c0rpse_grinder Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Παιδιά καλημέρα. Έχω θέμα με το σήμα στο wifi. Πολύ ασθενές σήμα ακόμα και μέσα στο σπίτι. Το iphone έχει σήμα παντού μέσα στο σπίτι και το θηρίο το χάνει πανεύκολα. Δεν συζητάω να το γυρίσεις το τηλέφωνο πλάγια. Εκεί αν έχει δύο γραμμές σήμα και πας να το γυρίσεις, βγαίνει off το δίκτυο. Έχω official samsung rom και είμαι root. Ξέρετε τι φταίει; Πολυ περίεργο.. Εμενα να φανταστείς πιανει και στο παρκακι κατω απτο σπιτι μου χαχα... Και ειχα να το λεω οτι το νοτε πιανει ανετα σημα wifi κτλ... Δεν νομιζω να φταιει για την ισχυς του σήματος το οτι εισαι σε στοκ.. Το χεις δοκίμασει και σε αλλα ρουτερ και παλι ειναι ασθενές το σημα? Αν ναι θα σου πρότεινα να εβαζες καμια custom rom+κερνελ ετσι για αλλαγη (αφου κανεις ενα backup μεσω recover της στοκ) μπας και δεις καποια διάφορα...αλλιως δεν ξερω πως θα μπορουσες να το προσεγγίσεις το θέμα :-\ Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 για οσους ειστε λιγο της φυσης και λιγο εχετε ψυχολογικο προβλημα με το να πεσει το κινητο και να γρατζουνοχτυπησει, υπαρχει αυτη η επιλογη της Amzer στις 13 λιρες αγγλιας απο amazon.uk (eligable for super savings delivery). Την εχω 2 μερες και ειμαι υπερευχαριστημένος απο καθε αποψη (προστασία, ποιοτητα, ευχρηστία) Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον Ειδικα το σταντ πίσω όλα τα λεφτά Δεν σου μεγαλώνει το κινητό.. Δεν στο βαραίνει τέλος πάντων; Γενικά τι αίσθηση σου αφήνει στο χέρι; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Επειδη το ειχα αφησει λιγο το θεμα του note, εχει ακουστει ημερομηνια για την 4.1; εννοω σαν φημη! Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον Ειδικα το σταντ πίσω όλα τα λεφτά Δεν σου μεγαλώνει το κινητό.. Δεν στο βαραίνει τέλος πάντων; Γενικά τι αίσθηση σου αφήνει στο χέρι; Sent from my note Η αίσθηση στο χέρι εχει βελτιωθεί τουλάχιστον στο διπλάσιο καθως πλεον εχει τέλειο grip και το παχος που δινει ειναι ελάχιστο.. Γεγονος που εμενα προσωπικά με βολεύει και στο πιάσιμο. Από βάρος δεν νιωθω καμια αισθητη διάφορα! Γενικότερα ενω παλαιότερα αγόραζα αρκετές φθηνές θηκουλες πλεον εχω καταλήξει στην άποψη του οτι καλύτερα μια θηκουλα και καλη! Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Η αίσθηση στο χέρι εχει βελτιωθεί τουλάχιστον στο διπλάσιο καθως πλεον εχει τέλειο grip και το παχος που δινει ειναι ελάχιστο.. Γεγονος που εμενα προσωπικά με βολεύει και στο πιάσιμο. Από βάρος δεν νιωθω καμια αισθητη διάφορα! Γενικότερα ενω παλαιότερα αγόραζα αρκετές φθηνές θηκουλες πλεον εχω καταλήξει στην άποψη του οτι καλύτερα μια θηκουλα και καλη! Μάλιστα thanks για την απάντηση Φαίνεται εξαιρετική. Τουλάχιστον εμένα στο μάτι μου καθησε πολύ καλά. Αν σου ήταν εύκολο να μας ανεβασεις και ένα βίντεο θα σου ήμουν υπόχρεος Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Μάλιστα thanks για την απάντηση Φαίνεται εξαιρετική. Τουλάχιστον εμένα στο μάτι μου καθησε πολύ καλά. Αν σου ήταν εύκολο να μας ανεβασεις και ένα βίντεο θα σου ήμουν υπόχρεος Sent from my note υπαρχει ηδη ενα video review στο utube -> :) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Απέκτησα και γω το Note εδώ και 3 μερούλες. Παρατηρώ ότι εδώ και λίγες ώρες, εκεί που το κινητό κάθεται, ανοίγει μόνο του στην οθόνη κλειδώματος και ξανασβήνει μόλις περάσουν τα προκαθορισμένα δευτερόλεπτα. Το επαναλαμβάνει κανά δυο φορές και μετά όλα οκ. Τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Απέκτησα και γω το Note εδώ και 3 μερούλες. Παρατηρώ ότι εδώ και λίγες ώρες, εκεί που το κινητό κάθεται, ανοίγει μόνο του στην οθόνη κλειδώματος και ξανασβήνει μόλις περάσουν τα προκαθορισμένα δευτερόλεπτα. Το επαναλαμβάνει κανά δυο φορές και μετά όλα οκ. Τι μπορεί να συμβαίνει; καποια "κακογραμμενη" εφαρμογη σου ξυπναει το τηλεφωνο χωρις αιτια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 καποια "κακογραμμενη" εφαρμογη σου ξυπναει το τηλεφωνο χωρις αιτια. Το πήρα από συμφορουμίτη και άρχισα να σβήνω περιττά πράγματα από τον χώρο αποθήκευσης. Μήπως έσβησα κάτι που δεν έπρεπε..; Αν κάνω φορμάτ στην κάρτα, θα ξαναπεράσει αυτόματα τα απαραίτητα το android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Το πήρα από συμφορουμίτη και άρχισα να σβήνω περιττά πράγματα από τον χώρο αποθήκευσης. Μήπως έσβησα κάτι που δεν έπρεπε..; Αν κάνω φορμάτ στην κάρτα, θα ξαναπεράσει αυτόματα τα απαραίτητα το android; Πες μου λιγο τη ρομ εχεις (επισημη ή custom) εισαι root? οχι δεν φταιει η καρτα μνημης. σου βγαζει καποιο μηνυμα οταν σου ανοιγει η οθονη? καποιο forse close? απο μπαταρια πως πας? βλεπεις να τελειωνει γρηγοροτερα απ τα συνηθισμενα? Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να σκεφτεις ποτε αρχισε να στο κανει και τι εφαρμογες εβαλες εκεινη την περιοδο. επειτα τις απεγκαθιστας να δεις αν συνεχιζει. αν συνεχιζει πας για wipe Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Το πήρα από συμφορουμίτη και άρχισα να σβήνω περιττά πράγματα από τον χώρο αποθήκευσης. Μήπως έσβησα κάτι που δεν έπρεπε..; Αν κάνω φορμάτ στην κάρτα, θα ξαναπεράσει αυτόματα τα απαραίτητα το android; παντως αν κάνεις φορμάτ στην κάρτα, θα ξαναπεράσει αυτόματα τα απαραίτητα το android ναι το καλυτερο θα ηταν να περασεις μια stock ρομ εξαρχης μεσω odin Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 όχι όχι τίποτα... απλά μένει στην οθόνη του κλειδώματος και ξανασβήνει. το επαναλαμβάνει 2-3 φορές και μετά το ξανακάνει αργότερα. είναι όλα στοκ στο τηλέφωνο. δεν μου το έκανε εξαρχής, αλλά όταν άρχισα να διαγράφω πραγματάκια στην sd.. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 όχι όχι τίποτα... απλά μένει στην οθόνη του κλειδώματος και ξανασβήνει. το επαναλαμβάνει 2-3 φορές και μετά το ξανακάνει αργότερα. είναι όλα στοκ στο τηλέφωνο. δεν μου το έκανε εξαρχής, αλλά όταν άρχισα να διαγράφω πραγματάκια στην sd.. :wacko: το καλυτερο θα ηταν να περασεις μια stock ρομ εξαρχης μεσω odin :) στο λινκκ της υπογραφης μου υπαρχουν οδηγιες! Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Παίδες, οι stock ROMs είναι wipe? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Παίδες, οι stock ROMs είναι wipe? Αν οχι ολες, οι περισσοτερες ναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 έκανα σε όλες τις διεργασίες διακοπή για δοκιμή. αν το ξανακάνει, θα κάνω!! σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Παιδια η μέθοδος flash counter reset μεσω jig απαιτει ροοταρισμενη συσκευή η δουλεύει κανονικά και χωρίς ροοτ? Ξέρει κανείς? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Παιδια η μέθοδος flash counter reset μεσω jig απαιτει ροοταρισμενη συσκευή η δουλεύει κανονικά και χωρίς ροοτ? Ξέρει κανείς? Νομιζω οτι δεν παιζει ρολο, αλλα μπορεις να δοκιμασεις.. το πολυ πολυ να μην στο μηδενισει αλλο τιποτα δεν προκειται να παθεις! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 όχι όχι τίποτα... απλά μένει στην οθόνη του κλειδώματος και ξανασβήνει. το επαναλαμβάνει 2-3 φορές και μετά το ξανακάνει αργότερα. είναι όλα στοκ στο τηλέφωνο. δεν μου το έκανε εξαρχής, αλλά όταν άρχισα να διαγράφω πραγματάκια στην sd.. :wacko: είναι εφαρμογή φίλε μου...το ίδιο εχω και εγω..έβγαλα σχεδόν ολες τις εφαρμογές και δεν μου το έκανε για αρκετό καιρό ώσπου όταν ξαναπέρασα πάλι τις ίδιες εφαρμογές μου το ξανάκανε...μη με ρωτήσεις μια ήταν γιατί έκανα τι βλακεία να τις βγάλω και να τισ βάλω ξανά όλες μαζί... επίσης μια και γράφω να αναφέρω και αυτό η εφαρμογή που smart cover εμένα τουλάχιστον μου διαλύει την μπαταρία...το βγάζω απο φόρτιση το πρωί και το μεσημέρι είμαι στο 45%!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Aντί να έχεις αυτή την εφαρμογή γιατί δεν βάζεις ένα widget για screen off. Το πατάς και ούτε μπαταρία ξοδεύει ούτε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 είναι εφαρμογή φίλε μου...το ίδιο εχω και εγω..έβγαλα σχεδόν ολες τις εφαρμογές και δεν μου το έκανε για αρκετό καιρό ώσπου όταν ξαναπέρασα πάλι τις ίδιες εφαρμογές μου το ξανάκανε...μη με ρωτήσεις μια ήταν γιατί έκανα τι βλακεία να τις βγάλω και να τισ βάλω ξανά όλες μαζί... επίσης μια και γράφω να αναφέρω και αυτό η εφαρμογή που smart cover εμένα τουλάχιστον μου διαλύει την μπαταρία...το βγάζω απο φόρτιση το πρωί και το μεσημέρι είμαι στο 45%!!! Με επισταμένες έρευνες 3 ωρών, το πρόβλημα σταμάτησε όταν διέγραψα το Final Fantasy 3, και έκανα και μια αναγκαστική διακοπή λειτουργιών στο voice talk. Οπότε ένα από τα δύο είχε θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Με επισταμένες έρευνες 3 ωρών, το πρόβλημα σταμάτησε όταν διέγραψα το Final Fantasy 3, και έκανα και μια αναγκαστική διακοπή λειτουργιών στο voice talk. Οπότε ένα από τα δύο είχε θέμα.. Πιο πιθανο μου φαινεται να φταει το voice talk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Aντί να έχεις αυτή την εφαρμογή γιατί δεν βάζεις ένα widget για screen off. Το πατάς και ούτε μπαταρία ξοδεύει ούτε τίποτα Εχω βάλει αυτό κ είναι όλα τα λεφτά. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droiddev.shake&feature=search_result Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Εχω βάλει αυτό κ είναι όλα τα λεφτά. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droiddev.shake&feature=search_result Εγω προσωπικά δεν θα βαζα εφαρμογη που οι μοναστερες αξιολογησεις ειναι αισθητά περισσότερες απο πεντάστερες! Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Εγω προσωπικά δεν θα βαζα εφαρμογη που οι μοναστερες αξιολογησεις ειναι αισθητά περισσότερες απο πεντάστερες! Κανονικά έτσι πράτω κ εγώ αλλά αυτό το apk μου το έδωσε ένας φίλος (κ αυτός Note) κ από τότε δεν το αποχωρίζομαι.Είδες καμιά φορά η τύχη?Αν το είχα δει στο playstore δεν θα το είχα βάλει.Φαντάζομαι πως στο τηλέφωνό μας θα δουλεύει απροβλημάτιστα.Αν όχι το αφαιρείς. Edited August 24, 2012 by takisffff Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts