konstantinoslp Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Εβαλα την ultimate v6 και ηθελα να ρωτησω αν γινεται να αλλαξουμε το τι θα εμφανιζεται στην lockscreen γιατι εχει by default τηλεφωο, καμερα, google και internet Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Kωνσταντίνε για τροποποιήσεις-βελτιώσεις υπάρχει το αντίστοιχο θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4697824#post4697824 Στις ρυθμίσεις--->οθόνη κλειδώματος μπορείς να κάνεις ότι αλλαγές θες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Kωνσταντίνε για τροποποιήσεις-βελτιώσεις υπάρχει το αντίστοιχο θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4697824#post4697824 Στις ρυθμίσεις--->οθόνη κλειδώματος μπορείς να κάνεις ότι αλλαγές θες Δεν θα τα μαθω ποτε τα galaxy.. Ειδα οτι εχει ενεργοποιηση/απενεργοποιηση και δεν εβρισκα ξεχωριστη επιλογη για να αλλαξω τις εφαρμογες και δεν σκεφτηκα καν οτι πρεπει να πατησω πανω σαυτη την επιλογη..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Παιδια καλος εχοντων των πραγματων θα αγορασω τελικα το συγκεκριμενο κινητο(εδω και 2 μηνες παω απο το ενα στο αλλο)..Επειδη ειμαι αρκετα ασχετος με τις εκδοσεις απαντηστε μου σας παρακαλω σε 2 ερωτησεις.. 1)οταν το ανοιξω θα εχει την 2.3.5 σωστα??Απο μονο του θα κανει Upgrated σε 4.2.1(jelly bean)..εννοω δηλαδη μεσω κινητου και ΟΧΙ υπολογιστη θα πατησω καποια ανανεωση εγω?? 2)Να το δουλεψω στην αρχη με την 2.3.5 και μετα απο κανα μηνα-2 μηνες να κανω την ανανεωση...τι ΠΡΕΠΕΙ να κανω,τι θα ειναι καλυτερο?? Ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Πιστεύω ότι λίγο δύσκολα θα βρεις πλέον το κινητό με 2.3.5.Το πιο πιθανό ειναι να έχει πάνω την ics 4.0.4.Μτχ φαντάζομαι εννοείς έτσι: H θα το αγοράσεις καινούριο στα 385€; Ας πει και ο φίλος konstantinoslp αν αξιζει τόσο μετά απο αυτές τις ημέρες που το χρησιμοποιεί.Και η τελευταία επίσημη έκδοση ειναι η 4.1.2. Tην 4.2.2 ανακοινώθηκε ότι θα την πάρει αλλά δεν ανακοινώθηκε το πότε. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) Παιδια καλος εχοντων των πραγματων θα αγορασω τελικα το συγκεκριμενο κινητο(εδω και 2 μηνες παω απο το ενα στο αλλο)..Επειδη ειμαι αρκετα ασχετος με τις εκδοσεις απαντηστε μου σας παρακαλω σε 2 ερωτησεις.. 1)οταν το ανοιξω θα εχει την 2.3.5 σωστα??Απο μονο του θα κανει Upgrated σε 4.2.1(jelly bean)..εννοω δηλαδη μεσω κινητου και ΟΧΙ υπολογιστη θα πατησω καποια ανανεωση εγω?? 2)Να το δουλεψω στην αρχη με την 2.3.5 και μετα απο κανα μηνα-2 μηνες να κανω την ανανεωση...τι ΠΡΕΠΕΙ να κανω,τι θα ειναι καλυτερο?? Ευχαριστω πολυ... 1) Αναλόγως και τι του έχει περάσει αυτός από τον οποίο θα το πάρεις. Η τελευταία έκδοση είναι η 4.1.2. Τα γερμανικά και άλλα την έχουν. Τα ελληνικά note δεν νομίζω να την έχουν πάρει, χωρίς να είμαι σίγουρος. 2.3.5 το αποκλείω να έχει. Ήταν από τις πρώτες gb που πήρε το κινητό, 1.5 χρόνο πίσω. Ότι έκδοση και να έχει, αν είναι επίσημη χωρίς να έχει πειραχτεί καθόλου, δηλαδή να μην είναι το κινητό με γερμανικό csc και ελληνική official, θα σου βγάλει για αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση που προορίζεται για την χώρα. Πάρτο με το καλό και θα σε βοηθήσουμε με τα υπόλοιπα. Οποία επίσημη θες μπορείς να περάσεις. 2) Πιθανότατα θα έχει είτε 4.0 είτε 4.1.2. Οποία και να έχει θα το χαρείς. 2.3.x τις ξεχνάμε, και αν έχει (που δεν το νομίζω) πάνω τέτοια ρομ, απλά θα βάλουμε την επόμενη είτε με αναβάθμιση που θα σου βγάλει, είτε manually. Κάπου κερδίζουν κάπου χάνουν οι εκδόσεις αλλά γενικά θα έλεγα να πας στην τελευταία. Και να μην είσαι όμως στην τελευταία για τον πρώτο καιρό, δεν τρέχει και τίποτα. Ότι μπορείς να κάνεις με τη μία ρομ, μπορείς και με την άλλη. Ελπίζω να έπιασα το point των ερωτήσεων και να έγινα έστω και λίγο κατανοητός. Για περαιτέρω ξαναρωτας και θα πάρεις διάφορες γνώμες από τα παιδιά εδώ μέσα. Μετά αποφασίζεις εσύ τι θες. Αλλά ας δούμε πρώτα τι έκδοση θα φοράει και το ξανασυζητάμε. Για τις εκδοσεις: 2.3.x = gingerbread 4.0.x = ics 4.1.2-4.2.2 = jelly bean Σε γενικές γραμμές τα παραπάνω. 4.2.2 δεν έχει βγει ακόμα για την συσκευή μας, για να μην σε μπερδέψω. Edited May 14, 2013 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Πιστεύω ότι λίγο δύσκολα θα βρεις πλέον το κινητό με 2.3.5.Το πιο πιθανό ειναι να έχει πάνω την ics 4.0.4.Μτχ φαντάζομαι εννοείς έτσι: H θα το αγοράσεις καινούριο στα 385€; Ας πει και ο φίλος konstantinoslp αν αξιζει τόσο μετά απο αυτές τις ημέρες που το χρησιμοποιεί.Και η τελευταία επίσημη έκδοση ειναι η 4.1.2. Tην 4.2.2 ανακοινώθηκε ότι θα την πάρει αλλά δεν ανακοινώθηκε το πότε. Για καινουριο μιλαω..θα εχει δηλαδη ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ την 4.1.2??Δεν θα κανω τιποτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Για καινουριο μιλαω..θα εχει δηλαδη ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ την 4.1.2??Δεν θα κανω τιποτα?? Μιλάς για ελληνικό, παραεισαγωγής;; Εξαρτάται την χώρα που προορίζεται η συσκευή. Όπως λέει και ο bbbb, αν είναι να δώσεις αυτά τα λεφτά, 385€, δεν αξίζει να το πάρεις. Συμπλήρωσε ένα πενηντάρικο και πάρε το 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 1) Αναλόγως και τι του έχει περάσει αυτός από τον οποίο θα το πάρεις. Η τελευταία έκδοση είναι η 4.1.2. Τα γερμανικά και άλλα την έχουν. Τα ελληνικά note δεν νομίζω να την έχουν πάρει, χωρίς να είμαι σίγουρος. 2.3.5 το αποκλείω να έχει. Ήταν από τις πρώτες gb που πήρε το κινητό, 1.5 χρόνο πίσω. Ότι έκδοση και να έχει, αν είναι επίσημη χωρίς να έχει πειραχτεί καθόλου, δηλαδή να μην είναι το κινητό με γερμανικό csc και ελληνική official, θα σου βγάλει για αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση που προορίζεται για την χώρα. Πάρτο με το καλό και θα σε βοηθήσουμε με τα υπόλοιπα. Οποία επίσημη θες μπορείς να περάσεις. 2) Πιθανότατα θα έχει είτε 4.0 είτε 4.1.2. Οποία και να έχει θα το χαρείς. 2.3.x τις ξεχνάμε, και αν έχει (που δεν το νομίζω) πάνω τέτοια ρομ, απλά θα βάλουμε την επόμενη είτε με αναβάθμιση που θα σου βγάλει, είτε manually. Κάπου κερδίζουν κάπου χάνουν οι εκδόσεις αλλά γενικά θα έλεγα να πας στην τελευταία. Και να μην είσαι όμως στην τελευταία για τον πρώτο καιρό, δεν τρέχει και τίποτα. Ότι μπορείς να κάνεις με τη μία ρομ, μπορείς και με την άλλη. Ελπίζω να έπιασα το point των ερωτήσεων και να έγινα έστω και λίγο κατανοητός. Για περαιτέρω ξαναρωτας και θα πάρεις διάφορες γνώμες από τα παιδιά εδώ μέσα. Μετά αποφασίζεις εσύ τι θες. Αλλά ας δούμε πρώτα τι έκδοση θα φοράει και το ξανασυζητάμε. Για τις εκδοσεις: 2.3.x = gingerbread 4.0.x = ics 4.1.2-4.2.2 = jelly bean Σε γενικές γραμμές τα παραπάνω. 4.2.2 δεν έχει βγει ακόμα για την συσκευή μας, για να μην σε μπερδέψω. απο οτι μου ειπαν το κινητο θα ειναι απο την wind.οχι απο skroutzoμαγαζο.(πριν απο 1 εβδομαδα το ποσταρα παλι,νομιζω ειναι 4 -5 σελιδες πισω..)δεν ξερω αν αυτο σας βοηθαει σε κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) απο οτι μου ειπαν το κινητο θα ειναι απο την wind.οχι απο skroutzoμαγαζο.(πριν απο 1 εβδομαδα το ποσταρα παλι,νομιζω ειναι 4 -5 σελιδες πισω..)δεν ξερω αν αυτο σας βοηθαει σε κατι... Από τη στιγμή που μιλάμε για ελληνικό, τότε θα έχει την ics. Δηλαδή 4.0.x. Νομίζω δεν έχει βγει jelly για ελληνικό ακόμα. Ας με διορθώσει κάποιος γιατί δεν είμαι σίγουρος. Edit: Μόλις κοίταξα, για Ελλάδα δεν έχει βγει ακόμα jelly bean. Θα είσαι με ics και όταν βγει επίσημα, θα σου βγάλει ειδοποίηση για αναβάθμιση. Edited May 14, 2013 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Φίλε κάνε την χάρη στον ευατό σου και μην δώσεις τόσα χρήματα γιαυτό το κινητό.Με τα σημερινά δεδομένα δεν αξίζει πάνω απο 300€ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Φίλε κάνε την χάρη στον ευατό σου και μην δώσεις τόσα χρήματα γιαυτό το κινητό.Με τα σημερινά δεδομένα δεν αξίζει πάνω απο 300€ δεν Συμφωνώ δλδ ποιό είναι καλητερο στα 350€;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 παιδια,δηλαδη το συγκεκριμενο κινητο εβγαινε πριν 1.5 χρονο με 2.3... και συνεχιζει και παραγεται ακομα με ανανεωμενη εκδοση(την εχουν περασει απο το samsung)π.χ 4.1...??εξακολουθει να βγαινει κανουριο η υπαρχουν αποθεματα??Δηλαδη εγω οταν το ανοιξω και δω οτι εχει την 2.3....σημαινει οτι ειναι παλιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) Να έχει πάνω 4.1 εργοστασιακά,αποκλειεται.Αν ειναι όντως αρκετα παλιό,θα έχει 2.3.Διαφορετικά 4.0.4 δεν Συμφωνώ δλδ ποιό είναι καλητερο στα 350€;; Aπο άποψη hype σε οθόνη,πενάκι κτλ κανένα.Αλλά από άποψη απόδοσης και αυτονομίας,πολλά.Απο lg 4x μέχρι s3.Ακομη και οι καλοι κινέζικοι κλώνοι με τον 4πυρηνο mtk6589 και 1gb ram με τιμή κάτω απο 200€ καθαρά σε απόδοση και αυτονομία καλύτερα ειναι.Δε λέω γενικά ότι υπάρχουν καλύτερα κινητά σε όλους τους τομείς από το note 1 (μονο το note 2 έχει το προνόμιο αυτό) αλλά σε βασικούς τομείς που επηρεάζουν την καθημερινότητα του χρήστη,υπάρχουν Edited May 14, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ας πω και γω την άποψη μου αφού ο φίλος bbbb το έθεσε πολύ ωραία και ευχαριστώντας τον και δημοσίως. Ξέρει αυτός γιατί. :) Τη συσκευή την έχω περίπου 5-6 μέρες. Έγινε ανταλλαγή με Xperia S οπότε η σύγκρισή μου θα γίνει μοιραία με αυτή τη συσκευή. Αναγκάστηκα να πουλήσω το τάμπλετ μου γιαυτό και ήθελα κάτι ανάμεσα σε κινητό και τάμπλετ για να κάνω τη δουλειά μου. Πριν ξεκινήσω να πω ότι δεν ξέρω αν έχω πέσει σε ελαττωματική συσκευή ή αν κάτι δεν έχει "κάτσει" καλά με τα φλασαρίσματα που του έχω κάνει ή απλά κάτι άλλο κολλάει τη συσκευή μου (όπως κάποια κακογραμμένη εφαρμογή ή κάρτα SD μου που μπορεί να τα έχει παίξει αν και σχετικά είναι καινούρια) αλλά έχω βγάλει την μπαταρία της συσκευής για να ξεκολλήσει ίσως και πάνω από 10 φορές σαυτές τις λίγες μέρες που το έχω. Ο λόγος; Εκεί που φαινομενικά είναι μία χαρά και ασχολούμαι μαζί του, νεκρώνει. Δεν υπακούει στην αφή παρά μόνο τα capacitive buttons για λίγο. Μετά κλείνει μόνο του και κάνει επανεκκίνηση. Έλα όμως που κολλάει στο logo της Samsung για μία αιωνιότητα. Και για να ξεκολλήσει θέλει να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω. Αυτό μπορεί να το κάνει καπάκι με το που ξαναενεργοποιήσω τη συσκευή ή στο άσχετο εκεί που δεν το κάνε για 2 μέρες πχ. Το βάσανό μου είναι ότι δεν ξέρω τι φταίει. Το μου το έκανε με την επίσημη rom 4.1.2 και philz kernel τον οποίο έβαλα αμέσως. Δοκίμασα wipe, για 1-2 μέρες όλα καλά και ξαφνικά τα ίδια. Τελικά έβαλα custom rom, σταμάτησα ό,τι συγχρονισμό είχα από gmail, έσβησα σχεδόν τα πάντα από την SD εκτός από φωτό και τραγούδια και τώρα φαίνεται να νοιώθει λίγο. Από χθες το βράδυ δεν μου χει κάνει τίποτα ύποπτο αλλά και μόνο το άγχος είναι ένα βάσανο. Κατά τα άλλα, όταν είναι στα καλά του δεν λαγκάρει καθόλου και είναι στα ίδια επίπεδα με το S που είχα. Από κει και πέρα κάπου κερδίζει το ένα και κάπου το άλλο όπως είναι λογικό.. Απλά 6 μήνες που είχα το S δεν μου έτυχε ούτε ένα restart! και του είχα αλλάξει τα φώτα... Και αυτό το χω 5 μέρες και μου έχει αλλάξει εμένα τα φώτα.:p Ελπίζω να είναι κάτι στο οποίο φταίω εγώ και όχι πρόβλημα της συσκευής. Δεν θέλω με αυτό να επηρεάσω υποψήφιους αγοραστές απλά λέω την προσωπική μου εμπειρία. Κατά τα άλλα πολύ καλή κάμερα (που δεν το περίμενα) οθόνη αρκετά καλή (έρχομαι από μία εξαιρετική οθόνη) αλλά κλασσικά δεν βλέπεις την τύφλα σου έξω και το μεγαλύτερο "κακό" είναι η μπαταρία του. Παρόλο που σε stand by δεν καταναλώνει καθόλου, με το πατήσεις το κουμπάκι να ανοίξει η οθόνη ξεκινάει η ρουφίχτρα. :p Το καλό είναι ότι έχει αποσπώμενη μπαταρία οπότε με λίγα λεφτά παραπάνω κάπως καλύπτεσαι. Αυτά από μένα, προς το παρόν δεν έχω μετανοιώσει τόσο ώστε να με κάνει να αλλάξω συσκευή. Ελπίζω να μην συνεχίσει τα δικά του γιατί είναι μονόδρομος το πέταμα στον τοίχο! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 παιδιά ενδέχεται να δώσω το κιν μου αύριο μεθάυριο και θέλω να σβήσω λογαριασμούς κλπ. με factory data reset θα είμαι κομπλε? το κιν είναι Γερμανικό και φοράει τη τελευταία Γερμανική ROM. τα πάντα στοκ, ούτε root ούτε έχει αναβαθμιστεί τίποτα εκτός ΟΤΑ και KIES. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) Κατά τα άλλα πολύ καλή κάμερα (που δεν το περίμενα) οθόνη αρκετά καλή (έρχομαι από μία εξαιρετική οθόνη) αλλά κλασσικά δεν βλέπεις την τύφλα σου έξω και το μεγαλύτερο "κακό" είναι η μπαταρία του. Παρόλο που σε stand by δεν καταναλώνει καθόλου, με το πατήσεις το κουμπάκι να ανοίξει η οθόνη ξεκινάει η ρουφίχτρα. :p Το καλό είναι ότι έχει αποσπώμενη μπαταρία οπότε με λίγα λεφτά παραπάνω κάπως καλύπτεσαι. Αυτά από μένα, προς το παρόν δεν έχω μετανοιώσει τόσο ώστε να με κάνει να αλλάξω συσκευή. Ελπίζω να μην συνεχίσει τα δικά του γιατί είναι μονόδρομος το πέταμα στον τοίχο! :) Δε ξέρω την οθόνη του s αλλά στο note σε εξωτερικό χώρο και αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας,το δεν βλέπεις τίποτε ειναι νομιζω λιγο υπερβολή.Εντάξει δεν βλέπεις τέλεια αλλά βλέπεις.Και αυτο νομίζω ότι πληρώνεις και στην αυτονομία.Kαι εγώ έχοντας περάσει από το s2 πιστευα ότι θα ειναι το ίδιο χάλια αλλά του note ειναι πολύ καλύτερα.To χάλι που έβλεπα στο s2 με τέρμα χαμηλή φωτεινότητα και το πως ρύθμιζε την αυτόματη φωτεινότητα,δεν υπάρχει στο note.Και σύμφωνα με τις μετρήσεις του gsmarena το note 1 έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα απο το note 2 Edited May 14, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 παιδιά ενδέχεται να δώσω το κιν μου αύριο μεθάυριο και θέλω να σβήσω λογαριασμούς κλπ. με factory data reset θα είμαι κομπλε? το κιν είναι Γερμανικό και φοράει τη τελευταία Γερμανική ROM. τα πάντα στοκ, ούτε root ούτε έχει αναβαθμιστεί τίποτα εκτός ΟΤΑ και KIES. Κανε επαναφορά εργοστασιακών μέσα από τις ρυθμίσεις και θα σβηστούν όλα όσα υπάρχουν στην internal sd . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Δε ξέρω την οθόνη του s αλλά στο note σε εξωτερικό χώρο και αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας,το δεν βλέπεις τίποτε ειναι νομιζω λιγο υπερβολή.Εντάξει δεν βλέπεις τέλεια αλλά βλέπεις.Και αυτο νομίζω ότι πληρώνεις και στην αυτονομία.Kαι εγώ έχοντας περάσει από το s2 πιστευα ότι θα ειναι το ίδιο χάλια αλλά του note ειναι πολύ καλύτερα.To χάλι που έβλεπα στο s2 με τέρμα χαμηλή φωτεινότητα και το πως ρύθμιζε την αυτόματη φωτεινότητα,δεν υπάρχει στο note.Και σύμφωνα με τις μετρήσεις του gsmarena το note 1 έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα απο το note 2 Αγαπητέ δεν χρησιμοποιώ αυτόματη φωτεινότητα. Το δοκίμασα σήμερα που γυρνούσα από τη σχολή κατά τη μίαμιση που έβγαλε για λίγο ντάλα ήλιο επίτηδες για να δω πώς θα συμπεριφερθεί. Το είχα στο 25...τίποτα. Το έβαλα στο 50, τίποτα.. Το πήγα στο 100 και εκεί ίσα που έβλεπα να αλλάξω τραγούδι. Το ίδιο φαινόμενο είχα και με το S2. Κάτι που δεν παρατηρείς με τίποτα σε ips/lcd οθόνες. Στο 25% με το S έβλεπα κρύσταλλο και σε περισσότερο ήλιο από,τι σήμερα. Προς θεού δεν λέω ότι δεν είναι καλές οι amoled αλλά όπως και με τις ips και lcd έχουν και αυτές τα σημεία στα οποία μειονεκτούν.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ας πω και γω την άποψη μου αφού ο φίλος bbbb το έθεσε πολύ ωραία και ευχαριστώντας τον και δημοσίως. Ξέρει αυτός γιατί. :) Τη συσκευή την έχω περίπου 5-6 μέρες. Έγινε ανταλλαγή με Xperia S οπότε η σύγκρισή μου θα γίνει μοιραία με αυτή τη συσκευή. Αναγκάστηκα να πουλήσω το τάμπλετ μου γιαυτό και ήθελα κάτι ανάμεσα σε κινητό και τάμπλετ για να κάνω τη δουλειά μου. Πριν ξεκινήσω να πω ότι δεν ξέρω αν έχω πέσει σε ελαττωματική συσκευή ή αν κάτι δεν έχει "κάτσει" καλά με τα φλασαρίσματα που του έχω κάνει ή απλά κάτι άλλο κολλάει τη συσκευή μου (όπως κάποια κακογραμμένη εφαρμογή ή κάρτα SD μου που μπορεί να τα έχει παίξει αν και σχετικά είναι καινούρια) αλλά έχω βγάλει την μπαταρία της συσκευής για να ξεκολλήσει ίσως και πάνω από 10 φορές σαυτές τις λίγες μέρες που το έχω. Ο λόγος; Εκεί που φαινομενικά είναι μία χαρά και ασχολούμαι μαζί του, νεκρώνει. Δεν υπακούει στην αφή παρά μόνο τα capacitive buttons για λίγο. Μετά κλείνει μόνο του και κάνει επανεκκίνηση. Έλα όμως που κολλάει στο logo της Samsung για μία αιωνιότητα. Και για να ξεκολλήσει θέλει να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω. Αυτό μπορεί να το κάνει καπάκι με το που ξαναενεργοποιήσω τη συσκευή ή στο άσχετο εκεί που δεν το κάνε για 2 μέρες πχ. Το βάσανό μου είναι ότι δεν ξέρω τι φταίει. Το μου το έκανε με την επίσημη rom 4.1.2 και philz kernel τον οποίο έβαλα αμέσως. Δοκίμασα wipe, για 1-2 μέρες όλα καλά και ξαφνικά τα ίδια. Τελικά έβαλα custom rom, σταμάτησα ό,τι συγχρονισμό είχα από gmail, έσβησα σχεδόν τα πάντα από την SD εκτός από φωτό και τραγούδια και τώρα φαίνεται να νοιώθει λίγο. Από χθες το βράδυ δεν μου χει κάνει τίποτα ύποπτο αλλά και μόνο το άγχος είναι ένα βάσανο. Κατά τα άλλα, όταν είναι στα καλά του δεν λαγκάρει καθόλου και είναι στα ίδια επίπεδα με το S που είχα. Από κει και πέρα κάπου κερδίζει το ένα και κάπου το άλλο όπως είναι λογικό.. Απλά 6 μήνες που είχα το S δεν μου έτυχε ούτε ένα restart! και του είχα αλλάξει τα φώτα... Και αυτό το χω 5 μέρες και μου έχει αλλάξει εμένα τα φώτα.:p Ελπίζω να είναι κάτι στο οποίο φταίω εγώ και όχι πρόβλημα της συσκευής. Δεν θέλω με αυτό να επηρεάσω υποψήφιους αγοραστές απλά λέω την προσωπική μου εμπειρία. Κατά τα άλλα πολύ καλή κάμερα (που δεν το περίμενα) οθόνη αρκετά καλή (έρχομαι από μία εξαιρετική οθόνη) αλλά κλασσικά δεν βλέπεις την τύφλα σου έξω και το μεγαλύτερο "κακό" είναι η μπαταρία του. Παρόλο που σε stand by δεν καταναλώνει καθόλου, με το πατήσεις το κουμπάκι να ανοίξει η οθόνη ξεκινάει η ρουφίχτρα. :p Το καλό είναι ότι έχει αποσπώμενη μπαταρία οπότε με λίγα λεφτά παραπάνω κάπως καλύπτεσαι. Αυτά από μένα, προς το παρόν δεν έχω μετανοιώσει τόσο ώστε να με κάνει να αλλάξω συσκευή. Ελπίζω να μην συνεχίσει τα δικά του γιατί είναι μονόδρομος το πέταμα στον τοίχο! :) Αν θες Κωνσταντίνε δοκίμασε με speedmod kernel. Αν κατάλαβα καλά, αυτό που παθαίνεις είναι το sleep of death. Αν στο ξανακάνει, η λύση για σιγουριά είναι είτε cm ρομ, είτε ics. Πάντως πιστεύω ότι ο speedmod δεν έχει πλέον τέτοια θέματα. Αν η μνήμη μου δεν με απατά, γιατί το διάβασα πρόσφατα στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Να έχει πάνω 4.1 εργοστασιακά,αποκλειεται.Αν ειναι όντως αρκετα παλιό,θα έχει 2.3.Διαφορετικά 4.0.4 Aπο άποψη hype σε οθόνη,πενάκι κτλ κανένα.Αλλά από άποψη απόδοσης και αυτονομίας,πολλά.Απο lg 4x μέχρι s3.Ακομη και οι καλοι κινέζικοι κλώνοι με τον 4πυρηνο mtk6589 και 1gb ram με τιμή κάτω απο 200€ καθαρά σε απόδοση και αυτονομία καλύτερα ειναι.Δε λέω γενικά ότι υπάρχουν καλύτερα κινητά σε όλους τους τομείς από το note 1 (μονο το note 2 έχει το προνόμιο αυτό) αλλά σε βασικούς τομείς που επηρεάζουν την καθημερινότητα του χρήστη,υπάρχουν Δηλαδη το 4πυρηνο Lg που δεν εχει αρκετα καλη αυτονομια(μπαταρια χαλια εχω διαβασει) ειναι καλυτερο σε μπαταρια απο το note??Τοσο χαλια ειναι η μπαταρια του Note ρε παιδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ίσως να μην έχει πολύ καλύτερη μπαταρία αλλά τουλάχιστον σε απόδοση είναι καλύτερο. Βασικά παίζει να είμαι ο μόνος εδώ πέρα μέσα που εχει θαψει τόσο πολύ τη συσκευή αυτή. Τα θετικά πράγματα σε αυτή τη συσκευή για μένα είναι η οθόνη,η κάμερα,το gps,το πενακι. Σίγουρα σαν συσκευή είναι πρωτοποριακή αλλά η υλοποίηση που έχει γίνει από την Samsung είναι μέτρια έως κακή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 ναι αλλά λες οτι δεν αξίζει να το αγοράσει για μένα εκτός οτι αξίζει τα λεφτα του τώρα 370€ που κάπου εκεί έχει. Δεν εχώ μετανιοσει και αξίζει και τα 700 που ειχα δωσει οταν βγήκε.θέλω να πω οτι για μένα τα έχει βγάλει τα λεφτά του και δεν το αλλαζω με κανένα ουτε με το 2 γιατι οι διάφορες δεν είναι τεράστιες με μια, cm και Thor ίσος στα ίδια τώρα μονο για την μπαταρία Συμφωνώ με μια δεύτερη που έχω για δύσκολες μέρες κομπλε και εκει. το ΝΟΤΕ3 θα το πάρω όσο και αν έχει την πρωτη μέρα κυκλοφορίας στη γη όπου και αν είναι χαχαχα το περιμένω πως και πως.... λέω να πάω και στην παρουσίαση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 ναι αλλά λες οτι δεν αξίζει να το αγοράσει για μένα εκτός οτι αξίζει τα λεφτα του τώρα 370€ που κάπου εκεί έχει. Δεν εχώ μετανιοσει και αξίζει και τα 700 που ειχα δωσει οταν βγήκε.θέλω να πω οτι για μένα τα έχει βγάλει τα λεφτά του και δεν το αλλαζω με κανένα ουτε με το 2 γιατι οι διάφορες δεν είναι τεράστιες με μια, cm και Thor ίσος στα ίδια τώρα μονο για την μπαταρία Συμφωνώ με μια δεύτερη που έχω για δύσκολες μέρες κομπλε και εκει. το ΝΟΤΕ3 θα το πάρω όσο και αν έχει την πρωτη μέρα κυκλοφορίας στη γη όπου και αν είναι χαχαχα το περιμένω πως και πως.... λέω να πάω και στην παρουσίαση του. +πολλα και απο μενα. πιο πολυ δεν εχω ευχαριστηθει κινητο οσο το note.αν πριν απο 1.5 χρονο μου ελεγε πως σημερα το κινητο θα κοστιζει 380 εγω παλι θα εδινα 700 τοτε.δεν το μετανιωσα ποτε που εδωσα ενα αρκετα υψηλο ποσο για αυτο το κινητο. αντιθετα μετανιωσα πολυ που πριν απο αυτο ειχα iphone 3gs και ας το ειχα παρει με επιδοτηση χωρις να δωσω ουτε ενα ευρω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 σαν αίσθηση ποιότητας κατασκευής το Νοτε 1 είναι πιο στιβαρό απο το 2. το Ν2 τρίζει υπο συνθήκες που το Ν1 δεν κάνει κιχ. (μιλάω σαν κάτοχος και των 2) το 1280x800 έχει αξιόλογη διαφορά στη πράξη αν κάνεις δουλειά στο κιν. (web,pdf ή document editing) μέσω widgetsoid επιλέγω φωτεινότητα 1% σε κλειστό χώρο, και έχω βελτιωμένη απόδοση στη μπαταρία σε σχέση με στοκ αυτόματη φωτεινότητα. μου βγάζει 2 ημέρες με νορμάλ χρήση. δυσανάλογα πολύ μπαταρία μου τρώει το ραδιόφωνο. επίσης η επιλογή power saving δεν φαίνεται να κάνει και πολλά εκτός απο το να κάνει την συσκευή πιο αργή. δεν την έχω επιλεγμένη πλέον. εγώ ο μόνος λόγος που την δίνω είναι για να μην έχω 2 τόσο μεγάλα κιν μαζί μου. ειδάλλως είμαι υπερευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts