Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο καλο παιδι θα μου θυμίσει πως βλέπουμε αν είμαστε DBT ή κάτι άλλο;
Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιο καλο παιδι θα μου θυμίσει πως βλέπουμε αν είμαστε DBT ή κάτι άλλο;

πηγαινε στον dialer και πληκτρολογησε *#272*IMEI# και το IMEI το βρισκεις αν πληκτρολογησεις στον dialer *#06#

σημειωση: αν δεν εισαι DBT και εχεις σαν επιλογη το DBT και πατησεις install θα σου κανει factory reset (aka θα σου σβησει τα παντα).Οπότε προσοχη

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Είμαι με κρακ 14 αν θέλησω να βάλω την στοκ γερμανική βάζω download mode και με odin την περνάω η πρώτα πρέπει να κάνω κανα wipe η να βάλω κανα κερνελ ασφαλή ;;;;;

Θα χάσω το ρουτ;;

Κανε wipe με ασφαλή kernel και μετά προχώρα με ODIN. Για να βάλεις root φλασαρεις SU (πάρε το από εδώ) από stock recovery και είσαι έτοιμος. Edited by geovass

Κανε wipe με ασφαλή kernel και μετά προχώρα με ODIN. Για να βάλεις root φλασαρεις SU (πάρε το από εδώ) από stock recovery και είσαι έτοιμος.

Αν κάνω WIPE FACTORY RESET πάντα με ασφαλή κερνελ θα ανοίγει στην κρακ το κινητό για να μπω σε download mode;;

Είναι κάτι αλό που πρέπει να προσεξω ;;

Δώστε μου και ένα λινκ με την καλύτερη στοκ ρομ μαλόνι η γερμανική θα είναι ε;

Αν κάνω WIPE FACTORY RESET πάντα με ασφαλή κερνελ θα ανοίγει στην κρακ το κινητό για να μπω σε download mode;;

Αν κανεις wipe data ναι το κινητο θα ανοίξει στην κρακ σαν να την ειχες μόλις περάσει χωρίς κάποια εφαρμογή. Την Γερμανική προτείνω να βάλεις ναι. Εγω δεν την εχω περάσει ακόμα βέβαια καθως δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα με Παναμά. Αλλα αν έβαζα μια τώρα, αυτή θα ήταν

Coolpad F1 (8297W)

post 6308 εχω δωσει την τελευταια επισημη γερμανικη:rolleyes:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Sorry που διακόπτω την συζήτηση περί kernels αλλά θέλω να ρωτήσω την άποψη σας για τα παρακάτω για να τα παραγγείλω ή κάτι άλλο καλύτερο να μου προτείνετε μιας και είστε πιο παλιοί χρήστες του N7000. (Το δικό μου θα έρθει αύριο :D)

Τρία screen protector να έχω να αλλάζω για αρχή

Screen Protector

Και ένα καληματάκι με προστασία οθόνης.

Flipcover

Τι λέτε; :worry:

Λέω να πάρω το κάλυμμα σε άσπρο χρώμα ώστε πίσω να είναι άσπρο καπάκι πίσω, άσπρο κάλυμμα μπροστά αλλά η οθόνη θα είναι όλη μαύρη μιας και πήρα το Dark blue που έχει μαύρη οθόνη.

Αυτό

Κάπως έτσι

http://www.youtube.com/watch?v=53sRs9flsSA

Edit: Παρακαλώ να διαγραφή το άλλο post στο άλλο θέμα.

πηγαινε στον dialer και πληκτρολογησε *#272*IMEI# και το IMEI το βρισκεις αν πληκτρολογησεις στον dialer *#06#

σημειωση: αν δεν εισαι DBT και εχεις σαν επιλογη το DBT και πατησεις install θα σου κανει factory reset (aka θα σου σβησει τα παντα).Οπότε προσοχη

Ευχαριστώ πολύ.

DBT είμαι τελικά.

Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

το dbt τι ειναι???:X

sales code Debitel.Γερμανος freddy

Tην ιταλική την πέρασε κανείς? Είναι η πιο καινούργια.

η ιταλικη ειναι αυτη ετσι??

N7000XXLRL---4.0.4/12.09.03-N7000HUILP5---Italy (H3G)

η ιταλικη ειναι αυτη ετσι??

N7000XXLRL---4.0.4/12.09.03-N7000HUILP5---Italy (H3G)

Ακριβως

10chrs

Την ιταλική ή την γερμανική να προτιμήσουμε?

Εγω δοκιμαζω γερμανικη.Το πρωτο που ειδα ειναι οτι ο launcher κανει redraw.Δεν εχω προλαβει να τεσταρω κατι αλλο

Sorry που διακόπτω την συζήτηση περί kernels αλλά θέλω να ρωτήσω την άποψη σας για τα παρακάτω για να τα παραγγείλω ή κάτι άλλο καλύτερο να μου προτείνετε μιας και είστε πιο παλιοί χρήστες του N7000. (Το δικό μου θα έρθει αύριο :D)

Τρία screen protector να έχω να αλλάζω για αρχή

Screen Protector

Και ένα καληματάκι με προστασία οθόνης.

Flipcover

Τι λέτε; :worry:

Λέω να πάρω το κάλυμμα σε άσπρο χρώμα ώστε πίσω να είναι άσπρο καπάκι πίσω, άσπρο κάλυμμα μπροστά αλλά η οθόνη θα είναι όλη μαύρη μιας και πήρα το Dark blue που έχει μαύρη οθόνη.

Αυτό

Κάπως έτσι

http://www.youtube.com/watch?v=53sRs9flsSA

Edit: Παρακαλώ να διαγραφή το άλλο post στο άλλο θέμα.

Εγω θα σου προτεινα να παρεις πρωτα το τηλ να βαλεις το flip cover που ουτως η αλλως το δινει δωρεαν και αν σε βολεψει να παρεισ και το ασπρο που σου αρεσει περισσοτερο.εμενα προσωπικα δεν με βολεψε καθολου το flip cover και πηρα τετοιο στυλ θηκης και δεν εβαλα καν προστατευτικο οθονης.

http://www.ebay.com/itm/BLACK-PU-LEATHER-PULL-TAB-CASE-COVER-POUCH-FOR-Samsung-Galaxy-Note-N7000-I9220-/251137565332?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3a78f72294

Σκαλίζοντας λίγο ανακάλυψα ότι αν το CSC Code της συσκευής είναι KOR δεν παίζει αναβάθμιση. Είναι generic κωδικός, οπότε αν θέλετε να πάρετε αναβάθμιση αλλάξτε τον κωδικό αυτό με τον τρόπο που αναφέρει πιο πάνω ο afilopou[/member]. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ CSC ΣΗΜΑΙΝΕΙ FACTORY RESET. Edited by BestMan

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

εχει κανενας καποιο εξτρα screen protector να μου στειλει? :-/

εχω παραγγειλει απο ebay και εχουν περασει 3 βδομαδες και ακομη τιποτα! :-/

φοβαμαι μεχρι να ρθει μη γινει καμια ανεπανορθωτη ζημια, μπορω να στειλω θηκουλα ως ανταλλαγμα ^_^

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Ενα πολυ καλο εργαλειο εμφανιστηκε πριν λιγο για ολους οσους απο εμας θελουμε να παρακολουθουμε live τα updates που ετοιμαζει η Samsung για τη συσκευη μας (και οχι μονο)!

http://live.samsung-updates.com/

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημέρα σε όλους σας!

Θα ήθελα την βοήθεια σας για να μην κάνω καμία βλακεία.

Πριν 2 μέρες πήρα 1 μεταχειρισμένο note και θα ήθελα να περάσω κάποια Rom,το τηλ είναι root και εγώ προέρχομαι από HTC evo 3d.Δλδ δεν είμαι άσχετος με το σπορ,πρέπει να προσέξω κάτι με τις Rom ή περνάω οποία θέλω όπως έκανα και με το evo?

Ευχαριστώ πολύ,Μανος

Υ.γ.:Ξέρω ότι έχει ξαναερωτηθεί το θέμα,αλλά είναι πολλές οι σελίδες για να ψάξω και δεν θέλω να κάνω καμία πατάτα!

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. 2 ερωτήσεις έχω:

1) Αν κάνουμε την αναβάθμιση σε ice cream μέσω OTA, υπάρχει κίνδυνος απώλειας δεδομένων?

2)Σε γενικές γραμμές, όταν δημιουργείται ενα update (είτε για λογισμικό, είτε για κάποια εφαρμογή), συμβαίνει έτσι ώστε να βελτιωθούν κάποιες λειτουργίες του τηλεφώνου και γενικότερα η συμπεριφορά του. Διαβάζοντας όμως τα post όλων των φίλων εδώ, μου έχει δημιούργηθεί η εντύπωση ότι σε αρκετούς προκάλεσε δυσλειτουργίες η καινούρια αναβαθμιση. Το ερώτημα μου είναι αν αξίζει να κάνει καποιος την αναβάθμιση ή να περιμένει κάποιο επόμενο update.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. 2 ερωτήσεις έχω:

1) Αν κάνουμε την αναβάθμιση σε ice cream μέσω OTA, υπάρχει κίνδυνος απώλειας δεδομένων?

2)Σε γενικές γραμμές, όταν δημιουργείται ενα update (είτε για λογισμικό, είτε για κάποια εφαρμογή), συμβαίνει έτσι ώστε να βελτιωθούν κάποιες λειτουργίες του τηλεφώνου και γενικότερα η συμπεριφορά του. Διαβάζοντας όμως τα post όλων των φίλων εδώ, μου έχει δημιούργηθεί η εντύπωση ότι σε αρκετούς προκάλεσε δυσλειτουργίες η καινούρια αναβαθμιση. Το ερώτημα μου είναι αν αξίζει να κάνει καποιος την αναβάθμιση ή να περιμένει κάποιο επόμενο update.

Αν εννοείς αν αξίζει να μεινεις σε ginger bread και να περιμένεις να βγει η jelly bean.. Τοτε ψηφιζω χωρις δεύτερη σκέψη να περασεις ics.. Υπάρχουν τεράστιες διαφορές απο gb σε ics και ειδικα η τελευταία στοκ που βγήκε που ειχε και στοιχεία του λογισμικού του note2.. Ειναι απαιχτη!

Coolpad F1 (8297W)

Αν εννοείς αν αξίζει να μεινεις σε ginger bread και να περιμένεις να βγει η jelly bean.. Τοτε ψηφιζω χωρις δεύτερη σκέψη να περασεις ics.. Υπάρχουν τεράστιες διαφορές απο gb σε ics και ειδικα η τελευταία στοκ που βγήκε που ειχε και στοιχεία του λογισμικού του note2.. Ειναι απαιχτη!

Αυτό ακριβώς εννοούσα, αν αξίζει να μείνω σε gb (η οποία δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα) ή να περάσω σε ics. Βέβαια ως προς το τελευταίο που είπες, ότι δηλαδή η τελευταία στοκ που βγήκε είναι άπαιχτη, υπάρχει ένα θέμα. Εμένα το κινητό είναι απο vodafone οπότε είμαι πάντα ένα update πίσω. Αυτή την στιγμή μέσω OTA με ενημερώνει ότι υπάρχει νέο firmware 4.0 αλλά δεν μου λέει κάτι παραπάνω (πχ 4.0.3) οπότε γιαυτό ρώτησα αν αξίζει. Επίσης γνωρίζει κάποιος φίλος να μου πει για το αν χάνονται τα δεδομένα για αναβάθμιση σε ics μέσω OTA?

Είσαι στο 4.0.4 και η αναβάθμιση είναι πρόσφατη. Καντην!

Greece (Vodafone) 2012 July Android 4.0.4 N7000XXLRI N7000OXXLP8

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com