Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει δικιο ο bestman! Πάντως η διαδικασία να περασεις οποιαδήποτε στοκ θελεις, εχει βαθμό δυσκολίας 1/10 και αν δεν αλλαξεις Κερνελ κτλ δεν θα χεις και κανενα προβλημα με την εγγύηση σου :-)
Coolpad F1 (8297W)

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε μου εγώ αντιμετώπισα σχεδόν όλα τα προβλήματα που είχαν εμφανιστεί στο Note με το παγωτάκι κ το είχα σκυλομετανιώσει.Οταν όμως έφτασε στην 4.0.4 τότε όλα δούλεψαν όπως πρέπει να δουλέψουν.
http://postimage.org/image/drcngbz27/

Μήπως γίνεται να βάλω το wallpaper της αρχικής οθόνης του S3 :rolleyes:?To ζήλεψα αλλά όχι και το ίδιο το κινητό βέβαια!Το βρήκα στο google 480x480 , το έβαλα αλλά βγαίνει θολό.
Xiaomi Mi Mix 3

Καλησπέρα σε όλους! Πλέον είμαι και εγώ με παγωτό! Για την ακρίβεια είμαι με:

Android version: 4.0.4

Baseband version: N7000XXLRB

Kernel version: 3.0.15-N7000XXLRI-CL811902

Η αναβάθμιση έγινε μια χαρά. Δεδομένα δεν χάθηκαν. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ καλό update απλά θα αρκεστώ σε αυτά που μου έχουν κάνει εντύπωση μέχρι στιγμής. Οι πρώτες παρατηρήσεις που έχω να κάνω, λοιπόν, είναι ότι το κινητό μου το νιώθω λίγο πιο "βαρύ" στην χρήση του. Διαπιστώνω ένα μικρό lag που δεν υπήρχε πριν, όχι κάτι ενοχλητικό αλλά υπάρχει. Επίσης στον Task Manager παρατηρώ ότι ενώ πριν κατανάλωνε max 600MB/808MB από μνήμη τώρα φτάνει μέχρι και 680-690MB η κατανάλωση της. Για την μπαταρία δεν έχω να πω κάτι, γιατί είναι νωρίς ακόμα. Αυτό που σκέφτηκα απλά είναι να της κάνω ένα calibration με την αντίστοιχη εφαρμογή από το market. Ή και χωρίς την εφαρμογή...Συμφωνείτε ή θεωρείται ότι δεν χρειάζεται?Τέλος, ήθελα να ρωτήσω κάτι που είδα μόλις τώρα...στο calibration του γυροσκοπίου η μπίλια σε μένα είναι ακίνητη. Ενώ στην οριζόντια κουνιέται, στου γυροσκοπίου μένει ακίνητη. Μάλιστα επειδή θυμόμουν ότι είχε ξανά αναφερθεί παλιότερα εδώ στο thread, έψαξα και όντως είδα ότι είχε γίνει αναφορά και από άλλον χρήστη για αυτό το θέμα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Καλησπέρα σε όλους! Πλέον είμαι και εγώ με παγωτό! Για την ακρίβεια είμαι με:

Android version: 4.0.4

Baseband version: N7000XXLRB

Kernel version: 3.0.15-N7000XXLRI-CL811902

Η αναβάθμιση έγινε μια χαρά. Δεδομένα δεν χάθηκαν. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ καλό update απλά θα αρκεστώ σε αυτά που μου έχουν κάνει εντύπωση μέχρι στιγμής. Οι πρώτες παρατηρήσεις που έχω να κάνω, λοιπόν, είναι ότι το κινητό μου το νιώθω λίγο πιο "βαρύ" στην χρήση του. Διαπιστώνω ένα μικρό lag που δεν υπήρχε πριν, όχι κάτι ενοχλητικό αλλά υπάρχει. Επίσης στον Task Manager παρατηρώ ότι ενώ πριν κατανάλωνε max 600MB/808MB από μνήμη τώρα φτάνει μέχρι και 680-690MB η κατανάλωση της. Για την μπαταρία δεν έχω να πω κάτι, γιατί είναι νωρίς ακόμα. Αυτό που σκέφτηκα απλά είναι να της κάνω ένα calibration με την αντίστοιχη εφαρμογή από το market. Ή και χωρίς την εφαρμογή...Συμφωνείτε ή θεωρείται ότι δεν χρειάζεται?Τέλος, ήθελα να ρωτήσω κάτι που είδα μόλις τώρα...στο calibration του γυροσκοπίου η μπίλια σε μένα είναι ακίνητη. Ενώ στην οριζόντια κουνιέται, στου γυροσκοπίου μένει ακίνητη. Μάλιστα επειδή θυμόμουν ότι είχε ξανά αναφερθεί παλιότερα εδώ στο thread, έψαξα και όντως είδα ότι είχε γίνει αναφορά και από άλλον χρήστη για αυτό το θέμα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Θα συμφωνησω με τον φιλο πως μετα το τελευταιο update η συσκευη εγινε καπως βαρια δηλαδη ψιλο λαγκαρει, ελπιζω να διορθωθει αυτο με την 4.1.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Μηπως καποιος εχει να προτεινει κανενα μακρυ καλωδιο 2-3 μ. της προκοπης δοκιμασμενο γιατι πηρα ενα απο αμαζον 9 λιρες και βγηκε μουφα :mad:Την ωρα που φορτιζει αν σερφαρεις, πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια, ενω οταν φτασει στο 100 με το που το αποσυνδεω δειχνει 76!!:shock:Με το μαμα καλωδιο δουλευει ρολοι..

Θα συμφωνησω με τον φιλο πως μετα το τελευταιο update η συσκευη εγινε καπως βαρια δηλαδη ψιλο λαγκαρει, ελπιζω να διορθωθει αυτο με την 4.1.

θα σας πω οτι σας ειπαν και πιο πανω!

βαλτε την τελευταια στοκ γερμανικη και το κινητο σας θα χτυπήσει ταβανι!

Πως μπορώ να την περάσω μέσω του Odin ΔΙΧΩΣ να χάσω τίποτα απο το κινητό ? Επειδή το έχω στήσει και δεν έχω καμιά διάθεση να το στήσω εξ αρχής πριν έρθει η JB στην οποία θα κάνω full wipe πριν την περάσω.

Μου είπαν πως την περνάω στο PDA του ODIN και το φλασάρω κανονικά και "κάθεται" απο πάνω δίχως να χάνω τίποτα. Ισχύει ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Πως μπορώ να την περάσω μέσω του Odin ΔΙΧΩΣ να χάσω τίποτα απο το κινητό ? Επειδή το έχω στήσει και δεν έχω καμιά διάθεση να το στήσω εξ αρχής πριν έρθει η JB στην οποία θα κάνω full wipe πριν την περάσω.

Μου είπαν πως την περνάω στο PDA του ODIN και το φλασάρω κανονικά και "κάθεται" απο πάνω δίχως να χάνω τίποτα. Ισχύει ?

περναει απο κανονικα και εγω ετσι ξερω!

δεν ξερω ομως αν σου δημιουργηθούν θεματα ετσι.!

πχ εμενα ο Nova μετα απο επαναφορα του back up του(φαντασου τωρα ειχα κανει φουλ wipe κτλ) δεν ανοιγε σωστα..ζοριστηκα για να τον στρωσω..

περναει απο κανονικα και εγω ετσι ξερω!

δεν ξερω ομως αν σου δημιουργηθούν θεματα ετσι.!

πχ εμενα ο Nova μετα απο επαναφορα του back up του(φαντασου τωρα ειχα κανει φουλ wipe κτλ) δεν ανοιγε σωστα..ζοριστηκα για να τον στρωσω..

Το χω πολύ απλά στημένο το κινητό. Βασικά προγράμματα, απλά βαριέμαι να βάζω κωδικούς και και λοιπά πάλι... Απο launcher έχω τον μαμά. Απλά καίγομαι να μην χάσω τα saves μου στο drag racing :p :lol: . Μόλις κατέβηκε η γερμανική ... το φορτίζω καλά και την περνάω !!! θα επιστρέψω με εντυπώσεις!

Oneplus 5 - 128GB

Το χω πολύ απλά στημένο το κινητό. Βασικά προγράμματα, απλά βαριέμαι να βάζω κωδικούς και και λοιπά πάλι... Απο launcher έχω τον μαμά. Απλά καίγομαι να μην χάσω τα saves μου στο drag racing :p :lol: . Μόλις κατέβηκε η γερμανική ... το φορτίζω καλά και την περνάω !!! θα επιστρέψω με εντυπώσεις!

θελω να μου πεις την αποψη σου στο multi tasking..

νομιζω η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη τωρα:)

θελω να μου πεις την αποψη σου στο multi tasking..

νομιζω η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη τωρα:)

Δεν έκανα install με wipe παρόλα αυτά μου αρέσει πολύ! όντως, είναι πιο γρήγορο το mutlitasking , όχι ακόμα όπως του nexus with Jelly Bean, αλλά σε πολύ πολύ καλό επίπεδο! Μας έβαλαν το καινούργιο touchwiz? ??? Επίσης πρόσθεσαν κάτι που ήθελα!!!! όταν βάζεις ένα βίντεο να το παίξει στο background ενώ κάνεις εργασίες, μπορείς πλέον να του αυξομοιώσεις το μέγεθος του !! :D Επίσης μέσω του task manager παρατήρησα πως σε idle έχει περισσότερη Ram διαθέσιμη . Για αυτό ρωτάω αν έβαλαν το καινούργιο touchwiz που λέγεται πως είναι πιο ελαφρύ. Δεν ξέρω αν έχουν προσθήκες-βελτιώσεις με το S-Pen.

Oneplus 5 - 128GB

Δεν έκανα install με wipe παρόλα αυτά μου αρέσει πολύ! όντως, είναι πιο γρήγορο το mutlitasking , όχι ακόμα όπως του nexus with Jelly Bean, αλλά σε πολύ πολύ καλό επίπεδο! Μας έβαλαν το καινούργιο touchwiz? ??? Επίσης πρόσθεσαν κάτι που ήθελα!!!! όταν βάζεις ένα βίντεο να το παίξει στο background ενώ κάνεις εργασίες, μπορείς πλέον να του αυξομοιώσεις το μέγεθος του !! :D Επίσης μέσω του task manager παρατήρησα πως σε idle έχει περισσότερη Ram διαθέσιμη . Για αυτό ρωτάω αν έβαλαν το καινούργιο touchwiz που λέγεται πως είναι πιο ελαφρύ. Δεν ξέρω αν έχουν προσθήκες-βελτιώσεις με το S-Pen.

Tw καινουργιος

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Είμαι άραγε ο μόνος που νομίζω ότι η νέα Γερμανική ρομ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο;Το καινούριο touch wiz κάνει redraw,το ανέφερε και φίλος.Το UI μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ελαφρώς πιο αργό από την chracks -υπάρχουν μάλιστα και πολλές μαρτυρίες παρόμοιες με αυτό στο XDA-Τη ρομ την έχω βάλει μάλιστα 3 φορές πιστεύοντας ότι κάτι δεν πάει καλά με εμένα, μάλιστα τη μια ούτε επαναφορά με τιτάνιουμ δεν έκανα.

Το μόνο άξιο λόγου είναι η καινούρια συλλογή η οποία είναι πιο εφετζίδικη,όμοια με του S3.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31232450&postcount=264

Πολλαπλά τέτοια με τα οποία συμφωνώ απολύτως,και να τονίσω και με cf και με hydracore.

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Είμαι άραγε ο μόνος που νομίζω ότι η νέα Γερμανική ρομ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο;Το καινούριο touch wiz κάνει redraw,το ανέφερε και φίλος.Το UI μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ελαφρώς πιο αργό από την chracks -υπάρχουν μάλιστα και πολλές μαρτυρίες παρόμοιες με αυτό στο XDA-Τη ρομ την έχω βάλει μάλιστα 3 φορές πιστεύοντας ότι κάτι δεν πάει καλά με εμένα, μάλιστα τη μια ούτε επαναφορά με τιτάνιουμ δεν έκανα.

Το μόνο άξιο λόγου είναι η καινούρια συλλογή η οποία είναι πιο εφετζίδικη,όμοια με του S3.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31232450&postcount=264

Πολλαπλά τέτοια με τα οποία συμφωνώ απολύτως,και να τονίσω και με cf και με hydracore.

εμενα με hydracore μου εκανε κολπα(την προηγουμενη version).

με στοκ kernel νομιζω οτι ειναι η πιο γρηγορη ice που εχω βαλει στο note.

τελος παντων απο παναμα και μετα υπαρχει μεγαλη βελτιωση γενικως.

εμενα με hydracore μου εκανε κολπα(την προηγουμενη version).

με στοκ kernel νομιζω οτι ειναι η πιο γρηγορη ice που εχω βαλει στο note.

τελος παντων απο παναμα και μετα υπαρχει μεγαλη βελτιωση γενικως.

Πάντως δεν είναι ο πλήρης new touchwiz. Μιας και στο pull down menu δεν έχει όλες τις επιλογές όπως του S3 και του Νοτε2(λογικά αν και δεν έχω δει το pull down menu του)

Oneplus 5 - 128GB

Πάντως δεν είναι ο πλήρης new touchwiz. Μιας και στο pull down menu δεν έχει όλες τις επιλογές όπως του S3 και του Νοτε2(λογικά αν και δεν έχω δει το pull down menu του)

δεν ξερω στοκ launcher εχω να βαλω απο τοτε που ειχα n8:p

γιατι δεν βαζεις nova?

ειναι απαιχτος και με παρα πολλες επιλογες.

και πολυ "παγωτενιος" μαλιστα στο look!:)

δεν ξερω στοκ launcher εχω να βαλω απο τοτε που ειχα n8:p

γιατι δεν βαζεις nova?

ειναι απαιχτος και με παρα πολλες επιλογες.

και πολυ "παγωτενιος" μαλιστα στο look!:)

Είναι φάση SPB σε Ν8 που αφού τον βάλεις επειδή γράφει βαθιά στον κώδικα αν τον βγάλεις το κινητό θέλει hard reset? (αχχχ Ν8 ... σε αδίκησε το hardware σου )

Oneplus 5 - 128GB

Είναι φάση SPB σε Ν8 που αφού τον βάλεις επειδή γράφει βαθιά στον κώδικα αν τον βγάλεις το κινητό θέλει hard reset? (αχχχ Ν8 ... σε αδίκησε το hardware σου )

οχι φυσικα καμια σχεση...:)

απλα τον διαγράφεις και τελος!:)

ξεκολα με το n8....εδω εχεις απειρες επιλογες για τα παντα..! τα παντα ομως!

δοκιμασε τον nova πιστεψε με ειναι καταπληκτικός.

Αυτη ειναι η γερμανικη που λετε;http://img831.imageshack.us/img831/7343/capture01b.png

Αυτή είναι ,αλλά έβγαλε και ο Chracks με αυτή τη βάση custom,γιατί να μην βάλεις αυτή;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Οπως ειπαν και παραπανω και γω δεν βρισκω τοσο εξαιρετικη την τελευταια γερμανικη. Υπαρχουν ψιλολαγκαρισματα και γενικα η συμπεριφορα του κινητου εχει γινει πιο αργη και βαρια. Ελπιζω ολα αυτα να διορθωθουν με την jelly bean.

Ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει αγορασει για το note την θηκη otterbox commuter; να μου πει εντυπωσεις; ποσο ποιοτικη ειναι η σιλικονη της θηκης;

Εχω την casemate tough αλλα η σιλικονη της θηκης ειναι πραγματικα μαγνητης σκουπιδιων και χνουδιων και επισης δεν εφαπτουν σωστα τα δυο κομματια της θηκης, αφηνει καποια μικροκενα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Οπως ειπαν και παραπανω και γω δεν βρισκω τοσο εξαιρετικη την τελευταια γερμανικη. Υπαρχουν ψιλολαγκαρισματα και γενικα η συμπεριφορα του κινητου εχει γινει πιο αργη και βαρια. Ελπιζω ολα αυτα να διορθωθουν με την jelly bean.

Ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει αγορασει για το note την θηκη otterbox commuter; να μου πει εντυπωσεις; ποσο ποιοτικη ειναι η σιλικονη της θηκης;

Εχω την casemate tough αλλα η σιλικονη της θηκης ειναι πραγματικα μαγνητης σκουπιδιων και χνουδιων και επισης δεν εφαπτουν σωστα τα δυο κομματια της θηκης, αφηνει καποια μικροκενα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αν θες ανθεκτική θήκη δες την kickstand case της amzer. Ειχα ανεβάσει και pics σε παλαιότερο ποστ μου αλλα με ενα google εισαι έτοιμος :-) την εχω 25-30 μερες περίπου και δεν την αλλαζω με τιποτα.

Coolpad F1 (8297W)