Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξεεω αν ειναι γερμανικο η οχι. Αυτο που μου ειπε ειναι οτι αυτα τα μοντελα απο την samsung εχουν προβληματικο kernel και οτι δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να κανω επαναφορσ εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι τις περισσοτερες φορες συμβαινει να κολαει το κινητο και να πρεπει να σταλει στο service. Τελικα τι ισχυει απο ολα αυτα?

Με ποιον αλλο τροπο θα μπορουσα κα κανω hard reset για να σβισουν ολα τα παλια δεδομενα και μετα να περασω το νεο ICS?

Ευχαριστω πολυ

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξεεω αν ειναι γερμανικο η οχι. Αυτο που μου ειπε ειναι οτι αυτα τα μοντελα απο την samsung εχουν προβληματικο kernel και οτι δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να κανω επαναφορσ εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι τις περισσοτερες φορες συμβαινει να κολαει το κινητο και να πρεπει να σταλει στο service. Τελικα τι ισχυει απο ολα αυτα?

Με ποιον αλλο τροπο θα μπορουσα κα κανω hard reset για να σβισουν ολα τα παλια δεδομενα και μετα να περασω το νεο ICS?

Ευχαριστω πολυ

Αν και το πιθανοτερο ειναι να μην υπαρξει προβλημα μετα απο hard reset, μπορεις επισης να περασεις το τελευταιο επισημο firmware μεσω pc odin...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αν και το πιθανοτερο ειναι να μην υπαρξει προβλημα μετα απο hard reset, μπορεις επισης να περασεις το τελευταιο επισημο firmware μεσω pc odin...;)

Με αυτιν τον τροπο γινεται και hard reset μαζι? Γιατι θα θελα να περασω το ICS σε καθαρο κινητο

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Με αυτιν τον τροπο γινεται και hard reset μαζι? Γιατι θα θελα να περασω το ICS σε καθαρο κινητο

Αν περάσεις το τελευταίο firmware μέσω pc Odin, δεν υπάρχει πιο "καθαρός" τρόπος!..;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αν περάσεις την επίσημη ICS αυτή δεν κάνει wipe τα data από όσο θυμάμαι. Ο φίλος θέλει να κάνει hard reset στο κινητό. Άρα γιατί να μην κάνει hard reset όπως είναι στην GB (εάν έχει αυτή την έκδοση) και στο καπάκι να περάσει την 4.04 ;

Α..sorry είναι ήδη σε ICS...Πάντως πιστεύω ότι εάν κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εφόσον δεν έχει custom rom κλπ...δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα...

@ababapanos

Tι έκδοση λειτουργικού έχεις ;.

Edited by apitsakis

Εχω κερνελ το 2.6.35.7

Και android 2.3.6

Τελικα επειδη μπερδευτικα ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος τελικα? Και σιγουρα δεν θα χαλασει το τηλεφωνο αν κανω hard reset?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Να βρεις οπωσδήποτε την απόδειξη. Εγώ που είχα πάρει τη samsung εδώ μου είπαν ότι χρειάζεται και η απόδειξη. Ρώτησα και για IMEI αλλά ο υπάλληλος μου είπε μόνο με απόδειξη! Οπότε ή έχει δίκιο ή δεν ήξερε τι έλεγε..!

δηλαδη αν καποιος εχει χασει την αποδειξη την εβαψε? δεν ειναι και πολυ λογικο αυτο.. ειδικα για συσκευες που κανουν τοσα χρηματα. απο Νοκια ξερω παντως πως μονο με το ΙΜΕΙ εισαι καλυμμενος. ελπιζω να ισχυει το ιδιο και για την Sammy
Coolpad F1 (8297W)

Εχω κερνελ το 2.6.35.7

Και android 2.3.6

Τελικα επειδη μπερδευτικα ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος τελικα? Και σιγουρα δεν θα χαλασει το τηλεφωνο αν κανω hard reset?

Επειδή είσαι ήδη σε Gingerbread κάνε ένα hard reset. Σβήστα όλα. Μετά κάνε boot στο κινητό, κάνε την εγκατάσταση όπως προβλέπεται, αλλά ΜΗΝ βάζεις λογαριασμούς για google. Όταν το κινητό σε βγάλει στο περιβάλλον εργασίας, τότε κάνε την αναβάθμιση μέσω PC-ODIN την 4.0.4. Έτσι θα έχεις καθαρό κινητό. Το κινητό σου είναι ελληνικό ή γερμανικό ;.

Καλημέρα παιδιά! Είμαι νέος στο myphone, και νέος κάτοχος του SGNote εδω και 4 ημέρες! Τρομερά ενθουσιασμένος! Το προηγούμενο smartphone που είχα ήταν το i-phone 3G. Πήρα το Note επειδή λάτρεψα την οθόνη του, και επειδή έχει μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία. Θα εκτιμούσα δεόντος αν μπορούσε κάποιος να μου πει 2-3 tips για να μην τελειώνει γρήγορα η μπαταρία μου. (Δεν κάνω παράλογη χρήση, αλλά δεν είναι κιόλας αυτό που περίμενα ως προς την αυτονομία) Ευχαριστώ!

ο καλυτερος τροπος για να κραταει περισσοτερο η μπαταρια ειναι να το κανεις root και να του περασεις custom kernel απο το xda

αλλα αν εισαι νεος στο ολο θεμα θα χρειαστει λιγο διαβασμα/ψαξιμο πρωτου μπεις σε τετοια τρυπακια.. προς το παρον προσπαθησε

να εχεις χαμηλο φωτισμο.. να μην εχεις ενεργο διαρκως τον συγχρονισμο δεδομενων (push email κτλ) και κανε χρηση οσο το δυνατον λιγοτερο

wifi, gps και bluetooth γινεται.. επισης το βραδυ οταν κοιμασαι θα μπορουσες να το βαζεις σε flight mode ωστε να μην καταναλωνει

πολυ μπαταρια..καλο θα ηταν επισης να το βαλεις να εχει μονο 2g δικτυα (εκτος κι'αν τα χρειαζεσαι τα 3g)

Coolpad F1 (8297W)

Η πρωτη διαδικασία που μου ανέλυσες μου φαίνεται κάπως κινέζικη! χαχαχα, αλλα θα το παλέψω! ως προς τα αλλα εχεις απολυτο δικιο, και αυτο με το flight mode δεν το ειχα σκεφτει! Δεν χρεισιμοποιω 3G δικτυο προς αποφυγην χρεωσεων! και κατι ακόμα, για τη καρτα μνημης επειδη εχω μπερδευτει, δεχεται καρτα 32gb ή 16 gb?

δηλαδη αν καποιος εχει χασει την αποδειξη την εβαψε? δεν ειναι και πολυ λογικο αυτο.. ειδικα για συσκευες που κανουν τοσα χρηματα. απο Νοκια ξερω παντως πως μονο με το ΙΜΕΙ εισαι καλυμμενος. ελπιζω να ισχυει το ιδιο και για την Sammy

Φυσικά και δεν είναι λογικό.Υπάρχει η περίπτωση να είναι δώρο π.χ.ΣΕ εμενα στην HTC μου είχαν ζητήσει μόνο το imei και τίποτα άλλο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

αν το κοιταξουμε λιγο απο αλλη οπτικη γωνια.. για ποιο λογο θελουν αποδειξη αγορας? αφου μεσω το IMEI φαινεται ποτε αγοραστηκε.. σωστα?
Coolpad F1 (8297W)

Επειδή είσαι ήδη σε Gingerbread κάνε ένα hard reset. Σβήστα όλα. Μετά κάνε boot στο κινητό, κάνε την εγκατάσταση όπως προβλέπεται, αλλά ΜΗΝ βάζεις λογαριασμούς για google. Όταν το κινητό σε βγάλει στο περιβάλλον εργασίας, τότε κάνε την αναβάθμιση μέσω PC-ODIN την 4.0.4. Έτσι θα έχεις καθαρό κινητό. Το κινητό σου είναι ελληνικό ή γερμανικό ;.

Πως μπορω να καταλαβω αν ειναι Γερμανικο η Ελληνικο? Τελικα μπορω να κανω hard reset ανετα? γιατι ο φιλος που μου το πουλησε μου ειπε οτι αν κανω hard αreset θα κολησει και μετα θα θελει να παει για service και δεν θα με καλυπτει ουτε η εγγυηση

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πως μπορω να καταλαβω αν ειναι Γερμανικο η Ελληνικο? Τελικα μπορω να κανω hard reset ανετα? γιατι ο φιλος που μου το πουλησε μου ειπε οτι αν κανω hard αreset θα κολησει και μετα θα θελει να παει για service και δεν θα με καλυπτει ουτε η εγγυηση

απ'την στιγμη που το κινητο μπαινει σε download mode δεν υπαρχει κανενας λογος να το πας για σερβις. περνας μεσω odin μια stock και εισαι ετοιμος.. υπαρχει αναλυτικοτατος οδηγος στην αρχη του αλλου thread για το Note. ριξε και εκει μια ματια αν θες :happy:

Coolpad F1 (8297W)

απ'την στιγμη που το κινητο μπαινει σε download mode δεν υπαρχει κανενας λογος να το πας για σερβις. περνας μεσω odin μια stock και εισαι ετοιμος.. υπαρχει αναλυτικοτατος οδηγος στην αρχη του αλλου thread για το Note. ριξε και εκει μια ματια αν θες :happy:

Σιγουρα θα μπαινει σε download mode? γιατι εμενα μου ειπε οτι θα μπρικαρει

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Και 32. Αν θέλεις να διαβάσεις υπάρχει η βίβλος εδώ που τα λέει όλα. Όλα όσα σου είπε είναι σωστά. Όμως θα δεις ότι δε θα χρειαστείς ούτε custom rom ούτε kernel άλλον. Απλά τρεις τέσσερεις φορές άσε το να πάει στο 24%. Μετά βάλε λειτουργία πτήσης και φόρτισέ το μέχρι να δεις το 100%,χωρίς να το χρησιμοποιήσεις,ούτε να το αφήσεις ένα 6άωρο να φορτίζει. Κάνε το αυτό 3-4 φορές και θα με θυμηθείς!

ενημερώσω πως το Note (και άλλες συσκευές) δέχονται και 64GB micro SD κάρτες. Απλά όχι απο όλους του κατασκευαστές.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Εδώ είναι ολόκληρο το thread με παρά πολλές λεπτομέρειες!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330784

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Εδώ είναι ολόκληρο το thread με παρά πολλές λεπτομέρειες!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330784

με πρόλαβες!!! ναι, υπάρχουν αρκετές , αλλά κρατιέμαι μέχρι να πέσουν και άλλο οι τιμές τους.. Άλλωστε για την ώρα είμαι μια χαρά με τα 48GB :D

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Σιγουρα θα μπαινει σε download mode? γιατι εμενα μου ειπε οτι θα μπρικαρει

Αν είναι περασμένη custom ICS rom και κάνεις επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων -δηλαδή wipe κατ ουσίαν - θα μπρικάρει.Θέλει ειδική διαδικασία το wipe στην ICS με το πέρασμα ασφαλούς κέρνελ όπως είναι ο Abyss.

Αν είναι περασμένη custom ICS rom και κάνεις επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων -δηλαδή wipe κατ ουσίαν - θα μπρικάρει.Θέλει ειδική διαδικασία το wipe στην ICS με το πέρασμα ασφαλούς κέρνελ όπως είναι ο Abyss.

αν κανεις wipe ωντας σε ics και brickαρει γινεται να το φτιαξεις εφοσον μπαινει σε download mode ετσι? ετσι το ειχε το παιδι που το πηρα σε ευκαρια απο την αγγελια (http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/79171-samsung-galaxy-note/)

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

αν κανεις wipe ωντας σε ics και brickαρει γινεται να το φτιαξεις εφοσον μπαινει σε download mode ετσι? ετσι το ειχε το παιδι που το πηρα σε ευκαρια απο την αγγελια

Πιθανότατα ναι αλλά δεν χρειάζεται να το ρισκάρεις.Πριν βάλεις νέα ρομ διάβασε καλά ,είναι απλό αρκει να ξέρεις τι κανεις.

Πιθανότατα ναι αλλά δεν χρειάζεται να το ρισκάρεις.Πριν βάλεις νέα ρομ διάβασε καλά ,είναι απλό αρκει να ξέρεις τι κανεις.

να μην φλασαρω μεσω odin μια stock κατ'ευθειαν δηλαδη? καλα που μου το πες γιατι αυτο ειχα σκοπο να κανω με το που θα το επαιρνα την Δευτερα.:cool:

Coolpad F1 (8297W)

Ακου να λετε για αν κανουμε λαθος και το τηλεφωνο μπρικαρει οτι θελει 200€για να φτιαχτει

Εχω δει για ενα USB JIG λεγεται υπαρχουν και βιντεακια για να φτιαξεις μονος σου και ο κολητος μου εχει φτιαξει και μου ειπε για ενα galaxy s2 οτι το εφτιαξε δεν ειχε λογο να πει ψεμετα το ιδα με τα ματια μου.

Ειναι ετσι οντος η ειναι κατι διαφορετικο;;;;