FR33Z3R Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος-εφαρμογη να μπορουμε να παιζουμε τα παιχνιδια στην οθοναρα μας με το χειριστηριο του ps3 η με καποιο αλλο ;;; Υπαρχει και αυτου του τυπου η λυση, κοιτα μηπως σου κανει.:) http://goo.gl/AEwI6 http://goo.gl/Emr1E Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Καλησπερα σε ολους...:) Λοιπον, επειδη καποιες φορες θελουμε αμεσα βοηθεια η απλα να συμμετεχουμε σε μια συζητηση, Live Chat Galaxy Note για τη παρεα μας μονο...:) Αποθηκευστε τη σελιδα και θα τα λεμε και εκει...:) edit:To link μπηκε στη 1η σελιδα...:) Thanks sakiss...:D Edited April 18, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Πεταει η αλβα παιδες .. Μεγαλη βελτιωση και στο wifi.. Στην δουλεια εχουνε δυο δικτυα οπως σας ειπα και πιο πανω με στατική ip. Η εναλλαγη αναλογα με χώρο που βρισκομαι γινεται απιστευτα ομαλα πολυ γρηγορα κτλ.. Με gb πολλες φορές κολλουσε επρεπε να ανοιξεις και να κλεισεις το wifi για να πιασει κτλ.. Επισης και το σημα μου φαινεται πιο δυνατο Γενικα το πρώτο δείγμα του παγωτού ειναι αψογο. Δεν φαινονται με το πρώτο ματι αλλα σε μερικα θεματα οι βελτιώσεις ειναι απίστευτες. Και ειμαστε στην αρχη ακομη;-] Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Edited April 18, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Ποια ειναι η αλβα ρε παιδια; Η τζεσικα; :p H official ics ποτε να υπολογιζουμε οτι θα βγει; Προς το καλοκαιρι; Edited April 18, 2012 by KostasNK Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Ποια ειναι η αλβα ρε παιδια; Η τζεσικα; :p ειναι η rom φιλε μου για το Galaxy Note, δες παρακατω :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1579301 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 [GALAXY Note] Introducing Premium Suite with Ice Cream Sandwich http://www.youtube.com/watch?v=FvH6vbhOs6Y&feature=g-all-u&context=G2edfac7FAAAAAAAACAA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 [GALAXY Note] Introducing Premium Suite with Ice Cream Sandwich http://www.youtube.com/watch?v=FvH6vbhOs6Y&feature=g-all-u&context=G2edfac7FAAAAAAAACAA Άντε ντε πότε!! Μας έσκασε!! :O Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Άντε ντε πότε!! Μας έσκασε!! :O το καλο πραμα αργει !! :) (παντως με το που ειδα αυτο το video ψηνομαι αγρια να το παρω το Note, εχω παθει πλακα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 το καλο πραμα αργει !! :) (παντως με το που ειδα αυτο το video ψηνομαι αγρια να το παρω το Note, εχω παθει πλακα) Το Note είναι από τις συσκευές που ή θα τις λατρέψεις ή θα τις μισήσεις (για το μέγεθός του κυρίως)! Δεν είναι καθόλου τυχαίο που πολλοί από τους κατόχους λένε πως θα το άλλαζαν μόνο με το Νοτε2 3,4 κ.ο.κ ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Το Note είναι από τις συσκευές που ή θα τις λατρέψεις ή θα τις μισήσεις (για το μέγεθός του κυρίως)! μπα, εγω γουσταρω μονο μεγαλα κινητα, με μεγαλες οθονες και πολυ υψηλες αναλυσεις, για να χωρανε πολυ "πληροφορια" χωρις scrolling, σαν κι αυτη του Note (1280*800 στις 5.3 ιντσες !!!!) :) :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 μπα, εγω γουσταρω μονο μεγαλα κινητα, με μεγαλες οθονες και πολυ υψηλες αναλυσεις, για να χωρανε πολυ "πληροφορια" χωρις scrolling, σαν κι αυτη του Note (1280*800 στις 5.3 ιντσες !!!!) :) :blink: και εγω iphone 4s ειχα και αλλαξοπιστησα!εκπληκτικο κινητο δεν λεω αλλα το note με βολευει απιστευτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Χαίρετε :) Ερώτηση, είδα αυτό http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=52151 και θέλω να ρωτήσω αν στην υποδοχή που έχει για τη φόρτιση μπορεί να μπει και usb on the go. . . (ρωτώ για τη περίπτωση που συνδέσεις HDMI και συγχρόνως ασύρματο πληκτρολόγιο) Αν όχι υπάρχει κάποιο παρόμοιο που να κάνει; Ευχαριστώ :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Χαίρετε :) Ερώτηση, είδα αυτό http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=52151 και θέλω να ρωτήσω αν στην υποδοχή που έχει για τη φόρτιση μπορεί να μπει και usb on the go. . . (ρωτώ για τη περίπτωση που συνδέσεις HDMI και συγχρόνως ασύρματο πληκτρολόγιο) Αν όχι υπάρχει κάποιο παρόμοιο που να κάνει; Ευχαριστώ :) Οχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.Δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα MHL (hdmi) και usb on the go.Αναγκαστικά όταν βάλεις το mhl πρέπει να μπεί στο ρεύμα. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Το Note είναι από τις συσκευές που ή θα τις λατρέψεις ή θα τις μισήσεις (για το μέγεθός του κυρίως)! Δεν είναι καθόλου τυχαίο που πολλοί από τους κατόχους λένε πως θα το άλλαζαν μόνο με το Νοτε2 3,4 κ.ο.κ ;) Ένας απ'αυτούς είμαι και εγω.δοκίμασα να το αλλάξω με τόσες συσκευές με τελευταίο το ΟΝΕ Χ και πάλι πίσω γυρίζω. Αύριο Περιμένω το νέο Μου γίγαντα :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Ένας απ'αυτούς είμαι και εγω.δοκίμασα να το αλλάξω με τόσες συσκευές με τελευταίο το ΟΝΕ Χ και πάλι πίσω γυρίζω. Αύριο Περιμένω το νέο Μου γίγαντα :) εσενα πρεπει να σε δει καποιος ειδικος :lol::lol::lol: καλοριζικο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Ένας απ'αυτούς είμαι και εγω.δοκίμασα να το αλλάξω με τόσες συσκευές με τελευταίο το ΟΝΕ Χ και πάλι πίσω γυρίζω. Αύριο Περιμένω το νέο Μου γίγαντα :) ρε παιδια sorry που το ρωταω, αλλα εσεις που αλλαζετε συσκευες μεχρι να καταληξετε στην τελικη "μια", πρεπει να τις δοκιμασετε ολες απο κοντα κιολας για να δειτε αν σας κανουν ? Eννοω, δεν μπορει καποιος να αποφασισει ποια θα παει τελικα να αγορασει βλεποντας Full-HD full-screen video reviews στο YouTube ?? :) Εγω πχ βλεποντας με αυτο τον τροπο (full-hd, full-screen) το γνωστο νεο video του Note σε αυτο εδω το νημα, πειστηκα οτι αυτο θελω, κι ας μην το εχω δει ακομα απο κοντα !! :) Edited April 19, 2012 by Acer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 ρε παιδια sorry που το ρωταω, αλλα εσεις που αλλαζετε συσκευες μεχρι να καταληξετε στην τελικη "μια", πρεπει να τις δοκιμασετε ολες απο κοντα κιολας για να δειτε αν σας κανουν ? Eννοω, δεν μπορει καποιος να αποφασισει ποια θα παει τελικα να αγορασει βλεποντας Full-HD full-screen video reviews στο YouTube ?? :) Εγω πχ βλεποντας με αυτο τον τροπο (full-hd, full-screen) το γνωστο νεο video του Note σε αυτο εδω το νημα, πειστηκα οτι αυτο θελω, κι ας μην το εχω δει ακομα απο κοντα !! :) είναι να μην έχεις το μικρόβιο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Άλλο να το πάρεις στα χέρια σου. Έστω σε κάποιο μαγαζί. Αν και στο μαγαζι που το είδα εγώ δεν είχε το S-Pen. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εγώ καμιά φορά θέλω και λιγάκι την έκπληξη αλλά συνήθως την έχω δει από κοντά την εκάστοτε συσκευή.. Από την άλλη λίγο πολύ καταλαβαινεις διαστασεις-βάρος στα τεχνικά και λόγω εμπειρίας.. Επεστρεψα μόλις από διακοπές αλλά λίγο πολύ κάτι παρακολουθουσα στο νήμα.. Εχουμε τίποτα καινούριο?? Χρόνια Πολλά σε όλους!!! :D Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 ρε παιδια sorry που το ρωταω, αλλα εσεις που αλλαζετε συσκευες μεχρι να καταληξετε στην τελικη "μια", πρεπει να τις δοκιμασετε ολες απο κοντα κιολας για να δειτε αν σας κανουν ? Eννοω, δεν μπορει καποιος να αποφασισει ποια θα παει τελικα να αγορασει βλεποντας Full-HD full-screen video reviews στο YouTube ?? :) Εγω πχ βλεποντας με αυτο τον τροπο (full-hd, full-screen) το γνωστο νεο video του Note σε αυτο εδω το νημα, πειστηκα οτι αυτο θελω, κι ας μην το εχω δει ακομα απο κοντα !! :) Προσωπικά εγώ, εάν δεν πάρω την συσκευή, να την στίσω με τις εφαρμογές μου, τα e-mail μου, τα forum/blogs/rss μου και οποιοδήποτε εργαλείο χρησιμοποιώ, δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα :) Να σου πω το ποιο απλό πράγμα, ακόμα και στον File explorer η εμπειρία που είχα στο S2 είναι εντελώς διαφορετική στο Note. Τόσο διαφορετική που χρειάστηκε να αλλάξω file explorer (και φυσικά πλέον είναι λες και διαχειρίζομαι αρχεία στο Pc, δοκιμάστε "X-plore" οφτοπικ αλλά αξίζει :O)! Το βίντεο σίγουρα βοηθάει, αλλά μόνο για να αποκτήσεις τις πρώτες εντυπώσεις.. για να δεις εάν αξίζει να το δεις από κοντά :) (προσωπικά για μένα μιλάω πάντα) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Οχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.Δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα MHL (hdmi) και usb on the go.Αναγκαστικά όταν βάλεις το mhl πρέπει να μπεί στο ρεύμα. Οκ κατάλαβα ότι ΔΕ γίνονται και τα δύο μαζί, με μπερδεψες όμως γράφοντας ότι "αναγκαστικά όταν βάλεις το mhl πρέπει να μπει στο ρεύμα", δηλαδή δε κάνει απλός μετατροπεας HDMI στο usbμας; Εχω του SII δε κάνει; (ψάχνω να το βρω βέβαια γιατί ένας "ντουλάπας" ξέρει που είναι :D ) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Οκ κατάλαβα ότι ΔΕ γίνονται και τα δύο μαζί, με μπερδεψες όμως γράφοντας ότι "αναγκαστικά όταν βάλεις το mhl πρέπει να μπει στο ρεύμα", δηλαδή δε κάνει απλός μετατροπεας HDMI στο usbμας; Εχω του SII δε κάνει; (ψάχνω να το βρω βέβαια γιατί ένας "ντουλάπας" ξέρει που είναι :D ) Αν δεν κάνω λάθος και του s2 το mhl είχε υποδοχή για ρεύμα. Το mhl δεν παίζει αν δεν συνδέσεις και το ρεύμα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος Αν δεις τη φωτο απο το eclick εχει μια micro usb υποδοχή στο πλάι.Εκεί που θα ήθελες να βάλεις το usb otg.Εκεί λοιπόν πρέπει αναγκαστικά να βάλεις τον φορτιστή του τηλεφώνου Edited April 19, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Οκ κατάλαβα ότι ΔΕ γίνονται και τα δύο μαζί, με μπερδεψες όμως γράφοντας ότι "αναγκαστικά όταν βάλεις το mhl πρέπει να μπει στο ρεύμα", δηλαδή δε κάνει απλός μετατροπεας HDMI στο usbμας; Εχω του SII δε κάνει; (ψάχνω να το βρω βέβαια γιατί ένας "ντουλάπας" ξέρει που είναι :D ) Αν δεν κάνω λάθος και του s2 το mhl είχε υποδοχή για ρεύμα. Το mhl δεν παίζει αν δεν συνδέσεις και το ρεύμα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος Αν δεις τη φωτο απο το eclick εχει μια micro usb υποδοχή στο πλάι.Εκεί που θα ήθελες να βάλεις το usb otg.Εκεί λοιπόν πρέπει αναγκαστικά να βάλεις τον φορτιστή του τηλεφώνου Είναι ο ίδιος mhl adaptor για S2 και Note, και ναι χρειάζεται ρεύμα (φορτιστή) για να λειτουργήσει. Εξού και η micro usb που έχει πάνω του το Mhl ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 ρε παιδια sorry που το ρωταω, αλλα εσεις που αλλαζετε συσκευες μεχρι να καταληξετε στην τελικη "μια", πρεπει να τις δοκιμασετε ολες απο κοντα κιολας για να δειτε αν σας κανουν ? Eννοω, δεν μπορει καποιος να αποφασισει ποια θα παει τελικα να αγορασει βλεποντας Full-HD full-screen video reviews στο YouTube ?? :) Εγω πχ βλεποντας με αυτο τον τροπο (full-hd, full-screen) το γνωστο νεο video του Note σε αυτο εδω το νημα, πειστηκα οτι αυτο θελω, κι ας μην το εχω δει ακομα απο κοντα !! :) Τα specs και τα videos στο YouTube δε μου λένε προσωπικα σχεδόν τίποτα. Μόνο αν πιάσω και στήσο ένα κινητό όπως το θέλω εγώ θα δω στη πράξη αν με βολεύει γιαυτό που το θέλω εγώ. Γιατί πολλές φορές τα τεχνικα χαρακτηριστικά με τη πράξη γενικά η με το τι βολεύει εσένα ειδικά είναι η μέρα με τη νύχτα Το κακό είναι οτι λόγο κρίσης πλέον δε μπορώ εύκολα να εχω 2 τοπ κινητά για άμεση σύγκριση και οποίο δε μου κάνει να φύγει όπως έκανα παλιά:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Το κακό είναι οτι λόγο κρίσης πλέον δε μπορώ εύκολα να εχω 2 τοπ κινητά για άμεση σύγκριση και οποίο δε μου κάνει να φύγει όπως έκανα παλιά:) ατιμη κριση ... δηλαδη τωρα πρεπει να εχουμε ενα μονο κινητο ανα πασα στιγμη, και πρεπει πρωτα να διωχνεις αυτο που δε σου κανει και μολις πιασεις το χρημα τοτε μονο να πηγαινεις την ιδια μερα επιτοπου και να παιρνεις το αλλο (το πολυ-πολυ βεβαια να μεινεις 1-2 ωρες χωρις κινητο στη χειροτερη, για παραπανω δε παλευεται με τιποτα) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts