gesamfunai Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Ηλία μερικά από τα bricks έγιναν με 3e (stock) Recovery, όπως και μέσα από το μενού!! (επαναφορά εργοστασιακών). Άρα ΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ICS WIPE, custom, stock ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ. Μόνο σε CM9 :happy: κανενα wipe (cache,dalvik) κλπ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 κανενα wipe (cache,dalvik) κλπ? Κανένα σε ics kernel... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 καλημέρα λοιπόν έχουμε και λέμε... έβγαλα το τηλέφωνο απο τη φόρτιση στις 8:30.η ώρα είναι σχεδόν 11:30 και είμαι στο 97% 10 κλίσεις μέχρι στιγμής(μικρής διάρκειας):up::dance::yahoo: το μόνο που έκανα ήταν να απεγκαταστήσω το παλιό τασκ μαναγερ.... φτου φτου φτου μη το ματιάσω!!!!!!!!:lol::lol: apitsakis αν δω οτι συνεχίζει το πρόβλημα θα το δοκιμάσω...wifi , 3g ,bt εννοείτε οτι είναι κλειστά... Είδες τελικά ότι δεν φταίει το κινητό αλλά εμείς :lol: ; Και αν ποτέ είσαι με wifi και βλέπεις ξαφνικά να σου πέφτει η μπαταρία δοκίμασε τον οδηγό αυτό που σου έδωσα. Το έχω δοκιμάσει και ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Λοιπόοον ... Έκλεισα 2.5 εβδομάδες με το Note .. Έχω εδώ και 1 εβδομάδα την official German ICS 4.0.3 . Έχω παρατηρήσει τα εξής προβλήματα και θέλω τα φώτα σας στο κατά πόσο είναι φυσιολογικά ή αν τίθεται πρόβλημα hardware.. Έχει κάνει και με GB και με ICS περίπου 4-5 reboot σε 2.5 εβδομάδες. Επίσης έχει φάει καμιά 10αριά φορές κόλλημα όπως πατούσα το back button και έμενε κολλημένο στην προηγούμενη οθόνη και όταν ξεκόλλησε άλλαξε με ταχύτητα του φωτός :p τις οθόνες . Και αυτό και με GB & ICS . Επίσης με την κάμερα τρώει που και που lag.. Τώρα, ένα πρόβλημα ΜΟΝΟ με ICS είναι το εξής . Το χει κάνει 3 φορές. Όπως είναι κλειδωμένη η οθόνη και πήγα να την ξεκλειδώσω έχασε τον κόσμο κάτω απο τα πόδια του. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς. Θα προσπαθήσω . Φανταστείτε την οθόνη με πολλές λευκές , μαύρες, μπλε και λοιπά χρώματα γραμμες να τρεμοπαίζουν (σαν παράσιτα αλλά όχι χιόνια ) στην ευθεία και να μην βλέπω τπτ απο την οθόνη πέρα απο αυτά. Προσπάθησα να το τραβήξω screen shot με το πενάκι αλλά αφού έφυγε το κόλλημα το screen shot είχε απεικονίσει κανονικά την οθόνη ξεκλειδώματος και όχι τα παράσιτα. Το όλο κόλλημα λύνεται με ένα απλό lock/unlock αλλά με προβλημάτισε. Έρχομαι απο Nokia N8 και η αλήθεια είναι πως είχα μεγαλύτερες απαιτήσεις . Σε 2.5 εβδομάδες πολλά τα reboot , lags όποτε του έρχεται και το θέμα με την οθόνη. Είναι ζήτημα ICS ή υπάρχει περίπτωση να χω ελαττωματική συσκευή ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 σας στελνω τα στοιχεια της μπαταριας. σημερα κρατησε περιπου 9 ωρες με κλειστους τους συγχτονισμους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Λοιπόοον ... Έκλεισα 2.5 εβδομάδες με το Note .. Έχω εδώ και 1 εβδομάδα την official German ICS 4.0.3 . Έχω παρατηρήσει τα εξής προβλήματα και θέλω τα φώτα σας στο κατά πόσο είναι φυσιολογικά ή αν τίθεται πρόβλημα hardware.. Έχει κάνει και με GB και με ICS περίπου 4-5 reboot σε 2.5 εβδομάδες. Επίσης έχει φάει καμιά 10αριά φορές κόλλημα όπως πατούσα το back button και έμενε κολλημένο στην προηγούμενη οθόνη και όταν ξεκόλλησε άλλαξε με ταχύτητα του φωτός :p τις οθόνες . Και αυτό και με GB & ICS . Επίσης με την κάμερα τρώει που και που lag.. Τώρα, ένα πρόβλημα ΜΟΝΟ με ICS είναι το εξής . Το χει κάνει 3 φορές. Όπως είναι κλειδωμένη η οθόνη και πήγα να την ξεκλειδώσω έχασε τον κόσμο κάτω απο τα πόδια του. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς. Θα προσπαθήσω . Φανταστείτε την οθόνη με πολλές λευκές , μαύρες, μπλε και λοιπά χρώματα γραμμες να τρεμοπαίζουν (σαν παράσιτα αλλά όχι χιόνια ) στην ευθεία και να μην βλέπω τπτ απο την οθόνη πέρα απο αυτά. Προσπάθησα να το τραβήξω screen shot με το πενάκι αλλά αφού έφυγε το κόλλημα το screen shot είχε απεικονίσει κανονικά την οθόνη ξεκλειδώματος και όχι τα παράσιτα. Το όλο κόλλημα λύνεται με ένα απλό lock/unlock αλλά με προβλημάτισε. Έρχομαι απο Nokia N8 και η αλήθεια είναι πως είχα μεγαλύτερες απαιτήσεις . Σε 2.5 εβδομάδες πολλά τα reboot , lags όποτε του έρχεται και το θέμα με την οθόνη. Είναι ζήτημα ICS ή υπάρχει περίπτωση να χω ελαττωματική συσκευή ? Τα πράγματα είναι απλά...Είχες και GB όπως έιπες.Είχες αυτά τα προβλήματα;;; δε νομίζω. Το πρόβλημα λοιπόν είναι στις εκδόσεις ics της Samsung, όπως και στο sgii... Λίγο υπομονή και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά στα επόμενα updates. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 σας στελνω τα στοιχεια της μπαταριας. σημερα κρατησε περιπου 9 ωρες με κλειστους τους συγχτονισμους το bluetooth και το wifi δεν κλείσανε ποτέ???? η συσκευη εμεινε 5,30 ωρες awake ενω η οθονη, 1... δες πιο πισω τι εγραψα στον κωστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Τα πράγματα είναι απλά...Είχες και GB όπως έιπες.Είχες αυτά τα προβλήματα;;; δε νομίζω. Το πρόβλημα λοιπόν είναι στις εκδόσεις ics της Samsung, όπως και στο sgii... Λίγο υπομονή και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά στα επόμενα updates. Στην GB τα είχα όλα πέρα απο το πρόβλημα της οθόνης. Απλά με απασχολεί αν είναι hardware το ζήτημα.. αλλιώς δεν έχω θέμα , περιμένω Updates απο Samsung. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Λοιπόοον ... Έκλεισα 2.5 εβδομάδες με το Note .. Έχω εδώ και 1 εβδομάδα την official German ICS 4.0.3 . Έχω παρατηρήσει τα εξής προβλήματα και θέλω τα φώτα σας στο κατά πόσο είναι φυσιολογικά ή αν τίθεται πρόβλημα hardware.. Έχει κάνει και με GB και με ICS περίπου 4-5 reboot σε 2.5 εβδομάδες. Επίσης έχει φάει καμιά 10αριά φορές κόλλημα όπως πατούσα το back button και έμενε κολλημένο στην προηγούμενη οθόνη και όταν ξεκόλλησε άλλαξε με ταχύτητα του φωτός :p τις οθόνες . Και αυτό και με GB & ICS . Επίσης με την κάμερα τρώει που και που lag.. Τώρα, ένα πρόβλημα ΜΟΝΟ με ICS είναι το εξής . Το χει κάνει 3 φορές. Όπως είναι κλειδωμένη η οθόνη και πήγα να την ξεκλειδώσω έχασε τον κόσμο κάτω απο τα πόδια του. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς. Θα προσπαθήσω . Φανταστείτε την οθόνη με πολλές λευκές , μαύρες, μπλε και λοιπά χρώματα γραμμες να τρεμοπαίζουν (σαν παράσιτα αλλά όχι χιόνια ) στην ευθεία και να μην βλέπω τπτ απο την οθόνη πέρα απο αυτά. Προσπάθησα να το τραβήξω screen shot με το πενάκι αλλά αφού έφυγε το κόλλημα το screen shot είχε απεικονίσει κανονικά την οθόνη ξεκλειδώματος και όχι τα παράσιτα. Το όλο κόλλημα λύνεται με ένα απλό lock/unlock αλλά με προβλημάτισε. Έρχομαι απο Nokia N8 και η αλήθεια είναι πως είχα μεγαλύτερες απαιτήσεις . Σε 2.5 εβδομάδες πολλά τα reboot , lags όποτε του έρχεται και το θέμα με την οθόνη. Είναι ζήτημα ICS ή υπάρχει περίπτωση να χω ελαττωματική συσκευή ? Αύριο περίπου που περιγράφεις μου έχει συμβεί μια φορά με το s2.Άρα μην αγχώνεσαι.Κάποιο κόλλημα της ρομ θα ήταν. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Στην GB τα είχα όλα πέρα απο το πρόβλημα της οθόνης. Απλά με απασχολεί αν είναι hardware το ζήτημα.. αλλιώς δεν έχω θέμα , περιμένω Updates απο Samsung. Με GB δεν αντιμετώπισα κάποιο από τα προβλήματα που λες... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DuDe_ Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Λοιπόοον ... Έκλεισα 2.5 εβδομάδες με το Note .. Έχω εδώ και 1 εβδομάδα την official German ICS 4.0.3 . Έχω παρατηρήσει τα εξής προβλήματα και θέλω τα φώτα σας στο κατά πόσο είναι φυσιολογικά ή αν τίθεται πρόβλημα hardware.. Έχει κάνει και με GB και με ICS περίπου 4-5 reboot σε 2.5 εβδομάδες. Επίσης έχει φάει καμιά 10αριά φορές κόλλημα όπως πατούσα το back button και έμενε κολλημένο στην προηγούμενη οθόνη και όταν ξεκόλλησε άλλαξε με ταχύτητα του φωτός :p τις οθόνες . Και αυτό και με GB & ICS . Επίσης με την κάμερα τρώει που και που lag.. Τώρα, ένα πρόβλημα ΜΟΝΟ με ICS είναι το εξής . Το χει κάνει 3 φορές. Όπως είναι κλειδωμένη η οθόνη και πήγα να την ξεκλειδώσω έχασε τον κόσμο κάτω απο τα πόδια του. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς. Θα προσπαθήσω . Φανταστείτε την οθόνη με πολλές λευκές , μαύρες, μπλε και λοιπά χρώματα γραμμες να τρεμοπαίζουν (σαν παράσιτα αλλά όχι χιόνια ) στην ευθεία και να μην βλέπω τπτ απο την οθόνη πέρα απο αυτά. Προσπάθησα να το τραβήξω screen shot με το πενάκι αλλά αφού έφυγε το κόλλημα το screen shot είχε απεικονίσει κανονικά την οθόνη ξεκλειδώματος και όχι τα παράσιτα. Το όλο κόλλημα λύνεται με ένα απλό lock/unlock αλλά με προβλημάτισε. Έρχομαι απο Nokia N8 και η αλήθεια είναι πως είχα μεγαλύτερες απαιτήσεις . Σε 2.5 εβδομάδες πολλά τα reboot , lags όποτε του έρχεται και το θέμα με την οθόνη. Είναι ζήτημα ICS ή υπάρχει περίπτωση να χω ελαττωματική συσκευή ? Αυτό που περιγράφεις με την οθόνη σε ics λέγεται pixel salad και είναι γνωστό θέμα. Και εγώ το έχω δει στο κινητό μου και αρκετά άλλα παιδιά μετά την αναβάθμιση σε ics. Δεν είναι hardware issue είναι της ics... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 καλημέρα λοιπόν έχουμε και λέμε... έβγαλα το τηλέφωνο απο τη φόρτιση στις 8:30.η ώρα είναι σχεδόν 11:30 και είμαι στο 97% 10 κλίσεις μέχρι στιγμής(μικρής διάρκειας):up::dance::yahoo: το μόνο που έκανα ήταν να απεγκαταστήσω το παλιό τασκ μαναγερ.... φτου φτου φτου μη το ματιάσω!!!!!!!!:lol::lol: apitsakis αν δω οτι συνεχίζει το πρόβλημα θα το δοκιμάσω...wifi , 3g ,bt εννοείτε οτι είναι κλειστά... Πως γίνεται να απεγκαταστησω τον Task Manager ?? Sorry....Είμαι τελείως νέος στο Android !! Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Πως γίνεται να απεγκαταστησω τον Task Manager ?? Sorry....Είμαι τελείως νέος στο Android !! Εννοει την εφαρμογη task manager απο το google play, και οχι την εφαρμογη της σamsung pου εχεις στη συσκευη σου...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Πως γίνεται να απεγκαταστησω τον Task Manager ?? Sorry....Είμαι τελείως νέος στο Android !! ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών πάτα πάνω στη εφαρμογή που θέλεις και κανε απεγκατάσταση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Πιστεύω ότι είναι θέμα κάποιας εφαρμογής. Το έχω ξαναγράψει. ΔΕΝ μπορεί να έχουμε διαφορετικά τηλέφωνα!! Εμένα κάποια εφαρμογή μου έκανε επανεκινήσεις στο κινητό,μέχρι που το σκέφτηκα σοβαρά και βρήκα τη λύση,αφού είπα πολλά από τα δικά μου για το τηλέφωνο.....:X Η ίδια εφαρμογή σε desire s κάνει κολλήματα στην αναπαραγωγή του video! Aν δεν είσαι από τους άτυχους,που δε νομίζω,κοίτα τι έχεις περάσει στο κινητό. Και θα σε παρακαλέσω,άσχετο, αλλά πρέπει να το γράψω,λόγω χαρακτήρα, μην ξανα αναφέρεις το Ν8 γιατί ήμουν από τους πρώτους που το αγόρασε μαζί με ένα desire. Πώς γλύτωσε να το πετάξω από το παράθυρο τότε, μόνο ο Θεός το ξέρει!!.... Επειδή το Ν8 το δούλεψα με Belle, πρέπει να σου πώ πως δούλευε άψογα χωρίς κολλήματα, κρασαρίσματα και λοιπά. Πήγα στο Note λόγω οθόνης, εφαρμογών, και φυσικά γιατί εκτιμώ και το Android απίστευτα(όπως άλλωστε και το Symbian^Belle) . Συμφωνώ πως το Ν8 στην αρχή με το Symbian^3 δεν ρόλαρε σωστά. Αλλά είμαστε πολύ οφ τόπικ :p Απο εφαρμογές δεν έχω τπτ το ιδιαίτερο. Βασικά πράγματα. Viber, Whats up messneger, Data manager, Data widget, hd games, tune in, shazam-soundhound , battery HD, adobe flash player/pdf reader, opera mobile/mini, google chrome , Skype , team viewer & goSmsPro. Γνωρίζει κανείς αν κάποια απο αυτές τις εφαρμογές προκαλεί πρόβλημα? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 αυτά περί εξοικονόμησης ενέργειας και πράσινα άλογα λέτε να βοηθάνε καθόλου??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Λοιπόοον ... Έκλεισα 2.5 εβδομάδες με το Note .. Έχω εδώ και 1 εβδομάδα την official German ICS 4.0.3 . Έχω παρατηρήσει τα εξής προβλήματα και θέλω τα φώτα σας στο κατά πόσο είναι φυσιολογικά ή αν τίθεται πρόβλημα hardware.. Έχει κάνει και με GB και με ICS περίπου 4-5 reboot σε 2.5 εβδομάδες. Επίσης έχει φάει καμιά 10αριά φορές κόλλημα όπως πατούσα το back button και έμενε κολλημένο στην προηγούμενη οθόνη και όταν ξεκόλλησε άλλαξε με ταχύτητα του φωτός :p τις οθόνες . Και αυτό και με GB & ICS . Επίσης με την κάμερα τρώει που και που lag.. Τώρα, ένα πρόβλημα ΜΟΝΟ με ICS είναι το εξής . Το χει κάνει 3 φορές. Όπως είναι κλειδωμένη η οθόνη και πήγα να την ξεκλειδώσω έχασε τον κόσμο κάτω απο τα πόδια του. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς. Θα προσπαθήσω . Φανταστείτε την οθόνη με πολλές λευκές , μαύρες, μπλε και λοιπά χρώματα γραμμες να τρεμοπαίζουν (σαν παράσιτα αλλά όχι χιόνια ) στην ευθεία και να μην βλέπω τπτ απο την οθόνη πέρα απο αυτά. Προσπάθησα να το τραβήξω screen shot με το πενάκι αλλά αφού έφυγε το κόλλημα το screen shot είχε απεικονίσει κανονικά την οθόνη ξεκλειδώματος και όχι τα παράσιτα. Το όλο κόλλημα λύνεται με ένα απλό lock/unlock αλλά με προβλημάτισε. Έρχομαι απο Nokia N8 και η αλήθεια είναι πως είχα μεγαλύτερες απαιτήσεις . Σε 2.5 εβδομάδες πολλά τα reboot , lags όποτε του έρχεται και το θέμα με την οθόνη. Είναι ζήτημα ICS ή υπάρχει περίπτωση να χω ελαττωματική συσκευή ? Χωρίς πλάκα δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που λες... Κανένα όμως...λαγκ στην κάμερα ούτε για πλάκα .. Reboots δεν είχα πότε στο note πότε όμως. Προβλήματα και reboots ειδικά με gb ούτε για αστείο....εκεί ειδικά... Τέλος πάντων κάτι προφανώς δεν έχει κάτσει σωστά στο κινητό σου... Εγώ όπως βλέπεις δεν γράφω πλέον καν από το πισι τις τελευταίες βδομάδες .. Το note είναι πλέον σαν μίνι λαπτοπ για μένα .. Κανε μια καθαρή εγκατάστασή της ρομ που φοράς άστο για μια μέρα χωρίς καμία εφαρμογή (καμία όμως )και ελα μετά να δούμε τι φταίει ... Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) Εγω το μονο που παρατηρησα ειναι αυτο με την οθονη που λες,μου το εκανε χιες πρωτη φπρα κ χεστηκα συγνωμη κιολας νομιζα οτι κρασαρε η καρτα γραφικων με ενα on off το power button οπως ειπες.εστρωσε.Αλλα μου το εκανε αυτο μονο στην ics κ αφου εβαλα μια καινουρια εφαρμογη. Μετα απο 2.βδομαδες.παιδια οταν λεμε καθαρη εγκατασταση εννουμε να την περασουμε με odin.?το odin ειναι σαν το smartflash? Edited May 24, 2012 by filippos_04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Χωρίς πλάκα δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που λες... Κανένα όμως...λαγκ στην κάμερα ούτε για πλάκα .. Reboots δεν είχα πότε στο note πότε όμως. Προβλήματα και reboots ειδικά με gb ούτε για αστείο....εκεί ειδικά... Τέλος πάντων κάτι προφανώς δεν έχει κάτσει σωστά στο κινητό σου... Εγώ όπως βλέπεις δεν γράφω πλέον καν από το πισι τις τελευταίες βδομάδες .. Το note είναι πλέον σαν μίνι λαπτοπ για μένα .. Κανε μια καθαρή εγκατάστασή της ρομ που φοράς άστο για μια μέρα χωρίς καμία εφαρμογή (καμία όμως )και ελα μετά να δούμε τι φταίει ... Sent from my note κράτησα πατημένο το volume up , power button και μεσαίο κουμπί. Έκανα εκκαθάριση με delete στα πάντα! μετά πέρασα την Official 4.0.3 την γερμανική. Πέρασα τις παραπάνω εφαρμογές που έγραψα και έκανα Import μέσω kies το backup του Ν8 που είχα για τις επαφές και μόνο. Πιο καθαρή εγκατάσταση δεν νομίζω να γίνεται να κάνω :p Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) Πήρα το ΝΟΤΕ και μόλις το άνοιξα έκανε αναβάθμιση σε ICS-τη Γερμανική-.Άρα τώρα έχω unrooted την 4.0.3. Ο τρόπος να κάνω ρουτ είναι αυτός που αναφέρει ο Elthis στον φοβερό οδηγό του. Rooting Κατεβάζουμε τα ακόλουθα αρχεία και τα τοποθετούμε τα στην SDCARD [CWM zip] [ SU-Busybox-Installer.zip]. Reboot σε recovery (volume up + power button + home button). Επιλέγουμε ''apply update from external storage''. Επιλέγουμε ''CWM.zip'' και περιμένουμε μέχρι το CWM recovery να εμφανιστει. (Αγγίζουμε την οθόνη σαν να χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο για να επιλέξετε τις επιλογές) Επιλέγουμε ''install zip from sdcard'' ή ''external SD''. Επιλέγουμε και κάνουμε εγκατάσταση το ''SU-Busybox-Installer.zip'' Reboot Είμαστε έτοιμοι και η συσκευή είναι πλέον rooted! Η ερώτησή μου είναι η εξής 1. αφού κάνω το ρουτ είναι επαρκές να αντιγράψω με τον ρουτ εξπλόρερ το φάκελο EFS; 2.Υπάρχει στο μάρκετ κάποια εφαρμογή που κάνει backup αυτόματα τον efs; 3.Το ρουτ περνά και τον πυρήνα που έχει πρόβλημα με τα wipes; Edited May 25, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 ένα ακόμα πρόβλημα. Μου το έκανε μία φορά δεν έδωσα σημασία, την δεύτερη όμως συνεχόμενη άρχισε να με προβληματίζει ... Όταν το φορτίζω κλειστό ενώ έχει φορτίσει μου δείχνει πως ακόμα φορτίζει... Και αφού το αποσυνδέσω και το ανοίξω μου εμφανίζει το 100% charged . Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 ένα ακόμα πρόβλημα. Μου το έκανε μία φορά δεν έδωσα σημασία, την δεύτερη όμως συνεχόμενη άρχισε να με προβληματίζει ... Όταν το φορτίζω κλειστό ενώ έχει φορτίσει μου δείχνει πως ακόμα φορτίζει... Και αφού το αποσυνδέσω και το ανοίξω μου εμφανίζει το 100% charged . Αμάν ρε παιδάκι μου ποιος σε μούτζωσε εσένα! Όλα τα κουφά!:lol: Δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς ποτέ δεν έχω φορτίσει την συσκευή μου κλειστή αλλά θα το κάνω απόψε και θα ενημερώσω (κάπου έχω στην άκρη του μυαλού μου ότι και στο GS1 και στο GS2 με κλειστή συσκευή δεν μου σταματούσε το charging animation αλλά δεν είμαι σίγουρος). Όσον αφορά τα προβλήματα στα υπόλοιπα posts σου, έχω το pixel salad που είναι γνωστό θέμα της LPY και δεν μου το έχει κάνει όσο είμαι σε LPF. Reboot ποτέ και για κανέναν λόγο ούτε σε GB ούτε σε ICS.. Εγώ αν ήμουν στην θέση θα του τραβούσα ένα wipe (με GB kernel πάντα) και θα το άφηνα 2-3 μέρες με τα εντελώς εντελώς βασικά για να δω αν όντως είναι θέμα hardware ή όχι. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Αμάν ρε παιδάκι μου ποιος σε μούτζωσε εσένα! Όλα τα κουφά!:lol: Δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς ποτέ δεν έχω φορτίσει την συσκευή μου κλειστή αλλά θα το κάνω απόψε και θα ενημερώσω (κάπου έχω στην άκρη του μυαλού μου ότι και στο GS1 και στο GS2 με κλειστή συσκευή δεν μου σταματούσε το charging animation αλλά δεν είμαι σίγουρος). Όσον αφορά τα προβλήματα στα υπόλοιπα posts σου, έχω το pixel salad που είναι γνωστό θέμα της LPY και δεν μου το έχει κάνει όσο είμαι σε LPF. Reboot ποτέ και για κανέναν λόγο ούτε σε GB ούτε σε ICS.. Εγώ αν ήμουν στην θέση θα του τραβούσα ένα wipe (με GB kernel πάντα) και θα το άφηνα 2-3 μέρες με τα εντελώς εντελώς βασικά για να δω αν όντως είναι θέμα hardware ή όχι. Ε θα το κάνω το wipe (με το volume button up, menu, power button) αλλά όχι ακόμα. Μετά την εξεταστική. Αν είναι θα του περάσω μια beta περίοδο απο εφαρμογές και λοιπά, θα δοκιμάσω πολλά μέχρι να κατασταλάξω και μετά wipe όπου ως τότε φαντάζομαι θα χει βγεί η official ICS για το δικό μου κωδικό Note. Ήρθε σήμερα και η 32άρα class 10 οπότε είναι έτοιμο για full beta testing :p Υ.Γ φταίει που είναι λευκό το κουκλί μου και μου το μάτιαξαν !! :lol: Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Όταν είναι κλειστό δείχνει το εικονίδιο της μπαταρίας "γεματο" και από κάτω σταματάει το animation της φόρτισης με κάτι κυκλακια που φωτίζονται στην σειρά δημιουργωντας ένα progression bar.. Οπότε θα έπρεπε να σταματάει κάποια στιγμή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Όταν είναι κλειστό δείχνει το εικονίδιο της μπαταρίας "γεματο" και από κάτω σταματάει το animation της φόρτισης με κάτι κυκλακια που φωτίζονται στην σειρά δημιουργωντας ένα progression bar.. Οπότε θα έπρεπε να σταματάει κάποια στιγμή!! Εγω οταν το φορτιζω ειτε ανοικτο,ειτε κλειστο, οταν φορτισει μου δειχνει το εικονιδιο της μπαταριας γεματο και γραφει 100%,και απο κατω εχουν εξαφανιστει τα κουμπακια που οταν φορτιζε ,αναβοσβηναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts