Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλορίζικο.Για το apk που ρουτάρει το κινητό πρέπει να ειναι το exynosabuse http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050297

Tις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού τις βρισκεις στο http://www.sammobile.com http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-N7000&pcode=0#firmware

Edited by bbbb

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαλορίζικο.Για το apk που ρουτάρει το κινητό πρέπει να ειναι το exynosabuse http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050297

Tις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού τις βρισκεις στο http://www.sammobile.com http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-N7000&pcode=0#firmware

Ευχαριστώ φιλαράκι! Τώρα θα σου έστελνα πμ για να συνεχίσουμε την κουβέντα γιατί με πήρε ο ύπνος χθες.:lol:

Αν κάνω ΟΤΑ αναβάθμιση δεν χάνω το root, σωστά;

Τελικά one click root υπάρχει για την 4.1.2 ή τεσπά να του φλασάρω την τελευταία έκδοση με εύκολο root. Odin μου μυρίζεται..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν κάνεις OTA χάνεις το root.Για να κάνεις root στην jb δεν χρειάζεται odin.Ειτε θα κάνεις με το apk που σου είπα,ειτε φλασάροντας το supersu zip αρχείο http://download.chainfire.eu/315/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.25.zip απο το stock recovery της συσκευής

Bαζεις το αρχείο αυτο στην εξωτερική κάρτα μνήμης,μπαινεις στο recovery με κρατημένα κατά την εκκίνηση power + home + vol up μέχρι να μπει στο recovery.Εκει επιλέγεις update from sd card και φλασάρεις το supersu.

Αν κάνεις OTA χάνεις το root.Για να κάνεις root στην jb δεν χρειάζεται odin.Ειτε θα κάνεις με το apk που σου είπα,ειτε φλασάροντας το supersu zip αρχείο http://download.chainfire.eu/315/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.25.zip απο το stock recovery της συσκευής

Bαζεις το αρχείο αυτο στην εξωτερική κάρτα μνήμης,μπαινεις στο recovery με κρατημένα κατά την εκκίνηση power + home + vol up μέχρι να μπει στο recovery.Εκει επιλέγεις update from sd card και φλασάρεις το supersu.

Είσαι τεράστιος.. Και δηλαδή όποια έκδοση JB και να έχω γίνεται root με αυτούς τους δύο τρόπους;

Επίσης, clean install παίζει να γίνεται με κάποιον τρόπο. γιαυτό ανέφερα το odin για να κάνω εγκατάσταση την τελευταία έκδοση. Δεν θέλω να την περάσω από πάνω. Ή τεσπα αν την περάσω από πάνω, τι κάνω μετά; Θέλει κάνα wipe?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nαι έτσι γίνεται. Αν βάλεις κάποια επίσημη ρομ μέσω odin θα σου έχει περάσει αυτόματα και τον stock kernel με το stock recovery με τα οποια καλό ειναι να μην κάνεις κανένα wipe.Για να κάνεις wipe θα περάσεις πρώτα ένα safe philz kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901191 θα κατεβάσεις την αντιστοιχη jb έκδοση του kernel,την έκδοση που φλασάρεται απο το recovery του κινητού (όχι την .tar έκδοση),την βάζεις στην sd,μπαίνεις στο recovery και την φλασάρεις.Μετά από αυτό ξαναμπουτάρεις στο recovery και πλέον θα έχεις το νέο touch recovery και κερνελ που θεωρούνται ασφαλή για wipe. Edited by bbbb

Παίδες εκεί που σέταρα το κινητό και του πέρναγα τις εφαρμογές μου (5-5 ταυτόχρονα) ξαφνικά κόλλησε.. Δεν αποκρινόταν. Έκανε restart αλλά έμεινε στο logo της samsung. Εβγαλα την μπαταρία και την ξανάβαλα και ενεργοποίησα το κινητό και μπήκε κανονικά στο μενού. Έλα όμως που απλά κολλάει. Ξεκλειδώνω την οθόνη και μετά απλά σταματάει να αποκρίνεται! Μένει λίγη ώρα έτσι και ξανακάνει επανεκκίνηση και ξανακολλάει στο logo μέχρι να του βγάλω την μπαταρία. Καμία ιδέα!!;; Παίζει ρόλο που δεν έκανα wipe??

Να ξαναφλασάρω την ρομ; Είμαι σε στοκ ρομ (την τελευταία επίσημη γερμανική και philz safe kernel)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες εκεί που σέταρα το κινητό και του πέρναγα τις εφαρμογές μου (5-5 ταυτόχρονα) ξαφνικά κόλλησε.. Δεν αποκρινόταν. Έκανε restart αλλά έμεινε στο logo της samsung. Εβγαλα την μπαταρία και την ξανάβαλα και ενεργοποίησα το κινητό και μπήκε κανονικά στο μενού. Έλα όμως που απλά κολλάει. Ξεκλειδώνω την οθόνη και μετά απλά σταματάει να αποκρίνεται! Μένει λίγη ώρα έτσι και ξανακάνει επανεκκίνηση και ξανακολλάει στο logo μέχρι να του βγάλω την μπαταρία. Καμία ιδέα!!;; Παίζει ρόλο που δεν έκανα wipe??

Να ξαναφλασάρω την ρομ; Είμαι σε στοκ ρομ (την τελευταία επίσημη γερμανική και philz safe kernel)

Ναι Κωνσταντίνε, κάνε όλα τα wipes και πέρνα πάλι την ρομ. Κάτι δεν έχει κάτσει καλά δυστυχώς αποτι φαίνεται.

Edit. Καλορίζικο και το θηριακι. ;)

Ναι Κωνσταντίνε, κάνε όλα τα wipes και πέρνα πάλι την ρομ. Κάτι δεν έχει κάτσει καλά δυστυχώς αποτι φαίνεται.

Edit. Καλορίζικο και το θηριακι. ;)

Kαλημέρα φίλε μου! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Καταγοητευμένος από τη συσκευή αν και το μέγεθος δεν θα το συνηθίσω εύκολα. Ευτυχώς έχει το κολπάκι για το πληκτρολόγιο στα δεξιά. Έτσι φτάνει το χέρι μου τώρα..:)

Προς το παρόν έκανα wipe και δειχνει κομπλέ. Αν δω καμία ανωμαλία, του ξαναπερναω τη ρομ ή βάζω κάποια custom!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλημέρα φίλε μου! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Καταγοητευμένος από τη συσκευή αν και το μέγεθος δεν θα το συνηθίσω εύκολα. Ευτυχώς έχει το κολπάκι για το πληκτρολόγιο στα δεξιά. Έτσι φτάνει το χέρι μου τώρα..:)

Προς το παρόν έκανα wipe και δειχνει κομπλέ. Αν δω καμία ανωμαλία, του ξαναπερναω τη ρομ ή βάζω κάποια custom!

Θα το συνηθίσεις γρήγορα :). Όταν στην αρχή το είχα πάρει, ένιωθα δέος μπροστά στην οθοναρα του, μετά από το s2. Τωρα μου φαίνεται σαν συνηθισμένη. :D. Αφού παίξεις λίγο μαζί του, δοκίμασε και καμιά custom, κυρίως cm τύπου όπως asylum, γιατί σε tw custom δεν θα δεις και ιδιαίτερη διαφορά στην απόδοση πέρα από κάποια tweaks.

Τα πράγματα ειναι απλά.Χωράει σε τσέπη; Κουβαλιέται εύκολα σε θήκη ζώνης; Για μενα προσωπικά ναι.Γιαυτο το λογο και μόνο δεν υπαρχει λογος να παιζεις με τις οθονούλες των 5" και κάτω.Σε διαστάσεις μέχρι 159*82*10 που ειναι οθόνη 5,7" που ειναι το w7 που έχω τώρα,χωράει οριακα στη τσέπη και στη θηκη ζωνης του note.Γιατι λοιπον να ασχολούμαστε με "κινητάκια";

Το note το πούλησα σήμερα σε φίλο μου στα 150€.Ενω είχα σκεφτεί να αφήσω πάνω την ics του παναμά,τα πολλά σπασίματα στην κίνηση που έκανε ακόμη και με άλλο launcher,με έκαναν να βάλω πάλι την ultimate v6 με coh kernel.H συσκευή πάει άψογα με nova launcher με καμμιά 10αρια εφαρμογές που έχει πάνω όπως twitter,fb,youtube κτλ. Η συσκευή που είχε πριν ήταν το πρώτο desire με android 2.2 και τώρα το note του φαίνεται πύραυλος.

Ο φίλος δεν ήθελε τις 2 μεγάλες μπαταριες των 5000mah και έτσι απο το να τις έχω στο συρτάρι,τις χαρίζω μαζι με τον εξωτερικό φορτιστή τους σε όποιον μου στείλει pm και τις ζητήσει.Καλό πάσχα σε όλους.

Καλησπέρα Φίλε!

Εάν έχεις τις μπαταρίες σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις στο e-mail μου kemos2001@hotmail.com

Ευχαριστώ!

παιδια εγω τελικα παραγγειλα αυτες τισ μπαταριες με το φορτηστη διαβασα καλα σχολια για τη συγκεκριμενη μαρκα μπαταριων οποτε πιστευω να ειναι ολα καλα.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330738453602

Καλησπέρα Φίλε!

Εάν έχεις τις μπαταρίες σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις στο e-mail μου kemos2001@hotmail.com

Ευχαριστώ!

Τις έχω ήδη στειλει σε άλλο συμφορουμίτη

Θα το συνηθίσεις γρήγορα :). Όταν στην αρχή το είχα πάρει, ένιωθα δέος μπροστά στην οθοναρα του, μετά από το s2. Τωρα μου φαίνεται σαν συνηθισμένη. :D. Αφού παίξεις λίγο μαζί του, δοκίμασε και καμιά custom, κυρίως cm τύπου όπως asylum, γιατί σε tw custom δεν θα δεις και ιδιαίτερη διαφορά στην απόδοση πέρα από κάποια tweaks.

Παρόλο που μου αρέσει περισσότερο απόσο περίμενα (καθώς το μόνο κινητό της σειράς S που μου αρέσει είναι το S2 που είχα και αυτό είναι ένα μεγάλο S2) δεν μπορώ να το χειριστώ με το ένα χέρι. Βέβαια το ήξερα. Με το αριστερό την παλεύω, ίσως και λόγω κιθάρας να φτάνουν τα δάχτυλα πιο μακρυά αλλά με το δεξί δεν μπορώ με τίποτα και φοβάμαι μην φάει καμιά σούπα όπως γράφω και περπατάω.:p

Όσο για τις καστομιές, θέλω να δω τι παίζει με την επίσημη και τις εφαρμογές που του έχω. Θα δείξει σε μερικές μερούλες..

Τα πράγματα ειναι απλά.Χωράει σε τσέπη; Κουβαλιέται εύκολα σε θήκη ζώνης; Για μενα προσωπικά ναι.Γιαυτο το λογο και μόνο δεν υπαρχει λογος να παιζεις με τις οθονούλες των 5" και κάτω.Σε διαστάσεις μέχρι 159*82*10 που ειναι οθόνη 5,7" που ειναι το w7 που έχω τώρα,χωράει οριακα στη τσέπη και στη θηκη ζωνης του note.Γιατι λοιπον να ασχολούμαστε με "κινητάκια";

Ναι σε τσέπη χωράει και μάλιστα άνετα φίλε Χρήστο. Παρόλο που φοράω στενά τζιν. Τώρα αν πιεστεί καμιά φορά και σπάσει καμιά οθόνη..:rolleyes:

Ρε παίδες να ρωτήσω, πώς μπορούμε να δούμε για ποια χώρα προορίζεται η συσκευή;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι έγινε ρε παιδιά; Πήρα τη συσκευή και ερήμωσε το τόπικ;;

Έχω μερικές ερωτήσεις. :)

α)Γιατί δεν έχω το S Memo εγώ και έχω μόνο το S note?? Το κατάργησε η Samsung στην Jelly Bean? Σε κάτι βίντεο που βλέπω είναι η τοπ εφαρμογή (στην 2.3 έκδοση βέβαια)

β)Μπορείτε να μου πείτε καμία καλή εφαρμογή για ωραία σχέδια με το S Pen;

γ)Ψάχνω ένα πληκτρολόγιο της προκοπής γιατί αυτό της μαμάς Samsung είναι ελλειπέστατο. Κατέβασα το smartkeyboard που χρησιμοποιώ συνήθως αλλά όταν επιλέγω να υπάρχει κουμπί με smileys, παίρνει τη θέση του ENTER! Δεν μπορώ να χω ταυτόχρονα και τα δύο κουμπιά όσο και αν το έψαξα.

Κάποιο καλό πληκτρολόγιο που να τα συνδυάζει;

Ευχαριστώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.Nαι δυστυχώς τα έκαναν ένα στην jb.Το memo άνοιγε σαφώς πιο γρήγορα και ήταν πιο βολικό για γρήγορες σημειώσεις

2.Ρίξε μια ματιά στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=356722 μήπως έχει αναφερθεί κάτι σχετικά με αυτό που θες

3.Εγώ χρησιμοποιώ το swype 1.5 και έχω βρει την υγειά μου.Του μιλάς,σε ακούει,πληκτρολογεί :lol: Τι καλύτερο απο αυτό;

1.Nαι δυστυχώς τα έκαναν ένα στην jb.Το memo άνοιγε σαφώς πιο γρήγορα και ήταν πιο βολικό για γρήγορες σημειώσεις

2.Ρίξε μια ματιά στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=356722 μήπως έχει αναφερθεί κάτι σχετικά με αυτό που θες

3.Εγώ χρησιμοποιώ το swype 1.5 και έχω βρει την υγειά μου.Του μιλάς,σε ακούει,πληκτρολογεί :lol: Τι καλύτερο απο αυτό;

Μόνο οι δυο μας απομείναμε εδώ μέσα και εσύ μάλιστα δεν έχεις την συσκευή. Φαντάσου.:lol:

Σε ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις φίλτατε! Όσον αφορά στο 3 αν και μάλλον δεν είναι εδώ η κατάλληλη ενότητα, είναι πλήρως λειτουργικό; Γιατί γράφω μόνο ελληνικά. Τα καταλαβαίνει; Αν μπορείς να μου πεις με πμ αν δεν είναι το κατάλληλο νήμα εδώ..

Επίσης, η οθόνη είναι μεγάλη ρουφίχτρα!! Πάνω από 3 ώρες δεν μου βγάζει για κανένα λόγο. Βέβαια δεν το αφήνω και από τα χέρια μου τώρα που το στρώνω. Μήπως έχει πέσει η απόδοσή της; Να πάρω άλλη άμα είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνο οι δυο μας απομείναμε εδώ μέσα και εσύ μάλιστα δεν έχεις την συσκευή. Φαντάσου.:lol:

Σε ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις φίλτατε! Όσον αφορά στο 3 αν και μάλλον δεν είναι εδώ η κατάλληλη ενότητα, είναι πλήρως λειτουργικό; Γιατί γράφω μόνο ελληνικά. Τα καταλαβαίνει; Αν μπορείς να μου πεις με πμ αν δεν είναι το κατάλληλο νήμα εδώ..

Επίσης, η οθόνη είναι μεγάλη ρουφίχτρα!! Πάνω από 3 ώρες δεν μου βγάζει για κανένα λόγο. Βέβαια δεν το αφήνω και από τα χέρια μου τώρα που το στρώνω. Μήπως έχει πέσει η απόδοσή της; Να πάρω άλλη άμα είναι.

έχω δοκιμάσει όλα τα πληκτρολόγια και πολλά τα έχω αγοράσει Χθές δοκιμασα το Kii keyboard και νομίζω οτι κατέληξα και είναι και τσαμπα. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ

να ξέρεις οτι Σάββατο Κυριακή παντα έχει μια νεκρα εδώ το έχω παρατηρήσει ενα χρόνο τώρα.

η μπαταρία δυστυχώς έτσι είναι κάνα 3ωρο

για πρόγραμμα ζωγραφικής απο τα καλητερα είναι το sketchbook.

Edited by araditsas

Φίλε εγώ τώρα τελευταία γράφω μόνο κινέζικα και βρήκα την υγεια μου :lol: Σοβαρά τώρα.Η φωνητική πληκτρολόγηση ειναι αρκετά καλή και το swiping το έχω συνηθίσει πλεον και δεν το αλλάζω με κάτι άλλο

Μπαταρία τόσο ειναι.

Ευχαριστώ πολύ παίδες.. Προς το παρόν έβαλα το Kii και με βόλεψε αρκετά γιατί έχει και προτεινόμενες λέξεις και επιτέλους στο κουμπί έντερ έχει και τα emots.. Θα δοκιμάσω και το swype για να δω τι παίζει με τη φωνητική πληκτρολόγηση!

Ωχ μη μου λέτε τέτοια για την μπαταρία.. Τόσα μιλιαμπερόρια ρε παιδιά έχει.. Μία ώρα παραπάνω την ήθελα σίγουρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάρε μια δεύτερη μπαταρία μαζί με εξωτερικό φορτιστή και θα εισαι οκ για άλλες 3 ώρες παραπάνω

Πάρε μια δεύτερη μπαταρία μαζί με εξωτερικό φορτιστή και θα εισαι οκ για άλλες 3 ώρες παραπάνω

Αυτο σκεφτομαι.καμια τιμουλα ξερεις φιλαρακι μου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ είχα πάρει την γνήσια http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-ORIGINAL-SAMSUNG-EB-615268VU-BATTERY-FOR-GALAXY-NOTE-1-GT-N7000-I9220-UK-/171029145214 απο άλλο πωλητή που δεν την έχει πλέον στις 4,5 λίρες

Eπίσης εδώ από ότι λέει δίνει τον γνήσιο εξωτερικό φορτιστή της samsung.Εγώ τον είχα πάρει απο expansys στα διπλάσια χρήματα

Εγώ είχα πάρει την γνήσια http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-ORIGINAL-SAMSUNG-EB-615268VU-BATTERY-FOR-GALAXY-NOTE-1-GT-N7000-I9220-UK-/171029145214 απο άλλο πωλητή που δεν την έχει πλέον στις 4,5 λίρες

Eπίσης εδώ από ότι λέει δίνει τον γνήσιο εξωτερικό φορτιστή της samsung.Εγώ τον είχα πάρει απο expansys στα διπλάσια χρήματα

Αν δεν βρω καποιον απο Ελλαδα που να δινει τον φορτιστη θα κοταξω για ebay.:)

Σε ευχαριστω πολυ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειδα αυτο σημερα.

http://www.expertreviews.co.uk/washing-machine/1299583/samsung-ecobubble-wf80f5e5u4w?CMP=NLC-Newsletters

Οπως βλεπετε εχει μεγαλη..οθονη,σηκωνει βαρη και δεν κλαταρει.:lol:

Ειναι off topic βεβαια,αλλα ειναι καλοο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.