Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμένα με stock rom & κερνελ όλα καλά. Του χω αφαιρέσει σκουπίδια με το titanium , του χω βάλει σε hibernate πολλά με το greenify και του χω μεταφέρει βέβαια μερικές εφαρμογές απο το system στο sd μέσω το system/app/mover. Θέλει το στήσιμο του, αλλά αν γίνει σωστά το κινητό πέραν του Spen app πετάει.

αυτό δεν νομιζω να προσφέρει κάτι... κάνω λάθος;

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτό δεν νομιζω να προσφέρει κάτι... κάνω λάθος;

προσφέρει το εξής. Μετέφερα εφαρμογές όπως google+, google music, flipboard απο system apps σε νορμαλ apps και πλέον μπορώ μέσω greenify να τις παγώνω ενώ πριν δεν μπορούσα γιατί ήταν system apps. Όποιες δεν τς θέλω τις διαγράφω με titanium αλλά όποιες τις θέλω μεν αλλά όχι να τρέχουν συνεχώς (και είναι system apps) τις μεταφέρω για να τις παγώσω. Το google+ πχ το θέλω, αλλα τρώει 10mb ram στο βάθος.

Επίσης όποιες τις δουλεύω συχνά και για κάποιον λόγο λαγκάρουν τις κάνω system apps αν θέλω. Τσιμπολογάω ram από όπου μπορώ..

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

τα έχω δοκιμάσει και το μόνο που διαπίστωσα είναι οτι όλα αυτά είναι πολύ κακό για τι τίποτα απλα να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε. Γνώμη μου....

τα έχω δοκιμάσει και το μόνο που διαπίστωσα είναι οτι όλα αυτά είναι πολύ κακό για τι τίποτα απλα να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε. Γνώμη μου....

Γενικά έχεις δίκιο. Αλλά αν πεις στήνω μια ρομ και μένω εδώ, πχ επειδή χρειάζεσαι τη συσκευή για τη δουλειά, τότε βοηθάει αυτό που έχει κάνει ο Πέτρος.

Στο greenify μπορείς με την donate έκδοση,μέσω του xposed framework να κάνεις greenify και κάποιες εφαρμογες συστήματος.

Δεν νομίζω να ναι πολύ κακό για το τίποτα, και το λέω γιατί η συσκευή δουλεύει άψογα. Συγκριτικά με S3 πιο γρήγορο και το βασικότερα. Επειδή έχω βγάλει το S-Voice, όταν πατάω το home button στο S3 κάνει 1-1.5 seconds να με πετάξει στην Homescreen. Αν το πατήσω δηλαδή γρήγορα 2 φορές(την πρώτη να με πετάξει έξω και την δεύτερη να το κρατήσω παρατεταμένα για να ανοίξει κατευθείαν το multitasking) δεν θα το κάνει. Το δεύτερο πάτημα δεν το παίρνει χαμπάρι μιας και έγινε πριν το 1-1.5 δευτερόλεπτο που χρειάζεται για να καταλάβει το πρώτο. Ε με το Note μου λοιπόν και όπως το έχω στήσει η απόκριση είναι άμεση. Σας λέω, κατά τύχη.. πειραματίστηκα στο τι να διαγράψω και τι να παγώσω και μου έκατσε. Θα ετοιμασω κανένα βιντεάκι και θα σας το δείξω :)

Oneplus 5 - 128GB

1Στην αυτονομία που δείχνεις πόση ώρα χρήση οθόνης έχεις?

Τα παράπονα εδώ μέσα για το ότι η συσκευή ώρες-ώρες σέρνεται (ειδικά μετά την αναβάθμιση σε ics) και ότι η αυτονομία δεν ειναι ότι καλύτερο,δεν έχουν γραφτεί μόνο από εμένα.

στο συγκεκριμένο screenshot έτυχε να έχω λίγη ώρα, περίπου 1ωρ και 1-2λεπτά (δεν θυμάμαι ακριβώς)

αλλά με βάση τη τυπική χρήση που του κάνω βγάζει 36+ ώρες, δλδ απο το πρωί της μιας ημέρας μέχρι το βράδυ της επόμενης, με περίπου 3 ωρες οθόνη.

διάβασα στο λινκ για το w7 οτι έχεις 6 ώρες οθόνη σε 21 κάτι ώρες λειτουργίας. ωραίο, αλλά αυτή είναι μη τυπική χρήση ΙΜΗΟ.

ισοδυναμεί με εργασιακή βάρδια πάνω απο το τλφ. και η μέγιστη αυτονομία με ανοικτή οθόνη δεν είναι ανάλογη της μέγιστης αυτονομίας σε μικτές συνθήκες, ώστε να πούμε οτι μια συσκευή ανάλογων δυνατοτήτων με το w7 θα βγάλει 4 μέρες πχ.

συγκρiτικά το Ν2 μου βγάζει περίπου 58-60 ώρες με την ίδια χρήση. δλδ άλλη μια ημέρα.

Δεν νομίζω να ναι πολύ κακό για το τίποτα, και το λέω γιατί η συσκευή δουλεύει άψογα. Συγκριτικά με S3 πιο γρήγορο και το βασικότερα. Επειδή έχω βγάλει το S-Voice, όταν πατάω το home button στο S3 κάνει 1-1.5 seconds να με πετάξει στην Homescreen. Αν το πατήσω δηλαδή γρήγορα 2 φορές(την πρώτη να με πετάξει έξω και την δεύτερη να το κρατήσω παρατεταμένα για να ανοίξει κατευθείαν το multitasking) δεν θα το κάνει. Το δεύτερο πάτημα δεν το παίρνει χαμπάρι μιας και έγινε πριν το 1-1.5 δευτερόλεπτο που χρειάζεται για να καταλάβει το πρώτο. Ε με το Note μου λοιπόν και όπως το έχω στήσει η απόκριση είναι άμεση. Σας λέω, κατά τύχη.. πειραματίστηκα στο τι να διαγράψω και τι να παγώσω και μου έκατσε. Θα ετοιμασω κανένα βιντεάκι και θα σας το δείξω :)

Πέτρο με τι ρομ και launcher είσαι; Αναφέρομαι στον launcher γιατί ο tw κάνει όλη την ώρα redraws.

Edit: Άκυρο για την ρομ. Είδα ότι είσαι στοκ. Launcher μόνο που χρησιμοποιείς έχω την απορία.

Edited by Nizl84

Πέτρο με τι ρομ και launcher είσαι; Αναφέρομαι στον launcher γιατί ο tw κάνει όλη την ώρα redraws.

Edit: Άκυρο για την ρομ. Είδα ότι είσαι στοκ. Launcher μόνο που χρησιμοποιείς έχω την απορία.

stock και αυτόν. Θα ετοιμάσω ένα σβέλτο βίντεο και θα σας δώσω dropbox link.

edit

https://www.dropbox.com/s/1ny3wpq0hw092el/2013-05-22-0168.mp4

ορίστε και το link για το βίντεο.. Φαίνεται και το διπλό κλικ που κάνω για να κλείσει μια εφαρμογή και να με πετάξει κατευθείαν στο Multitasking

Edited by SaintPetrouil

Oneplus 5 - 128GB

στο συγκεκριμένο screenshot έτυχε να έχω λίγη ώρα, περίπου 1ωρ και 1-2λεπτά (δεν θυμάμαι ακριβώς)

αλλά με βάση τη τυπική χρήση που του κάνω βγάζει 36+ ώρες, δλδ απο το πρωί της μιας ημέρας μέχρι το βράδυ της επόμενης, με περίπου 3 ωρες οθόνη.

διάβασα στο λινκ για το w7 οτι έχεις 6 ώρες οθόνη σε 21 κάτι ώρες λειτουργίας. ωραίο, αλλά αυτή είναι μη τυπική χρήση ΙΜΗΟ.

ισοδυναμεί με εργασιακή βάρδια πάνω απο το τλφ. και η μέγιστη αυτονομία με ανοικτή οθόνη δεν είναι ανάλογη της μέγιστης αυτονομίας σε μικτές συνθήκες, ώστε να πούμε οτι μια συσκευή ανάλογων δυνατοτήτων με το w7 θα βγάλει 4 μέρες πχ.

συγκρiτικά το Ν2 μου βγάζει περίπου 58-60 ώρες με την ίδια χρήση. δλδ άλλη μια ημέρα.

Θα συμφωνήσω ότι κάποιες ημέρες έχω πολύ χρόνο για σκότωμα :lol: .Απο εκει και πέρα με το note με ίδια χρήση ήθελα την 5000mah για αυτή την αυτονομία.Επισης σε μικτή χρήση 50+ ωρών έχω 5 ώρες οθόνη που ειναι πάλι άπιαστο νούμερο για το note 1.Anyway τέλος το offtopic.

Πραγματικα αστρονομικα νουμερα.. Με την gb τα πραγματα ηταν καλυτερα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ νομίζω το αντίθετό παιδιά .

Το note έχει ΠΟΛΥ καλη μπαταρια ,η αναμονή του είναι φοβερή,ομιλία βγάζεις ωωωωρες..

Απλα όταν βγήκε η συσκευή ήταν άγνωστα νερα μια τέτοια οθονη με τέτοια ανάλυση.

Η οθονη τρώει οοολη τη μπαταρια.

Δε μπα να βάζετε power saving,juice defender σουξουμουξου πάντα το.ιδιο κρατάει η μπαταρια σε ολους σχεδόν :τρεις ωρες οθόνης.

Το note παίζει να βγάζει δυο μέρες άνετα αν κάποιος το χρησιμοποιεί για τηλεφωνα.και mail μονο...

Βεβαια πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος για να παίρνεις μονο τηλεφωνα και να λες να αγοράσεις note...

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Εγώ νομίζω το αντίθετό παιδιά .

Το note έχει ΠΟΛΥ καλη μπαταρια ,η αναμονή του είναι φοβερή,ομιλία βγάζεις ωωωωρες..

Απλα όταν βγήκε η συσκευή ήταν άγνωστα νερα μια τέτοια οθονη με τέτοια ανάλυση.

Η οθονη τρώει οοολη τη μπαταρια.

Δε μπα να βάζετε power saving,juice defender σουξουμουξου πάντα το.ιδιο κρατάει η μπαταρια σε ολους σχεδόν :τρεις ωρες οθόνης.

Το note παίζει να βγάζει δυο μέρες άνετα αν κάποιος το χρησιμοποιεί για τηλεφωνα.και mail μονο...

Βεβαια πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος για να παίρνεις μονο τηλεφωνα και να λες να αγοράσεις note...

όλοι αυτό λέμε δεν λέμε το αντίθετο.. χαχαχαχ

παιζει ρόλο μεγαλο και η μπαταρία καποιες είναι καλύτερες εμένα βγάζει 2 ώρες και 40λεπτα οθόνη και οταν εβαλα την μπαταρία του φίλου μου έβγαλε 4 και 10 και οι δυο γνήσιες ίδιες μπαταρίες. Είναι να τρελενεσε

τελικά το βίντεο που έβγαλα με την official rom το είδε κανείς σας??? :lol: άντε να μου πείτε αν είναι αργό αυτό και να προτιμήσω custom. Δεν το ρωτάω ειρωνικά. Δεν έχω βάλει ποτέ μου custom για να συγκρίνω.

Oneplus 5 - 128GB

τελικά το βίντεο που έβγαλα με την official rom το είδε κανείς σας??? :lol: άντε να μου πείτε αν είναι αργό αυτό και να προτιμήσω custom. Δεν το ρωτάω ειρωνικά. Δεν έχω βάλει ποτέ μου custom για να συγκρίνω.

το είδα μόλις και απαντω. πιο μεγαλο και απο cm ROM χχααχχαχα

όχι πιο γρήγορη δεν θα είναι η κουστομ αλλα πιο όμορφη σιγουρα μην φανταστεις οτι θα έχει τρελές διαφορές μικρές που τίς βλέπει έμπειρο μάτι αλλά για τα καλούδια αξίζει. δεν έναι δύσκολο να δοκιμασεις και αν κολλήσεις θα φλασαρεις κάθε μέρα χαχαχαχ

αυτά ισχύουν τώρα για την xxlt5 γιατί στην ice οι κουστομ ηταν καταπληκτικές και σε ομορφιά και σε ταχύτητα αλλά και σε αυτονομία απο τις οφισιαλ.

ΠΡΟΣΟΧΉ (συμβουλή απο εναν ασφαλιστή)

Σβήσε το τηλ της εξπρές σέρβις δεν είναι για πουθενά.....η Αλίανζ καλη είναι οκ.

Edited by araditsas

το είδα μόλις και απαντω. πιο μεγαλο και απο cm ROM χχααχχαχα

όχι πιο γρήγορη δεν θα είναι η κουστομ αλλα πιο όμορφη σιγουρα μην φανταστεις οτι θα έχει τρελές διαφορές μικρές που τίς βλέπει έμπειρο μάτι αλλά για τα καλούδια αξίζει. δεν έναι δύσκολο να δοκιμασεις και αν κολλήσεις θα φλασαρεις κάθε μέρα χαχαχαχ

αυτά ισχύουν τώρα για την xxlt5 γιατί στην ice οι κουστομ ηταν καταπληκτικές και σε ομορφιά και σε ταχύτητα αλλά και σε αυτονομία απο τις οφισιαλ.

ΠΡΟΣΟΧΉ συμβουλή απο εναν ασφαλιστή

Σβήσε το τηλ της εξπρές σέρβις δεν είναι για πουθενά.....η Αλίανζ καλη είναι οκ.

:lol: :lol: allianz έχω .. express όχι για το αυτοκίνητο, για το ιατρικό κέντρο είναι ;) . Άρα μένω ως έχω.. Δεν αρχίζω τα φλασαρίσματα γιατί όπως είπες, θα κολλήσω.. και έχω εξεταστική ! Πάντως και το S-Note βελτιώθηκε.. από τα 350seconds :lol: που ήθελε να ανοίξει έπεσε στα 4-5 (καμιά 8-9 ήθελε).

Oneplus 5 - 128GB

:lol: :lol: allianz έχω .. express όχι για το αυτοκίνητο, για το ιατρικό κέντρο είναι ;) . Άρα μένω ως έχω.. Δεν αρχίζω τα φλασαρίσματα γιατί όπως είπες, θα κολλήσω.. και έχω εξεταστική ! Πάντως και το S-Note βελτιώθηκε.. από τα 350seconds :lol: που ήθελε να ανοίξει έπεσε στα 4-5 (καμιά 8-9 ήθελε).

ουπς εδώ έχουμε διάφορα τώρα το δοκίμασα και χωρίς να τρέχει στο παρασκήνιο ανοίγει σε 1,5" ζάχαρη σε μπριζωνω τώρα. τελείωσε με εξεταστική και όλο το καλοκαίρι δικό σου να φλασαρεις καλη επιτυχία

μετα απο πολυ ψαξιμο καταλαβα οτι εχασα το efs στο τηλεφωνο δεν εχω ουτε imei ουτε baseband και φυσικα δεν αναγνωριζει sim εχει τυχει σε κανενα?υπαρχει λυση η μονο επισημο service?

Είχες custom rom με philz kernel; Αν θυμάμαι καλά,ο κερνελ αυτός κάνει αυτόματο backup του φακέλου efs στην κάρτα μνήμης και μέσα στο recovery,έχει επιλογή για να το επαναφέρεις

Είχες custom rom με philz kernel; Αν θυμάμαι καλά,ο κερνελ αυτός κάνει αυτόματο backup του φακέλου efs στην κάρτα μνήμης και μέσα στο recovery,έχει επιλογή για να το επαναφέρεις

Δυστυχως οχι ειχα official 2.3.6 και πηγα να περασω root 4.1.2 και την πατησα

Παιδιά, υπάρχει τρόπος να δούμε για ποια χώρα προορίζεται το κινητό;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, υπάρχει τρόπος να δούμε για ποια χώρα προορίζεται το κινητό;

Παίρνεις ένα τηλέφωνο στη Samsung και σου λένε με το imei της συσκευής..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ αγαπητέ.:) :)

Τίποτα.. Για πιο άμεσα αποτελέσματα εφάρμοσε αυτα τα βήματα :

- Από ποια χώρα προέρχεται η συσκευή μου; Τι ισχύει για την εγγύηση;

1) Εγκατάστησε, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, την εφαρμογή Samsung Kies και ακολούθησε αυτά τα βήματα για να βρεις το επίσημο Firmware της συσκευής, καθώς και το Product Code τριών γραμμάτων.

2) Βρες τη χώρα προέλευσης του κινητού σου από το επόμενο μήνυμα.

Όσο για την εγγύηση, αν το τηλέφωνο είναι από χώρα της Ευρώπης, ισχύει η πανευρωπαϊκή εγγύηση της Samsung αρκεί να έχεις την απόδειξη αγοράς. Συσκευές που προορίζονται για άλλες ηπείρους δεν καλύπτονται στην Ευρώπη. Αν βάλεις μόνος σου (μέσω Odin) Firmware άλλης χώρας από αυτή του τηλεφώνου, ακόμα και Ευρωπαϊκής, η εγγύηση παύει να ισχύει.

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]