bbbb Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Το θέμα είναι όμως ότι δίνεις το ένα και όχι το 2 που θα έπιανε και περισσότερα χρήματα.Εγώ αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι λογικό να πάρει κάποιος σήμερα εν ετει 2013 καινούριο το ένα όταν το δύο είναι 65€ πιο πάνω σύμφωνα με τις τιμές στο skroutz. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Προσωπικά πάλι θεωρώ πως τα 370 δεν τα αξίζει τώρα το δικό μας δεδομένου πως με 440 έχει σπίτι σου το Note2. Πάντα με βάση τον ανταγωνισμό τα κρίνω παιδιά. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Το θέμα είναι όμως ότι δίνεις το ένα και όχι το 2 που θα έπιανε και περισσότερα χρήματα.Εγώ αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι λογικό να πάρει κάποιος σήμερα εν ετει 2013 καινούριο το ένα όταν το δύο είναι 65€ πιο πάνω σύμφωνα με τις τιμές στο skroutz. Σε αυτο εχεις δικιο..γι αυτο το λογο επρεπε να ηταν ''λιγο'' πιο φτηνο..πριν 3 ημερες επαιζε στα 370..(τωρα ειναι στα 385).Ας ειχε ας πουμε 100 ευρω λιγοτερο απο το n7100 και οχι 65.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 για 70 ευρώ διαφορά σε καινούρια θα πήγαινα στο 2. για 140-150 που έχουν διαφορά σε μτχ θα το σκεφτόμουν 2 + 3 φορές, ειδικά όταν με τα ίδια χρήματα σε καινούριο παίρνω σαφώς υποδεέστερα κιν στους τομείς που με ενδιαφέρουν εμένα σαν χρήστη. ενδοεταιρικά εννοείται οτι ν2 θα είναι κάπως καλύτερο απο το ν1 και αντίστοιχα το ν3 απο το ν2 (και αυτό ισχύει για σχεδόν κάθε μοντέλο) το θέμα είναι αν η διαφορά τιμής αντικατοπτρίζει το συγκριτικό πλεονέκτημα του νεότερου και αν το παλιότερο καλύπτει τις απαιτήσεις που έχουμε. αν κάποιος πχ είχε απαίτηση την όσο μεγαλύτερη αυτονομία δεν τίθεται καν θέμα, ανεξάρτητα τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Αν θες Κωνσταντίνε δοκίμασε με speedmod kernel. Αν κατάλαβα καλά, αυτό που παθαίνεις είναι το sleep of death. Αν στο ξανακάνει, η λύση για σιγουριά είναι είτε cm ρομ, είτε ics. Πάντως πιστεύω ότι ο speedmod δεν έχει πλέον τέτοια θέματα. Αν η μνήμη μου δεν με απατά, γιατί το διάβασα πρόσφατα στο xda. Αγαπητε μου φιλε μπορεις να μου πεις δυο λογια παραπανω και τι μπορει να το προκαλει αυτο; Και καποιο λινκ αν θα μπρουσες; Συμβαινει συχνα;; Παιδες οποιος πουλαει εξωτερικο φορτιστη και μπαταρια για το note ας μου στειλει ενα πμ.:) Παιδια επειδη φοραω καστομ ρομ μπορει καποιος να μου δωσει το .apk του s memo; Edited May 15, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Kωνσταντίνε το s-memο και ότι έχει σχέση με τα s- της samsung δε θα παίξουν στην cm.Ψάξε για διάφορες εναλλακτικές όπως το memo floating draw κτλ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Kωνσταντίνε το s-memο και ότι έχει σχέση με τα s- της samsung δε θα παίξουν στην cm.Ψάξε για διάφορες εναλλακτικές όπως το memo floating draw κτλ Ααα κριμα και ηταν ο, τι πιο βολικο για το πενακι. Ειχε και ωραιο widget.. Θα τα δοκιμασω και θα σου πω... Οπως παντα πολυτιμος φιλε μου!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλημέρα Πρίν λίγους μήνες είχα την LSC αλλα δεν λειτουργούσαν το σβήσημο της οθόνης στην διάρκεια κλήσεις και η απευθείας κλήση.Κάποιος μου είχε απαντήση οτι επειδή η LSC δεν ήταν official αυτές οι ρυθμήσεις δεν λειτουργούσαν ετσι και εγώ χτες πέρασα την LT4 (γερμανική official) αλλα πάλι τπτ. Καμοιά ιδέα γιατί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλημέρα Πρίν λίγους μήνες είχα την LSC αλλα δεν λειτουργούσαν το σβήσημο της οθόνης στην διάρκεια κλήσεις και η απευθείας κλήση.Κάποιος μου είχε απαντήση οτι επειδή η LSC δεν ήταν official αυτές οι ρυθμήσεις δεν λειτουργούσαν ετσι και εγώ χτες πέρασα την LT4 (γερμανική official) αλλα πάλι τπτ. Καμοιά ιδέα γιατί ? λογικά θα είναι πρόβλημα του αισθητήρα τότε. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλησπέρα Αν έχει πρόβλημα ο αισθητήρας τότε δεν θα λειτουργούσε η φωτεινότητα στο αυτόματο ουτε και το γυροσκόποιο. Πιστεύω πως αυτοί οι δύο ειναι υπεύθυνοι για αυτές τις λειτουργίες που έχω πρόβλημα. Κάνω λάθος? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 αντε για να δουμε...μετα το σ.κ θα ειμαι και εγω στο club???Εχω βρει μια πολυ καλη τιμη για το συγκεκριμενο σε καινουριο.Αν δεν ισχυει με βλεπω απο την πορωση μου να παιρνω το 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπέρα Αν έχει πρόβλημα ο αισθητήρας τότε δεν θα λειτουργούσε η φωτεινότητα στο αυτόματο ουτε και το γυροσκόποιο. Πιστεύω πως αυτοί οι δύο ειναι υπεύθυνοι για αυτές τις λειτουργίες που έχω πρόβλημα. Κάνω λάθος? Ευχαριστώ. *#0*# και στο menu->sensor οπότε βλέπεις αν λειτουργούν όντως οι αισθητήρες, κυρίως ο αισθητήρας εγγύτητας. η απυεθείας κλήση πρέπει να ενεργοποιηθεί, settings-motion-direct call. το έχεις κάνει και δεν...? επίσης όταν είσαι στον dialer πάτα το menu button-call settings-turn off screen during calls. τσεκαρε και αναφέρσου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Μόλις μου έκλεισε το note από υψηλή θερμοκρασία λόγω gps. Κρίμα. Ότι θέση και να ψάξω, το βλέπει ήλιος και σηκώνει απίστευτες θερμοκρασίες. Ευτυχώς χρησιμοποιουσα trial χάρτες και δεν τους αγόρασα. Μάλλον δεν είναι για επαγγελματικη χρήση. Έχετε να προτείνετε κάτι; Επιμένω λόγω ανάλυσης οθόνης στο note + το οτι μου βγαίνει πιο φθηνά να αγοράσω χάρτες παρά ολόκληρη συσκευή μόνο για αυτή την χρήση αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνω να διαχειριστω τις θερμοκρασίες. Πως καταφέρνετε και το δουλεύετε καλοκαίρι, με έντονη ηλιοφάνεια; Edit : Με ξένο φορτιστή που έχω με πολλαπλά βύσματα, η μπαταρια πέφτει ενώ φορτίζει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Μόλις μου έκλεισε το note από υψηλή θερμοκρασία λόγω gps. Κρίμα. Ότι θέση και να ψάξω, το βλέπει ήλιος και σηκώνει απίστευτες θερμοκρασίες. Ευτυχώς χρησιμοποιουσα trial χάρτες και δεν τους αγόρασα. Μάλλον δεν είναι για επαγγελματικη χρήση. Έχετε να προτείνετε κάτι; Επιμένω λόγω ανάλυσης οθόνης στο note + το οτι μου βγαίνει πιο φθηνά να αγοράσω χάρτες παρά ολόκληρη συσκευή μόνο για αυτή την χρήση αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνω να διαχειριστω τις θερμοκρασίες. Πως καταφέρνετε και το δουλεύετε καλοκαίρι, με έντονη ηλιοφάνεια; Edit : Με ξένο φορτιστή που έχω με πολλαπλά βύσματα, η μπαταρια πέφτει ενώ φορτίζει . Πια ρομ έχεις; και τι κερνελ; πώση ωρα το έχεις σαν πλοηγό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Αν το χτυπάει ο ήλιος direct τότε λογικό το βρίσκω. Οι θερμοκρασίες είναι πάρα πολύ υψηλές . Έχεις ανοιχτό το air-codition/κλιματισμό ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Ανοιχτο aircondition και κατεβασμα max 800mhz +undervolting και δε θα εχεις θεμα. Σε μενα παιζει ανετα με 950mV max στα 800mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Πια ρομ έχεις; και τι κερνελ; πώση ωρα το έχεις σαν πλοηγό; Στοκ ics με speed mod κερνελ. Αν το χτυπάει ο ήλιος direct τότε λογικό το βρίσκω. Οι θερμοκρασίες είναι πάρα πολύ υψηλές . Έχεις ανοιχτό το air-codition/κλιματισμό ? Μεγάλη συσκευή Πέτρο. Οπου και να το βάλω το βλέπει ο ήλιος δυστυχώς. Το προτιμώ απο κανονική συσκευή GPS λόγω της ανάλυσης του, και κατα δεύτερο λόγο λόγω του glonass. Ανοιχτο aircondition και κατεβασμα max 800mhz +undervolting και δε θα εχεις θεμα. Σε μενα παιζει ανετα με 950mV max στα 800mhz Με τι ρομ είσαι; CM; Θα αγοράσω κανά tegrak μπάς και γίνει δουλειά . @bbbb Μου είχες προτείνει πριν κάποιες μέρες να πάρω μια βάση για τον αεραγωγο. Εχεις δει καμμιά τέτοια γιατί δεν έχει πάρει πουθενά το μάτι μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ειμαι με helly beam +thor kernel ο οποιος ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες. Υποθετω ειναι μαυρο το note γι αυτο επηρεαζεται τοσο απο τον ηλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ειμαι με helly beam +thor kernel ο οποιος ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες. Υποθετω ειναι μαυρο το note γι αυτο επηρεαζεται τοσο απο τον ηλιο Ναι παίζει και αυτό το ρόλο του. Τα 2/3 της πλάτης πάντως τα κρύβει η βάση. Τωρα ίσως αν του φτιάξω κάνα χειροποίητο σκιαστρο να κάνει λίγο δουλειά. Μια ομορφιά θα είναι :D. Εν τω μεταξύ, προσπάθησα να το βάλω ανάμεσα στο στροφόμετρο και το ταχύμετρο, αλλά στο πλαστικό, δύσκολα πιάνει η βεντούζα. Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 ρε παιδα αποκριψη πως βαζω? εχω το φασολι το επισημο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) πας στο πληκτρολόγιο που κανεις κλήσεις πατάς το πλήκτρο ρυθμίσεων επιλεγεις ρυθμίσεις κλήσεων /επιπλέον ρυθμίσεις / ταυτότητα καλουντος και βουαλα.... Edited May 19, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 @bbbb Μου είχες προτείνει πριν κάποιες μέρες να πάρω μια βάση για τον αεραγωγο. Εχεις δει καμμιά τέτοια γιατί δεν έχει πάρει πουθενά το μάτι μου; H βάση που στηρίζεται η συσκευή ειναι κινέζικη και ειναι σαν αυτή περίπου.Το πισω κομμάτι όμως που στηρίζεται στη βάση και στη συνέχεια με κλιπάκια στον αεραγωγό,το ειχα πάρει πέρισυ απο mediamarkt στο Μαρούσι.Λογικά αν πας κοιτάξεις σε κάποιο mediamarkt θα έχουν ακόμη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 H βάση που στηρίζεται η συσκευή ειναι κινέζικη και ειναι σαν αυτή περίπου.Το πισω κομμάτι όμως που στηρίζεται στη βάση και στη συνέχεια με κλιπάκια στον αεραγωγό,το ειχα πάρει πέρισυ απο mediamarkt στο Μαρούσι.Λογικά αν πας κοιτάξεις σε κάποιο mediamarkt θα έχουν ακόμη Eυχαριστω, θα το τσεκαρω αυριο κιολας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Eυχαριστω, θα το τσεκαρω αυριο κιολας.:) εγώ λέώ βάλτο σε αυτό που κάνει σκιά για τον οδηγό(δεν ξέρω πως λέγεται :O ) ώστε όταν το κατεβάζεις να το χεις φόρα παρτίδα στα μάτια σου :lol: Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 :lol:Το είχα δοκιμάσει μια φορά και δεν το άντεξα για πανω από 200μ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts