Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλα μόλις δοκίμασα το gps και πραγματικά έπαθα την πλάκα μου!!! Κλείδωμα αστραπή και εννοώ σε δέκατα του δευτερολέπτου και κρατά το σήμα για πλάκα μέσα στο αυτοκίνητο..πολυ το χάρηκα!! Το sygic πέρασα και απλά τώρα έχω άγχος γιατί στο s2 μου ξυπνουσε την συσκευή χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου και μου έτρωγε μπαταρία χωρίς τελικά να ανακάλυψω τι έφταιγε..ιδωμεν!!

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τέτοιο πρόβλημα ευθύμη, και να ξέρεις ότι παρακολουθώ πάντα τι "ξυπνάει" τη μπαταρία μου...

Όσο για τον δεκτή gps? Δεν υπάρχει άλλο smartphone παιδιά..

Άλλωστε έχει υποστήριξη glonass..

Ps: Πρώτη φορά έχω γίνει τόσο "φανατικός" με συσκευή (ιδίως με Samsung!)...Όσοι με ξέρετε θα το γνωρίζετε άλλωστε.Αλλά δε με έχει απογοητεύσει ουτε μια στιγμή στα θέλω μου...

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ηλία το τηλέφωνο αυτό είναι άκρως επαγγελματικό. Ήθελα να πάρω το flyer, αλλά δεν το πήρα γιατί δεν μπορούσα να κάνω κλήσεις. Ήθελα να tablet το πολύ στις 7 ίντσες. Επομένως με το Note στις 5.3 ίντσες είμαι πλέον μια χαρά. Δεν ξέρω αν βρίσκω λόγω, να το ''πειράξω'' το κινητό. GPS φοβερό επιτέλους, ήχος μια χαρά, μπαταρία με ικανοποιητική κατανάλωση. Ούτως η άλλως είμαι εναντίων του Overclocking. Άντε να βγει και η επίσημη ICS, να το χαρούμε ποιο πολύ.

κι εγώ μια από τα ίδια βρε παιδιά... μήπως κυνηγάμε φαντάσματα??:hunter:

Επίσης να ενημερώσω ότι ο kernel του franco πραγματικά πετάει! Το έβαλα από χθες, η απόδοση είναι τέλεια και η μπαταρία από χθες 2300 μέχρι σήμερα στις 0800 έμεινε σταθερή στο ίδιο ποσοστό! Οπότε καλά πάμε!!! Επίσης να ρωτήσω τι GPS χρησιμοποιείτε...

Αυτό μέ την οθόνη τό εχω προσέξει από την πρώτη στιγμή.

Σε χαμηλό φωτισμό μόνο, (π.χ.στο market όταν κανει να φορτώσει την επόμενη εικόνα)

τό γκρί είναι κάθετες λωρίδες. Σε μικρό βαθμό ναι, αλλά όχι απαρατήρητο.

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τέτοιο πρόβλημα ευθύμη, και να ξέρεις ότι παρακολουθώ πάντα τι "ξυπνάει" τη μπαταρία μου...

Όσο για τον δεκτή gps? Δεν υπάρχει άλλο smartphone παιδιά..

Άλλωστε έχει υποστήριξη glonass..

Ps: Πρώτη φορά έχω γίνει τόσο "φανατικός" με συσκευή (ιδίως με Samsung!)...Όσοι με ξέρετε θα το γνωρίζετε άλλωστε.Αλλά δε με έχει απογοητεύσει ουτε μια στιγμή στα θέλω μου...

Και θέμα να έχω θα το ψάξω γιατί είναι απλά τέλειο το module του GPS πραγματικά εκπληκτικό... Πως να μην αρρωστησεις με τέτοια συσκευή?? δεν είναι ότι ολα δουλεύουν με χαρακτηριστική ευκολία αλλα επιπλέον με τέτοια οθόνη κολλας χειρότερα!! Δεν ξέρω σκορδα πολλά!!

Άλλο ερώτημα..με την ζελατινα για την προστασία οθόνης με ξενιζει λιγάκι η παρουσία της και σκέφτομαι αν θα την βγάλω ή όχι..πάντα ήμουν πολυ προσεκτικός και δεν είχα θέματα με γρατσουνιες και τραυματισμούς αλλα τώρα δεν ξέρω είναι και το μέγεθος...υπάρχει κάποιος που δεν φορά προστασία και είναι οκ??

Θέλω και εγώ ζελατίνα!!! :cry: :cry: Υπάρχει κάποιος που θα με βοηθήσει να την βάλω ; Α και κάτι σημαντικό...ΜΗΠΩΣ υπάρχει κάποια θήκη για ζώνη ;... Σαν κάτι τέτοια ... http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_10000000_11001331&products_id=33859 Edited by apitsakis

Samsung Note και LG Vu

Κοιταξτε λιγο την φωτεινοτητα των 2 κινητων διπλα διπλα. Του Vu μου αρεσει περισσοτερο, πιο καθαρη οθονη.

TCe

Παιδες εχω το optimus 2x κ ελεγα να περασω στο νοτε μιας κ η προηγουμενη εμπειρια μου με το γαλαχια 1 ηταν ευχαριστη για τοτε.το θεμα ειναι οτι οπου να νε ερχονται τα 4πυρινα να περημενω αυτα η να παρω το νοτε θα εχουν μεγαλη διαφορα;

Τα τετραπύρηνα χρειάζονται και 4πύρηνες μπαταρίες :lol: (Συγγνώμη για την ανοησία, αλλά με 1700 mAh που πάμε καραμήτρο!!) Edited by apitsakis

πρόγραμμα για καταγραφή κλήσεις ποιο προτείνετε που να δουλεύει απροβλημάτιστα?

Τι εννοεις καταγραφη κλησεων?Αν εννοεις καταγραφη χρονου και υπολοιπο, το watchdog ειναι πολυ καλο...

Παιδες εχω το optimus 2x κ ελεγα να περασω στο νοτε μιας κ η προηγουμενη εμπειρια μου με το γαλαχια 1 ηταν ευχαριστη για τοτε.το θεμα ειναι οτι οπου να νε ερχονται τα 4πυρινα να περημενω αυτα η να παρω το νοτε θα εχουν μεγαλη διαφορα;

Οταν με το καλο κυκλοφορησουν τα 4πυρηνα, ηδη θα διαφημιζονται τα επομενα 6πυρηνα και παει λεγοντας...Δε χρειαζεται να περιμενεις κατι αν καλυπτει τις αναγκες σου.

Επιπλεον ειναι πιθανον οταν βγουν στη αγορα να εχουμε χρεοκοπησει...:p

Edited by elthis

Follow me on XDA

Έχει αναφερθεί μερικές σελίδες πριν. Βγήκε η LA1 για τα ελληνικά. Αυτοί που έχουν γερμανικά το είχαν εδώ και ένα μήνα...

Βγήκε η LA4 για τα ελληνικά (VGR) , την πέρασα μόλις :)

Θέλω και εγώ ζελατίνα!!!:cry::cry: Υπάρχει κάποιος που θα με βοηθήσει να την βάλω ; Α και κάτι σημαντικό...ΜΗΠΩΣ υπάρχει κάποια θήκη για ζώνη ;... Σαν κάτι τέτοια ... http://www.pdair.com/catalog/product...ducts_id=33859

φιλε καλημερα... Εγω πηγα στο extreme-mobile.gr και το παλικαρι που ειναι εκει (Νικος) εκτος οτι ειναι εξυπηρετικοτατος προσεχει και τα κινητα σαν να ειναι δικα του... Εχει και αυτος Note εβαλα την ματ ζελατινα και απλα ειναι απιθανει... Βλεπω οτι εισαι απο Αθηνα αν μπορεις ειναι 3 στενα πανω απο την Ιερα Οδο αν θυμαμαι καλα.... Τωρα που το θυμηθικα πρεπει να παω και εγω να παρω ενα φορτιστει για το αμαξι και μια θυκη γιατι την εχασα την αλλη ο Μ@λ@...κ@ς :D

kTm Duke 690

Λοιπον δεν θελω να σας κουρασω αλλα δειτε κι εσεις..εβγαλα το τηλεφωνο χθες στο 96% γιατι επρεπε να φυγω και χωρις να εχω χρησιμοποιησει πλοηγο καθολου αυτο καταναλωνει 24%. Κοιταξα τα παντα στις ρυθμισεις και δεν εχω συγχρονισμο ή κατι υποπτο..η εφαρμογη δεν ανοιξε καθολου ουτε ετρεχε παρασκηνιακα..ξερει κανεις? Καλημερα!!

Sent from my Galaxy Note

15 ώρες και 85% μπαταρία....Τι άλλο θέλεις;

Συμφωνω Κωστη μου αλλα δεν το χρησιμοποιησα παρα ελαχιστα και βλεπω το sygic (το οποιο πιανει μεσα στο σπιτι με κλειστα παραθυροφυλλα!!! ) να μου εχει καταναλωσει 24%..

Sent from my Galaxy Note

Bγάλτο:lol: Φίλε έχεις δίκιο.Δεν το χρησιμοποήσες καθόλου; Να υποθέσω ότι τα υπόλοιπα καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια και ίσως έχεις αυτα τα αποτελέσματα. Ούτε του παπά μην το πεις με τέτοια κατανάλωση,οπότε μην ψάχνεσαι.

Θα την βρω την ακρη δεν το συζητω..παντως στο ειπα ο kernel του Franco κανει θαυματα!!

Sent from my Galaxy Note

Θα την βρω την ακρη δεν το συζητω..παντως στο ειπα ο kernel του Franco κανει θαυματα!!

Sent from my Galaxy Note

Πατάς έξοδο όταν βγαίνεις από το sygic ή απλά βγαίνεις με το home button;

Κλείνεις επίσης το gps ή το έχεις ανοιχτό;;

Εμένα δεν υπάρχει ποτε το sygic ανάμεσα στις εφαρμογές που κατανάλωσαν μπαταρία, αν δε το χρησιμοποιήσω ή αν το δουλέψω ελάχιστα.

Follow me on XDA

Πατάς έξοδο όταν βγαίνεις από το sygic ή απλά βγαίνεις με το home button;

Κλείνεις επίσης το gps ή το έχεις ανοιχτό;;

Εμένα δεν υπάρχει ποτε το sygic ανάμεσα στις εφαρμογές που κατανάλωσαν μπαταρία, αν δε το χρησιμοποιήσω ή αν το δουλέψω ελάχιστα.

πάντα έξοδο από το μενού του sygic και στα καπάκια κλείνω και το gps... μήπως φταίει που δεν είναι αγοραστό??

πάντα έξοδο από το μενού του sygic και στα καπάκια κλείνω και το gps... μήπως φταίει που δεν είναι αγοραστό??

Όχι ευθύμη...καμιά σχέση...

Το σωστό όμως είναι κοιτάξεις πόσο σου έχει καταναλώσει μπαταρία αναλογικά, όταν η μπαταρία ξεφορτισει, και όχι τώρα που είναι σχεδόν γεμάτη.

Θα δείτε ότι το sygic θα είναι στον πάτο αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ.

Follow me on XDA

Όχι ευθύμη...καμιά σχέση...

Το σωστό όμως είναι κοιτάξεις πόσο σου έχει καταναλώσει μπαταρία αναλογικά, όταν η μπαταρία ξεφορτισει, και όχι τώρα που είναι σχεδόν γεμάτη.

Θα δείτε ότι το sygic θα είναι στον πάτο αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ.

ναι το σκέφτηκα και αυτό.. τώρα είμαι στο 61% και έχει καταναλώσει 17% ενώ η οθόνη 35%. Οπότε πως είναι δυνατό να καταναλώνει κάτι που το άνοιξα για 3 λεπτά (για να ψάξω ρυθμίσεις όπου απενεργοποίησα την επιλογή να συνδέεται αυτόματα ο χρήστης μέσω λογαριασμού sygic) τα μισά από ότι η οθόνη συνολικά??Θα το παρακολουθήσω και θα σας πω πως τα πάει.. απλά είπα μήπως κάποιος το έχει αντιμετωπίσει.. κατά τα άλλα παιδιά τι να πω η συσκευή είναι classy as it gets και όλα top level απλά.. η καλύτερη επιλογή ever και το σκεφτόμουν κιόλας..!!

ναι το σκέφτηκα και αυτό.. τώρα είμαι στο 61% και έχει καταναλώσει 17% ενώ η οθόνη 35%. Οπότε πως είναι δυνατό να καταναλώνει κάτι που το άνοιξα για 3 λεπτά (για να ψάξω ρυθμίσεις όπου απενεργοποίησα την επιλογή να συνδέεται αυτόματα ο χρήστης μέσω λογαριασμού sygic) τα μισά από ότι η οθόνη συνολικά??Θα το παρακολουθήσω και θα σας πω πως τα πάει.. απλά είπα μήπως κάποιος το έχει αντιμετωπίσει.. κατά τα άλλα παιδιά τι να πω η συσκευή είναι classy as it gets και όλα top level απλά.. η καλύτερη επιλογή ever και το σκεφτόμουν κιόλας..!!

Μα τώρα δε καταναλώνει!

Απλά σου λέει ότι έχει καταναλώσει το 17% της μπαταρίας συνολικά! Δε συμβαίνει ότι τρέχει τώρα...

Πήγαινε τσεκαρε και στις ρυθμίσεις-εφαρμογές-υπηρεσίες που εκτελούνται, να δείτε ότι όντως δε "τρέχει".

Follow me on XDA

Ευθύμη κανε το εξής. Βάλε την συσκευη για φόρτιση. Μόλις φτάσει στο 100% μην το σταματήσεις. Άνοιξε το Sygic για ένα λεπτο όπως το έχεις στον φορτιστή και κλειστο με exit.

Μετα βγαλτο απο την φόρτιση και παρακολούθησε αν καταγράψει κατανάλωση.

Αν όχι, είσαι οκ. Αυτο που έβλεπες μαλλον ήταν καταγεγραμενο όσο το είχες ανοικτο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευθύμη κανε το εξής. Βάλε την συσκευη για φόρτιση. Μόλις φτάσει στο 100% μην το σταματήσεις. Άνοιξε το Sygic για ένα λεπτο όπως το έχεις στον φορτιστή και κλειστο με exit.

Μετα βγαλτο απο την φόρτιση και παρακολούθησε αν καταγράψει κατανάλωση.

Αν όχι, είσαι οκ. Αυτο που έβλεπες μαλλον ήταν καταγεγραμενο όσο το είχες ανοικτο.

Οκ θα το κανω μολις μπει για φορτιση γιατι κανω ακομη "καλες" φορτισεις (η μπαταρια "γουρουνευει" συνεχως και φτιαχνομαι!! ) σ' ευχαριστω πολυ.. Ηλια ναι οντως δεν τρεχει το ηλεγξα πρωτα πρωτα απλα ειναι περιεργο να εχει καταναλωσει ενα σεβαστο ποσοστο χωρις να το εχω χρησιμοποιησει..παρακολουθω κι ενημερωνω!!

Sent from my Galaxy Note

Τι εννοεις καταγραφη κλησεων?Αν εννοεις καταγραφη χρονου και υπολοιπο, το watchdog ειναι πολυ καλο...

Ηλία να ρωτήσω...το watchdog που λες μόνο για το internet δεν είναι?