή χρήστη και μετά την βάζεις στο greenify και θα κλείνει αυτόματα.

Δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί. Μου δείχνει πως μόλις 4 τρέχουν στο background. Και δεν βλέπω επιλογή για "stop" . Thanks anyway :)

Όπως τα είπε ο φίλος bbb πιο πάνω.

Η εφαρμογή είναι καταπληκτική και κλείνει τα πάντα.

Καρατσεκαρισμενο..

Google maps facebook κτλ σε μένα πλέον δεν τρέχουν στο παρασκήνιο.

Τα ανοίγω οπότε θέλω και όταν ή οθόνη είναι σβηστη αυτά μετά από λίγο πέφτουν σε βαθύ ύπνο..

Υπόψιν μιλάμε ΠΆΝΤΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Sent from my note

Κατ'αρχήν ευχαριστώ και τους 2 σας :) . Κατά δεύτερον να ρωτήσω, με αυτό τον τρόπο χάνω το push notification των εφαρμογών αυτών? Edited by SaintPetrouil

Oneplus 5 - 128GB

Καταρχήν ευχαριστώ και τους 2 σας :) . Κατά δεύτερον να ρωτήσω, με αυτό τον τρόπο χάνω το push notification των εφαρμογών αυτών?

ναι βεβαια!

:)

για αυτο προσοχη!:)

εγω πχ για το facebook εβαλα αυτο απο το μαρκετ!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lukekorth.facebookNotificationsPaid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sdWtla29ydGguZmFjZWJvb2tOb3RpZmljYXRpb25zUGFpZCJd

τρεχει μονο αυτη!

μου έρχονται τα notifications και ΑΝ θελω εκεινη την στιγμη ανοίγω το προγραμμα του facebook !

αν οχι το αφηνω κλειστό!:)

παντως αν βαλεις viber μεσα στην λιστα η το προγραμμα που εχεις για τα mail σου δεν θα παρεις notifications γιατι η εφαρμογη θα τα ΚΛΕΙΣΕΙ τελείως μολις η οθονη σου κλεισει...:)

Παιδια επειδη ειμαι ασχετος θελω να κατεβασω την 4.1.2 απο εδω την κατεβαζω? http://www.sammobile.com/firmwares/ παταω εκει που λεει greece και μετα πως την παιρναω στο κινητο? αν ειναι αυτη για το note?Βασικα μηπως πρεπει να περιμενω γινει αυτοματα οταν θα ερθει επισημα στην ελλαδα μηπως κανω καμια πατατα?Απο οτι καταλαβα ειναι γερμανικη rom ?Αν ειναι γερμανικη τι διαφορες εχει με αυτην που θα ερθει στην ελλαδα? Δεν ειμαι root.Ευχαριστω εκ τον προτερων.

Tωρα το ειδα μαλλον θα πρεπει να την κατεβασω απο εδω την γερμανικη http://www.sammobile.com/firmwares/2/ αλλα ποια γερμανικη ? στο product code εχει 4 γερμανικες κανουν για το δικο μας κινητο?

Τωρα ειδα οτι αν βαλω greece μου εβγαλε update με τα εξης στοιχεια

Latest firmware info

GT-N7000 Galaxy Note

PDA: N7000XXLRI

CSC: N7000OXXLP8

Added: 2012-6-13

Την κατεβαζω τωρα.Και μετα?.Σας επρηξα.

Edited by johnbakk

Παιδια επειδη ειμαι ασχετος θελω να κατεβασω την 4.1.2 απο εδω την κατεβαζω? http://www.sammobile.com/firmwares/ παταω εκει που λεει greece και μετα πως την παιρναω στο κινητο? αν ειναι αυτη για το note?Βασικα μηπως πρεπει να περιμενω γινει αυτοματα οταν θα ερθει επισημα στην ελλαδα μηπως κανω καμια πατατα?Απο οτι καταλαβα ειναι γερμανικη rom ?Αν ειναι γερμανικη τι διαφορες εχει με αυτην που θα ερθει στην ελλαδα? Δεν ειμαι root.Ευχαριστω εκ τον προτερων.

Tωρα το ειδα μαλλον θα πρεπει να την κατεβασω απο εδω την γερμανικη http://www.sammobile.com/firmwares/2/ αλλα ποια γερμανικη ? στο product code εχει 4 γερμανικες κανουν για το δικο μας κινητο?

Τωρα ειδα οτι αν βαλω greece μου εβγαλε update με τα εξης στοιχεια

Latest firmware info

GT-N7000 Galaxy Note

PDA: N7000XXLRI

CSC: N7000OXXLP8

Added: 2012-6-13

Την κατεβαζω τωρα.Και μετα?.Σας επρηξα.

Θα κατεβασεις τη DBT αν θελεις JB rom και θα τη περασεις μεσω odin!!Ειναι πανευκολο!Και δε θελει ρουτ.Για λεπτομερειες διαβασε λιγο καλυτερα εδω!Εχει 1000ειπωθει!!Η αλλη ρομ που ειδες ειναι η τελευταια Ελληνικη και ειναι Ice...!!!Δυστυχως δεν εχει βγει ακομα JB για Ελλαδα...:mad:

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Θα κατεβασεις τη DBT αν θελεις JB rom και θα τη περασεις μεσω odin!!Ειναι πανευκολο!Και δε θελει ρουτ.Για λεπτομερειες διαβασε λιγο καλυτερα εδω!Εχει 1000ειπωθει!!Η αλλη ρομ που ειδες ειναι η τελευταια Ελληνικη και ειναι Ice...!!!Δυστυχως δεν εχει βγει ακομα JB για Ελλαδα...:mad:

Eυχαριστω φιλε μου για την απαντηση.Αυτο παω να κανω τωρα αλλα το θεμα μου ειναι οτι οταν ανοιγω το odin με ανοιχτο το κινητο βρισκει πορτα κανονικα και οταν βαζω την rom στο pda και μπαινω στο recovery και συνδεω το τηλεφωνο δεν βρισκει πορτα ειναι σαν να μην εχω συνδεση.Ευχαριστω και παλι.

Eυχαριστω φιλε μου για την απαντηση.Αυτο παω να κανω τωρα αλλα το θεμα μου ειναι οτι οταν ανοιγω το odin με ανοιχτο το κινητο βρισκει πορτα κανονικα και οταν βαζω την rom στο pda και μπαινω στο recovery και συνδεω το τηλεφωνο δεν βρισκει πορτα ειναι σαν να μην εχω συνδεση.Ευχαριστω και παλι.

Πρέπει να βάλεις το τηλέφωνό σου σε download mode (volume down + home + power button) για να το δει το odin. Όχι σε recovery mode. Και πρέπει να έχεις και τους usb drivers. Ένας τρόπος είναι να εγκαταστήσεις στο pc σου το kies για τους drivers.

Edited by yiannis_12

Μάλλον θα πάρουμε και την 4.2.2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359769

Μακαρι...Αλλα ειχανε πει κατι για τελη 2ου η 3ου οτι θα παιρναμε τη 4.1.2 JB επισημα(Ελληνικη),αλλα δε βλεπω φως!!!

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Μακαρι...Αλλα ειχανε πει κατι για τελη 2ου η 3ου οτι θα παιρναμε τη 4.1.2 JB επισημα(Ελληνικη),αλλα δε βλεπω φως!!!

Σιγά σιγά βγαίνει για όλες τις χώρες. Λίγη υπομονή χρειάζεται.

Πρέπει να βάλεις το τηλέφωνό σου σε download mode (volume down + home + power button) για να το δει το odin. Όχι σε recovery mode. Και πρέπει να έχεις και τους usb drivers. Ένας τρόπος είναι να εγκαταστήσεις στο pc σου το kies για τους drivers.

Kαλα ειμαι μεγαλος βλακας εγω παταγα volume up.Τωρα που μπηκα στo download mode πως φευγω γιατι η rom θελει μια ωρα να κατεβει..Κανενα κουμπι δεν παιζει.Να βγαλω την μπαταρια?

Kαλα ειμαι μεγαλος βλακας εγω παταγα volume up.Τωρα που μπηκα στo download mode πως φευγω γιατι η rom θελει μια ωρα να κατεβει..Κανενα κουμπι δεν παιζει.Να βγαλω την μπαταρια?

Κράτα πατημένο το power button για 10 δευτερόλεπτα κι αν δεν σβήσει βγάλε τη μπαταρία.

Κράτα πατημένο το power button για 10 δευτερόλεπτα κι αν δεν σβήσει βγάλε τη μπαταρία.

Kαλα συνονοματε δεν παιζεσαι.Συγνωμη και παλι για τις βλακιες μου αλλα ειμαι ασχετος

καλησπερα,μολις εβαλα την 4.1.2 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.οταν κλεισω το κινητο καποιες απο τις εφαρμογες της αρχικης εικονας χανονται και πολλες απο τις εφαρμογες που ειναι στη σελιδα με τα widgets ειναι εξω απο τους φακελους που τα εχω βαλει.μηπως ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο???α και δεν μπαινει και στο google play!

Ok εκανα ενα factory reset και ισιωσε.

Εχω μια αλλη απορια για οποιον ξερει.δεν υπαρχει πλεον το s memo σαν widget να μπαινει στην οθονη για γρηγορες σημειωσεις με το πενακι;

Edited by tigio13

καλησπερα περασα την official jb γινεται ρουτ? και αν ναι πως?

Περνα απο στοκ recovery(ctrl+power down+home) αυτον τον κερνελ (lsz) αφου τον βαλεις σε εξωτερικη καρτα μνημης http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901191

Edited by giokspy

Βγήκε σήμερα και η sweet v5 και προσωπικά ειμαι στην διαδικασία εγκατάστασής της

Το "smart stay" λειτουργεί σε κανέναν σωστά :p :lol: ? εμένα σπάνια καταλαβαίνει πότε το κοιτάζω ενώ πολλές φορές που το αφήνω στο γραφείο να κάνω δουλειά στον υπολογιστή βγάζει ένδειξη πως το "κοιτάζω" (τόσο έξυπνο είναι που καταλαβαίνει πως το κοιτάζω με την άκρη του ματιού μου :lol: απο τα πλάγια? )

Oneplus 5 - 128GB