Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα.Κάτοχος και εγώ του note και μετά από λίγες ώρες συμβίωσης,είναι πραγματικά αυτό που έψαχνα.Ηθελα κάτι που να τρέχει cm10 καλύτερα από το hd2 και σε μέγεθος να ειναι μικρότερο από το n7,ώστε να κουβαλιέται και εκτός σπιτιού και να παίρνει έξτρα μπαταρία και κάρτα μνήμης .Ετσι κατέληξα στο note 1 και δε το έχω μετανιώσει.Η συσκευή όταν ήρθε στα χέρια μου,φορούσε stock ics και πραγματικά απορώ πως η samsung κατάφερε να κυκλοφορήσει μια τόσο άθλια ρομ σε ένα τόσο καλό κινητό.Μόλις του έβαλα την cm10 paranoid του utacka ήρθε στα ίσια του.Καμμία σχέση με την ics της samsung.Το κινητό πετάει πραγματικά.Τα s-note και τα άλλα που είχε πάνω η samsung δε θα μου λείψουν καθόλου αλλά η γραφίδα τώρα το χειμώνα που φοράω γάντια,ειναι πολύ χρήσιμη για γρήγορες ενέργειες στο κινητό.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιώ και άλλους φορτιστές 5v 1a πλην του γνήσιου του note όπως π.χ. αυτόν από το hd2 σπιτιού και αυτοκινήτου αλλά και εξωτερικό φορτιστή μπαταρία 5v 0,7A όπως αυτό http://dx.com/p/9600mah-portable-emergency-power-rechargeable-battery-pack-for-cell-phone-ipod-iphone-mp3-mp4-psp-45799

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο τη στιγμή που έχουν τα ιδια amber και volt μπορείς κανονικοτατα!!

Μεγιά!! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Τα output volt να ειναι σιγουρα 5. Εγω χρησιμοποιω ο,τι φορτιστη micro usb βρισκω,απο 0,5-2Α και ολα ενταξει.

Οντως η στοκ ics το αδικει,ελπιζουμε σε καλυτερα με την jb

Ευχαριστώ.αν δε ζήσει κάποιος αυτή την συσκευή,δε μπορεί να καταλάβει τον ενθουσιασμό των κατοχων της.

Ευχαριστώ.αν δε ζήσει κάποιος αυτή την συσκευή,δε μπορεί να καταλάβει τον ενθουσιασμό των κατοχων της.

καλοριζικο χρηστο ευχομαι να το χαρεις

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Καλως ηρθες στην παρεα! Καθε μερα θα το λατρευεις και περισσοτερο:)

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιώ και άλλους φορτιστές 5v 1a πλην του γνήσιου του note όπως π.χ. αυτόν από το hd2 σπιτιού και αυτοκινήτου αλλά και εξωτερικό φορτιστή μπαταρία 5v 0,7A όπως αυτό http://dx.com/p/9600mah-portable-emergency-power-rechargeable-battery-pack-for-cell-phone-ipod-iphone-mp3-mp4-psp-45799

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Καλοριζικο!:)

Ναι μπορεις εφοσων ειναι στα 5volt ενω αναλογα με την ενταση θα φορτιζει πιο γρηγορα ή πιο αργα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

σημερα παρατηρησα κατι παραξενο και θελω να μου πειτε αν γνωριζετε. Πηγα να εγκαταστησω ενα παιχνιδι (death rally free) αλλα και την εφαρμογη touchscreentune απο το play store και μου εγραψε το μηνυμα οτι οι εφαρμογες δεν ειναι συμβατες με τη συσκευη μου (μου ελεγε οτι ηταν μονο με το παλιο μου galaxy s). Το μοναδικο που μου ερχεται ως αιτια ειναι το οτι χτες το βραδυ εκανα root και αλλαξα το dpi density απο τα 320 στα 280. Δεν ξερω αν αυτα επαιξαν καποιο ρολο. Επανεφερα παντως την πυκνοτητα στα 320 εκανα επανεκκινηση, μπηκα στις ρυθμισεις του playstore και χωρις να πειραξω κατι απο εκει, ξαφνικα μου τις εμφανισε κανονικα σαν συμβατες.

Οσον αφορα το touchscreentune σπαστηκα γιατι το εγκατεστησα με σκοπο να διορθωσω τη μεγαλη αστοχια της πενας, και μου γραφει το προγραμμα οτι για να εφαρμοσω αλλαγες θα επρεπε να πληρωσω 5 ευρω, και μου την εσπασε γιατι θα πρεπει να πληρωσω για να διορθωσω ενα σφαλμα της σαμσουνγκ στην ακριβεια της πενας. Τι μου κανει η πενα;; Ειμαι αριστεροχειρας, το ρυθμιζω στο αριστερο χερι και γραφω κανονικα. Η κουκιδα ειναι εκει που πρεπει να ειναι. Βγαινω απο τις σημειωσεις, και οταν θελω να ξανασημειωσω κατι, η πενα ειναι σχεδον μισο εκατοστο πιο μακρια απο εκει που παταω. Αν ξαναπαω στις ρυθμισεις και αλλαξω απο αριστερο σε δεξι και πισω, γραφει κανονικα. Κατι κολπα με auto rotation και πατηματα της πενας στις ακριες της οθονης δεν διορθωνουν τιποτα....Κριμα γιατι η πενα ετσι χανει το 80% της χρησιμοτητας της...

Αν πας στο xda στο θέμα.development,ένα παληκαρι έχει φθάνει μια εφαρμογουλα που καλιμπραρει συνεχώς το pen,έχει φτιάξει ξεχωριστό topic...
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Οσον αφορα το touchscreentune σπαστηκα γιατι το εγκατεστησα με σκοπο να διορθωσω τη μεγαλη αστοχια της πενας, και μου γραφει το προγραμμα οτι για να εφαρμοσω αλλαγες θα επρεπε να πληρωσω 5 ευρω, και μου την εσπασε γιατι θα πρεπει να πληρωσω για να διορθωσω ενα σφαλμα της σαμσουνγκ στην ακριβεια της πενας. Τι μου κανει η πενα;; Ειμαι αριστεροχειρας, το ρυθμιζω στο αριστερο χερι και γραφω κανονικα. Η κουκιδα ειναι εκει που πρεπει να ειναι. Βγαινω απο τις σημειωσεις, και οταν θελω να ξανασημειωσω κατι, η πενα ειναι σχεδον μισο εκατοστο πιο μακρια απο εκει που παταω. Αν ξαναπαω στις ρυθμισεις και αλλαξω απο αριστερο σε δεξι και πισω, γραφει κανονικα. Κατι κολπα με auto rotation και πατηματα της πενας στις ακριες της οθονης δεν διορθωνουν τιποτα....Κριμα γιατι η πενα ετσι χανει το 80% της χρησιμοτητας της...

Λοιπον, για οσους ενδιαφέρονται και έχουν παρόμοιο πρόβλημα με μένα με το πενάκι, υπάρχει μια πολύ απλη εφαρμογή που κάνει αυτό που έκανα μπαίνοντας κάθε 3 και λίγο στο μενου για να αλλάξω τη ρυθμιση απο αριστεροχειρα σε δεξι και πάλι πίσω. Είναι το Reset Spen free που στην ουσια καθε φορα που το πατατε κανει αυτην την αλλαγή αυτόματα...

Και εμένα μου το έκανε αυτό! Είμαι αριστεροχειρας και οτι ρυθμιση και να είχα, η κουκίδα ήταν οπως στη ρυθμιση για δεξιόχειρες.

Μετά την έλευση των beta jb δεν έχω αυτο το πρόβλημα.

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Γεια σας ρε παλικαρια.Ειμαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινώσω οτι ειμαι πλεον κάτοχος του Note.Σημερα το παρελαβα και εχω εντυπωσιαστει απο τις διαστασεις του (πριν ειχα ενα Nokia E7, οποτε η διαφορα ηταν χαώδης).Να πω την αληθεια ειναι η πρωτη μου φορα σε android συσκευη και νοιωθω λιγο πελαγομένος.Δε ξερω απο που να αρχισω.Απο τις εφαρμογες (που δε ξερω ποιες ειναι χρήσιμες και ποιες οχι)?Απο root (που μονο ακουστα το εχω:p)?

καλησπερα

ειμαι αρχαριος σε τετοισ θεματα.μηπως ξερει κανεις το κινητο που ανιχνευει την θερμοκρασια του χωρου.οχι του καιρου...?????

ευχαριστω

Γεια σας ρε παλικαρια.Ειμαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινώσω οτι ειμαι πλεον κάτοχος του Note.Σημερα το παρελαβα και εχω εντυπωσιαστει απο τις διαστασεις του (πριν ειχα ενα Nokia E7, οποτε η διαφορα ηταν χαώδης).Να πω την αληθεια ειναι η πρωτη μου φορα σε android συσκευη και νοιωθω λιγο πελαγομένος.Δε ξερω απο που να αρχισω.Απο τις εφαρμογες (που δε ξερω ποιες ειναι χρήσιμες και ποιες οχι)?Απο root (που μονο ακουστα το εχω:p)?

Καλός μας ήρθες.

Δεν είναι τίποτα δύσκολο σε 1-2 μέρες θα το έχεις μάθει κάτσε έτσι λίγο να το δεις και να εξοικειωθείς και μετά αν θες έρχεσαι στο δίπλα θέμα και θα τα μάθεις όλα με όρεξη και διάβασμα

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

Καλημερα σας.

Γενικα με το ΝΟΤΕ μου εχουν παρουσιαστει διαφορα προβληματα με τη μπαταρια . Εκτος απο την original εχω προμηθευτει και 5 απο το ebay.1 genuine 2500mAh, 2 χρυσες 3030mAh, 1 2800mAh και 1 5000mAh.

Το βασικο προβλημα ειναι οτι με τη χρηση που τις κανω ... δε κρατανε. Ειδικοτερα ομως παρουσιαζουν καποια θεματαβπου με βαζουν σε σκεψεις.

Εχω εγκαταστησει το app battery doctor που εχει και αρκετα στατιστικα αλλα σε ολες τις μπαταριες μου βγαζει οτι το max power ειναι παντα 2500mAh και περιπου 40 ωρες αναμονη πραγμα που σημαινει οτι το ιδιο το κινητο δε "διαβαζει" μεγαλυτερη χωρητικοτητα.

Επισης σε καποιο ταξιδι μου στο εξωτερικο χρειαστηκε να αλλαζω καρτες sim και σε καθε αλλαγη μου ετρωγε μεγαλο ποσοστο της μπαταριας. Το περιεργο ηταν οτι σε αρκετες περιπτωσεις οταν εξ αρχης μου ετρωγε πολυ μεγαλο ποσοστο, οσο περνουσε η ωρα η διαρκεια της μπαταριας στο battery doctor εδειχνε να μεγαλωνει αντι να μικραινει .

Ολα αυτα με κανουν να αναρωτιεμαι :

.Μπας και υπαρχει κανενα θεμα με το τροπο που το κινητο διαβαζει τη μπαταρια?

.Μπας και οι μπαταριες δινουν λαθος πληροφοριες στο κινητο? Δηλαδη δεν ειναι δυνατον 5000mA μπαταριες να μου τη δινει σαν 2500.

.Υπαρχει κανενας τροπος να "μηδενισω να κανω reboot" τις μπαταριες?

Τα φωτα σας παρακαλω.

ΤΝΧ εκ των προτερων.

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Καλησπερες σε ολους...παιδια σας έχω δυο ερωτησεις μιας και τα εχω παρατησει εδω και καιρο τα κολπα με τα κινητα και δεν παρακολουθω τα πραγματα. Πρωτα απο ολα, τον τελευταιο μηνα ειχα φορτωσει στο κινητο την beta LS2 η οποια ενω στην αρχη με εντυπωσιασε με το πολυ δυνατο WiFi στην συνεχεια μου εσπαγε τα νευρα με κατι μικροσκαλωματα και ειδικα με το θεμα της μπαταριας η οποια αδειαζε πραγματικα για πλακα. Δεν την αλλαζα τοσο καιρο γιατι δεν ειχα χρονο και πιστευα οτι θα εβγαινε συντομα η κανονικη JB. Βλεποντας οτι αργει περασα χθες την LSA. Απο μπαταρια εχεται δει διαφορα απο την LS2 οσοι την φορατε; Και το αλλο που με απασχολει ειναι οτι στην LSA μου εμφανιζει στα αριστερα της οθονης (και στην αρχικη οθονη και σε οποιο μενου μπαινω) ενα συμβολακι που οταν το παταω εχει καποιες κυριες συντομευσεις εφαρμογων...ξερει κανεις πως μπορω να το εξαφανισω γιατι το παταω πολλες φορες καταλαθως και τρελαινομαι.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Καλησπερες σε ολους...παιδια σας έχω δυο ερωτησεις μιας και τα εχω παρατησει εδω και καιρο τα κολπα με τα κινητα και δεν παρακολουθω τα πραγματα. Πρωτα απο ολα, τον τελευταιο μηνα ειχα φορτωσει στο κινητο την beta LS2 η οποια ενω στην αρχη με εντυπωσιασε με το πολυ δυνατο WiFi στην συνεχεια μου εσπαγε τα νευρα με κατι μικροσκαλωματα και ειδικα με το θεμα της μπαταριας η οποια αδειαζε πραγματικα για πλακα. Δεν την αλλαζα τοσο καιρο γιατι δεν ειχα χρονο και πιστευα οτι θα εβγαινε συντομα η κανονικη JB. Βλεποντας οτι αργει περασα χθες την LSA. Απο μπαταρια εχεται δει διαφορα απο την LS2 οσοι την φορατε; Και το αλλο που με απασχολει ειναι οτι στην LSA μου εμφανιζει στα αριστερα της οθονης (και στην αρχικη οθονη και σε οποιο μενου μπαινω) ενα συμβολακι που οταν το παταω εχει καποιες κυριες συντομευσεις εφαρμογων...ξερει κανεις πως μπορω να το εξαφανισω γιατι το παταω πολλες φορες καταλαθως και τρελαινομαι.

Όλες είναι στα ίδια επίπεδα στο θέμα μπαταρίας Δλδ χάλια. Βέβαια είναι beta οπότε αναμονή...

Για να βγει αυτό που θες πάτα συνεχόμενα το κουμπί που κλείνει τις εφαρμογές το δεξιά Δλδ συνεχόμενα μέχρι να εξαφανιστεί.

Όλες είναι στα ίδια επίπεδα στο θέμα μπαταρίας Δλδ χάλια. Βέβαια είναι beta οπότε αναμονή...

Για να βγει αυτό που θες πάτα συνεχόμενα το κουμπί που κλείνει τις εφαρμογές το δεξιά Δλδ συνεχόμενα μέχρι να εξαφανιστεί.

Ωραιος, εψαχνα να το βρω απο τις ρυθμισεις εγω...απο μπαταρια οπως τα λες, ισως λιγο καλυτερα απο την LS2.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Ωραιος, εψαχνα να το βρω απο τις ρυθμισεις εγω...απο μπαταρια οπως τα λες, ισως λιγο καλυτερα απο την LS2.

φιλε μου μην το ψαχνεις αστο....:)

δεν εχουν καλη μπαταρια...

βαλε μια cm10 να ηρεμησεις οπως και εμεις...:lol::lol:

το κινητο θα απογειωθει με την jelly..

δεν το κανουν για την ωρα για να μην χτυπησουν τις πωλησεις του note2....

το κινητο ΜΠΟΡΕΙ να ανεβει στο επιπεδο του note2 και θα ανεβει...:)

θελει λιγο υπομονη...!

βασικα οσο και αν λαχταρω το 2..ανετα την βγαζω με το 1 μεχρι να ερθει το 3;)

Ακριβως και εγω ετσι το σκεφτομαι...ελεγα μηπως το εκανα ανταλλαγη για το S3 αλλα απο τη μια θα μου λειψει το μεγεθος και στο κατω κατω δε νομιζω οτι υστερει και σε πολλα απο τα S3 και το note 2... οποτε το αφηνω και εγω για το note 3! Cm10 απο το site της cyanogenmod ή εχεις κατα νου καποια cm με tweaks απο xda; Επισης σε αυτην δουλευουν ολα ρολοϊ;

Ακριβως και εγω ετσι το σκεφτομαι...ελεγα μηπως το εκανα ανταλλαγη για το S3 αλλα απο τη μια θα μου λειψει το μεγεθος και στο κατω κατω δε νομιζω οτι υστερει και σε πολλα απο τα S3 και το note 2... οποτε το αφηνω και εγω για το note 3! Cm10 απο το site της cyanogenmod ή εχεις κατα νου καποια cm με tweaks απο xda; Επισης σε αυτην δουλευουν ολα ρολοϊ;

Διάβασε αυτο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4437012#post4437012

δεν ξέρω τι ρομ έχεις τώρα να προσέξεις το full wipe

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά, το λοιπόν μετα απο ενα χρόνο συμβίωσης μεγάλου πάθους με το ΝΟΤΕ μου, αποφάσισα να μεταβώ στον απόγονο.

Τα φώτα σας παρακαλώ σε δυο (απλες υποθέτω) ερωτήσεις μην κάνω καμία πατάτα τώρα στο τέλος.

1] Μπακ απ για να μεταφέρω τα δεδομένα του ΝΟΤΕ 1 στο ΝΟΤΕ 2 (επαφες, σημειωσεις, μεηλς,μπουκμαρκς κλπ κλπ) κάνω μονο μεσω ΚΙΕΣ η θα μου τα κάνει ουτως η αλλως ο συγχρονισμός με τα google acounts αυτόματα?

2] Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων για το επόμενο που κάτοχο του ΝΟΤΕ 1 κανω με την ομώνυμη επιλογή απο το τις ρυθμίσεις της συσκευής; Σωστα; Η χρειαζεται να προσεξω κάτι που μου διαφευγει;

Υπ'οψιν η συσκευη ειναι unroot και με τις εκαστοτε officialy ρομς απο την πρωτη ημερα αγορας της.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις και σε λιγες ημερες θα τα λέμε απο το αδελφό thread.:)

Xiaomi Mi Max3 4/64

http://www.gsmarena.com/galaxy_s_ii_and_note_to_get_412_jelly_bean_in_january-news-5226.php

Κατα που φαινεται απο αρχες ιανουαριου θα αρχισει να μοιραζεται η 4.1.2....Αναμενουμε με αγωνια

Να ρωτησω κατι ακομα βρε παιδια (μιας που ειμαι ολιγον ασχετος).Επειδη το ψηλοφοβαμαι να το κανω root,αυτο που με ενδιαφερει ειναι η σταθεροτητα αλλα και το να μπορω να μεταφερω οποιες εφαρμογες θελω στη καρτα microSD.Η μεταφορα οποιασδηποτε εφαρμογης στη καρτα sd προϋποθέτει και root?

Σας ευχαριστω.